2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar bugun ne kadar cok soru sordum ya bu zamana kadar beklersem herbisey sıkışır işte dönence aldınız mı ne aldınız???

bende epıdural normal olcam ınsallah

ıste son 2 haftam kaldı...donra dogum ıznıne ayrılıcam.benım gibi iş yerınde sancılanmaktan korkan kac kısı var gecen bı arkadasım 36 haftadan ızne ayrılmıs daha fazla calısamıcam dıe ertesı gun dogum yaptı sansına

gizemli_mor benim doktorum epidural önermedi normal doğumda bende çok heveslenmiştim ama ıkınmayı önlüyor doğum uzuyor dedi halbuki ablamda o şekilde doğurmuştu bende ısrar etmedim

Kizlar bebek cantasi aldim babyes ama cok begenmedim sanki nasil yikanir temizlenir bilen var mi vitrinden aldim paketde olani yokdu simdide pismanim

OTE="cubuk kraker, post: 41979465, member: 651512"]Bizimde teshis varikoseldi canim.devlette doktor ameliyat sart cocugunuz olmaz dedi hatta haftaya hemen yapayim ameliyati demisti.ozeldeki doktor ben 14 milyon spermle ameliyat yapmam dedi zaten o gun de hamile oldugumu ogrendik bin sukur[/QUOTE]
Biz malesef olduk tup bebek dr cok kizdi boşboşuna olmuşsun dedi eşime en az bir senede kendini toparliyormuş spermde bizde tüp bebek yaptırdık inş ikinciye gerek kalmaz

Bencede canim bazıları di
Bencede canim bazıları Epidural çok rahattı hiç ağrım olmadı diyor bazılarıda baş ağrısı bel ağrısı yaptı diyor bende hiç takmıyorum dr.da doğru söylemiş hayırlı doğumlar nasip eder ins allahım hepimize

Amin canım İnşaAllah. Doktoru dinliycem. Doğumuma kendi doktorum girmeyecek, tatilde oluyor. Ama gitmeden bana senin iyiliğin için öneriyorum dedi. Kolay doğumlar nasip etsin Allah hepimize. Senin de tüp bebekti deil mi? Bugün doğum çantasının son eksiklerini de hallettim 2-3 hafta kaldı benim doğuma.

Biz malesef olduk tup bebek dr cok kizdi boşboşuna olmuşsun dedi eşime en az bir senede kendini toparliyormuş spermde bizde tüp bebek yaptırdık inş ikinciye gerek kalmaz[/QUOTE]
Ah canim ya esim ameliyattan cok korktu spermlerin artmama hatta tamamen bitme ihtimali de vardi sonucta.ben de cocugumuz olmazsa diye ameliyat icin baski yaptim acikcasi.sonra memlekette mi burda mi ameliyat olsam diye dusunurken ogreniverdik hamile oldugumu.

Kiyafetlerin etiketlerini kesmeye basladim.yan yataftakiler tamam da ensedekileri kessemse tahris edecekmis gibi geliyo o yuzdrn tamamen sokmeye calisiyorum ama cok zor oluyo.Hatta bitanesini deldim yanlislikla

Kızlar bugün Bebegimin hareketlerini çok az hissettim daha dün bile kıpır kıpır hareketlerini sert hissettiğim bebis bugün çok sakindi. Hastaneye gidiyorum dayanamadim bize dua edin..

Kızlar birsey soracagim, hareket ederken karnımın altı agriyor. Sanci degil üşütme ağrısı olur ya oyle bir ağrı. Yatarken ya da otururken yok,

Kızlar birsey soracagim, hareket ederken karnımın altı agriyor. Sanci degil üşütme ağrısı olur ya oyle bir ağrı. Yatarken ya da otururken yok,ayaga kalkarken ya da yürürken oluyor. Bir de akıntım arttı, korktum acaba iltihap falan olabilir mi benim gibi olan var mı? Ya da dogum yaklastigi icin mi oluyor acaba?

Arkadaslar herkese iyi akşamlar benim yanlarımda önceden kalan çatlaklarım vardı onlar şimdi büyüyor daha fazla çatlıyor ama sag tarafım sola göre çok fazla ben sola yatmaya çalışıyorum hep karnımın Ağırlığı sagı gerdiriyor diye düşündüm ama bakalım inş göbişime Geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…