2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim gogsumde hic oyle seyler olmuyor acaba Benim sutum olmayacak mi? Kafayi taktim bak simdi

Kizlar simdi geldik doktordan 34+4 de 2450gr olmus bizim oglan. Tansiyon da fena gitmiyor. 20 agustos gibi alacakmis muhtemelen doktor....hic istemiyorum aslinda sezeryan

Yalnız hediyelikler çok güzel olmuş bayıldım bir de kendin yaptın dimi ellerine sağlık çok güzel görünüyor

Yalnız hediyelikler çok güzel olmuş bayıldım bir de kendin yaptın dimi ellerine sağlık çok güzel görünüyor
evet canım günlerdir uğraşıyorum. anam ağladı artık. bugün iki tane arkadaşa imdat dedim. öğleden sonra Yardıma gelecekler
buarada iş teklifi aldım. alışveriş yaptığım tuhafiyeci yap satayım dedi

canım medivia'da hangi doktora gidiyorsun? benim oğlumdaki doktorum istanbula taşınmış orada görev yapıyormuş sema yıldırım. ona mı gidiyorsun?

Yok canım. Ben kavacık fsm tıp merkezinde Nurdan Şahin Yücele gidiyorum. Doğumu medivia yada medistate te yaptırıyor. Sema Yıldırımı duydum ama hiç gitmedim.

Günaydın hamileannelerimiz Ne güzel bir bebiş daha gelmiş hoş gelmiş.. Sağlıklı sıhhatli, mutlu ve huzurlu bir bebek olsun inşaAllah.. Benim hamileliğim ne yazık ki çok stresli geçti, mutsuz olduğum bir zamanda nasip oldu bebiş ve bundan etkilenmesinden çok korkuyorum

Kızlar kaybettiğim bebiste 5.5 aylik hamileydim cumartesiyi pazara baglayan gece 3 gibi doğum yaptım bir tek ilk öğrendiğimde göğüs hassasiyetim olmustu sonra sadece şişlik vardı neyse pazartesi uyandigimda kendiliginden sütüm gelmisti yani o süt doğum olduğunu vücut idrak ettiginde geliyor hemen zaten oncesinde hic gelmese de simdi benden geliyor ya bebise kalmayacak ya simdi geliyor da o gün gelmezse korkusu var :-/

Benim de ilk zamanlar stresliydi kese küçüktü kist vardi bebek köşeye yerlestiydi.yok bi böbreği büyüktü... şükür atlattik bunlari. Sonra ufak seylere aglamaya başladım bunu stres yaptım kendime bebeğim etkilenir mi diye sonra arkadaşimin doymuyorum diye ağladığını duyunca salladim birşey olmaz Allah'in izniyle dedim güzel şeyler düşün bebisini emzirdigini ilk göreceğin ani :)

Bencede düşünebilirsin çok düzgün olmuş sanki yıllardır yapıyomuş gibi bende netten gördüğüm baby nest diye bişey yaptım baktıkça gülüyorum orantısız oldu ama benim bebişim için yaptığım tek el emeği göz nuru. Bitsin atıcam buraya resmini

Kizlar simdi geldik doktordan 34+4 de 2450gr olmus bizim oglanDr doğumyon da fena gitmiyor. 20 agustos gibi alacakmis muhtemelen doktor....hic istemiyorum aslinda sezeryan
cnm maşallah ogluna gunlerimiz ayni senle.bana da 22 agustos dedi sezeryan tarihine.herkes erkn diyo moralim bozuldu baya.senin dr dogumzamani ile ilgili baska bi aciklama yaptimi cnm

cnm bnde 23 haftalık ölü doğum yapmıştm.oöncesinde hiç süt gelmiyordu ama doğum sonrası oyke bi süt geldiki giydklerim sırılsıklam oluyordu sütten.en son 1 hafta snra bile kesilmeyince Dra gitmstm iilaç verdi öyle kesildi.yanı su an geliyo yada gelmiyo olması bnce sutumuzu etkilemyck

Ben normal bi valiz hazırladım. Özellikle bebek bakim cantasi da almadım evde bir sürü sırt cantam var büyük eğer ihtiyaç olursa sonra alırım dedim. Hediyelik işine hiç girmedim. Başkasına vereceğim şeylere çok masraf yapmayı sevmiyorum onun yerine başka bir ihtiyaç karşılıyorum. Düğün de de öyle yapmıştım abartılı davetiyeleri tercih etmedim mesela nikah şekeri kına hediyesi falan yaptırmadım. Belki de biz biraz zor şartlarda yaptık ondandir ama pişman değilim :) bende 40 mevludunde sadece bebek şekeri yada çikolatası dagitmayi düşünüyorum o kadar :)

Benim goguslerim çok büyük ya sporcu sutyeni de olsa çıkarıp emzirirken rahat eder misin bi fikrim yok. Ben mecbur alicam 2 atlet 2 sütyen yeter şimdilik kış olduğu için atletsiz olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…