gayet güzel tansiyonun aslında tabi ama alışık değilsen bu tansiyona o zaman etkiler ama gebelerde en istenilen tansiyondur 10 6 - 10 5 falan bol bol dinlen rahatsız ediyorsa seni çok yorma kendini.Selamlar kızlar keyifler yerindedir ınsallah...
Doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz...
İstanbul bugün çok serin ve kapalı güzel yani...
Dün yazmıştım tansiyon olayını aksam olctururuz 10'a 6 çıktı sabah ise 10'a 5 çıktı doktoru aradim düşük olması değil yüksek olması tehlikeli dedi...bol su içip tuzlu ayran tüketmem gerekiyormuş...aranızda tansiyonu düşük olan var mi sizler neler yaptınız...
cnm evet gelişimi 3 hafta önde .39 u beklersek 4 u geçer diyo .bilmymcnm ya neden erken alıcak ? benim günüm senden önce yani 1 hafta var aramıza ona rağmen 27 ağustos düşünüyorum ben gelişimi önde diyemi ? ee nasılsa sezaryen olucak ne gerek varmış kanala inmesin diye riske atmak istemiyorda neyse benim 2 ci sezaryen olmasına rağmen 39. haftaya kadar bekleyebiliriz dedi.
Benim tansiyonumda dusuk canim.Simdi olctum 10-5 cikti.Ama benim gebeliktrn oncede boyleydi hep dusuk yani.o yuzden bir rahatsizlik hissetmiyorum.doktorunda dedigi gibi bol su icmek ozellikle bu sicaklarda en iyisi.Selamlar kızlar keyifler yerindedir ınsallah...
Doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz...
İstanbul bugün çok serin ve kapalı güzel yani...
Dün yazmıştım tansiyon olayını aksam olctururuz 10'a 6 çıktı sabah ise 10'a 5 çıktı doktoru aradim düşük olması değil yüksek olması tehlikeli dedi...bol su içip tuzlu ayran tüketmem gerekiyormuş...aranızda tansiyonu düşük olan var mi sizler neler yaptınız...
anladm cnm ins sorun yaşamadan kucağına alirsinCnm yanlis yazmisim bna da 22 agustos cts olabilir dedi.daha dogrusu esimle ikisi karar verdiler. Preeklampsi var bnde o yuzden cok bekletmek istemiyor doktor. Oysa bn hep normal doguma hazirlamistim kendimi...bakalim hayirlisi...insallah biraz daha buyur o zamana...simdi biraz kucuguz teyzzesiii
BENİ SİNİR EDEN İKİ KİŞİYDİ BURAYADA YAZDIĞIM GİBİ ÖZENDİĞİN HAYATI YAŞIYORUM MESAJINI COK NET VERDİM3 bebis kaybettim pesine zorla hamile kaldim ultrasona neden giriyorsun ay kilo aldin cok son aylarda nolcan ki 14deyim şu an ay esya alma nolur nolmaz çarşafa sararsin doğsun hele cocuk saglam mi? kiz olaydi iyiydi ilk çocuğun sonucta yardımci olurdu sana (sanki hizmetçi doğuruyorum) bunu diyenlere magnet hediye falan vermek işime gelmiyor ay ne mutlu olcaklar zaten de evlerinin köşesine buzdolabına asacaklar. Çikolata yeter. Gerci annelerimizin yaptiklari mükemmel o ayrı :)
geçsin 4 kiloyu geçerse ne olurmuş acaba ?cnm evet gelişimi 3 hafta önde .39 u beklersek 4 u geçer diyo .bilmym
Su an 3.100 olmuş. Bnde çok arada kaldm ama...
bnm bebeğim iri be ekmiş.surekli şekerden şüphelendi defalarca tahlil yaptırttı.bide öncesinde 3 bebeğimi kaybettm o Dr takip etti hep beni.sansima Dr 23 ağustos -1 eylül arası izinde.bana 22 ağustos dedi.bnde acaba 2 eylülde mi yapsaniz dedim.o zamn da Dr yokken ya başlarsa doğum diye cokkorkym.kndi Dr um gitsn istyrm .işte burda olmayck diye cokkorkym Dr da biliyo .bide 4 yıldır onun hastasym o girmk istiyo doğuma.işteen bbüyük sebep bu bnceCanim moralini bozmak istemem ama neden bu kadar erken tarih verdiğini sor bence Dr çünkü bi aksilik yoksa bebekte yada sende 39 a kadar bekleyebilir yani banada sezeryan tarihi verdi Dr 39+0 3 eylül bi aksilik olursa nst de sancı çıkar veya herhangi bişey olursa erken alırız dedi tekrar görüş istersen
cnm dr izinde olck yoksa bekkerdm ama cok stres yasyrm bu konuda.imkankar kisitli burda.acil bisey olsa kimbilir basima ne gelir diiyorm .eski kotu tecrubeler de olunca stres kat kat artiyogeçsin 4 kiloyu geçerse ne olurmuş acaba ?
sen kararlı ol bence en azından 1 hafta bi kaç gün daha ertelet ay ne bilim kıyamıyorum ben erken doğan bebişlere
S
Sen neden yatıyorsun canım?
yok yok stres olma dua et bol bol hakkında hayırlısı ne ise o olsun seninde bebişininde.cnm dr izinde olck yoksa bekkerdm ama cok stres yasyrm bu konuda.imkankar kisitli burda.acil bisey olsa kimbilir basima ne gelir diiyorm .eski kotu tecrubeler de olunca stres kat kat artiyo
Gerçekten çok güzel yazmissin canım. İnşallah yavrularimizi kucagimiza alırız hayırlısıyla da anneliği hakkını vererek yaşarız. Kim ne diyor çok umrumda değil açıkçası bosver sende sinir olmaAma öyle değil mi ki sen hamileliğini tadında yaşayıp lohusalik zamanlarının tadını cikaramadiysan suçu benim mi benim üzerime oynuyorsun istediğin gibi bir hayat yasayamayip benim hayatıma ortak çıkıyorsun evet belki günlerce uykuya hasret kalacağım ama offf demeyeceğim yavruma onu nasıl bir ozlemle beklediğimi unutmayacağım bilse bana derdini anlatmayı yada ben onun derdini anlamayı bilsem ağlamaz huysuz olmaz ki benim melegim ben kötü bir anne olmayacağım buna şikayet etmek dahil ama sen kötü bir annesin daha şimdiden ah vahlarlarla yaşıyorsun
Haketmedikleri söylenemez sanırım ay ne costum ne sinir oldum ya
Cnm zaten sezeryan olcaksin ya birak bebis tombik tombik ciksin ne guzelcnm evet gelişimi 3 hafta önde .39 u beklersek 4 u geçer diyo .bilmym
Su an 3.100 olmuş. Bnde çok arada kaldm ama...
Benim kendi ailemde de var zavzek kismisi... zevzek olmayan birbirine düşkün olan kisim tee Trabzon'da. Bende onlara harcayacagima bebege harcarim diyorum zaten Mevlüt yapılacak doğumda çikolata falan dagitirim yeter. Çünkü üzdüler bazi arkadaşlar esimin benim akrabalarim komşu vs.BENİ SİNİR EDEN İKİ KİŞİYDİ BURAYADA YAZDIĞIM GİBİ ÖZENDİĞİN HAYATI YAŞIYORUM MESAJINI COK NET VERDİM
BİZ BİRBİRİNE COK BAĞLI BİR SÜLALEYİZ AMA EŞİMİN AİLESİ ÖYLE DİİL EVLENDİĞİMDEN BERİ KİMSE KAPIMI ÇALMADI AMA KARŞILAŞINCADA BAYRAMDA DÜĞÜNDE GÖREMİYORUZ DİYORLAR SEN AKRABA OLARAK BİZİM DÜĞÜNÜMÜZE ZAHMET ETTİN Mİ Kİ BİZ SENİ SAYALIM PEH ZATEN COK FAZLA GÖRÜŞMEK ZORUNDA BIRAKMAZ EŞİM BENİ KİMSEYLE AMA BENİM AİLEM O HATIRALARI SAKLARLAR KARDEŞİMİN KIZI BESE GİRECEK HALA DOLAP SUSU HER EVDE ASILI MESELA
Desene canım kuaförden çıktıktan sonraki ruh hallerimiz çok farklıymış senin adına sevindim...Yarin kendimi iyi hissedersem foto çekimi var ondan aslında üzüldüm ama demek ki olacağı varmış....esleri sorma canım ben esimin yerinde olsam son birkaç gündür kesinlikle katlanamazdim halime hiç çekilmez oldum bu aralar...Bende sabah kuaföre gittim gebelik boyunca ilk defa sacimi kestirdim manikür yaptırdım doğuma hazırlık .... Bende dışarıya neşe saçıyorum esimeeeeee yazik Kıyamam sinir kupuyummm....
of işte bnm şansım yokki biliyom Dr yokken tutar bi aksilik olur.Cnm zaten sezeryan olcaksin ya birak bebis tombik tombik ciksin ne guzel
Lucky elazığdamısın ,ne yaptın dr ne diyor doğuma sezeryanmı normalmi ,Benim iki göğsümden de geliyor. Bazen sütyen çok sıkıyor çıkarıyorum üzerine yattiysam yani eğer baskı geldiyse bo bakıyorum ki hep islanmis Üstüm. Bu zamanlarda normal diye biliyorum her an hersey olabilir tabi de sen yine de panik yapma benim nerdeyse 1 aydır böyle.
Aynı fikirdeyim bazen yapıyorum sonra bu biraz fazla oldu diye düşünüyorum :))))Desene canım kuaförden çıktıktan sonraki ruh hallerimiz çok farklıymış senin adına sevindim...Yarin kendimi iyi hissedersem foto çekimi var ondan aslında üzüldüm ama demek ki olacağı varmış....esleri sorma canım ben esimin yerinde olsam son birkaç gündür kesinlikle katlanamazdim halime hiç çekilmez oldum bu aralar...
Aynen canım dinleniyorum is falan yapasım gelmiyor az kaldı diye avutuyoruz yavrularımız sağlıklı doğsun da her şeye razıyız...gayet güzel tansiyonun aslında tabi ama alışık değilsen bu tansiyona o zaman etkiler ama gebelerde en istenilen tansiyondur 10 6 - 10 5 falan bol bol dinlen rahatsız ediyorsa seni çok yorma kendini.
izmirde iyi vallah 1 haftadır oh çektim resmen ya mis gibi temizliğimi bile rahat rahat yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?