Çok güzel olmuş çok şirin eline emeğine sağlık meleğin huzurla uyusun icindeBuda benim bebiş için yaptığım ilk ve tek el emeğim baby nest bebek hareketlenene kadar içinde yatıyo nasıl olmuş sizce??
Çok teşekkür ederim :)Çok güzel olmuş çok şirin eline emeğine sağlık meleğin huzurla uyusun icinde
herşeyin hayırlısı cnm demek senin için buymuş güzel olan makbul olan.günaydın kızlar, benim bakıcı malesef bize büyük bir kazık atarak haftasonu gelmeyeceğini damadı aracılığıyla bildirdi! gelmesin tamam ama hem giderken söylememesi, hem de son 10 gündür yazdıgımız hiçbişeye cevap vermemesi çok zoruma gitti. hakkımı helal etmeyeceğim. maddi manevi beni çok sıkıntıya soktu. defalarca sordum gelmeyeceksen haber ver uçuş için zamanım yok, anneme vize için zaman kalmadı diye. terbiyesizlik bencillik.. Allah hakettiğini verir.
ben Rabbimden hep hayırlı bir sebeple bana doğru kararı verdir dedim, demek ki hayırlı sebep buymuş. Türkyieye geliyorum. önce çok üzüldüm maddi olarak çok kaybım olacak. Ama eşim bugünler için çalışıyoruz, kaç kere doğuruyorsun git ailenin de doğumun da tadını çıkar sonrasına bakarız dedi. ben de 2 gün düşünsem de sonunda bu fikre adapte oldum. dün valizimi hazırlamaya başladım. ha bu arada elazığda özelde de ssvd destekleyen bir doktor buldum. Allah işimizi rast getirsin, bu haftasonu türkiyeye geliyorum kısmetse...
bayıldım bende süper olmuşBuda benim bebiş için yaptığım ilk ve tek el emeğim baby nest bebek hareketlenene kadar içinde yatıyo nasıl olmuş sizce??
iyi olmanıza çok sevindim maş kızcene Allahım nazardan korusun ikinize inş.Günaydın kızlar, en yakın zamanda aniden gelişse de benim.için harika bi.deneyim olan doğumumu yazacağım inş. Kızım iyi teyzeleri çok şükür, hep yanımda.kaldı kuvöze girmedi. 2 . Gününde hemen emmeyi öğrendi, sütümde gelmeye başladı. Bugün sabah daha iyi emdi, bırakmak istemiyor, bi görsenizannelik harika bi duyguymuş.:)
Canım tansiyonum hep yükseldi,,düşmeyince aldılar bebişi. Sancı falan olmadı tatlım.Canm çok yogunsundr ama musait olabilirsen cvp yazarsn tansiyon var bndede zten dikkat et demissin tansiyonun yukselince mi sancı başladı o mu tetikledi yani korktum şimdi çünkü sancim oluyor ara ara ama doğum sancısı değilbu arada senin adına çok sevindim ne güzel bebişinin kucagnda ve sağlıklı mis kokulular ya.Rabbim korusun sizi bizede nasip etsin inş
Teşekkür ederim :)) biraz eğreti oldu ama bende sevdinbayıldım bende süper olmuş
Cok guzel olmus nasil yaptiniz acaba bende yapmak isterimTeşekkür ederim :)) biraz eğreti oldu ama bende sevdin
Herseyın hayırlısını versın allahımzor bır surec ama aılenın yanında olması daha heycanlı ve kolay olur ne iş yapıyordun sen
Cok begendim harika olmus nasil yaptiniz acaba?Buda benim bebiş için yaptığım ilk ve tek el emeğim baby nest bebek hareketlenene kadar içinde yatıyo nasıl olmuş sizce??
herşeyin hayırlısı cnm demek senin için buymuş güzel olan makbul olan.
Canım ben hiç baskı yapmadım ve eşimin ameliyat olduğunu kimseye söylemedik birgün hastanede kaldık ertesi gün çıktık ama çok korkmuştum eşimde canım ya ben korkuyorum diye adam uyanırken bile canım korkma ben iyiyim diyordu çok şükür bugunumuze[/QUOTE]Ah canim ya esim ameliyattan cok korktu spermlerin artmama hatta tamamen bitme ihtimali de vardi sonucta.ben de cocugumuz olmazsa diye ameliyat icin baski yaptim acikcasi.sonra memlekette mi burda mi ameliyat olsam diye dusunurken ogreniverdik hamile oldugumu.
Teşekkürler canım nette bi blogdan aldım yapılışını çok kolay yapılışı tam tarife uyarsan. Ben bikaç kez sökmek zorunda kaldım makinam olmadığı için hepsini elimde diktimCok begendim harika olmus nasil yaptiniz acaba?
Teşekkürler :))Cok guzel olmus nasil yaptiniz acaba bende yapmak isterim
Buda benim bebiş için yaptığım ilk ve tek el emeğim baby nest bebek hareketlenene kadar içinde yatıyo nasıl olmuş sizce??
Cok guzel olmus elinize saglikTeşekkürler canım nette bi blogdan aldım yapılışını çok kolay yapılışı tam tarife uyarsan. Ben bikaç kez sökmek zorunda kaldım makinam olmadığı için hepsini elimde diktim
Sayfa bu umarım faydalı olur
http://filizinevi.kadinlarkulubu.com.tr/2015/02/baby-nest-bebek-yuvasi-nedirnasil.html?m=1
Teşekkür ederim :))Cok guzel olmus elinize saglik
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş...insan kendi elleriyle bir seyler yapınca çok mutlu oluyor...Buda benim bebiş için yaptığım ilk ve tek el emeğim baby nest bebek hareketlenene kadar içinde yatıyo nasıl olmuş sizce??
canım ben de öyle düşünüyordum ama eğitimde önermediler, bazı bebekler kolik oluyor gaz süt sorunu vs derken zaten çocuk dünyaya alışma travmasında oluyor, 3 aylıkken yaptırın dediler. 3 aylıkken yaptırdık hiç sorun yaşamadık. önemli olan dönmeye vs başlamadan yapılması. ağrı kesici bile vermeden atlatttık. sünnette de ankaradaysan dr.ferda bey var muhteşem bir doktor, abdde ürolog olarak senelerce böbrek naklinde çalışmış biri. sünnette de klips yöntemini kullanıyor. ben de dönmeden önce ankaraya özellikle sünnet için uğrayıp sonra arabistana gelmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?