2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Canim cok tebrik ederim be guZel bir haber bu rabbim Anali babali buyutsun. Eylulu beklemeyen aceleciler epey olacak gibi

Inş canım öyle olur, bir yerde okumuştum annelik vicdan azabıdır diyordu, küçük tepkilere bile üzülüyor insan, rahat olmak gerek biraz; öyle oluruz inş; canım sen de rahat ol bana bakma sen epidural doğum yapıp çok memnun olan arkadaşlarım da var ben biraz Heyecanlı bi tipim ondan istemedim; bebeğine hemen Kavuşmak ta çok güzel olsa gerek :)

Dua edelim canım inş biraz daha bekler; annesini üzmez kuzucuk

Kıskandım bende yazcam :) ben evlendiğim ay hamile kaldim 5.5 aylikken hidrosefaliden kaybettik. Sonra hemen hamile kalirim ilki gibi dedim kalamadim bir sene sonra tekrar hamileydim kalp atisi sonrasi kaybettik iki ay sonra keseyi gormeye iki gün kala bir düşük daha... doktora yalvardigimi biliyorum test yapim esime bana neden oluyor diye ki ozel hastane ama yapmadi. Devlet Hastanesine gittim benim herşey normal esimin sayi 8.8... doktor aşılama dedi bir başka doktorun fikrini alayim drdim demez olaydim sayi cok düşük tüp bebek bile olsa cok zor istanbulda bir tüp bebek merkezine gidin en iyisi dedi ve ekledi birçok bayan bu yüzden esinden ayrılıyor umarım bu sizin için bir bosanma sebebi olmaz. Şok oldum dedim bu zamana kadar sorun bende zannederken esim beni birakmadi da ben neden bırakıyorum dedim ya iste hatun bulmak zor bu devirde dedi pis adam iyi günler dedim çıktım esimi aradım bebek istemiyorum artık olmuyor napalım dedim sonra memleketimdeki doktorumu aradım anlattım tekrar test yaptir esine sonuca bakalım ona göre hareket edelim dedi bende iki hafta esime keçiboynuzu kürü yaptım o ara sözde aşılama yapılacak diye klomen kullanmistim ve iki yumurtam vardi ama umursamadik tüp bebek bile zordu ya. Esimin sonucu 17.4 çıktı bu sefer doktoru 6 ay bekleyin olmadi Varikosel ameliyati olursunuz dedi esime tabi kosusturma arasinda doktorun soyledigi yumurtlama zamani gecti biz de ne olur ne olmaz diye sonraki hafta denedik. Pıhtılaşma testi yaptirmak için gittim bir tane kocaman kist çıktı hamilelik negatif dedi kadin piskin piskin. Adet günü geldi tik yok 3 gün gecti ve ben sogan suyu içiyorum kist için doktora gideyim de söktürücü versin dedim kist daha da büyümüş su toplamis patlayabilir dedi bir kere de hamilesin deyin dedim eve geldim. Kan testine netten baktım beta hcg 227.9 inanamadım hala da inanamiyorum :)

Ilk gebeligimde bende negatif bu ya deyip sallamistim ah acemilik

Mucizelerimiz nasıl gelmiş ondan bahsetmişsiniz bende yazmak istedim
30 aydır bebiş istememize rağmen hamile kalamadım evet bi tane evladım vardı ama sanki hiç yokmuş gibi canın acıyordu süreç uzadıkça stres daha çok olmaya başladı tani eşimin yurt dışı seyahat larıda cabası oldu derken 17 aralıkta lekelenmeye başladım dedim bu ayda yok bebiş 7 oldu ben hayla sökülemedim soğan suyu içicektim ki dur Bi test yapayım içim rahat etsin derken aman yarabbim minik prensesim annesine tutunmaya çalışıyordu inanmak okadar zordu ki hemen gecenin Bi saati acile gittik ve pozitifti inanılmazdı ama gerçekti ve bugün 35 haftalık olduk rabbim kimseyi bu yolda yanlız bırakmasın ve imtihan etmesin.
Uzun oldu ama kusura bakmayın :)

Kızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
cnm ya çok sevindim rabbim sağlık sıhhatle büyütmek nasip etsin hikayeni bekliyoruz

Bende bayadır var cnm nefes darlığı. Sanırım bebek büyüdğü için ama zorluyor inan ki. .
Dikkat et kendine yine bi kendi doktoruna danis yorumlamaya çalış bakalım nolcak ben kahvaltiyi toplarken atak geçirip uzanıp öğle yemegjnde topluyorum masayı nerdeyse inşallah daha kötüsu olmaz

Derdi kendi çokmuş enerjisiyle seni de dibe cekmek bazıları böyledir ama çok sınır bozucu bir durum. Yerinde olsam cok lazim degilse gorusmemeye calisirdim ben negatif insanları tutmuyorum hayatimda
Çok fazla gorusmemeye çalışıyorum eski arkadaslarimdan. Dediğin gibi böyle beni de dibe çekmeye calistigindan bu yana araya biraz mesafe koydum ama anlamıyor. Yani böyle sürekli çocuklu bir hayattan şikayet edip bana kıyaslama yapması ve sevdiğim her iki isimdenden beni sogutmasi dışında bi sorun yok ama bunlar bile sorun gelir oldu şimdi bana

Cnm benim kendi yakin akrabam kim oldugunu solemiyim ay daha dur ikinci bebege halin kalmicak fln diyip abuk subuk moral bozuyo hadsiz anormal laflar baska bi laf bulamiyorumki soliycek cok sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…