- 6 Mart 2015
- 441
- 541
- 18
Kızlaaar benim bu akşam sancılarım başladı ne yazık ki1 cm de açılma vardı geldiğimde. Durdurmak için iğne, serum vs. bir şeyler yapıyorlar. Şimdi biraz azaldı çok şükür sancılar. Bu akşam hastanede kalacakmışım. Dua edin bize de oğluşum beklesin hayırlısıyla.. Daha çok minik
Kızlar o kadar bunaldm ki sıcaktan yeni evliyiz klima taktirmak aklıma bile gelmedi çünkü eşim şehir dışında annemde kalıyorm son zamanlarda klimada vardi keyfim yerindeydi dün eve geldik Allah ımm bu ne sıcak nefes alamyrm sanki sabaha kadar bekliyorum evim serinlesin diyeartık ev işlerindede çok zorlanyrm doğuma temizlik yaptrcm zatende o zamana kadar kim yapcak işlerimi bilmiyorum tansiyonm genelde 13 biraz sıkıntı yapınca 14 e çıkıyor eğer böyle devam ederse doktorum pazartesi gel kontrol altında tutmam lazm dedi bakalım nolucak inş iner dua edin
Arkadaslar herkese iyi akşamlar benim yanlarımda önceden kalan çatlaklarım vardı onlar şimdi büyüyor daha fazla çatlıyor ama sag tarafım sola göre çok fazla ben sola yatmaya çalışıyorum hep karnımın Ağırlığı sagı gerdiriyor diye düşündüm ama bakalım inş göbişime Geçmez
gerçekten çok zor bu havalaren azından vantilatör al cnm klima kadar olmasada fayda eder
33+5 de yeni doktor ve hastaneye gitmek sizce mantıklı mı şimdiki gittiğim hastaneden çok soğudum doktorum başka bir hastanede doğum yaptıramıcanı söyledi öğretmen olduğum için rapor konusunda bu doktor yardımcı olacak ama sırf bunun için içim rahat etmezken o hastanede doğum yapmak istemiyorum çok ağladım iki gündür ama karar veremiyorum
. Cnm risk yok da sukur ama olcam ya 1 haftadan bisey olmaz diyormSenin yerinde olsaydim,madem o kadar kaybin var riske girmezdim canim.kilosu da gayet yerinde olur o donemde.Tabiki gonul ister zamaninda dogsunlar ancak bebegi ve seni riske atacak bir durum varsa ortada ben bu riski goze almazdim.
Şahaneiyi aksamlar kızlarrrr ben bugun bebegime avize aldım ve susledim :)) nasıl olmus sizce?
Canim onun dozu onemli benim doktorumun dedigi sancinin % 40i kadarını hissedeceksin onuda hissetmenizi istiyoruz cunku ne zaman ikinman gerektigini bilesin dedi.normaldeki epidural sezeryandaki kadar verilmio dozgizemli_mor benim doktorum epidural önermedi normal doğumda bende çok heveslenmiştim ama ıkınmayı önlüyor doğum uzuyor dedi halbuki ablamda o şekilde doğurmuştu bende ısrar etmedim
Kızlar bana yardımcı olabilecek yok mu?Kızlar birsey soracagim, hareket ederken karnımın altı agriyor. Sanci degil üşütme ağrısı olur ya oyle bir ağrı. Yatarken ya da otururken yok,ayaga kalkarken ya da yürürken oluyor. Bir de akıntım arttı, korktum acaba iltihap falan olabilir mi benim gibi olan var mı? Ya da dogum yaklastigi icin mi oluyor acaba?
Canım acaba bebek alt tarafa baskı mi yapıyor ayaktayken oluyor diyorsun...akıntı bende de var ama arttı diyorsun istersen doktoruna danış emin olmak ıcın...baskıyı ayakta hissettiğin ıcın dinlenmeye çalış doktorunu da bilgilendir gecmiş olsun...Kızlar bana yardımcı olabilecek yok mu?
Dınlenınce oturunca gecıyorsa onemlı bıse degıldır bebek asagı bakı yPıyordur yDa alt taraf catlıyordur normal bence bendede oluyor aradaKızlar bana yardımcı olabilecek yok mu?
Günaydın bu arada doğum tarihimiz çok yakın. 16 aralık sat benim.sezeryanla olduğundan 38 haftada alır diye bekliyorum.Ben s
eBen sezeryende olsa normalde olsa uyanik olmak istiyorum
Canım iki hafta önce aynı durumu bende yaşadım akıntım da çoktu nst ye de girdim doktorum ek birkaç test yaptı enfeksiyona da baktı hersey iyi çıktı biraz is yapmıştım ondan herhalde diye düşündüm şükür geçtiKızlar bana yardımcı olabilecek yok mu?
Canım aman tansiyonu hafife alma, biliyorsun belki ben tansiyon yüksekliğinden 2 gün önce 35+0 da aldım.kızımı.kucağıma.Kızlar o kadar bunaldm ki sıcaktan yeni evliyiz klima taktirmak aklıma bile gelmedi çünkü eşim şehir dışında annemde kalıyorm son zamanlarda klimada vardi keyfim yerindeydi dün eve geldik Allah ımm bu ne sıcak nefes alamyrm sanki sabaha kadar bekliyorum evim serinlesin diyeartık ev işlerindede çok zorlanyrm doğuma temizlik yaptrcm zatende o zamana kadar kim yapcak işlerimi bilmiyorum tansiyonm genelde 13 biraz sıkıntı yapınca 14 e çıkıyor eğer böyle devam ederse doktorum pazartesi gel kontrol altında tutmam lazm dedi bakalım nolucak inş iner dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?