2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ozgecimmm mrb nasilsin ??? sen yikadinmi buarada ayyy stres oluyorum ister istemez ama aynen cok sukur cogu gitdi RABBIM YARDIM ETSIN INSALLAH KALAN ISIDE HALLEDELIM AYY AMINN N INSALLAH
iyiyim canım. ben biraz erkenciyim 28. hafta filandı sanırım. şimdi kirlenmiş midir diye düşünüyorum . ama benim yapım bu aceleciyim her zaman
sen de iki günde halledersin merak etme

Yok ben oraya yaptırmıyorum, begendim baskasına yaptırıyorum

Ben de daha çatlamadım ama genetiktse yandım annem oldukça kötü durumda

Bende ne guzel yikadim dun aksam etiketlerini kestim bugun de utuye baslicaktim ama esim izin vermedi.Bundan sonra is yapmak yasak hicbisy yapmicaksin dio.yaw bissuru isim var daha icim durmuyo alisik diilim ben ole durup oturmaya.Aldi kendi utulemeye basladi yarisini yapti yarisini da yarin aksam yapcakmis.gulsem mi aglasam mi bilemedim.

iyiyim canım. ben biraz erkenciyim 28. hafta filandı sanırım. şimdi kirlenmiş midir diye düşünüyorum . ama benim yapım bu aceleciyim her zaman
sen de iki günde halledersin merak etme
Ay insallah ya bende aceleciyimde esim rahat )))onemli olan alip bitirmekdi bitdi alinacaklar,cok sukur, kaldi temizlik+yikama+yerlestirmem temizliyede yardimcim gelicek de badana isi canimi sıkıyo))))insallah yetisdiririm canim

Kizlar iki sorum olcak size cevaplarsaniz sevinirim.sol göğsümub alti inanılmaz aciyor.sanki biaey batiyo acik yara varmis gibi özelliklede yemek yedikten sonra oluyor.boyle bi durum yasayan varmi çok tedirginim ve agrim çok fazla.ikinciyi isteye bagli 37+1 sezeryan olunabiliyormu bebeğim gelişime gore 39 SATA gore 37 haftalik oluyor .sizce olabilirmiyim sezeryan ve bi zarari olurmuş? Zaten SAT tarihinde doğumu onuda bilmiyorum hamileliğin ilk haftalarinda çikan tarihe gore SAT tarihim 20 aralik .bnm SAT tarihime yakin olup ta doğum yapicagi günü kesinleşmiş anneler varmi.bnm tahmini doğum ne zaman olur acaba Allahin izniyle.

Artık son zamanalardayız diye almıyorum daha yeterince aldım oraya da uğramadım bayadır :) bazen ben kocamın tişörtlerini bile giyiyorum kimse anlamıyor
Ben lcw den geniş geniş bir kaç tane aldım hamile kıyafetim çok yok zaten ama defacto ya gidip pantolon alicam sık ve rahat duruyordu. Zaten pantolonu sonra da kullanabilirim

@kattina yı ben de merak ettim, evrembus arkadaşımız da Dediğiniz gibi kızlar inş iyilerdir, alışverişini yapan hazırlanan arkadaşkara kolay gelsin, benim de eşyalarım hazır ama evimin temizliği var; artık dışarıda dolaşmakta bile zorlanıyorum, biraz yürüyüp oturmam için kasıklarım baskı yapıyor hepinize iyi akşamlar kızlar :)

Ellerine sağlık canım bak gecen stres yaptın ise yaradı ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazim canım...

Bende tam tersını soyleyebılırım ılk hamılelıgımde hıc catlak gorunmuyordu yokmus gıbı Hamılelıgım boyunca vay be catlamadım dıyıp durdum bır dogurdum catlamısım gobegım erıdıke catlaklar ortaya cıktı malesef

Bugün fotoğraf cekimimizi yaptık bakalım begenecekmisiniz bu arada elbisemi kendim diktim

Eklentiler

• 20150802182945_IMG_3654.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 196
  • 20150802162204_IMG_3595.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 196
  • 20150802161602_IMG_3529.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 197
  • 20150802162103_IMG_3580.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 194
Ben lcw den geniş geniş bir kaç tane aldım hamile kıyafetim çok yok zaten ama defacto ya gidip pantolon alicam sık ve rahat duruyordu. Zaten pantolonu sonra da kullanabilirim
Aynen benim de 3 tane var hamis pant. Doğumdan sonra hemen eski kıyafetlerime dönemeyeceğim için giyerim diye düşünüyorum. Ben bi de bol bol uzun etek aldım onları giyiyorum. Çok rahat oluyor efil efil. :)

Benim Annem 2 tane dogurmus ama çatlak falan yok. Ama ben ya ben aslında hiç umrumda değil. Onlar bana oglusumdan hatıra bu saatten sonra manken olacak değilim ya karnimi line dan konuşurken eşime gösterdim ooo oğlum iyi imza atmış dedi beni böyle de sevecekmisin dedim daha çok seveceğim dedi bi daha aşık oldum

ayy maşallah

Aynen benim de 3 tane var hamis pant. Doğumdan sonra hemen eski kıyafetlerime dönemeyeceğim için giyerim diye düşünüyorum. Ben bi de bol bol uzun etek aldım onları giyiyorum. Çok rahat oluyor efil efil. :)
Hiç etek giyme aliskanligim yok ya keşke olsaydı. Pantolon gidince resmen yapış yapış oluyorum lcw de ki pantolonlar biraz kalın ya

S
Herkes hazirliklari tamamlama pesindeben herseyi yerstirip bitireli iki haftayi gecti ok mu acelci davranmisim acaba. Yarin kizimin odasinin resimlerini atacagim size :)
Supersin ya bizim da mobilyamizda gelmedi ohhh misss sen rahat rahat dogumu bekle canim biz kosturmacaya devamm))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…