Kızlar ben güya bebisin alışverişini tamamladım diyodum ama bugüngGozume çok az geldi.ben sayiyim sizce az mi.özellikle zıbın ve tekli alt almalıyım fikir verin lutfennn.. 4 citcitli zibin.1 10 lu hast çıkışı, 2 tane 5 li hast çıkışı,3 tulum,3 pijama takımı şeklinde alt ust,12 li ağız mendili,2 takım sırt bezi, biberon,2 kundak,2 ince battaniye3 eldiven takımı, 7 çift çorap..
bende şok oldumKızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Evet canım bahsetmiştim isimlerle ilgili açtığım konu da da bahsettim. Çıldırmak üzereyim gerçekten yani tuttu en sevdiğim ismi koydu şimdi başka isim buldum ona da oğlumun göbek adı ikinci adı deyip duruyor. Anlamadigim daha önce hiç göbek adı koyduk yada ikinci ismi bu demedi şimdi mi aklına geldi anlamıyorum. Birde hep aman doğsun gör yok öyle yok böyle resmen enerjimi emiyor. Derdi ne çözemedim.
Bnde anneme dedim citcit falan da yok kaymaz mi acilmaz mi diye de bisey olmaz dedi.taa babaannem bile eskiden mermersahtan boyle gomlek dikerdik bebeklere dedi.evt cnm içzzıbın göbek düşmeden giydiriliyomus ama bnm anlamadm onu giydirince uste bisey nasıl giydiricez yanı hem uzun kollu bisey o.uste tulum giydirilir mi mesela
Tulum cok sart deil gozuyle bakiyo annem hep. Bebelere de bakiyorum bezli bebeler hep zibin giyiyo alttan citcitli.bende pek zibin ve tulum yok zaten.alt ust ayri almisim hep.daha iyi diyo annem kaka cis falan sizarsa alt degistirilir iste kusarsa sadece ust degistirilir diyo.yasayarak ogrencez sanirimevt cnm içzzıbın göbek düşmeden giydiriliyomus ama bnm anlamadm onu giydirince uste bisey nasıl giydiricez yanı hem uzun kollu bisey o.uste tulum giydirilir mi mesela
Evet canım hatırladım o da sıkıntılı zamanlar yaşıyordu umarım iyidir...Aynen canim bende merak ettim.. Bideevrembus vardi sanki ondanda nezamandir haber yok
Bebek sekerleri cabuk biter canim ayni seyi defalarca yapinca insan hizlanir da ben de kapi susu hazirliyorum keceden simit seklinde iste altindan da bulut seklinde bi parca sallandirip hosgeldin cinar yazcam ustune yine keceyle.valla çok iyi olmuş, ben de isme karar verip bir an önce bastırsam çok iyi olacak.. herşey sıkışıyo, zaman az kaldı! bir de takı/bebek yastığı yapıcam inşallah bulut şeklinde, işim çok!
Hayirli olsun canim yavruna kavustun.Allah saglikla buyutsun..Kızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
İnan bitmiyor. Sükürler olsun ama tadını çıkarcaz annelğin insallah :)Ah canimm benim seni cok iyi anliyorum..Bende gecen agustos ayiydi 8agustosta 2,5bucuk aylikken hadtanede 1gece kaldim kurtaj oldum okadar aci okadar zorbi durumki...3lik korunma surecinden sonra Aralik ayinda hamile oldugunu ogrendim..Cok mutlu olduk 5,5haftalikken kalp atislari,derken cinsiyeti,ayrintili usg sii ..bide diyordumm 35.haftalari gorebilcekmiyimm..Allahima hamd olsun suan 35.haftami bitiriyorum..Rabbimm hepimize saglikla kucagimiza da almamizi nasip etsin insaAllahh.. Cok az kaldi ama korkular bitmiyor ne yazikki...aradada olsa olumsuz seyler aklima gelebiliyor..
Ayyy maşallah yaaa hayırlı uğurlu olsun. Rabbim size bağışlasın :)Kızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Kızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Canım ya misk yazınca aklıma geldi daha dün gibi şimdi ise kuzularımızı almaya az kaldı hala inanamıyorum inan idrar testini bile sakladım canım allahım isteyen herkese nasip eder ins bizede sağlıklı sıhhatli kucagimiza almamizi nasip eder.Yaa zaten duygusalliktan geberiyoruz canim ne diye yazdin bunlari simdi.gozlerim doldu okurken.aglatacaksin beni
Cnmmm erken olmuş :)nasıldı doğum hadi anlat neler yaşadınız kızın nasıl ,senin durumun nasıl ayrıntı istiyoruuuuz :)hayırlı olsun inşKızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Arkadaslar benim yakin arkadasimin ablasi kadin dogumcu.bende duvar sileyim dedim basladim silmeye ama arkadasim cok kizdi.bu zamanlar tehlikeli ve en ufak bi baskida rahim uyarildigindan erken dogum olur dedi. Biraktim hemen.sizin le paylasayim dedim en ufak baski etkiliyor.temizlik sevdam bitti boylelikleDuvar silmek hem bu sıcakta hem bu karınla kendini dağa kolay şeylerle sina canım bu da ne allah korusun yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?