Canim cok tebrik ederim be guZel bir haber bu rabbim Anali babali buyutsun. Eylulu beklemeyen aceleciler epey olacak gibiKızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Inş canım öyle olur, bir yerde okumuştum annelik vicdan azabıdır diyordu, küçük tepkilere bile üzülüyor insan, rahat olmak gerek biraz; öyle oluruz inş; canım sen de rahat ol bana bakma sen epidural doğum yapıp çok memnun olan arkadaşlarım da var ben biraz Heyecanlı bi tipim ondan istemedim; bebeğine hemen Kavuşmak ta çok güzel olsa gerek :)yetersin sen canım bilinçli annesin..örnekleme belki yanlış olacak ama bazıları 6-7 doğuruyor salıveryor sokağa cocuk varmı yokmu umrunda olmuyor...sen fazlasıyla yetersin iki kuzunada.hormonlarda yerinde durmuyorki :)) bende genel anestezi isticem sanırım kabul ederse doktorum
Dua edelim canım inş biraz daha bekler; annesini üzmez kuzucukMoralim cok bozuldu, az once apar topar doktora gittik,nst de sancilarim cikti, kortizon mu ne igne yazdi 4 tane,bebisin cigerleri gelissin diye, adalati 3e cikardi en azindan 35.haftaya kadar dogumu durduralim diyor. Her seye hazirlikli ol diye de ekledi,kanama ya da suyun oncede gelebilir diye, oturmam bile yasak,yatak istirahati,yemek ve wc haric
Sağol canım, hepimiz yavrularımıza kavuşalım inş sağlıklaAy kiyamam o bidiga benn))))
Âmin canımKesinlikle. Yardıma muhtac olduk artık. Sağolsun eşim eğilip giydiriyor. Bende nerdeee ayakkabı giymek... dayancaz az kaldı... ha gayret diyorum dayanmaya çalışıyorum. Allah kolaylık versin hepimize
Ilk gebeligimde bende negatif bu ya deyip sallamistimbende anlatım barıı :) bebek dusunmeye basladıgımız 2.ayında adetim gecıktı kosa kosa doktora gittik :) kan verdık beta hcg 67 kusur cıktı..bı sewındık bı sewındık agzımız kulaklarımızda doktora gırdık..doktor demezmi bu kadar gecıkmeye cok dusuk bı rakam dıs gebelık olabılır dieo ne la dedik..kadın anlattıda anlattı buyuk bır sorun 2 gunde bır kan tahlılı verın deger ıkı katına cıkmalı cıkmıosa bı problem var dıe..bayram gırmese araya ben takıp ederdım ama aksatmayın acılde muhakkak olcturun buyuk bır kanama yasayabılırsın falan dedııı bız kalakaldık aglaya aglaya canımı sıka sıka fenalık geldı..bayram gelmıs neyıme modunda..eşimde soklarda tabıı...derken ıkı gun sonra test yaptırdık ıkı katına cıkmıo sonrada cıkmıo..derken deger geriledi ve kendı kendıne dustu..dış deil kimyasal gebelıkmıs...o arada eşimde test yaptırdı.varikosel baslangıcı dediler ürolojide.ameliyat olmalısın falan fılann hep faso fısoo kanmayınn en son ıhtımal bunlar hep sonra cok guvendıgım bı doktora gıttık %90 ılk gebelıkler boyle olur cogu bırey anlamaz adet gecıktı dıe dusunur dedi..ama sız yınede 2 ay korunun dedı..ayrıca eşimin test sonuclarını kadın dogum doktorumuza gosterdık kesınlıkle amelıyat olma bız boyle amelıyat olan cıftlerde daha byuk sorunlar yasıyoruz dedi..sperm sayısı yeterli dedi.ona guvendık ve korunduktan sonra 3. denememizde adetim gecıktı..tamda yılbasıydı..ogun baska bır ılden arkadaslarım gelecektı son dakıka vazgectıler bızde esimle ewde alkol sıgara ne varsa gozune vurup keyıf yaptık dedimki acaba hamıle olabilirmiyim..gidip test alayım dedı eşim tamam dedim 2 tane test almıs.birini hemen denedım ama yanlıs okumusum nasıl yapılacagını megerse bekleme suresı benım sandıgım gıbı deılmısss aman bunda bısı yok dedım bıraktım banyoda tezgahın ustune eşim gece kalkıo bakıo hafıf sılık 2. çizgi ama suresı gecmıs yanlıstır dıe bana soylemıo neyse bı kac gun daha gectı dahada olmadım adet 4 ocakta dedım sabah kalkıcam ılk ıdrara bakıcam bı baktımmm cıfttt 10 gun gecmıstı adetımden hemen ogun gıttık hastanede kana baktırdık 1700 kusur beta hcgg başardık neeee yazdım ama yaaa
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Dua edelim canım inş biraz daha bekler; annesini üzmez kuzucuk
Ayy yy hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah darısı başımızıKızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Hemde çooook klima bile kar etmiyorizmirrrr çok sıcak yanıyoruz
cnm ya çok sevindim rabbim sağlık sıhhatle büyütmek nasip etsin hikayeni bekliyoruzKızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Dikkat et kendine yine bi kendi doktoruna danis yorumlamaya çalış bakalım nolcak ben kahvaltiyi toplarken atak geçirip uzanıp öğle yemegjnde topluyorum masayı nerdeyseBende bayadır var cnm nefes darlığı. Sanırım bebek büyüdğü için ama zorluyor inan ki. .
Çok fazla gorusmemeye çalışıyorum eski arkadaslarimdan. Dediğin gibi böyle beni de dibe çekmeye calistigindan bu yana araya biraz mesafe koydum ama anlamıyor. Yani böyle sürekli çocuklu bir hayattan şikayet edip bana kıyaslama yapması ve sevdiğim her iki isimdenden beni sogutmasi dışında bi sorun yok ama bunlar bile sorun gelir oldu şimdi banaDerdi kendi çokmuş enerjisiyle seni de dibe cekmek bazıları böyledir ama çok sınır bozucu bir durum. Yerinde olsam cok lazim degilse gorusmemeye calisirdim ben negatif insanları tutmuyorum hayatimda
Cnm benim kendi yakin akrabam kim oldugunu solemiyim ay daha dur ikinci bebege halin kalmicak fln diyip abuk subuk moral bozuyo hadsiz anormal laflar baska bi laf bulamiyorumki soliycek cok sinir oluyorumÇok fazla gorusmemeye çalışıyorum eski arkadaslarimdan. Dediğin gibi böyle beni de dibe çekmeye calistigindan bu yana araya biraz mesafe koydum ama anlamıyor. Yani böyle sürekli çocuklu bir hayattan şikayet edip bana kıyaslama yapması ve sevdiğim her iki isimdenden beni sogutmasi dışında bi sorun yok ama bunlar bile sorun gelir oldu şimdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?