Normal olursa dusunuyorum benAranızda epidural düşünen var mı normal doğumda?
Ben sezeryanla düşünüyorum ama baş ağrısından korkuyorum. Perşembe gidicez Dr a netleşecek insallahNormal olursa dusunuyorum ben
Ayni ben eşim üşüyor ben bir kalkiyorum yuzum saclarin ter sabah aksam klimagercekten tum gece klıma acık halnrlıyorum uyayamıyoruz:S
ben 54lu bır paket aldım cabuk buyudugu ıcın ıkı tane 2 numara aldım bırı 90lı bırı 54lukızlar bebek bezi premium care alcam da 1 numara kaçlı alim sizce bide yedekte dursun diye iki numara da mı almak gerek siz ne yaptınız
bende epıdural normal olcam ınsallahBen ilk doğumumu epiduralle yaptım ve Rabbim herkese nasip etsin, çok kolay, ağrısız, tabiri caizse prensesler gibi doğum yaptım.. Hiçbiryerim de ağrımadı.. Doğumdan önce asla kötü hikaye dinlemedim. Hep dua ettim. Umduğumdan da güzel geçti. Allaha sığınıp epiduralli yapın kesinlikle normal doğumu :) kardeşim de doktor, şiddetle tavsiye ediyor..
eBen sezeryende olsa normalde olsa uyanik olmak istiyorumBen sezeryanla düşünüyorum ama baş ağrısından korkuyorum. Perşembe gidicez Dr a netleşecek insallah
Evet ıkınmayı onluyormus sonra vakumla cekmek zorunda kalıyorlar bebısıgizemli_mor benim doktorum epidural önermedi normal doğumda bende çok heveslenmiştim ama ıkınmayı önlüyor doğum uzuyor dedi halbuki ablamda o şekilde doğurmuştu bende ısrar etmedim
Bencede canim bazıları Epidural çok rahattı hiç ağrım olmadı diyor bazılarıda baş ağrısı bel ağrısı yaptı diyor bende hiç takmıyorum dr.da doğru söylemiş hayırlı doğumlar nasip eder ins allahım hepimizeVe epidural önerdi. Acı çekerek doğum yapmak bir kahramanlık değil, doğumunun eğlenceli geçmesini isterim dedi..
Ben de düşünmeye karar verdim. Çok dayanılmaz sancı olursa doğumdan önce epidural istiycem sanırım. Ama bir anda kendimi doğumun içinde bulursam tabi yapacak birşey yok ona :)
Ve bel ağrısı yapıyormuş diye sorduğumda ben kendi kızıma bile yaptırdım dedi. Sekreterleri var 2 bayan onlar da diyor biz yıllar önce yaptırdık hiç ağrı olmadı.
Yani bilemedim karar veremedim ama başkalarının olumsuz yorumlarını ve çevremdeki olumsuz konuşanları göz ardı etmeye karar verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun..
Amin canım İnşaAllah. Doktoru dinliycem. Doğumuma kendi doktorum girmeyecek, tatilde oluyor. Ama gitmeden bana senin iyiliğin için öneriyorum dedi. Kolay doğumlar nasip etsin Allah hepimize. Senin de tüp bebekti deil mi? Bugün doğum çantasının son eksiklerini de hallettim 2-3 hafta kaldı benim doğuma.Bencede canim bazıları di
Bencede canim bazıları Epidural çok rahattı hiç ağrım olmadı diyor bazılarıda baş ağrısı bel ağrısı yaptı diyor bende hiç takmıyorum dr.da doğru söylemiş hayırlı doğumlar nasip eder ins allahım hepimize
Biz malesef olduk tup bebek dr cok kizdi boşboşuna olmuşsun dedi eşime en az bir senede kendini toparliyormuş spermde bizde tüp bebek yaptırdık inş ikinciye gerek kalmaz[/QUOTE]OTE="cubuk kraker, post: 41979465, member: 651512"]Bizimde teshis varikoseldi canim.devlette doktor ameliyat sart cocugunuz olmaz dedi hatta haftaya hemen yapayim ameliyati demisti.ozeldeki doktor ben 14 milyon spermle ameliyat yapmam dedi zaten o gun de hamile oldugumu ogrendik bin sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?