Küçülüp icinde yatasim geldi cok ciciii... eline sağlık :)Buda benim bebiş için yaptığım ilk ve tek el emeğim baby nest bebek hareketlenene kadar içinde yatıyo nasıl olmuş sizce??
günaydın kızlar, benim bakıcı malesef bize büyük bir kazık atarak haftasonu gelmeyeceğini damadı aracılığıyla bildirdi! gelmesin tamam ama hem giderken söylememesi, hem de son 10 gündür yazdıgımız hiçbişeye cevap vermemesi çok zoruma gitti. hakkımı helal etmeyeceğim. maddi manevi beni çok sıkıntıya soktu. defalarca sordum gelmeyeceksen haber ver uçuş için zamanım yok, anneme vize için zaman kalmadı diye. terbiyesizlik bencillik.. Allah hakettiğini verir.
ben Rabbimden hep hayırlı bir sebeple bana doğru kararı verdir dedim, demek ki hayırlı sebep buymuş. Türkyieye geliyorum. önce çok üzüldüm maddi olarak çok kaybım olacak. Ama eşim bugünler için çalışıyoruz, kaç kere doğuruyorsun git ailenin de doğumun da tadını çıkar sonrasına bakarız dedi. ben de 2 gün düşünsem de sonunda bu fikre adapte oldum. dün valizimi hazırlamaya başladım. ha bu arada elazığda özelde de ssvd destekleyen bir doktor buldum. Allah işimizi rast getirsin, bu haftasonu türkiyeye geliyorum kısmetse...
Eki Görüntüle 1596724 Eki Görüntüle 1596723 Kızlar oglumun hediyeliklerini dun siparis ettim, haftaya salı alacagim. Hem magnetli cerceve hem de prens taci aldim, cok hosuma gitti. Iste siparislerim... Birtek kapı susum kaldı...Eki Görüntüle 1596722
Sağol canım bakıp bakıp seviyorum bir tek kuzucukların gelmesi kaldı:))Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş...insan kendi elleriyle bir seyler yapınca çok mutlu oluyor...
Teşekkürler canımKüçülüp icinde yatasim geldi cok ciciii... eline sağlık :)
Arkadaslar merhaba, uzun zamandır yoğunluktan giremiyorum, nasılsınız? Dogum yaklaşıyor eminim heyecan doruktadır herkeste. Ben malum yurtdışındayım ve istanbul da doğum yapmaya karar verdik, son bir haftam ve 3 aylığına döneceğim için biraz koşturmacam var, eşimden uzun süre ayrı kalacağım içinde moralimde pek bir bozuk.
Aranızda insan kaynakları ya da muhasebe ücret konusunda bilgisi olan var mı acaba? Arada @kattina nın sizlere cvp verdiğini hatırlıyorum o kadar. Şöyle bir problemim var, Şimdi biz eşimle aynı şirkette çalıştığımızdan, eşlerden biri yurtdışına tayini çıkınca, diğer eş isterse, onunla beraber ücretsiz izne çıkarak aile birleşimine devam edebilir. Ben de 20 ay önceböyle bir dilekçe vererek eşimle beraber yurt dışındayım, şirket hiçbir ödeme yapmadığından ve işten çıkartmadığından sigortaya 0 bordro olarak göndermekte, hiçbir ödeme yapmamakta ama işten ayrılmışta gözükmemekteyim,
Uzun bir süre sigortam ödenmediğimden, çalışıyor olarakta bilgilendirildiğimden sigortam bulunmamakta maalesef , bu da doğum giderlerimi cok arttırmakta, devlette bile kontrol yaptıramıyorum. Sigorta ile görüştük, eşimin üstüne alınmam için şirketin bordro göndermemesi gerekiyormuş, bununiçinde şirket prosedürü gereği işten ayrılmam lazımki bu da hiç istemediğim bir konu. Eşimde madem saglıktan faydalanamıyorsun bari 32. Hafta işbaşı yaptıralım, bari maaşı alırsın gibi bir fikir attı. Şirketi aramış ama tam bilgi alamamış, olur falan diye geciştirdiklerini düşünüyorum ama yanlış birsey yapmamak için işi bir bilen açıklarsa bana cok memnun olacağım
Daha önce hiç böyle bir talep ve örnek olmadığından hep farklı cevaplar aldık, uzakta oluncada şirket ile görüşemiyorum açıkcası. Kafama takılan sorular;
1) 32. Haftadan sonra Dr raporu ile iş göremezlik raporu alınıp şirkete veriliyor , bunun 33. Hafta yapılması nasıl bir sorun teşkil eder, ona göre 1 hafta daha burada kalabilirim, geçmişe yönelik Dr erapor yazabilir mi?
2)32. Haftadan sonra maaş kuralları nedir? Doğum iznine ayrılan kadına maaşı şirket mi SGK mı ödeme yapıyor? Yani 7 aylık hamile bir kadın işe yeni alım yapılsa şirket ödeme yapar mı? Prim yatar mı? Ya da öncesinde 6 ay prim yatma gibi bir kural var mı?
3) eşim SGK ile görüşmüştü, hepsi birbirine paslıyor, bağlı bulunduğunuz müdürlüğe gidin deniyor, başka bir şubede 2. Cocuk için bir prosedür yok, ziraate ödeme yapılmayacak denmiş anlamadım bilen var mı?
Neyse yani bu iş olur mu olmaz mı? Boşunada gelir gelmez bu işlerle ugrasmayayım olmayacaksa, bir bilen varsa Ltf yardımmmm
Kızlaaar benim bu akşam sancılarım başladı ne yazık ki1 cm de açılma vardı geldiğimde. Durdurmak için iğne, serum vs. bir şeyler yapıyorlar. Şimdi biraz azaldı çok şükür sancılar. Bu akşam hastanede kalacakmışım. Dua edin bize de oğluşum beklesin hayırlısıyla.. Daha çok minik
Tamam canım aliyim mutlaka paylasacagim:))) sana da kolay gelsin ama erteleme çektir bi an once ne olur ne olmazFoto bekliyoruz canım...ben de bugün iyi hissedersem kendimi aksama doğru gideceğiz çekime ...
Sidelya2011
Esimle konuştuk iki doktora da devam edicem şimdilik ama için nasıl daralıyor anlatamam düşündükçe rapor işi olmasa umrumda olmayacak ama ışte... Sen niye degistirmistin
Malesef o kadar kremler yağlar surmeme ragmen birsürü çok çatlagım mevcut gobeğime kadar ilerlediler resmen çok moralim bozuk kaşınmasıda cabasıya bu zamana kadar hiç çatlağım yoktu bu hafta başladıçok sinir oldum. mustela, badem yağı ne varsa sürüyorum fayda etmiyor. var mı benim gibi? doğumdan sonra geçmez di mi çatlaklar yaaaaa
Canım kasık bölgende ağrı ve kokulu akıntı olur çünkü havuzlardan en çok mantar geçer oda vajinal fitille çözülür endişelenme şuanda tedbir olarak o bölgeyi kuru tutabilirsin ben tuvalet kağıdını bikaç kat yapıp çamaşırıma koyuyodum ama endişelenip dinleme kendini inşallah bişey olmamıştırkızlarcım selam..
bugün kahvaltıya misafirim vardı.. eşimin yakın arkadaşı eşi ve 3 yaşında oğulları.. arkadaşlar çocuk gelsin diye, havuza da gireriz demişler, hazırlıklı gelmişler.. bn enfeksiyondan korktuğum için bzm evlerin havuzuna hiiç girmiodum, malum çoluk çocuk hijyenine güvenemediğimden.. neyse kahvaltıdan sonra çocuk tutturdu tabi havuz diye, bzm eşler ve ufaklık gittiler.. ama kızcağız da hazırlıklı, bn girmiorum diye o da giremedi.. bu sefer bn rahat edemedim, gidelim dedim.. çok değil ama 15-20 dk havuza girdim.. tabi şimdi enfeksiyon kaparmıyım diye tutuştum..
allah korusun öyle bşi olduysa, nasıl anlarım? akıntım mı olur ağrı mı olur?
inş bişi yoktur yaaa, pzrtesi bi tahlil mi yaptırsam acaba?
cevap için çok saol nilcim.. inş dediğin gibidir.. bikaç gün takip edeyim bakayım..Canım kasık bölgende ağrı ve kokulu akıntı olur çünkü havuzlardan en çok mantar geçer oda vajinal fitille çözülür endişelenme şuanda tedbir olarak o bölgeyi kuru tutabilirsin ben tuvalet kağıdını bikaç kat yapıp çamaşırıma koyuyodum ama endişelenip dinleme kendini inşallah bişey olmamıştır
harika olmuş ellerine sağlık dün ben de sen yazdıktan sonra baktım annemi aradım gelirken dikiş makinanı getir diye şimdi görncede heyecan yaptım ölçülerini ne kullandın sen nette cok farklı ölçüler varBuda benim bebiş için yaptığım ilk ve tek el emeğim baby nest bebek hareketlenene kadar içinde yatıyo nasıl olmuş sizce??
Akıntın olur kasıntın olur yanman olur koku olur belı ederkendını ıltıhap olmussa hemen ustunu degısıp yıkamıssan kendını bıse plmaz olsada okadar panıkleme canım hemen onlem alırsın ılac kulanıp duzelırsındekızlarcım selam..
bugün kahvaltıya misafirim vardı.. eşimin yakın arkadaşı eşi ve 3 yaşında oğulları.. arkadaşlar çocuk gelsin diye, havuza da gireriz demişler, hazırlıklı gelmişler.. bn enfeksiyondan korktuğum için bzm evlerin havuzuna hiiç girmiodum, malum çoluk çocuk hijyenine güvenemediğimden.. neyse kahvaltıdan sonra çocuk tutturdu tabi havuz diye, bzm eşler ve ufaklık gittiler.. ama kızcağız da hazırlıklı, bn girmiorum diye o da giremedi.. bu sefer bn rahat edemedim, gidelim dedim.. çok değil ama 15-20 dk havuza girdim.. tabi şimdi enfeksiyon kaparmıyım diye tutuştum..
allah korusun öyle bşi olduysa, nasıl anlarım? akıntım mı olur ağrı mı olur?
inş bişi yoktur yaaa, pzrtesi bi tahlil mi yaptırsam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?