2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

ahh cnm yaa, hep endişeleniyodun, korktuğun başına gelmiş.. ama allah var yukarda, inş hakettiğini görür..
sürekli söyledik ya bebişin ve senin için en hayırlısı neyse o olsun diye, demek ki hayırlısı trde memleketinde ailenin yanında doğum yapmanmış..
şimdiden ii yolculuklar tatlım, sağ salim gelin inş..

aaaa zelişe mi yaptırıyosun? bnm yakın arkadaşımdır, bzm oğluşun da tüm hediyeliklerini, bnm taç ve terliğimi, kspı süsümüzü fln o yapıyor sağolsun buarada magnet prens tacı bn de yaptırdım
iyi günlerde kullan sen de

şaşkıncım senin drmlar baya karışmış, bu konuları hiç bilmiorum, sgk ve szn personel işleriyle paralel görüşmek gerekir sanki.. bir de dediğin gbi kattina nın bilgisi olabilir..

allah kolaylık versin cnm, bi an evvel belirsizlikler ortadan kalksın inş
sevgiler..

Kizlar iki gündür bebek pek Nazlı hareket ediyor ondan önceki iki gün de fazla hareketliydi canim sıkıldı acaba sırtını mi döndü Karnıma napti kontrolüm de cuma günü

dualarımız seninle, ii hbrlerini bekliyoruz arkadaşım..

Kızlar aranızda kaşıntısı olan varmı benm göbeğim boyle sinek isirmıs gıbı kasınıyor dunde kolum kasınıyordu ve bu kasıntılar 1 haftadır var siz boyle bır sorunla karsılastınızmı? :s

ya bu zamana kadar hiç çatlağım yoktu bu hafta başladı çok sinir oldum. mustela, badem yağı ne varsa sürüyorum fayda etmiyor. var mı benim gibi? doğumdan sonra geçmez di mi çatlaklar yaaaaa

kızlarcım selam..
bugün kahvaltıya misafirim vardı.. eşimin yakın arkadaşı eşi ve 3 yaşında oğulları.. arkadaşlar çocuk gelsin diye, havuza da gireriz demişler, hazırlıklı gelmişler.. bn enfeksiyondan korktuğum için bzm evlerin havuzuna hiiç girmiodum, malum çoluk çocuk hijyenine güvenemediğimden.. neyse kahvaltıdan sonra çocuk tutturdu tabi havuz diye, bzm eşler ve ufaklık gittiler.. ama kızcağız da hazırlıklı, bn girmiorum diye o da giremedi.. bu sefer bn rahat edemedim, gidelim dedim.. çok değil ama 15-20 dk havuza girdim.. tabi şimdi enfeksiyon kaparmıyım diye tutuştum..

allah korusun öyle bşi olduysa, nasıl anlarım? akıntım mı olur ağrı mı olur?
inş bişi yoktur yaaa, pzrtesi bi tahlil mi yaptırsam acaba?

,
ya bu zamana kadar hiç çatlağım yoktu bu hafta başladı çok sinir oldum. mustela, badem yağı ne varsa sürüyorum fayda etmiyor. var mı benim gibi? doğumdan sonra geçmez di mi çatlaklar yaaaaa
Malesef o kadar kremler yağlar surmeme ragmen birsürü çok çatlagım mevcut gobeğime kadar ilerlediler resmen çok moralim bozuk kaşınmasıda cabası

Canım kasık bölgende ağrı ve kokulu akıntı olur çünkü havuzlardan en çok mantar geçer oda vajinal fitille çözülür endişelenme şuanda tedbir olarak o bölgeyi kuru tutabilirsin ben tuvalet kağıdını bikaç kat yapıp çamaşırıma koyuyodum ama endişelenip dinleme kendini inşallah bişey olmamıştır

cevap için çok saol nilcim.. inş dediğin gibidir.. bikaç gün takip edeyim bakayım..

Buda benim bebiş için yaptığım ilk ve tek el emeğim baby nest bebek hareketlenene kadar içinde yatıyo nasıl olmuş sizce??
harika olmuş ellerine sağlık dün ben de sen yazdıktan sonra baktım annemi aradım gelirken dikiş makinanı getir diye şimdi görncede heyecan yaptım ölçülerini ne kullandın sen nette cok farklı ölçüler var

Akıntın olur kasıntın olur yanman olur koku olur belı ederkendını ıltıhap olmussa hemen ustunu degısıp yıkamıssan kendını bıse plmaz olsada okadar panıkleme canım hemen onlem alırsın ılac kulanıp duzelırsınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…