2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben ilk doğumumu epiduralle yaptım ve Rabbim herkese nasip etsin, çok kolay, ağrısız, tabiri caizse prensesler gibi doğum yaptım.. Hiçbiryerim de ağrımadı.. Doğumdan önce asla kötü hikaye dinlemedim. Hep dua ettim. Umduğumdan da güzel geçti. Allaha sığınıp epiduralli yapın kesinlikle normal doğumu :) kardeşim de doktor, şiddetle tavsiye ediyor..

Senin yerinde olsaydim,madem o kadar kaybin var riske girmezdim canim.kilosu da gayet yerinde olur o donemde.Tabiki gonul ister zamaninda dogsunlar ancak bebegi ve seni riske atacak bir durum varsa ortada ben bu riski goze almazdim.

Su geldikten sonra duşa girebilirsiniz. Sadece suya oturmak ve cinsel ilişki tavsiye edilmez. Eğer doğum su gelmesiyle başlarsa vakit var demektir. Hızlı bir duş alınabilir panik yapmadan. Enfeksiyon riski sanıldığı kadar yüksek değil. 24 saat sonra enfeksiyon riskinden söz edilebilir. O da antibiyotikle kontrol altına alınabilir.

Kızlarcım selaaam :)
Dr dan geldik, oğluşum ii maşallah 2200 gr 44 cm olmuş hala bi hafta kdr önde gidiyoor veeee tahmin ettiğim gibi baş aşağı dönmüş, annesini üzmemiş
Dr gidişatta bi değişiklik olmadığı sürece normal doğum diyelim dedi.. 25 ağustostan sonra, daha hazırlıklı olalım ama ben eylülün ilk haftası gibi bekliyorum dedi :) dr a şu yatakta sağa sola dönememe drmunu sordum, artık çok normal ağırlaştın ama mg ve ca ihmal etmeyelim dedi

Bugün ilk defa nst ye de bağlandım, bi ark da ayrıntı sormuştu ama şimdi kimdi bulamadım :) heyecan yapcak bşi yok, bebişim güm gümleri dinlemek çok güzeldi, sancı ve ağrı bakıyorlarmış, ben de hiçbiri çıkmadı

Bizden hbrler bu kdr şimdilik :)
Herkese güzel haftasonları, sevgiler..

Günaydın, bebeklerin akciğerleri 37. haftada gelişiyormuş canım, bu haftadan önce doğarsa küvezde kalıyorlarmış, doktorum söyledi.
Benim kizim 36+5de doğdu...bi sorun olmadi...içiniz rahat olsun bol bol dua edin..yani her bebek bir olmuyor hic düsünmeyin onları kızlar..

Kızlar çıldıracam sıcaktan ne gece ne gündüz uyku var.klimadan korkuyorum hasta olurum diye. duşta alıyorum ama faydasız sıcaktan yemek bile yiyemiyorum.

Canım benim hep tansiyonum normal çıkardı ilk kez böyle oldu tedirgin oldum ama olabilirmiş ben de kendimi çok dinlemesem iyi olacak sanırım...
Canım benim de hep 10a 5 çıkıyor. Doktor çok iyi dedi. Düşük olması gerekiyor dedi. Yükseldiği an gel hatta dedi şişliklerde başladığı için. 13 ve 13ün üstüne çıkmasın demişti. Çok şükür düşük gidiyoruz simdilik

Kızlar çıldıracam sıcaktan ne gece ne gündüz uyku var.klimadan korkuyorum hasta olurum diye. duşta alıyorum ama faydasız sıcaktan yemek bile yiyemiyorum.
Aynı ben de öyleyim gece eşim de uyumuyo benim yüzümden. Sürekli kalkıp dolanıyorum duş alıyorum anlık serinliyorum. Yatağa gecince gene aynı.klima bana çok baş ağrısı yapıyor. Portatif Vantilatör aldık. Onunla idare ediyorum ama o bile nafile yani nerdeyse.

Canım sende de bas ağrısı halsizlik oluyor mu hiçbir şey yapasım gelmiyor...düşük olmasının iyi oldugunu benim doktorum da dedi..

Canım güzel haberler ile dönmene sevindim maşallah oğluna ınsallah kalan muayenelerimiz de hep böyle güzel geçer...

Ya kızlar size bir sorum var ,suyum gelirse duşa girmeme vaktim olurmu ,yani yoksa hemen hastaneyemi gitmeliyim ,ile gitmem lazım hastane için ,1saat yol ..
Kızımda nısanım geldı ve 15 dk sonrada auyum geldı suyum geldıkten sonra hemen banyoya gırıp yıkandım 10 dkda yıkanmıstım yanı suyum geldıkten sonra 1 saate gastanedeydım 2 cm acılmıstı rahım dus alsan daha rahat olur bence hem sıcaklar dus alıp hemen cıkarsın en hızlı sekılde

Evet canım elazig dayım haftaya kontrolum henüz birsey demedi doğum şekline. Sen ne yaptın kimle devam ediyorsun. Kesinlikle necati bey e geç
Cnm necati beye de geçsem bişiy farketmeyecekki ,doğum sırasında hastanede kim nobetçi dr sa o doğumda bulunuyor zaruret halinde yani bir manası yok ,bende çiğdem hanıma devam edeiyorum ,bana dr desiki normal doğumu deneriz baktık açılman olmuyor sezeryan dedi ,bebeğin başı aşagıda bnm üuzun zamandır

Ozaman duşa girerim çok panik olmassam yada kanamam olmassa ...5dk girip çıksam bile yeter yani ,allah herkese kolay doğum nasip etsin ,ben bu ara çok rahatım şükür ilk başlarda çok sıkıntı çektim ama şu ara ne ağrı ne sancı ,bişiy bile yok ,sadece sol ayak bileğim ve ayağımın üst kısmı byaa şişti ödemden ...ne bileyim tek ayak anlamadım ...onun dışında bişiy yok yani ,sıcak tabi burasıda ama olsun yav sayılı gündür geçer :)

Canım sende de bas ağrısı halsizlik oluyor mu hiçbir şey yapasım gelmiyor...düşük olmasının iyi oldugunu benim doktorum da dedi..
Oluyor tabi. Bi uyusukluk halsizlik epeydir üstümde. Sabah kalkim sunu yapçam bunu yapçam diyorum kalkıyorum bende tık yok :) yatmakla geçiyor günüm. Bişey yapsam en ufak en az 1 saat yatıyorum :) ekstra baş ağrısı genelde oluyor zaten

kızlar bebek bezi premium care alcam da 1 numara kaçlı alim sizce bide yedekte dursun diye iki numara da mı almak gerek siz ne yaptınız

kızlar bebek bezi premium care alcam da 1 numara kaçlı alim sizce bide yedekte dursun diye iki numara da mı almak gerek siz ne yaptınız
Ben 1 paket 1 numara 50 li aldım 1 paket 2 numara 3 paket 3 numara aldım e bebekte indirim vardı hepsini aynı beden almim dedim üzerinde kiloları yazıyo bende çok bilemedim ama böyle aldim yetmez se alırım diye aynı bedeni çok stoklamak istemedim

Aynen bir de başağrısı var bugün burnumda oluk oluk kanadı tansiyon normal...elim ayağım kalkmıyor sersem gibiyim.hafif de mide bulantisi çabası...

Kizlar 33+4 deyiz 2390 olmus bebegim. İlk defa 10 gun kadar önde dedi doktor.ama benim doktorumun cihazi degismis yeni 4 boyutlu gosteren ultrason cihazlarindan getirmisler.o yuzden 15 gun onceki muayenemle kiyas yapamiyorum.belki de onde degildir dimi??

perihan90 arkadasim ultrason olcumleri genelde fazla oluyo bunu cogumuz duyduk defalarca. Varsin 4 kiloyu bulsun zaten sezaryense ne farkeder.bekle 39 a kadar derim ben de

K Karamel2013 şimdi anne lütfende indirim vardı da birim fiyatı gayet uygun geldi bir numaradan 94 lü ıkı numaradan 90lı alcam 84 lira yapıyor iki haftayı çıkarırız heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…