2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim annem dusa girmis sicak dus bebegin kanala girmesinde etkili dus mutlaka al diyo bana da.dogumun hizlanir diyo

Slm kızlar bugün kontrolüm vardı nst normal fakat ayak ve bacakların sis dedi idrarda protein testine baktı protein kaçağı musbet yazıyordu 3 ğin sonra tekrar test dedi eğer yine protein kaçağı olursa hemen çocuğu almamız gerekir dedi çok canım sıkıldı şimdi 2.700 gr kuvezde kalması gerekir diye çok korkuyorum dua edin lütfen kızlar protein kaçağı çıkmasın yavrum zamanında gelsin

Hiç korkun olmasın zaten önce ebeler olacakmış ya hepsi de çok tecrübeli çok bilgiliymis. Bende diğer hafta gittiğim de tekrar tekrar konuşacağım Allah rast getirsin

Aynı ben ya bütün günüm yatmakka geçiyor

Hiç korkun olmasın zaten önce ebeler olacakmış ya hepsi de çok tecrübeli çok bilgiliymis. Bende diğer hafta gittiğim de tekrar tekrar konuşacağım Allah rast getirsin
Aminnn canım ya ,öyle diyordun değilmi ya bni bir korkudur aldı ,devlet hastanesiö,ne bileyim ilgi alaka nasıl olur vs vs bin birikiturlu soru işareti aklımda

Cnm 2,700le kuvezde kalmaz ..endişe edicek bişiy yok 36olmuşsun zaten bu neyın endişesi rahatla artık ,bişiycik olmaz ,

Ben de ilk defa haftaya gircem nts yee. Nasıl bişi dönünce anlatır mısın :)

CAnım 2 tane prob var birini karnının üstüne birini karnının altına takıyorlar, bebişin kalp atışlArını ve senin ağrı sancı kasılmanı takip ediyorlar yaklaşık 15-20 dk sürdü, endişelenicek birşey yok çok şükür
Senden de ii haberler bekliorum :)

Cnm 2,700le kuvezde kalmaz ..endişe edicek bişiy yok 36olmuşsun zaten bu neyın endişesi rahatla artık ,bişiycik olmaz ,
Inşallah canim geçen sene bir arkadaş bu haftada aynı nedenle sezaryan oldu 15 gün bebeği kuvezde kaldı bu nedenle korkum fakat bebeği kaç gr di onu hatırlamıyorum

33+5 de yeni doktor ve hastaneye gitmek sizce mantıklı mı şimdiki gittiğim hastaneden çok soğudum doktorum başka bir hastanede doğum yaptıramıcanı söyledi öğretmen olduğum için rapor konusunda bu doktor yardımcı olacak ama sırf bunun için içim rahat etmezken o hastanede doğum yapmak istemiyorum çok ağladım iki gündür ama karar veremiyorum

Canim rapor bizim için çok önemli çünkü çok küçük olacaklar fakat senin rahat etmende çok önemli bir ikna yolu yokmu

Inşallah canim geçen sene bir arkadaş bu haftada aynı nedenle sezaryan oldu 15 gün bebeği kuvezde kaldı bu nedenle korkum fakat bebeği kaç gr di onu hatırlamıyorum
Bebeğin kilosu düşük olduğunda beslenme sıkıntısı yaşamasın diye tutuyorlar ,2kilo olunca çıkarıyorlar küvezdn 29haftalık bebeği bile ,endişe etme hiç ,vardır herşeyde bir hayır

Bence değiştir ,bişiy olmaz ,dr işini yapmak durumunda ,35tede olsan

ferideei deli_yagmur ya ikisinin arasında gidip geliyorum doğum anımda başka şeyleri düşünüp o heyecanı arka planda bırakmak istemiyorum
bebeğimi ikinci dönem öyle yada böyle bırakmak zorunda kalcam heyet ayarlayamazsam bu da zaten bir ay heyet vercekti heralde unuttum ikna için bir dahaki kontrolde yüzyüze konuşcam ama arada gittiğim başka bir doktor vardı ondanda randevu aldım şimdilik en azından son dakika karar değişsem bile ikiside cepte olsun
işi bu ama sen aylarca başkasına git sonra bana gel diyip önemsemezse diyorum işte ayrıca ikiside yakın arkadaşlar başka hastanede çalışıyorlar ama işte
UFFFFFF KAFAMDAKİ TİLKİLERİ BİRİ VURSUN

Isin zormuş canim benim duyduğu ma göre psikiyatri den doğum sendromu diye 6 ay kesintisiz rapor alabiliyormussun bir araştır derim

Tesekkürlerrr :)))

Canım e bebekten alacaksan kutusunu ac bak emzirme atletlerine, kalıpları baya dar geldi bana. Bakmadan aldım, o ürünlerde degisim de yokmus kaldı elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…