2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Vücut bile bebegi arıyor diye ne aglamistim. Okunmuş pirinc gibi minik bi ilac vermisti doktor bana (dostinex sanirim) zaten sisede iki tane var eczaci günde bir tane demis bende içtim kesilmedi meger haftada ikiymis cok agrim olmustu. Dogsa da kuzum bi tadini alsam emzirmenin şöyle göz göze bakarak :)

Bende de olmuyor canım ya benim de mi olmaz kiiiiii
ay kuzum ne alakası var sakın aklınıza öyle süt olmucak diye bişey getirmeyin illa herkesin sütü önceden akıcak diye bi kural yok benim ertesi gün indi sütüm her ayda 1 kilo aldı oğlum hiçte hamileyken sütüm akmadı yani.

cnm maşallah ogluna gunlerimiz ayni senle.bana da 22 agustos dedi sezeryan tarihine.herkes erkn diyo moralim bozuldu baya.senin dr dogumzamani ile ilgili baska bi aciklama yaptimi cnm
cnm ya neden erken alıcak ? benim günüm senden önce yani 1 hafta var aramıza ona rağmen 27 ağustos düşünüyorum ben gelişimi önde diyemi ? ee nasılsa sezaryen olucak ne gerek varmış kanala inmesin diye riske atmak istemiyorda neyse benim 2 ci sezaryen olmasına rağmen 39. haftaya kadar bekleyebiliriz dedi.

cnm maşallah ogluna gunlerimiz ayni senle.bana da 22 agustos dedi sezeryan tarihine.herkes erkn diyo moralim bozuldu baya.senin dr dogumzamani ile ilgili baska bi aciklama yaptimi cnm
Cnm yanlis yazmisim bna da 22 agustos cts olabilir dedi.daha dogrusu esimle ikisi karar verdiler. Preeklampsi var bnde o yuzden cok bekletmek istemiyor doktor. Oysa bn hep normal doguma hazirlamistim kendimi...bakalim hayirlisi...insallah biraz daha buyur o zamana...simdi biraz kucuguz teyzzesiii

Luckylover En sevdiğim arkadaş tipisin
Ben hamileliğinin başında bir liste yaptım eşimin gözleri açıldı yapmasamoydik biz çocuk diye sonra bi arkadaşım yeni doğum yamisti yanına gittim şunu aldın mi diyorum yok diyor bunu yok diyor e ne aldın dedim hiç bir şey dedi büyüdükçe ihtiyaç duydukça alıyorum dedi neyin neden gereksiz olduğunu konuştuk benim listem o kadar zayifladiki hiç bur şey kalmadı
Ben evlendigimde mevlidi yaşadığımız ilde yaptım düğün mevlüt hediyesi dagitmadim zaten 3 akraba 2 elti gerisi apartman sakiniydi yapılan ikramı daha eve gütmeden elesturmisler arkamdan antepte revanimi verilirmis baklava niye almamisim ay sana kendi elimle tatlı yapmak için salak şey o zaman çok üzülmüştüm şimdi bebeğimin mevludunu annemin evinde yapicam bir sürü yakinimla ve değerlerini anladığım için onlara hediye gibi düşünüyorum bunları aut çok yazmışım

3 bebis kaybettim pesine zorla hamile kaldim ultrasona neden giriyorsun ay kilo aldin cok son aylarda nolcan ki 14deyim şu an ay esya alma nolur nolmaz çarşafa sararsin doğsun hele cocuk saglam mi? kiz olaydi iyiydi ilk çocuğun sonucta yardımci olurdu sana (sanki hizmetçi doğuruyorum) bunu diyenlere magnet hediye falan vermek işime gelmiyor ay ne mutlu olcaklar zaten de evlerinin köşesine buzdolabına asacaklar. Çikolata yeter. Gerci annelerimizin yaptiklari mükemmel o ayrı :)

Selamlar kızlar keyifler yerindedir ınsallah...
Doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz...
İstanbul bugün çok serin ve kapalı güzel yani...
Dün yazmıştım tansiyon olayını aksam olctururuz 10'a 6 çıktı sabah ise 10'a 5 çıktı doktoru aradim düşük olması değil yüksek olması tehlikeli dedi...bol su içip tuzlu ayran tüketmem gerekiyormuş...aranızda tansiyonu düşük olan var mi sizler neler yaptınız...

Canim mrb tuzlu ayrani bol bol icme cok yukseltir sadece cikolata bile yesen yukseltir bol bol tuzlu icme bebege de zarar bobregede tansiyona da 100-60 cokda dusuk tansiyon degil ben mesela dua ediyorum 100-60olayim diye bakdin cok kotusun cikolata tatli ye yukselticek

Kızlar bir de sabah kuaföre gittim kendi kusforum kapalıydı gaflette bulunarak başka yere gittim kaslarımı hiç güzel yapmadılar diye gelip evde oturup agladim...bu son ay çok tuhafmis 8 ay hormonlardan hiç etkilenmedim desem yeridir ama simdi sürekli bir seylere sinirleniyorum normal mi acaba...

Canım doktorum da çok kötü değil dedi ama bas ağrısı halsizlik var keyfim yok ama oturdum sabah sabah taç yaptim hakikaten kafam uçtu canim

Bende sabah kuaföre gittim gebelik boyunca ilk defa sacimi kestirdim manikür yaptırdım doğuma hazırlık .... Bende dışarıya neşe saçıyorum esimeeeeee yazik Kıyamam sinir kupuyummm....

Kizlar simdi geldik doktordan 34+4 de 2450gr olmus bizim oglan. Tansiyon da fena gitmiyor. 20 agustos gibi alacakmis muhtemelen doktor....hic istemiyorum aslinda sezeryan

Onceki yazilari telden girdigimden okuyamadim ama,neden 20 sinde aliyor bebisi,

Canim moralini bozmak istemem ama neden bu kadar erken tarih verdiğini sor bence Dr çünkü bi aksilik yoksa bebekte yada sende 39 a kadar bekleyebilir yani banada sezeryan tarihi verdi Dr 39+0 3 eylül bi aksilik olursa nst de sancı çıkar veya herhangi bişey olursa erken alırız dedi tekrar görüş istersen

Reactions: 2k1
Ku
Cnm bendede olmuyo bazi hamislerde hamileyken sut gelir bazilarinda dogurduklari zaman gelir bazilarinda 3 -4gun sonra gelir stres olmayalim kizlaar.
Kuzenimin hic gelmemisti hamileyken,sezeryandan 2 gun sonra geldi, o 2 gunluk surecte hastanede mama ve sekerli su vermisler,simdi canavar gibi emiyor mama almiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…