2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kiyafetlerin etiketlerini kesmeye basladim.yan yataftakiler tamam da ensedekileri kessemse tahris edecekmis gibi geliyo o yuzdrn tamamen sokmeye calisiyorum ama cok zor oluyo.Hatta bitanesini deldim yanlislikla
KOlay gelsin canım bende keserim kesin yalnışlıkla 10 gün sonra başlıcam Oğlumun esyalarını yıkamaya ama önce halılarımı yıkamaya vericem sonra koltuklarımı yıkatcm perdeler camlar Kapılar offffff yazınca gözümde Büyüdü

iyi aksamlar kızlarrrr ben bugun bebegime avize aldım ve susledim :)) nasıl olmus sizce?

Eklentiler

• 11830901_998334603574794_1198784272_n.webp
    15 KB · Görüntüleme: 121
  • 11793196_998334593574795_1201321473_n.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 115
  • 1533284_998334653574789_1187998364_n.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 113
ben 54lu bır paket aldım cabuk buyudugu ıcın ıkı tane 2 numara aldım bırı 90lı bırı 54lu
ay yetmezse diil de fazla fazla
Kiyafetlerin etiketlerini kesmeye basladim.yan yataftakiler tamam da ensedekileri kessemse tahris edecekmis gibi geliyo o yuzdrn tamamen sokmeye calisiyorum ama cok zor oluyo.Hatta bitanesini deldim yanlislikla
kolay gelsin sana

Spinal anestezide karar kildik doktorla , nihayet,,,

Be
Kız kardeşim ile bugün çok şükür hallettik biz yikadik sağolsun utuledi bana elletmedi maşallah bir dünya oldu kıyafetleri allahım güle güle giydirmeyi nasip etsin inş. Evim mis gibi bebek koktu bir yerlestirmesi kaldı onuda yarın hallederim artık hıı yunluleri daha yikamadim bir onlar kaldı

Iyi haberlerle gel inşallah canım

Iyi haberlerinizi bekliyoruz insallah iyidir kuzusun..

cnm inşallah birsey yoktur bendede olmustu bırgun ama sorun cıkmadı iyi haberlerini bekliyoruz.
sağolun kızlar. Çok şükür bir sıkıntı yok benim sipa oyun yapmış. Hiç birşeyi yok maşallah çok iyi. Nst de de bişey çıkmadı. O esnada annemin arkadaşı geldi 40.haftasi doğumu başlamıştı. Ağlıyordu kimsede yoktu yanında annem biraz onunla ilgilendi aklımiz onda kalmış bir şekil de eve donmek zorunda kaldık. Inşallah sabah gidip bebeğini göreceğiz :)

Seninki az kalmış evt canim tüp bebek bende doğum yaklaştıkça korkar oldum inş normal doğurabilirim agirlastim iyice ayakta biraz fazla durunca ayaklarım çok ağrıyor kasıklarımada baskı yapıyor sanırım geçen hafta gittiğimde çapraz duruyor demişti dr.gece ayak bileğim çok ağrıdı ve kramp girdi uykuda ya çok kötü oldum magnezyum falan içmiyorum ben çok fazla olmadigindan bol bol süt ve yoğurt yemeye çalışıyorum geceleri kalkiyorum artik acikiyorum bişiler atiştiriyorum bu ay kg alacam sanirim iki aydır kg almiyordum..bide gece kalktığımda o kadar sıkışık oluyorumki kasıklarım patlıcak gibi oluyor zorla tuvalete gidiyorum ve sonrasında bile ağrıyor zorla uyuyorum canım bende destan yazdım valla

Bende tam tersini yapiyorum.esyalari yikayip utuleyip dolaba yerlestiricem.doguma yakinda koltuklari halilari perdeleri yukatip birde temizlige yardimci alicam.kismetse sinra oglumu beklemek kalcak.Kolay gelsin sana da :)

Bende tam tersini yapiyorum.esyalari yikayip utuleyip dolaba yerlestiricem.doguma yakinda koltuklari halilari perdeleri yukatip birde temizlige yardimci alicam.kismetse sinra oglumu beklemek kalcak.Kolay gelsin sana da :)
Aslında öyle daha mantıklı ama ben evimi kullanmadım hamileligimde haliyle havasız kalıyor içime sinmiyor ev temiz olmadan yıkamak bakalım haftaya vericem zaten ama sermem büyük ihtimalle

Bende bugün hastane çanta ma koyduklarimi utuledim nevresimlerini battaniyelerini etiketleri de kestim. Yerlestirdim diğer eşyalarını da çok şükür isim bitti

Kızlaaar benim bu akşam sancılarım başladı ne yazık ki 1 cm de açılma vardı geldiğimde. Durdurmak için iğne, serum vs. bir şeyler yapıyorlar. Şimdi biraz azaldı çok şükür sancılar. Bu akşam hastanede kalacakmışım. Dua edin bize de oğluşum beklesin hayırlısıyla.. Daha çok minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…