2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bugün bana doktorum dedi ki; " başkaları böyle yapmış bende mi yapsam, onlara böyle olmuş bana da olur mu? diye düşünüp durman çok saçma. Sen eşinle evlenmeyi kabul ettin, aynı zamanda çok boşanan çiftler var. Sen de gidip onlar boşandı diye boşanıyor musun? " dedi. Kaldım öylece

Ve ekledi " Eşinle arabaya binip gidiyorsun, ve kaza yapan birsürü insan var. Bu ihtimali göze alarak gidiyorsun değil mi? Kaza yapıyor musun peki? "
Ben yine böyle kaldım
"Kimseyle kendini kıyaslama, başkalarının ne dediğini önemseme. Moral bozmaktan başka birşey değil yaptığın" dedi..

Dikkat et kendine yine bi kendi doktoruna danis yorumlamaya çalış bakalım nolcak ben kahvaltiyi toplarken atak geçirip uzanıp öğle yemegjnde topluyorum masayı nerdeyse inşallah daha kötüsu olmaz
Aynen öyle bi sonraki gitmemde danısıcam cnm. Kahvaltıyı zar zor yapıyorum. Toplarım az oturim diyorum bakıyorm öğlen olmuş uyumuşum. Vs vs. :)

0hatu0 canım gözün aydın, Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin, çok sevindim.

Kızlar alıntılar gitmiş kusura bakmayın.

Ben dün taburcu oldum, oğlum hala küvözde, duanızı eksik etmeyin nolur.
Pztesi günü çalışabilir raporu aldım, gün boyu tansiyonum yüksek çıktı biraz ama akşam düşmüştü. Gece 12 de kanamam oldu gene. Nstye bağladılar, orta derecede sancım çıktı ama ben hiç hissetmiyordum, servise yönlendirdi takip için doktor, adalat verildi. Serviste kanamam inanılmaz arttı, tarif edemem ve arası bir dakika bile olmayan çok şiddetli sancılar. Öyle terledim ki, yastık 2 dakikada su gibi oldu. Doğumhaneye zor yetiştirdiler, ben ölüyorum sandım nst ye bağladılar, yarım saat filan takip ettiler ama nasıl sancı, nasıl kanıyorum. bebeğimin kalp atışı zayıflayınca acil sezeryana aldılar. Aynı filmlerdeki gibi başımda bir sürü doktor koştur koştur ameliyathaneye gittik.
Sonradan dosyamı okuyunca gördüm, plasentam ayrılmış, 06.03 te son nst kaydı var, 06.05 te doğum olmuş, herşey bir hayal gibi, Rabbim oğlumu bağışladı çok şükür. Küvözde bırakıp eve gelmek de çok zor ama çok şükür. Minnacık bişi ya, bugün ilk kez koynuma koydular, Allahım anlatamam. Rabbim zamanında kolaylıkla nasip etsin hepinize inşallah.

Ve epidural önerdi. Acı çekerek doğum yapmak bir kahramanlık değil, doğumunun eğlenceli geçmesini isterim dedi..
Ben de düşünmeye karar verdim. Çok dayanılmaz sancı olursa doğumdan önce epidural istiycem sanırım. Ama bir anda kendimi doğumun içinde bulursam tabi yapacak birşey yok ona :)
Ve bel ağrısı yapıyormuş diye sorduğumda ben kendi kızıma bile yaptırdım dedi. Sekreterleri var 2 bayan onlar da diyor biz yıllar önce yaptırdık hiç ağrı olmadı.
Yani bilemedim karar veremedim ama başkalarının olumsuz yorumlarını ve çevremdeki olumsuz konuşanları göz ardı etmeye karar verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun..

Cnm benim kendi yakin akrabam kim oldugunu solemiyim ay daha dur ikinci bebege halin kalmicak fln diyip abuk subuk moral bozuyo hadsiz anormal laflar baska bi laf bulamiyorumki soliycek cok sinir oluyorum
Ayyyy bende sinir oluyorum böylelerine. Bi de şimdi şunu çok sık duyuyorum: "Bunlar iyi gunlerin bebek gelince yorulcan uykusuz kalican .." bilmem ne buna benzer laflar

Ayyyy bende sinir oluyorum böylelerine. Bi de şimdi şunu çok sık duyuyorum: "Bunlar iyi gunlerin bebek gelince yorulcan uykusuz kalican .." bilmem ne buna benzer laflar
Aynen bana da aynisini uyu simdi diyo bol bol daha agliycaksin uykusuzlukdan fln terbiyesizlik derecesinde moral bozuyo baska bisey degil zaten bu haftalar sinirlerimiz gergin donup lafimi koycam rahatliycak

Çok geçmiş olsun canım bebeğini sağlıkla buyutursun inşallah

nil-07- canım sana özelden mesaj yazmaya çalıştım ama hata verdi gizlilik ayarından ötürü...kolonya siselerini verdiğin tasarımcının numarası hala duruyorsa bana özelden yazabilir misin sipariş vereceğim de...coroline yanlıs cc göndermişler aynı hata olmasın...

Rabbim sana bağışladı yavrunu en kisa zamanda kavusursun inşallah ne kadar kalacağı bellimi Küvezde

canım en kısa zamanda oğlun da çıkacak inşalllah...dularımız oğlunla ve seninle...Allah'a emanet olun...

Uykusuz kalcaksin biraz daha gec dogsaydi diyeceksin biri baksa da ben uyusam diyeceksin hele erkek senin gazli olur huysuz olur erkek bebekler vs... vs... vs..

Gönderdim canım özelden ulaşmadıysa burdan yazarım

İnşallah çabucak toparlanır koynundan hiç indirmessin o zaman

Yine sana çok bişey demiyolarmis benim ikiz oldugunu duyan aciyark gözlerle bakıp olsun napalim Allah yardimcim olsun vah vah çok zorlanacaksin bakarken .... Gibi sinir edici laflar bazı insanlar malesef çok patavatsiz oluyor

Canım çok önemli birşey anlatmışsınız bebişinle . Bundan sonra hersey hayallerinizden bile daha güzel olsun , bir an önce kavuşun inşallah

Cnm benim kendi yakin akrabam kim oldugunu solemiyim ay daha dur ikinci bebege halin kalmicak fln diyip abuk subuk moral bozuyo hadsiz anormal laflar baska bi laf bulamiyorumki soliycek cok sinir oluyorum
Aynen öyle yok ateşi çıkınca öyle oluyor yok bir yere gidilmiyor. Geçen aylar da çok uyku basardi bu ne uykusu daha şimdiden uyumaya baslamissin. Sen şimdi uyu artık hiç uyuyamayacaksin daha neler neler

Aynen bana da aynisini uyu simdi diyo bol bol daha agliycaksin uykusuzlukdan fln terbiyesizlik derecesinde moral bozuyo baska bisey degil zaten bu haftalar sinirlerimiz gergin donup lafimi koycam rahatliycak
yaaaa bırde bunu sakız gıbı soyleyen kayınvalıdenız se ve nerdeyse her gordugunde soyluyorsa ne cıldırtıcı sankı o guu ıple çekıyor gıbı gelmeye basladı :S

Evet ya yani çocuk benim size ne ben belki çok rahat geçireceğim anne olmak kolay mı tamam bizim de gecirecegimiz zor günler olacak ama böyle güzel birşeyi de kötü birsey gibi anlatmalari çok yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…