2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
arkadaşınız çok haklı böyle şeyler sadece erken doğum riski taşımıyor Allah korusun bebeğin ölümüne de sebep olabiliyor özellikle bu konuda çok uyardılar beni ve dikkat etmeye çalıştım cam bile silmedim gebelik boyunca... Tabi ömrü veren Allah ,bebeklerimiz de O'na emanet ama bize düşen de tedbirli olmak...hayırla gelsin yavrularımız inşallah..

kızlar geçmişi okuyamadım birazdan okuyacam inşallah. sol göğsümden süt geliyor sanırım. süt mü onu da bilmiyorum gerçi. her zn doğum yapabilirim diye korkuyorum. bebek şekerlerine hız verdim.
Benim iki göğsümden de geliyor. Bazen sütyen çok sıkıyor çıkarıyorum üzerine yattiysam yani eğer baskı geldiyse bo bakıyorum ki hep islanmis Üstüm. Bu zamanlarda normal diye biliyorum her an hersey olabilir tabi de sen yine de panik yapma benim nerdeyse 1 aydır böyle.

Böyle baktığında onlara ogullarina aşık görünüyorlar ama yakınmaları da hiç bitmiyor. Bana öyle yap boyle yap demişti de hiç bir bilgisi yok bir gün dedim ki elinin altında internet her dk pasta börek tarifi bakacagina otur bebeğinle ilgili şeylere bak ) bir gün denk gelirse de büyük konusmayayim ama madem totona guvenmiyordun dogurmasaydin dicem artık insanın sabrini zorluyorlar çünkü :)

4 makine yikadim. Daha bir sürü var ama büyük oldukları için yikamadim. Battaniye nevresim hepsi tamam. Bir ütü kaldı. Valla nevresimleri tek ütülemeyi düşünüyorum birde hastane çantasına koyacaklarimi. Acaba onları da mı ütülemesem ya bu sıcakta nefret ediyorum ütü den. Ama sen yazınca farkettim ki ben etiketleri kesmedim

Var cnm, ben :) Benimki de masallah cok hareketli. Zaman gectikce yeri daraldi evet ama hareketler sertlesti azalma cok yok. Karnim surekli sert ve bebegi surekli sert bi sekilde hissediyorum. Kafasi olur, dizleri olur :)
kızlar benim velet hiç durmuyor gündüzleri anlamadım gitti. tamam hareket etsinde bu da fazla değil mi ? benim gibi olan var mı, merak ettim.

Benimde aklıma gelmemişti burda kızlardan okudum sadece hastaneye gidecekleri utulicem çantayı hazırlıyim diye gerisini hurca koyup annemi beklicem yada elim degdikce yavaş yavaş yaparım 17 ağustosta gelcek annem en erken bekleyebilirmiyim bilmiyorum yavaş yavaş bitirsem iyi daha geceligim yok benim bebeğin ıvır ziviri kaldı birde

Annem bana sana belli olmaz erken dogurursun deyip herseyi hazırladı hazırlattı :) bende erken doğmuşum zaten :) biberon emzik şampuan vs hepsini tamamladım. Bir takım pijama bir de gecelik aldım. Zaten onlar temiz olsun öyle diye yoksa evde dünya kadar var hiç gerek yoktu aslında. Birde ben emzirme sutyeni ve atleti almadım daha. E bebekte ki ürünler güzelmiş ama kalıpları nasıl bilmiyorum. Onun dışında cantam bile hazır sayılır

Evet ya yani çocuk benim size ne ben belki çok rahat geçireceğim anne olmak kolay mı tamam bizim de gecirecegimiz zor günler olacak ama böyle güzel birşeyi de kötü birsey gibi anlatmalari çok yanlış
Yani elbet kolay olmayacak biliyoruz bana hamileligimin ilk aylarında başladılar söylemeye 3 ay bulantı bekledim ilk aylar zor geçiyor diye çok şükür ne kustum ne bişey oldu. Millet göz korkutmaya meraklı

Yani elbet kolay olmayacak biliyoruz bana hamileligimin ilk aylarında başladılar söylemeye 3 ay bulantı bekledim ilk aylar zor geçiyor diye çok şükür ne kustum ne bişey oldu. Millet göz korkutmaya meraklı
Ellerine ne geçiyor böyle yapınca acaba ?

Yine sana çok bişey demiyolarmis benim ikiz oldugunu duyan aciyark gözlerle bakıp olsun napalim Allah yardimcim olsun vah vah çok zorlanacaksin bakarken .... Gibi sinir edici laflar bazı insanlar malesef çok patavatsiz oluyor
O çok konuşanlar birine bakmayı beceremedikleri için öyle düşünüyor bence.Allah kolayligini elbet verir.Arkadaşımın gorumcesinin üçüzleri oldu fıstık gibi de bakıyorlar. Bosver takma sen

En kısa zamanda evinizde birlikte uyumayı nasip etsin allah

İşin komik tarafı bunu söyleyenler daha 3-5 aylık anneler. Sanki yıllardır çoluk çocuk buyutmusler gibi akıl veriyorlar bi de
Ben onların yıllarca çocuk baktiktan sonra ki hallerini düşünemiyorum. Bu biraz kiskancliklada alakali sanırım. Bilemiyorum ruh hallerini her anne farklıdır her bünye her çocuk farklıdır anlamiyorlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…