2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O dEa ben de iyiyiz çok şükür.
Maşallah gozunaydin Allah analı babalı büyütsün inşallah.iyice heyecan bastı beni de normal mi oldu doğum çok merak ettim

Benim doktorum tamamen sıcaktan ve bebek büyüdüğü için dedi aynı senin gibiyim dört gündür

Kızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Allah anali babali buyutsun, gecmis olsun. Cok heyecanli sabirsiz bebisler gelmeye basladi :) Ben de merak ettim firsat bulursan dogum hikayeni tecrubelerini bekliyoruz.

0hatu0 arkadaşımız en son tansiyon sebebiyle hastanede yatıyordu. tansiyonu yüksek çıktığı için hastane gözetimindeydi. sanırım tansiyon sebebiyle doğum yaptı. ay bak heyecanlanıyorum. en son @2k1 arkadaşımız doğum yaptı , hastanede durumları iyiydi şükür olsun ki , sezaryen olmuştu ama iyiydi maşallah.

Canlar herkes hamileligini nasil öğrendiğini yazms bnde paylaşmak istedim.kurtaj olduktan sonraddünyam başıma yıkıldı psikolojik olarak tamamen çöktüm tedavi görmeye başladım kanamam bi an once bitsinde kalaym diye dua ettim oyüzden ilaclarimi kullanmadm ve yumurtlama günüm geldi eşim Çanakkaleye gitmişti adamı apar topar eve getirdim neye uğradığını şaşırdı o ay hamile kalaym diye neler okudum okuttum aklınız almaz :) 20 tane gebelik testi aldm hergün yaptım adetime 1 hafta kaldi kan testi yaptrdm yok yok ama rüyamda kızımı emzirdigimi gördüm emindm hamile oldugumdan en son adanaya gidecektik yola cikarken yaptm veee çıktı kızım eşim gitti ben kızımla evde kaldım her gece agladm dua ettim rabbim dualarimi geri cevirmedi çok şükür adını Hüda koyduk Allah yolunda demek rabbime emanet yavrum

haklisn belki de abartmamak lazım .hem çocukları yumurtadayms gibi büyütmeyin diyorlar. Bagsklik zayıfoluyomus.bbizler mahalle bakkalinda satılan 1-2 milyonluk emziklerle büyüduk di mi ama

Aynen canim, antalyada turist bebelerine bakiyorum o kadar ozeniyorumki,kucucuk cocuklari ciplak ayaklarla saliyolar,boyle free takiliyolar, fazla abartmamak lazim bence.

kızlar lohusa takımı aldınız mı???ben biraz araştırdım ama s beden bile büyük gibi:S özellikle göbek kısımları.acaba normal bir pijama takımı alsam önden düğmeli nasıl olur???sonrada rahatça giyilebilir en azından!

Benim hikayemin tipkisinin aynisi tek fark esimin sperm sayisi 10 milyonun altinda idi ve varikosal var demisti doktor ve ameliyat olmazsa cocugunuz olmaz demisti. Cok sukur rabbime hic beklemedigimiz anda verdi bize kizimizi

Bende Prima 1 numara aldım premium çare ankara rize gross dan 22.90 à aldım bi paket çok uygun tekrar ordan alacağım

Aynen canim, antalyada turist bebelerine bakiyorum o kadar ozeniyorumki,kucucuk cocuklari ciplak ayaklarla saliyolar,boyle free takiliyolar, fazla abartmamak lazim bence.
aynn cnm zaten sakinilan göze çöp batıyo yw

Kızlar ya bebeler geldikçe heycanlaniyorum.az önce sanki suyun geldi gibi hissettim. Size de oluyor mu çok tedirgin oluyorum ben.

bebeğim ufak ya tatlım doktorlar 37.haftada almayı uygun gördüler , küvezde devam edecek.. yoksa anne karnında durdukça oksijensiz kalma riski artıyormuş.

Canim,peki ciger gelistirici igne vurdular mi sana? Insallah hic kuvoze girmezler

bende anlatım barıı :) bebek dusunmeye basladıgımız 2.ayında adetim gecıktı kosa kosa doktora gittik :) kan verdık beta hcg 67 kusur cıktı..bı sewındık bı sewındık agzımız kulaklarımızda doktora gırdık..doktor demezmi bu kadar gecıkmeye cok dusuk bı rakam dıs gebelık olabılır die o ne la dedik..kadın anlattıda anlattı buyuk bır sorun 2 gunde bır kan tahlılı verın deger ıkı katına cıkmalı cıkmıosa bı problem var dıe..bayram gırmese araya ben takıp ederdım ama aksatmayın acılde muhakkak olcturun buyuk bır kanama yasayabılırsın falan dedııı bız kalakaldık aglaya aglaya canımı sıka sıka fenalık geldı..bayram gelmıs neyıme modunda..eşimde soklarda tabıı...derken ıkı gun sonra test yaptırdık ıkı katına cıkmıo sonrada cıkmıo..derken deger geriledi ve kendı kendıne dustu..dış deil kimyasal gebelıkmıs...o arada eşimde test yaptırdı.varikosel baslangıcı dediler ürolojide.ameliyat olmalısın falan fılann hep faso fısoo kanmayınn en son ıhtımal bunlar hep sonra cok guvendıgım bı doktora gıttık %90 ılk gebelıkler boyle olur cogu bırey anlamaz adet gecıktı dıe dusunur dedi..ama sız yınede 2 ay korunun dedı..ayrıca eşimin test sonuclarını kadın dogum doktorumuza gosterdık kesınlıkle amelıyat olma bız boyle amelıyat olan cıftlerde daha byuk sorunlar yasıyoruz dedi..sperm sayısı yeterli dedi.ona guvendık ve korunduktan sonra 3. denememizde adetim gecıktı..tamda yılbasıydı..ogun baska bır ılden arkadaslarım gelecektı son dakıka vazgectıler bızde esimle ewde alkol sıgara ne varsa gozune vurup keyıf yaptık dedimki acaba hamıle olabilirmiyim..gidip test alayım dedı eşim tamam dedim 2 tane test almıs.birini hemen denedım ama yanlıs okumusum nasıl yapılacagını megerse bekleme suresı benım sandıgım gıbı deılmısss aman bunda bısı yok dedım bıraktım banyoda tezgahın ustune eşim gece kalkıo bakıo hafıf sılık 2. çizgi ama suresı gecmıs yanlıstır dıe bana soylemıo neyse bı kac gun daha gectı dahada olmadım adet 4 ocakta dedım sabah kalkıcam ılk ıdrara bakıcam bı baktımmm cıfttt 10 gun gecmıstı adetımden hemen ogun gıttık hastanede kana baktırdık 1700 kusur beta hcgg başardık neeee yazdım ama yaaa

Moralim cok bozuldu, az once apar topar doktora gittik,nst de sancilarim cikti, kortizon mu ne igne yazdi 4 tane,bebisin cigerleri gelissin diye, adalati 3e cikardi en azindan 35.haftaya kadar dogumu durduralim diyor. Her seye hazirlikli ol diye de ekledi,kanama ya da suyun oncede gelebilir diye, oturmam bile yasak,yatak istirahati,yemek ve wc haric

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…