2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar arkadaşım 10 gün önce doğum yaptı. her yerim Çatladı diyordu. doğumdan sonra onların çoğunun çatlak olmadığını söyledi. bir iki tane varmış. o kadar da olur. inşallah bizim de öyle olur

inşallah canım. böyle aktif arkadaşlardan ses çıkmayınca insan endişeleniyor.

ya bu zamana kadar hiç çatlağım yoktu bu hafta başladı çok sinir oldum. mustela, badem yağı ne varsa sürüyorum fayda etmiyor. var mı benim gibi? doğumdan sonra geçmez di mi çatlaklar yaaaaa
Bende ayni durumdayim mustela ve Badem yagi kullaniyordum hic etkisi olmadi epey Catlak olustu ve evet duyduguma gore oyle kirmizi kirmizi kalacaklar

Evet kırmızı kırmızı kalın ve uzun çizgiler ayy şuraya fotoğrafını koysam korkarsiniz valla :)

bi arkadaşım bana ay bende hamilelikte çatladım yaa bacaklarım vs dedi foto attı beyaz incecik bir tane çizgi, göremedim bile zar zor farkettim kızı dövecektim o çatlaksa bende ki ne

Kızlar çatlaklara ne yapsak nafile. Ben lierac ve bebe yağı kullandım o kadar para döktüm su lierac denen kreme ama malesef ki yanlarımda ve bacaklarımın arasında kızarık morarık çatlaklar oluştu. Yapçak bişey de yok sanırım.

bi arkadaşım bana ay bende hamilelikte çatladım yaa bacaklarım vs dedi foto attı beyaz incecik bir tane çizgi, göremedim bile zar zor farkettim kızı dövecektim o çatlaksa bende ki ne
Zaten şu 1 çizgi 2 çizgi diyenlere ve onlari dert edenlere hayret ediyorum :)

meraba kızlar park yatak için hangi yatağı tercih etmeliyim bilginiz var mı acaba
Ben baby2go hanedan park yatagi begenmistim ancak bugun satici baby2go yerine Crest cr 218 oyun parkini tavsiye etti. Seklini begendim bu modelin. Ikisinin de sekli ayni zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…