2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben baby2go hanedan park yatagi begenmistim ancak bugun satici baby2go yerine Crest cr 218 oyun parkini tavsiye etti. Seklini begendim bu modelin. Ikisinin de sekli ayni zaten.

ben oyun parkını aldım ama içindeki yatak için bilgim yok aldıgım yerde de satılmıyo du yatak

al benden de o kadar valla.. ne mustelası kaldı ne badem yağı nede bio-oil i hiçbir şey fayda etmedi

Arkadaslar genetik biraz da annede varsa kizinda da olurmus.kacinci haftada basladi catlaklar?

Ayy dilimi ısırıyorum popomu kaşıorum ki hala çatlamadım.. Az önce özellikle eşime kontrol ettirdim benim göremediğim bşiler var mı diye, çok şükür ki yoook
Ama kızlar gerçekten bu iş biraz genetik sanırım, eğer şu son ayda çatlamazsam anneme çekmişim dicem

Siz de kafanıza çok takmayın, önemli olan yavrular onlar iyi olsun da çAtlaklara çözüm bulunur

kızlar hastane çantası için bi liste var mı yarın hazırlamayı dünüyorum.paylaşıldıysada kaçırdım sanırım

Aynen bende çok sukur inşallah dahada olmaz şimdiye kadar hiç catlamadim 3 hafta daha catlamazsam inşallah böyle atlatiriz

kızlar hastane çantası için bi liste var mı yarın hazırlamayı dünüyorum.paylaşıldıysada kaçırdım sanırım
Canım ben koyduklarımı yazayım..
Anne için.
2 takım lohusa pijaması koydum biri sabahlıklı
1 tane gecelik koydum
bolca iç çamaşırı
emzirme atletlerinden koydum
2 tane Ekstra tişört koydum.
göğüs pedi koydum
göğüs kalkanı
göğüs kremi
Lohusa terliğim tacım
ekstra tel toka lastik toka
tarak. Küçük ayna deodorant.
bol bol gece pedi.
diş fırcası vs.
kirli torbası
makyaj malzemesi
kağıt havlu. Islak mendil. Kolonya
2 adet çorap
BEBİŞ İÇİN
15 tane bez :)
2tane onlu hastane çıkışı
ekstra zıbınlı takım koydum iki tane
iki tane önlük
iki tane ekstra bere
6 tane ağız bezi
6 tane ter bez
ekstra 3 tane çorap
1 tane minik örgü yelek
2 tane penye yelek
pişik kremi
kullan at alt açma
ince battaniye
pelus battaniye
Minik kuranı kerim
zemzem suyu
emzik
# ikramlık bebek sepetini koycam içine kurabiyelerimi koycam.
Aklıma gelen bunlar benim canım. Unuttuğum olabilir :)

Son düzenleme:

Haydi gozun aydin..darisi bize insallah...benim 3 haftam kaldi hala tam anlamiyla hazir degil.bebisinkiler tamam da benimkiler duruyor hala hazirlanacak

Haydi gozun aydin..darisi bize insallah...benim 3 haftam kaldi hala tam anlamiyla hazir degil.bebisinkiler tamam da benimkiler duruyor hala hazirlanacak
Bitek seyi biliyorum suan belim kopuyo canim resmen bitdim vallah billah bitdimm okadar yorgunumki anlatamam bebisin giysileri vardi kisakol citcitlilari yokdu 5tane ondan aldim 5tane uzun kollusu var hastane cikisimiz var 2tane 10lu3tane 5li1tane 8livardi zaten,pijama takimlari eksikdi onlardan da aldim 5 6tane, canta biara pahali bisey olsun diye tutdurdum sonra mantikli gelmedi kanzin buyuk cantasini aldim yorgan yastik+bogulma engelleyici yastik+reflu minderi,alt acma+tek kullanimlik alt acma+bez prima premium care 1numara 2paket 2numara+3numara,ana kucagi icin sineklik arabasi icin yagmurluk,dalin deterjan+yumusaticisi,bebek arabasi deterjani havlular eldivenler muslin kumas su termometresi ve sonuc ben bitdim geri kalanlarida almisdim ama bitdim canim acele et biz gecikenlerdeniz ve daha evimin temizliyi var sonra camasirlar yikanmali nasi yetistircem diye panikdeyim bildiyim stres topuyum suan

pişşt sakin ol bakim. çoğu gitmiş azı kalmış gerisi kolay. yıka ütüle yerleştir. strese girme hemen. hadi canım

pişşt sakin ol bakim. çoğu gitmiş azı kalmış gerisi kolay. yıka ütüle yerleştir. strese girme hemen. hadi canım
Ozgecimmm mrb nasilsin ??? sen yikadinmi buarada ayyy stres oluyorum ister istemez ama aynen cok sukur cogu gitdi RABBIM YARDIM ETSIN INSALLAH KALAN ISIDE HALLEDELIM AYY AMINN N INSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…