2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Uykusuz kalcaksin biraz daha gec dogsaydi diyeceksin biri baksa da ben uyusam diyeceksin hele erkek senin gazli olur huysuz olur erkek bebekler vs... vs... vs..
Aynısından bende de var bana sürekli anlatırdı zaten çocuk şöyle zor böyle zor diye ben gülüp geçerdim çünkü oğluna bildiğin aşık onunki laf ola beri gele bigün eşimin yanında anlatmaya başladı bunlar iyi günleriniz çok arayacaksınız bu günleri ağlayacak durmayacak saçınızı başınız yolacaksınız diye eşimin gözleri büyüdü keşke biz bunları yaşayıp görseydik dedi bide sen mutsuzsun çocuğunla sanki dedi arkadaşım çok bozuldu ama bence haketti bidaha çocuk muhabbeti yapmadık üstüne :))

Aranızda epidural düşünen var mı normal doğumda?
bn düşünüorum cnm senin de dediğin gibi, bazen ne olduğunu anlamadan doğuma giriyormuşsun o drmda dr zaten artık epidurale gerek yok diyormuş.. öyle bi drm olmazsa, bn de normal epidüral istiyorum.. yakın zmnda kuzenim ve arklarım bu şekilde doğum yaptı, son ana kdr hep beraber oturduk güle oynaya doğum odasına gittiler..

inş biz de epidüralli epidüralsiz sağ salim kolay doğumlar yaşarız

Cok gecmis olsun canim rabbim oglunu sana bagislasin cabucak toparlar annesine kavusur insallah..

Hava muhalefeti nedeniyle bugun yarim gun calistim eve geldikten sonra biraz dinlendim ve basladim temizlige.sonunda evimi temizledim uzerimden kamyonla yuk kalkti sanki.yarinda calismicam ufak tefek ayrintilari hallederim sonra utuye baslicam kismetse.simdilik 3 makina yikandi.3 makina daha var.hafta sonu bitirmis olurum insallah..

İyi yapistirmis cevabi ama :)) bir de sezeryan muhabbetimiz var bebis ters donmedi farkindayim he birde ters bebek inatci olur muhabbeti var o ayri bi konu neyse bebis %70 sezeryan olacak herkes nrmal dogumcu kesildi basima ya diyorum normal dogum yaptim yine yapardim ama ne yapabilirim yani yeter ki saglikli olsun oyle boyle ckacak bu cocuk tabi canim oyle de normal olsa daha iyi gunahlar gidiyor hucreler yenileniyor.... ya bide sicak zaten...

kızlar geçmişi okuyamadım birazdan okuyacam inşallah. sol göğsümden süt geliyor sanırım. süt mü onu da bilmiyorum gerçi. her zn doğum yapabilirim diye korkuyorum. bebek şekerlerine hız verdim.

Eklentiler

• image.webp
    88,1 KB · Görüntüleme: 148
Evet kesinlikle sağlıklı olsun da bebişler gerisi boş hakketen bide zaten sıcak:))

kızlar geçmişi okuyamadım birazdan okuyacam inşallah. sol göğsümden süt geliyor sanırım. süt mü onu da bilmiyorum gerçi. her zn doğum yapabilirim diye korkuyorum. bebek şekerlerine hız verdim.
Benim iki aydir falan ikisinden de geliyor ara ara hemde baya ama süt değil bulanık su gibi birşey oluyor

Kizlarrrrr agiz kokusu olustu bende ya kocacigimla arama girdi adami öpemiyorum gunlerdir
Dislerimi gunde iki kez fircalarim iple de temizliyorum.mide asidinden kaynaklaniyo olabilir mi acaba?

Canım ya bende de var o eşim nefesin kokuyor demişti hamilelik den galiba demişti bende sabah akşam fırçaları m ama bu hamilelik iyice bozdu hormonlar ı elim yüzüm gözüm şişti kendimi begenmez oldum

Benim hikayemin tipkisinin aynisi tek fark esimin sperm sayisi 10 milyonun altinda idi ve varikosal var demisti doktor ve ameliyat olmazsa cocugunuz olmaz demisti. Cok sukur rabbime hic beklemedigimiz anda verdi bize kizimizi
Bizimde teshis varikoseldi canim.devlette doktor ameliyat sart cocugunuz olmaz dedi hatta haftaya hemen yapayim ameliyati demisti.ozeldeki doktor ben 14 milyon spermle ameliyat yapmam dedi zaten o gun de hamile oldugumu ogrendik bin sukur

Canım ya bende de var o eşim nefesin kokuyor demişti hamilelik den galiba demişti bende sabah akşam fırçaları m ama bu hamilelik iyice bozdu hormonlar ı elim yüzüm gözüm şişti kendimi begenmez oldum
Aynen ya esim agzin kokmuyo nefesin kokuyo diyo anlayisli davraniyo hamilelikten askim diyo ama cok uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…