- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
Artık son zamanalardayız diye almıyorum daha yeterince aldım oraya da uğramadım bayadır :) bazen ben kocamın tişörtlerini bile giyiyorum kimse anlamıyorevet haklısın ya ama dün baktım defacto da da baya guzel seyler vardı :)
Ben baby2go hanedan park yatagi begenmistim ancak bugun satici baby2go yerine Crest cr 218 oyun parkini tavsiye etti. Seklini begendim bu modelin. Ikisinin de sekli ayni zaten.
ben oyun parkını aldım ama içindeki yatak için bilgim yok aldıgım yerde de satılmıyo du yatak
Kızlar çatlaklara ne yapsak nafile. Ben lierac ve bebe yağı kullandım o kadar para döktüm su lierac denen kremeama malesef ki yanlarımda ve bacaklarımın arasında kızarık morarık çatlaklar oluştu. Yapçak bişey de yok sanırım.
Etmiyor canım aynen... genetik sanırım.al benden de o kadar valla.. ne mustelası kaldı ne badem yağı nede bio-oil i hiçbir şey fayda etmedi
Aynen bende çok sukur inşallah dahada olmaz şimdiye kadar hiç catlamadim 3 hafta daha catlamazsam inşallah böyle atlatirizAyy dilimi ısırıyorum popomu kaşıorum ki hala çatlamadım.. Az önce özellikle eşime kontrol ettirdim benim göremediğim bşiler var mı diye, çok şükür ki yoook
Ama kızlar gerçekten bu iş biraz genetik sanırım, eğer şu son ayda çatlamazsam anneme çekmişim dicem
Siz de kafanıza çok takmayın, önemli olan yavrular onlar iyi olsun da çAtlaklara çözüm bulunur
Tesekkurler canim hemmen bakiyorumEvet canım bende farkettim blogspot yazması gereken yerde kadınlar klubü yazıyo kendi kendine otomatik değiştirmiş googleden filizinevi diye aratırsan çıkar diye düşünüyo
http://filizinevi.BLOGSPOT .com.tr/2015/02/baby-nest-bebek-yuvasi-nedirnasil.html?m=1
Ewet cnm kirmizi
benim kırmızı. ve bugün sinirden oturdum ağladım nedense
Ewet cnm kirmizi
Canım ben koyduklarımı yazayım..kızlar hastane çantası için bi liste var mı yarın hazırlamayı dünüyorum.paylaşıldıysada kaçırdım sanırım
Allahimmmm sana coook sukur bebisimin bitek sudokremi kaldi kizlar bitdim ben bugun yorgunlukdan bitdimmmmmmmm.cantayi degistirdim kanzin buyuk cantasindan aldim bide hastaneye bavul canta bez ve daha bi suru sey bitdi aldim cooook sukur canim cikdi ama
Bitek seyi biliyorum suan belim kopuyo canim resmen bitdim vallah billah bitdimm okadar yorgunumki anlatamam bebisin giysileri vardi kisakol citcitlilari yokdu 5tane ondan aldim 5tane uzun kollusu var hastane cikisimiz var 2tane 10lu3tane 5li1tane 8livardi zaten,pijama takimlari eksikdi onlardan da aldim 5 6tane, canta biara pahali bisey olsun diye tutdurdum sonra mantikli gelmedi kanzin buyuk cantasini aldim yorgan yastik+bogulma engelleyici yastik+reflu minderi,alt acma+tek kullanimlik alt acma+bez prima premium care 1numara 2paket 2numara+3numara,ana kucagi icin sineklik arabasi icin yagmurluk,dalin deterjan+yumusaticisi,bebek arabasi deterjani havlular eldivenler muslin kumas su termometresi ve sonuc ben bitdim geri kalanlarida almisdim ama bitdim canim acele et biz gecikenlerdeniz ve daha evimin temizliyi var sonra camasirlar yikanmali nasi yetistircem diye panikdeyim bildiyim stres topuyum suanHaydi gozun aydin..darisi bize insallah...benim 3 haftam kaldi hala tam anlamiyla hazir degil.bebisinkiler tamam da benimkiler duruyor hala hazirlanacak
pişşt sakin ol bakim. çoğu gitmiş azı kalmış gerisi kolay. yıka ütüle yerleştir. strese girme hemen. hadi canımBitek seyi biliyorum suan belim kopuyo canim resmen bitdim vallah billah bitdimm okadar yorgunumki anlatamam bebisin giysileri vardi kisakol citcitlilari yokdu 5tane ondan aldim 5tane uzun kollusu var hastane cikisimiz var 2tane 10lu3tane 5li1tane 8livardi zaten,pijama takimlari eksikdi onlardan da aldim 5 6tane, canta biara pahali bisey olsun diye tutdurdum sonra mantikli gelmedi kanzin buyuk cantasini aldim yorgan yastik+bogulma engelleyici yastik+reflu minderi,alt acma+tek kullanimlik alt acma+bez prima premium care 1numara 2paket 2numara+3numara,ana kucagi icin sineklik arabasi icin yagmurluk,dalin deterjan+yumusaticisi,bebek arabasi deterjani havlular eldivenler muslin kumas su termometresi ve sonuc ben bitdim geri kalanlarida almisdim ama bitdim canim acele et biz gecikenlerdeniz ve daha evimin temizliyi var sonra camasirlar yikanmali nasi yetistircem diye panikdeyim bildiyim stres topuyum suan
Ozgecimmm mrb nasilsin ??? sen yikadinmi buarada ayyy stres oluyorum ister istemez ama aynen cok sukur cogu gitdipişşt sakin ol bakim. çoğu gitmiş azı kalmış gerisi kolay. yıka ütüle yerleştir. strese girme hemen. hadi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?