2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
gayet güzel tansiyonun aslında tabi ama alışık değilsen bu tansiyona o zaman etkiler ama gebelerde en istenilen tansiyondur 10 6 - 10 5 falan bol bol dinlen rahatsız ediyorsa seni çok yorma kendini.
izmirde iyi vallah 1 haftadır oh çektim resmen ya mis gibi temizliğimi bile rahat rahat yaptım

cnm evet gelişimi 3 hafta önde .39 u beklersek 4 u geçer diyo .bilmym
Su an 3.100 olmuş. Bnde çok arada kaldm ama...

Benim tansiyonumda dusuk canim.Simdi olctum 10-5 cikti.Ama benim gebeliktrn oncede boyleydi hep dusuk yani.o yuzden bir rahatsizlik hissetmiyorum.doktorunda dedigi gibi bol su icmek ozellikle bu sicaklarda en iyisi.

anladm cnm ins sorun yaşamadan kucağına alirsin

BENİ SİNİR EDEN İKİ KİŞİYDİ BURAYADA YAZDIĞIM GİBİ ÖZENDİĞİN HAYATI YAŞIYORUM MESAJINI COK NET VERDİM
BİZ BİRBİRİNE COK BAĞLI BİR SÜLALEYİZ AMA EŞİMİN AİLESİ ÖYLE DİİL EVLENDİĞİMDEN BERİ KİMSE KAPIMI ÇALMADI AMA KARŞILAŞINCADA BAYRAMDA DÜĞÜNDE GÖREMİYORUZ DİYORLAR SEN AKRABA OLARAK BİZİM DÜĞÜNÜMÜZE ZAHMET ETTİN Mİ Kİ BİZ SENİ SAYALIM PEH ZATEN COK FAZLA GÖRÜŞMEK ZORUNDA BIRAKMAZ EŞİM BENİ KİMSEYLE AMA BENİM AİLEM O HATIRALARI SAKLARLAR KARDEŞİMİN KIZI BESE GİRECEK HALA DOLAP SUSU HER EVDE ASILI MESELA

cnm evet gelişimi 3 hafta önde .39 u beklersek 4 u geçer diyo .bilmym
Su an 3.100 olmuş. Bnde çok arada kaldm ama...
geçsin 4 kiloyu geçerse ne olurmuş acaba ?
sen kararlı ol bence en azından 1 hafta bi kaç gün daha ertelet ay ne bilim kıyamıyorum ben erken doğan bebişlere

bnm bebeğim iri be ekmiş.surekli şekerden şüphelendi defalarca tahlil yaptırttı.bide öncesinde 3 bebeğimi kaybettm o Dr takip etti hep beni.sansima Dr 23 ağustos -1 eylül arası izinde.bana 22 ağustos dedi.bnde acaba 2 eylülde mi yapsaniz dedim.o zamn da Dr yokken ya başlarsa doğum diye cokkorkym.kndi Dr um gitsn istyrm .işte burda olmayck diye cokkorkym Dr da biliyo .bide 4 yıldır onun hastasym o girmk istiyo doğuma.işteen bbüyük sebep bu bnce

Dün pijamalarimi aldm bakircilarin altında pijama sarayında % 50 indirim var bursada olan arkadaşlar almadıysanz ugrayn derim :)

geçsin 4 kiloyu geçerse ne olurmuş acaba ?
sen kararlı ol bence en azından 1 hafta bi kaç gün daha ertelet ay ne bilim kıyamıyorum ben erken doğan bebişlere
cnm dr izinde olck yoksa bekkerdm ama cok stres yasyrm bu konuda.imkankar kisitli burda.acil bisey olsa kimbilir basima ne gelir diiyorm .eski kotu tecrubeler de olunca stres kat kat artiyo

cnm dr izinde olck yoksa bekkerdm ama cok stres yasyrm bu konuda.imkankar kisitli burda.acil bisey olsa kimbilir basima ne gelir diiyorm .eski kotu tecrubeler de olunca stres kat kat artiyo
yok yok stres olma dua et bol bol hakkında hayırlısı ne ise o olsun seninde bebişininde.

Gerçekten çok güzel yazmissin canım. İnşallah yavrularimizi kucagimiza alırız hayırlısıyla da anneliği hakkını vererek yaşarız. Kim ne diyor çok umrumda değil açıkçası bosver sende sinir olma

Kızlar benim 3 gündür kesilmeyen kasık ağrılarım var yürürken otururken sağa sola dönerken canım çok yanıyor. Yetmezmiş gibi bizim minik 5 6 saat akafa popo yumruk ne varsa aralıksız geçirmeye devam ediyor canımı yakıyor bir yerlerde toplanıyor gibi göbeğimi yukarı kaldırıyor sürekli. Akıntım da var. Acaba yakınmıdır bilemedim 4 5 gündür böyle

Benim kendi ailemde de var zavzek kismisi... zevzek olmayan birbirine düşkün olan kisim tee Trabzon'da. Bende onlara harcayacagima bebege harcarim diyorum zaten Mevlüt yapılacak doğumda çikolata falan dagitirim yeter. Çünkü üzdüler bazi arkadaşlar esimin benim akrabalarim komşu vs.

Bende sabah kuaföre gittim gebelik boyunca ilk defa sacimi kestirdim manikür yaptırdım doğuma hazırlık .... Bende dışarıya neşe saçıyorum esimeeeeee yazik Kıyamam sinir kupuyummm....
Desene canım kuaförden çıktıktan sonraki ruh hallerimiz çok farklıymış senin adına sevindim...Yarin kendimi iyi hissedersem foto çekimi var ondan aslında üzüldüm ama demek ki olacağı varmış....esleri sorma canım ben esimin yerinde olsam son birkaç gündür kesinlikle katlanamazdim halime hiç çekilmez oldum bu aralar...

Cnm zaten sezeryan olcaksin ya birak bebis tombik tombik ciksin ne guzel
of işte bnm şansım yokki biliyom Dr yokken tutar bi aksilik olur. bugune kadar kaybettgm 3 bebek de pazar yada cumartesi gece 12 den sonra acil sekilde oldu.birinde olumden dondum kan kaybından.ve o an koca ilde sadece bi tane kadin dogumcu nobetciydi.devlette 1 dr kaliyo nobete.ve 23 haftalik gwbeligmde plesenta ayrilmusti ve o dr da ameliyattaydi dusunebiliyomusn.gercktn olumden dondum .artik fobi olustuu kemal sunalin karakola gitme fobisi gibi belki anlamsz gekebilir ama kndimi ve bebegimi garantiye almak istyrm iste

Lucky elazığdamısın ,ne yaptın dr ne diyor doğuma sezeryanmı normalmi ,

Aynı fikirdeyim bazen yapıyorum sonra bu biraz fazla oldu diye düşünüyorum :))))

Aynen canım dinleniyorum is falan yapasım gelmiyor az kaldı diye avutuyoruz yavrularımız sağlıklı doğsun da her şeye razıyız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…