- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
arkadaşınız çok haklı böyle şeyler sadece erken doğum riski taşımıyor Allah korusun bebeğin ölümüne de sebep olabiliyor özellikle bu konuda çok uyardılar beni ve dikkat etmeye çalıştım cam bile silmedim gebelik boyunca... Tabi ömrü veren Allah ,bebeklerimiz de O'na emanet ama bize düşen de tedbirli olmak...hayırla gelsin yavrularımız inşallah..Arkadaslar benim yakin arkadasimin ablasi kadin dogumcu.bende duvar sileyim dedim basladim silmeye ama arkadasim cok kizdi.bu zamanlar tehlikeli ve en ufak bi baskida rahim uyarildigindan erken dogum olur dedi. Biraktim hemen.sizin le paylasayim dedim en ufak baski etkiliyor.temizlik sevdam bitti boylelikle
Gidip bebeklerimizi büyütcekmişiz halbuki ben doğurup bırakıp kaçmayı düşünüodum Gerekli yanıtı misliyle verdim zaten bunlarla uğraşılmazhamileyken nasıl işten çıkarıyorlar ki çıkaramazlar.. ne kadar vicdansız bunlar..
Mide ekşimesi yanması varsa oda koku yapar canım zaten hamilelikte en çok karşılaşılan sorun mide problemleri oda koku yapabilir doğumdan sonra geçer diye düşünüyorumAynen ya esim agzin kokmuyo nefesin kokuyo diyoanlayisli davraniyo hamilelikten askim diyo ama cok uzuluyorum
Unuttum yazmayı çok özür dilerim. Kargo öğlen gelmişti ancak benim elime az önce ulaştı sanırım ondan unuttum. Tekrar çok teşekkür ediyorum :)luckycim kargo ulaştı mı?
Benim iki göğsümden de geliyor. Bazen sütyen çok sıkıyor çıkarıyorum üzerine yattiysam yani eğer baskı geldiyse bo bakıyorum ki hep islanmis Üstüm. Bu zamanlarda normal diye biliyorum her an hersey olabilir tabi de sen yine de panik yapma benim nerdeyse 1 aydır böyle.kızlar geçmişi okuyamadım birazdan okuyacam inşallah. sol göğsümden süt geliyor sanırım. süt mü onu da bilmiyorum gerçi. her zn doğum yapabilirim diye korkuyorum. bebek şekerlerine hız verdim.
Böyle baktığında onlara ogullarina aşık görünüyorlar ama yakınmaları da hiç bitmiyor. Bana öyle yap boyle yap demişti de hiç bir bilgisi yok bir gün dedim ki elinin altında internet her dk pasta börek tarifi bakacagina otur bebeğinle ilgili şeylere bakAynısından bende de var bana sürekli anlatırdı zaten çocuk şöyle zor böyle zor diye ben gülüp geçerdim çünkü oğluna bildiğin aşık onunki laf ola beri gele bigün eşimin yanında anlatmaya başladı bunlar iyi günleriniz çok arayacaksınız bu günleri ağlayacak durmayacak saçınızı başınız yolacaksınız diye eşimin gözleri büyüdü keşke biz bunları yaşayıp görseydik dedi bide sen mutsuzsun çocuğunla sanki dedi arkadaşım çok bozuldu ama bence haketti bidaha çocuk muhabbeti yapmadık üstüne :))
4 makine yikadim. Daha bir sürü var ama büyük oldukları için yikamadim. Battaniye nevresim hepsi tamam. Bir ütü kaldı. Valla nevresimleri tek ütülemeyi düşünüyorum birde hastane çantasına koyacaklarimi. Acaba onları da mı ütülemesem yaKızlar özenle şeytan bacağı kırılır ve ilk makine çamaşır yıkanıp asilir
budur ya budur ışte başardım başladım birşeylere ben de
Ama o etiket kesme olayı yok mu fena oldum yani ama hepsinin etiketini kestim :)
Ay çok mu mutlu oldum ne :) :)
Hayırlı olsun çok duygulandım ayyyyKızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
kızlar benim velet hiç durmuyor gündüzleri anlamadım gitti. tamam hareket etsinde bu da fazla değil mi ? benim gibi olan var mı, merak ettim.
Benimde aklıma gelmemişti burda kızlardan okudum sadece hastaneye gidecekleri utulicem çantayı hazırlıyim diye gerisini hurca koyup annemi beklicem yada elim degdikce yavaş yavaş yaparım 17 ağustosta gelcek annem en erken bekleyebilirmiyim bilmiyorum yavaş yavaş bitirsem iyi daha geceligim yok benim4 makine yikadim. Daha bir sürü var ama büyük oldukları için yikamadim. Battaniye nevresim hepsi tamam. Bir ütü kaldı. Valla nevresimleri tek ütülemeyi düşünüyorum birde hastane çantasına koyacaklarimi. Acaba onları da mı ütülemesem yabu sıcakta nefret ediyorum ütü den. Ama sen yazınca farkettim ki ben etiketleri kesmedim
Annem bana sana belli olmaz erken dogurursun deyip herseyi hazırladı hazırlattı :) bende erken doğmuşum zaten :) biberon emzik şampuan vs hepsini tamamladım. Bir takım pijama bir de gecelik aldım. Zaten onlar temiz olsun öyle diye yoksa evde dünya kadar var hiç gerek yoktu aslında. Birde ben emzirme sutyeni ve atleti almadım daha. E bebekte ki ürünler güzelmiş ama kalıpları nasıl bilmiyorum. Onun dışında cantam bile hazır sayılırBenimde aklıma gelmemişti burda kızlardan okudum sadece hastaneye gidecekleri utulicem çantayı hazırlıyim diye gerisini hurca koyup annemi beklicem yada elim degdikce yavaş yavaş yaparım 17 ağustosta gelcek annem en erken bekleyebilirmiyim bilmiyorum yavaş yavaş bitirsem iyi daha geceligim yok benimbebeğin ıvır ziviri kaldı birde
Yani elbet kolay olmayacak biliyoruz bana hamileligimin ilk aylarında başladılar söylemeye 3 ay bulantı bekledim ilk aylar zor geçiyor diye çok şükür ne kustum ne bişey oldu. Millet göz korkutmaya meraklıEvet ya yani çocuk benim size ne ben belki çok rahat geçireceğim anne olmak kolay mı tamam bizim de gecirecegimiz zor günler olacak ama böyle güzel birşeyi de kötü birsey gibi anlatmalari çok yanlış
Ellerine ne geçiyor böyle yapınca acaba ?Yani elbet kolay olmayacak biliyoruz bana hamileligimin ilk aylarında başladılar söylemeye 3 ay bulantı bekledim ilk aylar zor geçiyor diye çok şükür ne kustum ne bişey oldu. Millet göz korkutmaya meraklı
O çok konuşanlar birine bakmayı beceremedikleri için öyle düşünüyor bence.Allah kolayligini elbet verir.Arkadaşımın gorumcesinin üçüzleri oldu fıstık gibi de bakıyorlar. Bosver takma senYine sana çok bişey demiyolarmis benim ikiz oldugunu duyan aciyark gözlerle bakıp olsun napalim Allah yardimcim olsun vah vah çok zorlanacaksin bakarken .... Gibi sinir edici laflar bazı insanlar malesef çok patavatsiz oluyor
En kısa zamanda evinizde birlikte uyumayı nasip etsin allah0hatu0 canım gözün aydın, Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin, çok sevindim.
Kızlar alıntılar gitmiş kusura bakmayın.
Ben dün taburcu oldum, oğlum hala küvözde, duanızı eksik etmeyin nolur.
Pztesi günü çalışabilir raporu aldım, gün boyu tansiyonum yüksek çıktı biraz ama akşam düşmüştü. Gece 12 de kanamam oldu gene. Nstye bağladılar, orta derecede sancım çıktı ama ben hiç hissetmiyordum, servise yönlendirdi takip için doktor, adalat verildi. Serviste kanamam inanılmaz arttı, tarif edemem ve arası bir dakika bile olmayan çok şiddetli sancılar. Öyle terledim ki, yastık 2 dakikada su gibi oldu. Doğumhaneye zor yetiştirdiler, ben ölüyorum sandımnst ye bağladılar, yarım saat filan takip ettiler ama nasıl sancı, nasıl kanıyorum. bebeğimin kalp atışı zayıflayınca acil sezeryana aldılar. Aynı filmlerdeki gibi başımda bir sürü doktor koştur koştur ameliyathaneye gittik.
Sonradan dosyamı okuyunca gördüm, plasentam ayrılmış, 06.03 te son nst kaydı var, 06.05 te doğum olmuş, herşey bir hayal gibi, Rabbim oğlumu bağışladı çok şükür. Küvözde bırakıp eve gelmek de çok zor ama çok şükür. Minnacık bişi ya, bugün ilk kez koynuma koydular, Allahım anlatamam. Rabbim zamanında kolaylıkla nasip etsin hepinize inşallah.
İşin komik tarafı bunu söyleyenler daha 3-5 aylık anneler. Sanki yıllardır çoluk çocuk buyutmusler gibi akıl veriyorlar bi deEllerine ne geçiyor böyle yapınca acaba ?
Ben onların yıllarca çocuk baktiktan sonra ki hallerini düşünemiyorum. Bu biraz kiskancliklada alakali sanırım. Bilemiyorum ruh hallerini her anne farklıdır her bünye her çocuk farklıdır anlamiyorlar işteİşin komik tarafı bunu söyleyenler daha 3-5 aylık anneler. Sanki yıllardır çoluk çocuk buyutmusler gibi akıl veriyorlar bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?