- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
iyiyim canım. ben biraz erkenciyim 28. hafta filandı sanırım. şimdi kirlenmiş midir diye düşünüyorum . ama benim yapım bu aceleciyim her zamanOzgecimmm mrb nasilsin ??? sen yikadinmi buarada ayyy stres oluyorum ister istemez ama aynen cok sukur cogu gitdiRABBIM YARDIM ETSIN INSALLAH KALAN ISIDE HALLEDELIM AYY AMINN N INSALLAH
Yok ben oraya yaptırmıyorum, begendim baskasına yaptırıyorumaaaa zelişe mi yaptırıyosun? bnm yakın arkadaşımdır, bzm oğluşun da tüm hediyeliklerini, bnm taç ve terliğimi, kspı süsümüzü fln o yapıyor sağolsunbuarada magnet prens tacı bn de yaptırdım
iyi günlerde kullan sen de
Ben de daha çatlamadım ama genetiktse yandım annem oldukça kötü durumdaAyy dilimi ısırıyorum popomu kaşıorum ki hala çatlamadım.. Az önce özellikle eşime kontrol ettirdim benim göremediğim bşiler var mı diye, çok şükür ki yoook
Ama kızlar gerçekten bu iş biraz genetik sanırım, eğer şu son ayda çatlamazsam anneme çekmişim dicem
Siz de kafanıza çok takmayın, önemli olan yavrular onlar iyi olsun da çAtlaklara çözüm bulunur
Ay insallah ya bende aceleciyimde esim rahat )))onemli olan alip bitirmekdi bitdi alinacaklar,cok sukur, kaldi temizlik+yikama+yerlestirmem temizliyede yardimcim gelicek de badana isi canimi sıkıyo))))insallah yetisdiririm canimiyiyim canım. ben biraz erkenciyim 28. hafta filandı sanırım. şimdi kirlenmiş midir diye düşünüyorum . ama benim yapım bu aceleciyim her zaman
sen de iki günde halledersin merak etme
Ben lcw den geniş geniş bir kaç tane aldım hamile kıyafetim çok yok zaten ama defacto ya gidip pantolon alicam sık ve rahat duruyordu. Zaten pantolonu sonra da kullanabilirimArtık son zamanalardayız diye almıyorum daha yeterince aldım oraya da uğramadım bayadır :) bazen ben kocamın tişörtlerini bile giyiyorum kimse anlamıyor
Ellerine sağlık canım bak gecen stres yaptın ise yaradı ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazim canım...Allahimmmm sana coook sukur bebisimin bitek sudokremi kaldi kizlar bitdim ben bugun yorgunlukdan bitdimmmmmmmm.cantayi degistirdim kanzin buyuk cantasindan aldim bide hastaneye bavul canta bez ve daha bi suru sey bitdi aldim cooook sukur canim cikdi ama
Bende tam tersını soyleyebılırım ılk hamılelıgımde hıc catlak gorunmuyordu yokmus gıbı Hamılelıgım boyunca vay be catlamadım dıyıp durdum bır dogurdum catlamısım gobegım erıdıke catlaklar ortaya cıktı malesefkızlar arkadaşım 10 çzgün önce doğum yaptı. her yerim Çatladı diyordu. doğumdan sonra onların çoğunun çatlak olmadığını söyledi. bir iki tane varmış. o kadar da olur. inşallah bizim de öyle olur
Aynen benim de 3 tane var hamis pant. Doğumdan sonra hemen eski kıyafetlerime dönemeyeceğim için giyerim diye düşünüyorum. Ben bi de bol bol uzun etek aldım onları giyiyorum. Çok rahat oluyor efil efil. :)Ben lcw den geniş geniş bir kaç tane aldım hamile kıyafetim çok yok zaten ama defacto ya gidip pantolon alicam sık ve rahat duruyordu. Zaten pantolonu sonra da kullanabilirim
Benim Annem 2 tane dogurmus ama çatlak falan yok. Ama ben ya benAyy dilimi ısırıyorum popomu kaşıorum ki hala çatlamadım.. Az önce özellikle eşime kontrol ettirdim benim göremediğim bşiler var mı diye, çok şükür ki yoook
Ama kızlar gerçekten bu iş biraz genetik sanırım, eğer şu son ayda çatlamazsam anneme çekmişim dicem
Siz de kafanıza çok takmayın, önemli olan yavrular onlar iyi olsun da çAtlaklara çözüm bulunur
bayıldımBugün fotoğraf cekimimizi yaptık bakalım begenecekmisinizbu arada elbisemi kendim diktim
Wuuuuuuu maşallah çok tatlı görünüyorsunuz. Çok güzel...Bugün fotoğraf cekimimizi yaptık bakalım begenecekmisinizbu arada elbisemi kendim diktim
ayy maşallahBenim Annem 2 tane dogurmus ama çatlak falan yok. Ama ben ya benaslında hiç umrumda değil. Onlar bana oglusumdan hatıra bu saatten sonra manken olacak değilim ya karnimi line dan konuşurken eşime gösterdim ooo oğlum iyi imza atmış dedi beni böyle de sevecekmisin dedim daha çok seveceğim dedi bi daha aşık oldum
Hiç etek giyme aliskanligim yok ya keşke olsaydı. Pantolon gidince resmen yapış yapış oluyorum lcw de ki pantolonlar biraz kalın yaAynen benim de 3 tane var hamis pant. Doğumdan sonra hemen eski kıyafetlerime dönemeyeceğim için giyerim diye düşünüyorum. Ben bi de bol bol uzun etek aldım onları giyiyorum. Çok rahat oluyor efil efil. :)
Supersin ya bizim da mobilyamizda gelmedi ohhh misss sen rahat rahat dogumu bekle canim biz kosturmacaya devamm))))Herkes hazirliklari tamamlama pesindeben herseyi yerstirip bitireli iki haftayi gecti ok mu acelci davranmisim acaba. Yarin kizimin odasinin resimlerini atacagim size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?