Benim gogsumde hic oyle seyler olmuyor acaba Benim sutum olmayacak mi? Kafayi taktim bak simdiBenim iki göğsümden de geliyor. Bazen sütyen çok sıkıyor çıkarıyorum üzerine yattiysam yani eğer baskı geldiyse bo bakıyorum ki hep islanmis Üstüm. Bu zamanlarda normal diye biliyorum her an hersey olabilir tabi de sen yine de panik yapma benim nerdeyse 1 aydır böyle.
gelse bi dert gelmese bi dert. takma canım ben baya korktum çünkü . neyse düşünmicem artık. bebiş ne zaman gelse kabulümüz sonuçtaBenim gogsumde hic oyle seyler olmuyor acaba Benim sutum olmayacak mi? Kafayi taktim bak simdi
Yalnız hediyelikler çok güzel olmuş bayıldım bir de kendin yaptın dimi ellerine sağlık çok güzel görünüyor@0hatu0 canım hayırlı olsun. 3. bebiş de gelmiş. ben çok etkilenmeye başladım yalnız. dün akşam göğsümden süt gelince bir de erken doğum yapanları duyunca bu gece hiç uyumadım diyebilirim. Gece 2 'ye kadar bebek benek şekerleriyle uğraştım. sonra da heyecandan uyuyamadım .
evet canım günlerdir uğraşıyorum. anam ağladı artık. bugün iki tane arkadaşa imdat dedim. öğleden sonra Yardıma geleceklerYalnız hediyelikler çok güzel olmuş bayıldım bir de kendin yaptın dimi ellerine sağlık çok güzel görünüyor
canım medivia'da hangi doktora gidiyorsun? benim oğlumdaki doktorum istanbula taşınmış orada görev yapıyormuş sema yıldırım. ona mı gidiyorsun?
Kizlar simdi geldik doktordan 34+4 de 2450gr olmus bizim oglan. Tansiyon da fena gitmiyor. 20 agustos gibi alacakmis muhtemelen doktor....hic istemiyorum aslinda sezeryan
Bende de olmuyor canım ya benim de mi olmaz kiiiiiiBenim gogsumde hic oyle seyler olmuyor acaba Benim sutum olmayacak mi? Kafayi taktim bak simdi
Cnm bendede olmuyo bazi hamislerde hamileyken sut gelir bazilarinda dogurduklari zaman gelir bazilarinda 3 -4gun sonra gelir stres olmayalim kizlaar.Bende de olmuyor canım ya benim de mi olmaz kiiiiii
Benim gogsumde hic oyle seyler olmuyor acaba Benim sutum olmayacak mi? Kafayi taktim bak simdi
Ben almıyacagımm. Kimse ilk 6-12 ay kullanılmıyo diyor. Park yatak aldımmhala bir oda alamadımvar mı benim gibi almayan?
Benim de ilk zamanlar stresliydi kese küçüktü kist vardi bebek köşeye yerlestiydi.yok bi böbreği büyüktü... şükür atlattik bunlari. Sonra ufak seylere aglamaya başladım bunu stres yaptım kendime bebeğim etkilenir mi diye sonra arkadaşimin doymuyorum diye ağladığını duyunca salladim birşey olmaz Allah'in izniyle dedim güzel şeyler düşün bebisini emzirdigini ilk göreceğin ani :)Günaydın hamileannelerimizNe güzel bir bebiş daha gelmiş hoş gelmiş.. Sağlıklı sıhhatli, mutlu ve huzurlu bir bebek olsun inşaAllah.. Benim hamileliğim ne yazık ki çok stresli geçti, mutsuz olduğum bir zamanda nasip oldu bebiş ve bundan etkilenmesinden çok korkuyorum
Bencede düşünebilirsin çok düzgün olmuş sanki yıllardır yapıyomuş gibi bende netten gördüğüm baby nest diye bişey yaptım baktıkça gülüyorum orantısız oldu ama benim bebişim için yaptığım tek el emeği göz nuru. Bitsin atıcam buraya resminievet canım günlerdir uğraşıyorum. anam ağladı artık. bugün iki tane arkadaşa imdat dedim. öğleden sonra Yardıma gelecekler
buarada iş teklifi aldım. alışveriş yaptığım tuhafiyeci yap satayım dedi
günaydın kızlarcım :)
bugün dr kontrolüm var.. inş oğluşum büyümüştür, herşey yolundadır
sanırım bu sefer nst ye de bağlanıcam ilk defa, çook heyecanlıyım :)
cnm maşallah oglunaKizlar simdi geldik doktordan 34+4 de 2450gr olmus bizim oglanDr doğumyon da fena gitmiyor. 20 agustos gibi alacakmis muhtemelen doktor....hic istemiyorum aslinda sezeryan
cnm bnde 23 haftalık ölü doğum yapmıştm.oöncesinde hiç süt gelmiyordu ama doğum sonrası oyke bi süt geldiki giydklerim sırılsıklam oluyordu sütten.en son 1 hafta snra bile kesilmeyince Dra gitmstm iilaç verdi öyle kesildi.yanı su an geliyo yada gelmiyo olması bnce sutumuzu etkilemyckKızlar kaybettiğim bebiste 5.5 aylik hamileydim cumartesiyi pazara baglayan gece 3 gibi doğum yaptım bir tek ilk öğrendiğimde göğüs hassasiyetim olmustu sonra sadece şişlik vardı neyse pazartesi uyandigimda kendiliginden sütüm gelmisti yani o süt doğum olduğunu vücut idrak ettiginde geliyor hemen zaten oncesinde hic gelmese de simdi benden geliyor ya bebise kalmayacak ya simdi geliyor da o gün gelmezse korkusu var :-/
Ben normal bi valiz hazırladım. Özellikle bebek bakim cantasi da almadım evde bir sürü sırt cantam var büyük eğer ihtiyaç olursa sonra alırım dedim. Hediyelik işine hiç girmedim. Başkasına vereceğim şeylere çok masraf yapmayı sevmiyorum onun yerine başka bir ihtiyaç karşılıyorum. Düğün de de öyle yapmıştım abartılı davetiyeleri tercih etmedim mesela nikah şekeri kına hediyesi falan yaptırmadım. Belki de biz biraz zor şartlarda yaptık ondandir ama pişman değilim :) bende 40 mevludunde sadece bebek şekeri yada çikolatası dagitmayi düşünüyorum o kadar :)Sen bana kıyasla cosmussun maaşallah benim can tam falan kargoda daha ulaşmadı elime yarın hediyeliklerin çikolatalarin siparişini verim diyorum bakalım eşimle konisim bir de burdan fikir topliyim bizde kuran okunur 40 mevlidi yapılır bende kutuda kokulu tesbih ve kolonya yada gül suyu dagiticam çok yakinlara maskotta var abartmismiyim ne
Benim goguslerim çok büyük ya sporcu sutyeni de olsa çıkarıp emzirirken rahat eder misin bi fikrim yok. Ben mecbur alicam 2 atlet 2 sütyen yeter şimdilik kış olduğu için atletsiz olamamLuckylover ben emzirme atleti sutyeni almicam sanırım ya spor sutyen kullanıyorum su an o zamanda kullanabilirim gibi geliyor zaten normalde yakası kapalı şeyler giyemem bir de su tum gelirse inşaallah o zaman ihtiyaca göre alırım dedim hata mi ediyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?