2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim vajinada kasinti ve kokulu akinti olur. Sen yinede icin rahat etsin diye tahlil yaptir.

zaten hiç mayoyla durmadım, hmn duş alıp üstümü değiştirdim.. çok saol rahatladım cnm

ya bu zamana kadar hiç çatlağım yoktu bu hafta başladı çok sinir oldum. mustela, badem yağı ne varsa sürüyorum fayda etmiyor. var mı benim gibi? doğumdan sonra geçmez di mi çatlaklar yaaaaa

Aynen canım karnın öle bir çatladı ki şoka girdim resmen kremler fln hiç bir işe yaramadı doktorumda üzülme daha beterleri var dio eşim dalga geçio artık bikiniye veda et die anne olcan dio bende sen öle san estetik ameliyat olcam görenler off anneye bak dicek diorum kızdırıyorum

ben dr um hakkında iyi şeyler duymadım etkilendim o yüzden değiştirdim cnm
mantıklı dimi ya değiştirmek o an başka şeyler için endişeleneceğime bebeğime yoğunlaşırım ay cesaretim geldi değiştirim nolcak ki derken bile raporu düşününce sıkılıyorum neyse hayırlısı hakkımızda

Kızlar hastane çantasına bebek için neden havlu koyuyoruz, gerekli mi ? Çanta hazırlamaya başlıyorum da :)

Ben buradaki ölçüleri kullandım canım daha büyük yada daha küçük yapanlar var ama buradaki ölçüler makul büyüklükte bi bak istersen detaylı bir şekilde anlatmış
http://filizinevi.blogspot.com.tr/2015/02/baby-nest-bebek-yuvasi-nedirnasil.html?m=1

nil-07- bu ölçüleri düşündüm ama sence nasıl
Canım sana göndermeye çalıştığım linklerde kadınlar klubü yazan yerde blogspot yazması gerekiyo ama yüklediğim anda kadınlar klubüne dönüşüyo çok ilginç yasakmı acaba link paylaşmak ama şöyle yapayım 100 cm boy 70 en koton biye yeribe ben kumaşın kendisini kullandım yarım kiloda mv biraz fazla elyaf gidiyor oluklarını biraz geniş tutarsan daha Güzel toparlıyor benim 15 cm ama en az 20 cm olmalı diye düşünüyorum madem makine olacak kenarlarına dantel dikebilirsin ben kalın bir kurdele almıştım orta kalınlıkta da olabilirmiş aklına takılan bişey olursa yine konuşuruz

Kızlar hastane çantasına bebek için neden havlu koyuyoruz, gerekli mi ? Çanta hazırlamaya başlıyorum da :)
havlu gereklı deil canım cunku yıkamıyorlar...bı kac gunde yıkanmaması gerekıokendın ıcın koyabılırsın dus ıcın..sahsen nasıp olurda normal dogumu basarabılırsem hastaneden cıkmadan dus almak ıcın koydum ben

ya bu zamana kadar hiç çatlağım yoktu bu hafta başladı çok sinir oldum. mustela, badem yağı ne varsa sürüyorum fayda etmiyor. var mı benim gibi? doğumdan sonra geçmez di mi çatlaklar yaaaaa
Karnimi bir görsen neler surmedim ki ; ( ama catladi öyle böyle değil. Tek umudum doğumdan sonra görüntünün geçmese bile azalması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…