- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
Canim hayirli olsun allahim sana da bebegine de saglik sihhat versinKızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Maşallah gozunaydin Allah analı babalı büyütsün inşallah.iyice heyecan bastı beni de normal mi oldu doğum çok merak ettimKızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O dEa ben de iyiyiz çok şükür.
Hayirli olsun iyi olmanıza sevindim darısı bana ve tüm bekleyen arkadaşlara insallahKızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Insallah canim hepimiz hep guzel haberlerle donelimm..Yujacım ne de güzel hatırlattın @evrembus u.. İnş iyidir bi sorun yoktur..
Kızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yine şoklardayım ben... nasıl oldu kuzucum bir anda. hadi şükürler olsun ki iyisiniz ...Kızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Benim doktorum tamamen sıcaktan ve bebek büyüdüğü için dedi aynı senin gibiyim dört gündürKızlar selam. Ya benim gibi nefes almakda zorlanan var mı. Bazen yetmiyor boğulacakmışım gibi hissediyorum. Bazen bi ateş basıyor 2 dakka sürüyor geçiyor. Halsizlik derseniz o biçim. Normal mi bu sıcak basmaları ve nefessizlik
Allah anali babali buyutsun, gecmis olsun. Cok heyecanli sabirsiz bebisler gelmeye basladi :) Ben de merak ettim firsat bulursan dogum hikayeni tecrubelerini bekliyoruz.Kızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Bende bayadır var cnm nefes darlığı. Sanırım bebek büyüdğü için ama zorluyor inan ki. .Benim doktorum tamamen sıcaktan ve bebek büyüdüğü için dedi aynı senin gibiyim dört gündür
haklisn belki de abartmamak lazım .hem çocukları yumurtadayms gibi büyütmeyin diyorlar. Bagsklik zayıfoluyomus.bbizler mahalle bakkalinda satılan 1-2 milyonluk emziklerle büyüduk di mi ama
Benim hikayemin tipkisinin aynisiBen d yazayim hadi.bebis sahibi olmaya karar verdik dogum kontrol hapini biraktim aylar geciyo hamile kalmiyodum insan uzuluyo umutsuzluga kapiliyo hemen.her ay husran.doktora gittik esimle doktor bakti hic bi sorun olmadigini soyledi.ben icerde toparlanirken esim doktora ben de doktora goruneyim demis.doktor da sperm testi onermis iste onu yaptirdik esimin sperm sayisi 14 milyon.urologa gittik ameliyat olmadan cocugunuz olmaz kesinlikle ameliyat sart dedi.biz bunu dusunurken bi ozel hastaneye gittik urologla gorustuk 14 milyon sperm var ameliyat yapmam sansiniz var biraz daha deneyin dedi (6 ay dir korunmuyoduk ve ovulasyon testi kullaniyodum iki aydir) adetim 2-3 gun gecikmisti hazir gelmisken bi kan testi yaptirayim hastanede dedim.sonuc hamileydim!!! Dunyalar bizim oldu tabi. Hele esim kendisinde problem oldugunu dusununce daha da uzulmustu.allahim ameliyat olmadan bebek sahibi olmayi nasip etti binlerce kez sukurler olsun
Günaydınlarrr..
Kızlar hasta bezi,bebek bezi ve bakım örtüsünü aldım.Bebek bezi 1 numara iyi mıdır tecrübeli anneler? Siz kaç numara aldı nız?
Hasta bezi de jolly marka aldım külot şeklinde. 10lusu 10liraydı galiba uygun geldi.
aynn cnm zaten sakinilan göze çöp batıyo ywAynen canim, antalyada turist bebelerine bakiyorum o kadar ozeniyorumki,kucucuk cocuklari ciplak ayaklarla saliyolar,boyle free takiliyolar, fazla abartmamak lazim bence.
bebeğim ufak ya tatlım doktorlar 37.haftada almayı uygun gördüler , küvezde devam edecek.. yoksa anne karnında durdukça oksijensiz kalma riski artıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?