2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Tecrübeli anneler daha iyi bilirler ama bana citcitli badiler çok gidiyor demişlerdi ben onlardan çok aldim

Derdi kendi çokmuş enerjisiyle seni de dibe cekmek bazıları böyledir ama çok sınır bozucu bir durum. Yerinde olsam cok lazim degilse gorusmemeye calisirdim ben negatif insanları tutmuyorum hayatimda

evt cnm içzzıbın göbek düşmeden giydiriliyomus ama bnm anlamadm onu giydirince uste bisey nasıl giydiricez yanı hem uzun kollu bisey o.uste tulum giydirilir mi mesela
Bnde anneme dedim citcit falan da yok kaymaz mi acilmaz mi diye de bisey olmaz dedi.taa babaannem bile eskiden mermersahtan boyle gomlek dikerdik bebeklere dedi.

evt cnm içzzıbın göbek düşmeden giydiriliyomus ama bnm anlamadm onu giydirince uste bisey nasıl giydiricez yanı hem uzun kollu bisey o.uste tulum giydirilir mi mesela
Tulum cok sart deil gozuyle bakiyo annem hep. Bebelere de bakiyorum bezli bebeler hep zibin giyiyo alttan citcitli.bende pek zibin ve tulum yok zaten.alt ust ayri almisim hep.daha iyi diyo annem kaka cis falan sizarsa alt degistirilir iste kusarsa sadece ust degistirilir diyo.yasayarak ogrencez sanirim

valla çok iyi olmuş, ben de isme karar verip bir an önce bastırsam çok iyi olacak.. herşey sıkışıyo, zaman az kaldı! bir de takı/bebek yastığı yapıcam inşallah bulut şeklinde, işim çok!
Bebek sekerleri cabuk biter canim ayni seyi defalarca yapinca insan hizlanir da ben de kapi susu hazirliyorum keceden simit seklinde iste altindan da bulut seklinde bi parca sallandirip hosgeldin cinar yazcam ustune yine keceyle.

İnan bitmiyor. Sükürler olsun ama tadını çıkarcaz annelğin insallah :)

Ben d yazayim hadi.bebis sahibi olmaya karar verdik dogum kontrol hapini biraktim aylar geciyo hamile kalmiyodum insan uzuluyo umutsuzluga kapiliyo hemen.her ay husran.doktora gittik esimle doktor bakti hic bi sorun olmadigini soyledi.ben icerde toparlanirken esim doktora ben de doktora goruneyim demis.doktor da sperm testi onermis iste onu yaptirdik esimin sperm sayisi 14 milyon.urologa gittik ameliyat olmadan cocugunuz olmaz kesinlikle ameliyat sart dedi.biz bunu dusunurken bi ozel hastaneye gittik urologla gorustuk 14 milyon sperm var ameliyat yapmam sansiniz var biraz daha deneyin dedi (6 ay dir korunmuyoduk ve ovulasyon testi kullaniyodum iki aydir) adetim 2-3 gun gecikmisti hazir gelmisken bi kan testi yaptirayim hastanede dedim.sonuc hamileydim!!! Dunyalar bizim oldu tabi. Hele esim kendisinde problem oldugunu dusununce daha da uzulmustu.allahim ameliyat olmadan bebek sahibi olmayi nasip etti binlerce kez sukurler olsun

Yaa zaten duygusalliktan geberiyoruz canim ne diye yazdin bunlari simdi.gozlerim doldu okurken.aglatacaksin beni
Canım ya misk yazınca aklıma geldi daha dün gibi şimdi ise kuzularımızı almaya az kaldı hala inanamıyorum inan idrar testini bile sakladım canım allahım isteyen herkese nasip eder ins bizede sağlıklı sıhhatli kucagimiza almamizi nasip eder.

Duvar silmek hem bu sıcakta hem bu karınla kendini dağa kolay şeylerle sina canım bu da ne allah korusun yorma kendini
Arkadaslar benim yakin arkadasimin ablasi kadin dogumcu.bende duvar sileyim dedim basladim silmeye ama arkadasim cok kizdi.bu zamanlar tehlikeli ve en ufak bi baskida rahim uyarildigindan erken dogum olur dedi. Biraktim hemen.sizin le paylasayim dedim en ufak baski etkiliyor.temizlik sevdam bitti boylelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…