- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
Karnimi bir görsen neler surmedim ki ; ( ama catladi öyle böyle değil. Tek umudum doğumdan sonra görüntünün geçmese bile azalması
benım yanlarım catladı
benim mor canım ya
inşallah canım. böyle aktif arkadaşlardan ses çıkmayınca insan endişeleniyor.geçen hafta tansiyon düşüklüğünden şikayet ediyordu ama bikaç gündür hiç sesi çıkmıyor.. inş iidirbi de evrembus vardı, bayadır görünmüyor, o da iidir inş.. allahım hepimizi bebişlerimizi korusun
benim mor canım ya
Canim link acilmiyor bir daha verebilirmisin?Teşekkür ederim :))
Evet kırmızı kırmızı kalın ve uzun çizgiler ayy şuraya fotoğrafını koysam korkarsiniz valla :)
Bende ayni durumdayim mustela ve Badem yagi kullaniyordum hic etkisi olmadi epey Catlak olustu ve evet duyduguma gore oyle kirmizi kirmizi kalacaklarya bu zamana kadar hiç çatlağım yoktu bu hafta başladıçok sinir oldum. mustela, badem yağı ne varsa sürüyorum fayda etmiyor. var mı benim gibi? doğumdan sonra geçmez di mi çatlaklar yaaaaa
Evet kırmızı kırmızı kalın ve uzun çizgiler ayy şuraya fotoğrafını koysam korkarsiniz valla :)
Zaten şu 1 çizgi 2 çizgi diyenlere ve onlari dert edenlere hayret ediyorum :)bi arkadaşım bana ay bende hamilelikte çatladım yaa bacaklarım vs dedi foto attı beyaz incecik bir tane çizgi, göremedim bile zar zor farkettim kızı dövecektimo çatlaksa bende ki ne
Maşallah bu ne güzellik :) bu arada t shirt hamile reyonundan mi :) ?
Çok tesekkür ederiizzzz :)Maşallah bu ne güzellik :) bu arada t shirt hamile reyonundan mi :) ?
Evet canım bende farkettim blogspot yazması gereken yerde kadınlar klubü yazıyo kendi kendine otomatik değiştirmiş googleden filizinevi diye aratırsan çıkar diye düşünüyoCanim link acilmiyor bir daha verebilirmisin?
yok canım ya benim direk mor bi daha baktım daMora çalan kırmızı yani dimi benim de öyle(
Ben baby2go hanedan park yatagi begenmistim ancak bugun satici baby2go yerine Crest cr 218 oyun parkini tavsiye etti. Seklini begendim bu modelin. Ikisinin de sekli ayni zaten.meraba kızlar park yatak için hangi yatağı tercih etmeliyim bilginiz var mı acaba
Çok tesekkür ederiizzzz :)
Yok nerde böyle hamile tişörtleri hep sınırlı seyler. Bunu bi mağzadan aldım xl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?