- 9 Nisan 2015
- 68
- 46
- 8
- 37
gercekten tum gece klıma acık hala terlıyorum uyayamıyoruz:SHemde çooook klima bile kar etmiyor
Aynısından bende de var bana sürekli anlatırdı zaten çocuk şöyle zor böyle zor diye ben gülüp geçerdim çünkü oğluna bildiğin aşık onunki laf ola beri gele bigün eşimin yanında anlatmaya başladı bunlar iyi günleriniz çok arayacaksınız bu günleri ağlayacak durmayacak saçınızı başınız yolacaksınız diye eşimin gözleri büyüdü keşke biz bunları yaşayıp görseydik dedi bide sen mutsuzsun çocuğunla sanki dedi arkadaşım çok bozuldu ama bence haketti bidaha çocuk muhabbeti yapmadık üstüne :))Uykusuz kalcaksin biraz daha gec dogsaydi diyeceksin biri baksa da ben uyusam diyeceksin hele erkek senin gazli olur huysuz olur erkek bebekler vs... vs... vs..
evet ben de bugün gördüm sağ olasın canımmmCanım şok markette vardi
bn düşünüorum cnmAranızda epidural düşünen var mı normal doğumda?
Cok gecmis olsun canim rabbim oglunu sana bagislasin cabucak toparlar annesine kavusur insallah..0hatu0 canım gözün aydın, Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin, çok sevindim.
Kızlar alıntılar gitmiş kusura bakmayın.
Ben dün taburcu oldum, oğlum hala küvözde, duanızı eksik etmeyin nolur.
Pztesi günü çalışabilir raporu aldım, gün boyu tansiyonum yüksek çıktı biraz ama akşam düşmüştü. Gece 12 de kanamam oldu gene. Nstye bağladılar, orta derecede sancım çıktı ama ben hiç hissetmiyordum, servise yönlendirdi takip için doktor, adalat verildi. Serviste kanamam inanılmaz arttı, tarif edemem ve arası bir dakika bile olmayan çok şiddetli sancılar. Öyle terledim ki, yastık 2 dakikada su gibi oldu. Doğumhaneye zor yetiştirdiler, ben ölüyorum sandımnst ye bağladılar, yarım saat filan takip ettiler ama nasıl sancı, nasıl kanıyorum. bebeğimin kalp atışı zayıflayınca acil sezeryana aldılar. Aynı filmlerdeki gibi başımda bir sürü doktor koştur koştur ameliyathaneye gittik.
Sonradan dosyamı okuyunca gördüm, plasentam ayrılmış, 06.03 te son nst kaydı var, 06.05 te doğum olmuş, herşey bir hayal gibi, Rabbim oğlumu bağışladı çok şükür. Küvözde bırakıp eve gelmek de çok zor ama çok şükür. Minnacık bişi ya, bugün ilk kez koynuma koydular, Allahım anlatamam. Rabbim zamanında kolaylıkla nasip etsin hepinize inşallah.
luckycim kargo ulaştı mı?Evet ya yani çocuk benim size ne ben belki çok rahat geçireceğim anne olmak kolay mı tamam bizim de gecirecegimiz zor günler olacak ama böyle güzel birşeyi de kötü birsey gibi anlatmalari çok yanlış
İyi yapistirmis cevabi ama :)) bir de sezeryan muhabbetimiz var bebis ters donmedi farkindayim he birde ters bebek inatci olur muhabbeti var o ayri bi konu neyse bebis %70 sezeryan olacak herkes nrmal dogumcu kesildi basima ya diyorum normal dogum yaptim yine yapardim ama ne yapabilirim yani yeter ki saglikli olsun oyle boyle ckacak bu cocuk tabi canim oyle de normal olsa daha iyi gunahlar gidiyor hucreler yenileniyor.... ya bide sicak zaten...Aynısından bende de var bana sürekli anlatırdı zaten çocuk şöyle zor böyle zor diye ben gülüp geçerdim çünkü oğluna bildiğin aşık onunki laf ola beri gele bigün eşimin yanında anlatmaya başladı bunlar iyi günleriniz çok arayacaksınız bu günleri ağlayacak durmayacak saçınızı başınız yolacaksınız diye eşimin gözleri büyüdü keşke biz bunları yaşayıp görseydik dedi bide sen mutsuzsun çocuğunla sanki dedi arkadaşım çok bozuldu ama bence haketti bidaha çocuk muhabbeti yapmadık üstüne :))
Dusunmemek lazım mıs ıkınmada sorun yasatıyormus farketmıyormussun ıkınma ıstegının geldıgını vakumla cekmek zorunda kalıyorlarmıs bebegı ılk dogumuö normal normaldiAranızda epidural düşünen var mı normal doğumda?
Evet kesinlikle sağlıklı olsun da bebişler gerisi boş hakketen bide zaten sıcak:))İyi yapistirmis cevabi ama :)) bir de sezeryan muhabbetimiz var bebis ters donmedi farkindayim he birde ters bebek inatci olur muhabbeti var o ayri bi konu neyse bebis %70 sezeryan olacak herkes nrmal dogumcu kesildi basima ya diyorum normal dogum yaptim yine yapardim ama ne yapabilirim yani yeter ki saglikli olsun oyle boyle ckacak bu cocuk tabi canim oyle de normal olsa daha iyi gunahlar gidiyor hucreler yenileniyor.... ya bide sicak zaten...
Benim iki aydir falan ikisinden de geliyor ara ara hemde baya ama süt değil bulanık su gibi birşey oluyorkızlar geçmişi okuyamadım birazdan okuyacam inşallah. sol göğsümden süt geliyor sanırım. süt mü onu da bilmiyorum gerçi. her zn doğum yapabilirim diye korkuyorum. bebek şekerlerine hız verdim.
Kizlarrrrr agiz kokusu olustu bende ya kocacigimla arama girdi adami öpemiyorum gunlerdir
Dislerimi gunde iki kez fircalarim iple de temizliyorum.mide asidinden kaynaklaniyo olabilir mi acaba?
Canim cok tatli olmuslar eline saglik cok begendim))kızlar geçmişi okuyamadım birazdan okuyacam inşallah. sol göğsümden süt geliyor sanırım. süt mü onu da bilmiyorum gerçi. her zn doğum yapabilirim diye korkuyorum. bebek şekerlerine hız verdim.
Bizimde teshis varikoseldi canim.devlette doktor ameliyat sart cocugunuz olmaz dedi hatta haftaya hemen yapayim ameliyati demisti.ozeldeki doktor ben 14 milyon spermle ameliyat yapmam dedi zaten o gun de hamile oldugumu ogrendik bin sukurBenim hikayemin tipkisinin aynisitek fark esimin sperm sayisi 10 milyonun altinda idi ve varikosal var demisti doktor ve ameliyat olmazsa cocugunuz olmaz demisti. Cok sukur rabbime hic beklemedigimiz anda verdi bize kizimizi
Aaaagggyyy diye dolaniyorum evde esim nooldu diyo dedim çok fena hamileyim :-/ yapış yapış.Evet kesinlikle sağlıklı olsun da bebişler gerisi boş hakketen bide zaten sıcak:))
Aynen ya esim agzin kokmuyo nefesin kokuyo diyoCanım ya bende de var o eşim nefesin kokuyor demişti hamilelik den galiba demişti bende sabah akşam fırçaları m ama bu hamilelik iyice bozdu hormonlar ı elim yüzüm gözüm şişti kendimi begenmez oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?