2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
herşeyin hayırlısı cnm demek senin için buymuş güzel olan makbul olan.

iyi olmanıza çok sevindim maş kızcene Allahım nazardan korusun ikinize inş.

Canım tansiyonum hep yükseldi,,düşmeyince aldılar bebişi. Sancı falan olmadı tatlım.

herşeyin hayırlısı cnm demek senin için buymuş güzel olan makbul olan.

sağol canım, annemin vizesi de bugün çıktı. çıksın istesek çıkmaz. anneme söyledim tekrar, evde kardeşim üniv sınavına hazırlanıyor. sizi nasıl etkileyecek karar verin bana haber verin dedim, hangisi size daha uygun olacaksa dedim. dk başı yeni bi gelişme yaşıyorum. bakıcı yüzünden çektiğim sıkıntıyı Allah görüyor. o kadına tez zamanda versin hakettiğini ne diyeyim. çok canım sıkılıyor.

Canım ben hiç baskı yapmadım ve eşimin ameliyat olduğunu kimseye söylemedik birgün hastanede kaldık ertesi gün çıktık ama çok korkmuştum eşimde canım ya ben korkuyorum diye adam uyanırken bile canım korkma ben iyiyim diyordu çok şükür bugunumuze[/QUOTE]
Vardir herseyde bir hayir ya neyseki geride kaldi insallah bebislerimiz yakinda koynumuzda olacak

aslında bzm hazırlık eğitiminde de ilk günlerdense doğumdan 1-2 hafta sonrası daha uygun olur diye konuşuldu, ama hastanedeki dr o kdr kendinden emin bi şekilde söledi ki, bida git gel olmasın yaptırıverelim dedik.. en iisi bn biras dha araştırayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…