Eveeeet aynii yaaa bi de benimki erkek olcak ..Gazı çok olmaz inşallah cocukcazimin gerçi söyleyecek elbet bişey bulurlarUykusuz kalcaksin biraz daha gec dogsaydi diyeceksin biri baksa da ben uyusam diyeceksin hele erkek senin gazli olur huysuz olur erkek bebekler vs... vs... vs..
Kesinlikle öyle canım o yüzden çok bunlara takılıp tatlı canımızı uzmeye gerek yok.Ne diyelim kiskananlar catlasinBen onların yıllarca çocuk baktiktan sonra ki hallerini düşünemiyorum. Bu biraz kiskancliklada alakali sanırım. Bilemiyorum ruh hallerini her anne farklıdır her bünye her çocuk farklıdır anlamiyorlar işte
Sen bana kıyasla cosmussun maaşallah benim can tam falan kargoda daha ulaşmadı elime yarın hediyeliklerin çikolatalarin siparişini verim diyorum bakalım eşimle konisim bir de burdan fikir topliyim bizde kuran okunur 40 mevlidi yapılır bende kutuda kokulu tesbih ve kolonya yada gül suyu dagiticam çok yakinlara maskotta var abartmismiyim neAnnem bana sana belli olmaz erken dogurursun deyip herseyi hazırladı hazırlattı :) bende erken doğmuşum zaten :) biberon emzik şampuan vs hepsini tamamladım. Bir takım pijama bir de gecelik aldım. Zaten onlar temiz olsun öyle diye yoksa evde dünya kadar var hiç gerek yoktu aslında. Birde ben emzirme sutyeni ve atleti almadım daha. E bebekte ki ürünler güzelmiş ama kalıpları nasıl bilmiyorum. Onun dışında cantam bile hazır sayılır
Aman bitmiyor ki.Gazin kizi erkegi nasil oluyor hem :-/ ben diyorum oglum icerdeyken sal gitsin disari saklamaEveeeet aynii yaaa bi de benimki erkek olcak ..Gazı çok olmaz inşallah cocukcazimin gerçi söyleyecek elbet bişey bulurlar
Waaaw çok iddialı süperKızlar bizi sinir edenlere ne diyoruz
OZENDİGİN HAYATİ YASADİGİM GİBİ OZENECEGİN BİR HAYAT BENİ BEKLİYOR
Ama öyle değil mi ki sen hamileliğini tadında yaşayıp lohusalik zamanlarının tadını cikaramadiysan suçu benim mi benim üzerime oynuyorsun istediğin gibi bir hayat yasayamayip benim hayatıma ortak çıkıyorsun evet belki günlerce uykuya hasret kalacağım ama offf demeyeceğim yavruma onu nasıl bir ozlemle beklediğimi unutmayacağım bilse bana derdini anlatmayı yada ben onun derdini anlamayı bilsem ağlamaz huysuz olmaz ki benim melegim ben kötü bir anne olmayacağım buna şikayet etmek dahil ama sen kötü bir annesin daha şimdiden ah vahlarlarla yaşıyorsunWaaaw çok iddialı süper
Bebeler çalar saate çevirdi canim bizi :)Gece saat 4 ben yine gozumu acdim.kurulu saat gibiyim tam 4de uyaniuorum uykumdan.her defa ayni saat cok garip ya)))))
Ayy uyuyun çok heyecanlandim hayırlı olsun canimKızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Aynı ben gibi :) Uyandığımda saat tam 4:20 oluyorGece saat 4 ben yine gozumu acdim.kurulu saat gibiyim tam 4de uyaniuorum uykumdan.her defa ayni saat cok garip ya)))))
gece bende hiç uyuyamıyorum artık ya..Gece saat 4 ben yine gozumu acdim.kurulu saat gibiyim tam 4de uyaniuorum uykumdan.her defa ayni saat cok garip ya)))))
ayyy canımmm hayırlı olsun çok heyecanlandım yavaş yavaş geliyo bebişler bizim içinde kokla cennet kokulu meleği.Rabbim hayırlı ömürler versinKızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Canim psikolojik olarak erken doguma alistirma kendini benim doktorum hep soluyo 38dusun hep en erken diye ama nasip tabiki dusunduklerimiz hormonlarimizi hormonlarimizda sagolsunlar yasadiklarimizi etkiliyolar)))))))0hatu0 canım hayırlı olsun. 3. bebiş de gelmiş. ben çok etkilenmeye başladım yalnız. dün akşam göğsümden süt gelince bir de erken doğum yapanları duyunca bu gece hiç uyumadım diyebilirim. Gece 2 'ye kadar bebek benek şekerleriyle uğraştım. sonra da heyecandan uyuyamadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?