2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
takma kafana ya ben insanları ikiye ayırıyorum hızlı aramada kayıtlı olan ve olmayan mesela üç gündür fenayım beni aramasını beklediğim bir iki kişi bugünde aramazlarsa benim için biterler çok kolay silmem insanları ama samimiyetinden kolay şüpheye düşerim kim olursa olsun güvenmediğim insanlarıda yaşamam

Ya kızlar size bir sorum var ,suyum gelirse duşa girmeme vaktim olurmu ,yani yoksa hemen hastaneyemi gitmeliyim ,ile gitmem lazım hastane için ,1saat yol ..

Ya kızlar size bir sorum var ,suyum gelirse duşa girmeme vaktim olurmu ,yani yoksa hemen hastaneyemi gitmeliyim ,ile gitmem lazım hastane için ,1saat yol ..
cnm benim 11yasnda kardeşm var.hatrliym annemin suyu gelmişti çok rahatti yavaş yavaş hazırlandı sonra çanta sini hazırladı babamı aradı vs.1 saat geçti rahat .ama tabi o tecrübeli 4. Çocuğuydu.banyo ya girmk doğru olurmu onu bilemym

Canım duşa girmek iyi bi fikir olmayabilir çünkü duş almak doğumu hızlandırıyor yol uzun olmasa al derimde birden doğum başlarsa sıkıntı olabilir

Benim bulunduğum ilde bir tek esimin dayısı ve bir tane arkadaşim var neyle ugrassam kendim uğraşıyorum fena da olsam iyi günümde de olsam sap gibiyim. Alışkınim yani yalnız kalmaya gereksizse söndür hesabi cogunu söndürdüm bende :)

Canim kendini uzme saglik sorunu varsa farkli ama anne sensin tabiki en dogruyu sen bilirsin kacinci haftada alicam diyo ki doktor benimki mesela bebegimin kilosu az geriden geliyo doktor bebis acele etmezse insallah 39da alirim diyo senin bebisin aslinda kilosuda normal.hakkimizda hayirlisi olsun canim ALLAH YAVRULARIMIZI BIZLERE SAGLICSKLA BAGISLAR INSALLAH

işte 37+6olucak 22 ağustos da.aslında bebisi n kilosu haftasına gore fazla dedi.su an 3100 gr.20 gün sonra tahminimce 3600-3700 olur en az .belki daha fazla.. Bilmym ki cnm.dün de bi arkdsla konustm o da 37+1 de sezeryan olmuş.Dr u hiçbir sıkıntı olmaz tarzında konusms.acaba bizmi çok pimpirikleniyorz diye dsnnyrm.32-33 haftalık 2 kg doğan bebekler sapasağlam oluyo hiçbirşey olmuyo.yada bazısının normal doğum olsa bile suyu 36-37 de geliyo. İlla 40. Hafta olmasi şart değil gibi bnce

Lucky elazığdamısın ,ne yaptın dr ne diyor doğuma sezeryanmı normalmi ,
Evet canım elazig dayım haftaya kontrolum henüz birsey demedi doğum şekline. Sen ne yaptın kimle devam ediyorsun. Kesinlikle necati bey e geç

Allah bu bebeğini sana bağışlasin böyle bi durumun olduğunu bilmiyordum tabiki öyleyse en doğrusu bu şekilde inşallah sağlıklı olsunda kilosu gelişimi iyi olsun önemli olan o

Benim tansiyon hiç 10 olmuyor hep düşük . Ama normalim bu benim hiç bişey Yapmıyorum o Yüzden

Canim kilosu iyi ozmn masallah korkma 3600 3700de cok ideal bi kilo yenidogan icin gelisimi guzel gelisim hizliysada 40a kadar bekleyip bebisi 5kilo yapmaninda anlami yok 37 biraz erken geliyo yinede kulaga ama en dogrusunu doktorun bilir tabiki.insallah hayirlisiyla dogururuz Ya RABBIM bide beni simdi korkular sardi anesteziden uyanabilirmiyim fln filan korkuyorum bildiyin ama yeterki bileyim ki yavrum saglicakla gelsinde gerisi bos gelisimi duzelsin insallah diye dua ediyorumm insallah iyi olur canim uzme canini

Biz doktordan geldik kizlaaar.sikintimiz yok sukur nst dede sikinti cikmadi melegimde 2.800 gr olmus boyuda 49 cm olmus masallah 24 agustos da olucak sezeryanimda Allah izin verirse.
Maşallah canım kizinla güzel haberler ile dönmüşsün devamı da gelir ınsallah...gün almışsınız hayırlı olsun...

kızlar bebek şekerini genelde nerden sipariş verdiniz.gittigidiyorda hangi satıcı.benim ancak vaktim oldu araştırmaya.ama çok seçenek var karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…