- 6 Mart 2015
- 441
- 541
- 18
Canım aman tansiyonu hafife alma, biliyorsun belki ben tansiyon yüksekliğinden 2 gün önce 35+0 da aldım.kızımı.kucağıma.
Canım ne güzel haberlerle donuyorsun maşallah ikinize de...doğumun detaylarını bekliyoruz sezeryan mi normal mi oldu vs...Günaydın kızlar, en yakın zamanda aniden gelişse de benim.için harika bi.deneyim olan doğumumu yazacağım inş. Kızım iyi teyzeleri çok şükür, hep yanımda.kaldı kuvöze girmedi. 2 . Gününde hemen emmeyi öğrendi, sütümde gelmeye başladı. Bugün sabah daha iyi emdi, bırakmak istemiyor, bi görsenizannelik harika bi duyguymuş.:)
Cok sevindim iyi olmaniza canim masallah size.kac kilo dogdu?Günaydın kızlar, en yakın zamanda aniden gelişse de benim.için harika bi.deneyim olan doğumumu yazacağım inş. Kızım iyi teyzeleri çok şükür, hep yanımda.kaldı kuvöze girmedi. 2 . Gününde hemen emmeyi öğrendi, sütümde gelmeye başladı. Bugün sabah daha iyi emdi, bırakmak istemiyor, bi görsenizannelik harika bi duyguymuş.:)
Cok sevındım ıyı oldugunuza cok huzel eşsiz bir duygu anelik kac kılo dogdu bebegın kuvese gırmemıs ne guzel saglıkla yasayın ınsallahGünaydın kızlar, en yakın zamanda aniden gelişse de benim.için harika bi.deneyim olan doğumumu yazacağım inş. Kızım iyi teyzeleri çok şükür, hep yanımda.kaldı kuvöze girmedi. 2 . Gününde hemen emmeyi öğrendi, sütümde gelmeye başladı. Bugün sabah daha iyi emdi, bırakmak istemiyor, bi görsenizannelik harika bi duyguymuş.:)
Korkma yuksek tansıyonda herzaman bıse olacak dıye bıse yok ben kızımdahep yuksektı 14-9 un altına ınmıyordu 14-10 oluyordu ılac bıle kulandımsukur bıse olmadı dr herzaman bıse olacak dıye bıse yokdedı ama onlem ıyıdır proteın kacagı yoksa cok sorun olmuyor amaıste herkes gerzaman aynı seylerı yasamıyor ben kızımda hamıleyken hep endıselıydım ılk hamılelıgım kotuydu sukur kızımı kucagıma aldım sımdı tansıyon sınırda benımCanm çok yogunsundr ama musait olabilirsen cvp yazarsn tansiyon var bndede zten dikkat et demissin tansiyonun yukselince mi sancı başladı o mu tetikledi yani korktum şimdi çünkü sancim oluyor ara ara ama doğum sancısı değilbu arada senin adına çok sevindim ne güzel bebişinin kucagnda ve sağlıklı mis kokulular ya.Rabbim korusun sizi bizede nasip etsin inş
Size de günaydın canım...topigimizdeki kız bebeklerimiz nazlidir ısınız zor:)))2015 innn en güzel anneleri gunaydinnn
(Özellikle kiz anlarina oğlumla selamlar))
Ah canim ya esim ameliyattan cok korktu spermlerin artmama hatta tamamen bitme ihtimali de vardi sonucta.ben de cocugumuz olmazsa diye ameliyat icin baski yaptim acikcasi.sonra memlekette mi burda mi ameliyat olsam diye dusunurken ogreniverdik hamile oldugumu.[/QUOTE]Biz malesef olduk tup bebek dr cok kizdi boşboşuna olmuşsun dedi eşime en az bir senede kendini toparliyormuş spermde bizde tüp bebek yaptırdık inş ikinciye gerek kalmaz
CaNim sanada günaydın benim dr.sezeryan olursan 39 haftada alırım normal olursa 40 hafta zaten demistiGünaydın bu arada doğum tarihimiz çok yakın. 16 aralık sat benim.sezeryanla olduğundan 38 haftada alır diye bekliyorum.
Ay canım ya çok sevindim allahım analı babalı buyutsun ins bizlerede nasip etsinGünaydın kızlar, en yakın zamanda aniden gelişse de benim.için harika bi.deneyim olan doğumumu yazacağım inş. Kızım iyi teyzeleri çok şükür, hep yanımda.kaldı kuvöze girmedi. 2 . Gününde hemen emmeyi öğrendi, sütümde gelmeye başladı. Bugün sabah daha iyi emdi, bırakmak istemiyor, bi görsenizannelik harika bi duyguymuş.:)
Maşallah canim size rabbim sağlıkla buyutmeni nasip etsin çok sevindim iyi olmasına :)Günaydın kızlar, en yakın zamanda aniden gelişse de benim.için harika bi.deneyim olan doğumumu yazacağım inş. Kızım iyi teyzeleri çok şükür, hep yanımda.kaldı kuvöze girmedi. 2 . Gününde hemen emmeyi öğrendi, sütümde gelmeye başladı. Bugün sabah daha iyi emdi, bırakmak istemiyor, bi görsenizannelik harika bi duyguymuş.:)
yenidoğan sünneti biz de düşünüyoruz, hastanenin ürologuyla da görüştük, kesinlikle tavsiye etti, hatta siz hastaneden çıkmadan onu halledelim dedi :)
Canım bizde epidural normal doğum üzerine konuştuk zaten tabiki sezeryan kadar verilmiyor ama veeilen doz doğumu geciktirip ıkınmayı yani tam doğumu gerçekleştirecek ıkınmayı önlüyor dedi doktorum. Tabi doktorların tercihi bu benimde ablam epidural normal doğum yaptı sıkıntı yaşamadı ama benimki yapmayacak o belli olduCanim onun dozu onemli benim doktorumun dedigi sancinin % 40i kadarını hissedeceksin onuda hissetmenizi istiyoruz cunku ne zaman ikinman gerektigini bilesin dedi.normaldeki epidural sezeryandaki kadar verilmio doz
Foto bekliyoruz canım...ben de bugün iyi hissedersem kendimi aksama doğru gideceğiz çekime ...Günaydın annislerrrrCekimimizi hallettik şükür çok eğlenceli geçti şimdi sıra Oğluşumuzun gelisinde
Iyi haberler Almak cok guzel canim daha da Iyi olursunuz insallahGünaydın kızlar, en yakın zamanda aniden gelişse de benim.için harika bi.deneyim olan doğumumu yazacağım inş. Kızım iyi teyzeleri çok şükür, hep yanımda.kaldı kuvöze girmedi. 2 . Gününde hemen emmeyi öğrendi, sütümde gelmeye başladı. Bugün sabah daha iyi emdi, bırakmak istemiyor, bi görsenizannelik harika bi duyguymuş.:)
Herseyın hayırlısını versın allahımzor bır surec ama aılenın yanında olması daha heycanlı ve kolay olur ne iş yapıyordun sengünaydın kızlar, benim bakıcı malesef bize büyük bir kazık atarak haftasonu gelmeyeceğini damadı aracılığıyla bildirdi! gelmesin tamam ama hem giderken söylememesi, hem de son 10 gündür yazdıgımız hiçbişeye cevap vermemesi çok zoruma gitti. hakkımı helal etmeyeceğim. maddi manevi beni çok sıkıntıya soktu. defalarca sordum gelmeyeceksen haber ver uçuş için zamanım yok, anneme vize için zaman kalmadı diye. terbiyesizlik bencillik.. Allah hakettiğini verir.
ben Rabbimden hep hayırlı bir sebeple bana doğru kararı verdir dedim, demek ki hayırlı sebep buymuş. Türkyieye geliyorum. önce çok üzüldüm maddi olarak çok kaybım olacak. Ama eşim bugünler için çalışıyoruz, kaç kere doğuruyorsun git ailenin de doğumun da tadını çıkar sonrasına bakarız dedi. ben de 2 gün düşünsem de sonunda bu fikre adapte oldum. dün valizimi hazırlamaya başladım. ha bu arada elazığda özelde de ssvd destekleyen bir doktor buldum. Allah işimizi rast getirsin, bu haftasonu türkiyeye geliyorum kısmetse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?