- 5 Haziran 2011
- 87
- 128
- 43
Çok teşekkür ederim.. Akciğerlerinin gelişmesi için dün ve bugün iğne vurdular. Bir yandan ilaç ve serum.. Kasılmalarım ve sancılarım azaldı şükrolsun. İnşaAllah hayırlısıyla en az 2 hafta daha bekler kuzumdualarımız seninle, ii hbrlerini bekliyoruz arkadaşım..
Boyle hersey hazir olunca da sanki heran gelecekmis gibi geliyor. Hatane cantasi her onunden gectigimde sanki pis pis siritiyor bana :)S
Supersin ya bizim da mobilyamizda gelmedi ohhh misss sen rahat rahat dogumu bekle canim biz kosturmacaya devamm))))
valla bahtımıza artık çatladık gitti zaten. inşallah artmaz ne diyimBende tam tersını soyleyebılırım ılk hamılelıgımde hıc catlak gorunmuyordu yokmus gıbı Hamılelıgım boyunca vay be catlamadım dıyıp durdum bır dogurdum catlamısım gobegım erıdıke catlaklar ortaya cıktı malesef
Ben direk elbise giyiyorum boyyyleee efil efil pantolon vs boguyor artik iki parca gyemiyorum.Hiç etek giyme aliskanligim yok ya keşke olsaydı. Pantolon gidince resmen yapış yapış oluyorum lcw de ki pantolonlar biraz kalın ya
Çok sevimli olmuş çok güzel çıkmış fotolar elbisen çok güzel olmuş biz daha fotoğrafçı ayarlayamadık ne Yazıkki zamanda azaldı doğurmadan bi çektirseydikBugün fotoğraf cekimimizi yaptık bakalım begenecekmisinizbu arada elbisemi kendim diktim
aynen canım ben hediyelikleri de bitirdim . hiç işim kalmadı ve sıkılcam gibi geliyor. umarım kendimi çok dinlememBoyle hersey hazir olunca da sanki heran gelecekmis gibi geliyor. Hatane cantasi her onunden gectigimde sanki pis pis siritiyor bana :)
Teşekkür ederim canımbayıldımmaşallah, harika görünüyosunuz
Ayiptr soylemesi benim genital bolgemin ust tarafinda bir yanma bir agri aldi basini gidiyor bugun sanki hafif sislikte var gibi ama fena sizliyor yani. Sistit falan olunca sizlar ya idrar yaparken oyle degil baska bisey bu.aynen canım ben hediyelikleri de bitirdim . hiç işim kalmadı ve sıkılcam gibi geliyor. umarım kendimi çok dinlemem
çok şükür.. çok sevindim cnm.. maşallah bebişin az dha beklesin, zmnında geldin inşÇok teşekkür ederim.. Akciğerlerinin gelişmesi için dün ve bugün iğne vurdular. Bir yandan ilaç ve serum.. Kasılmalarım ve sancılarım azaldı şükrolsun. İnşaAllah hayırlısıyla en az 2 hafta daha bekler kuzum
Çok teşekkür ederimWuuuuuuu maşallah çok tatlı görünüyorsunuz. Çok güzel...
O ağrı çatı ağrısı olabilir canım..Ayiptr soylemesi benim genital bolgemin ust tarafinda bir yanma bir agri aldi basini gidiyor bugun sanki hafif sislikte var gibi ama fena sizliyor yani. Sistit falan olunca sizlar ya idrar yaparken oyle degil baska bisey bu.
Bizimde sağolsun arkadaşımız çekti bukadar başarılı olduğunu bilmiyordum bende bugün öğrendimÇok sevimli olmuş çok güzel çıkmış fotolar elbisen çok güzel olmuş biz daha fotoğrafçı ayarlayamadık ne Yazıkki zamanda azaldı doğurmadan bi çektirseydik
Canım maşallah çok güzel olmuş elbisen de çok hoş olmuş eline sağlık...Bugün fotoğraf cekimimizi yaptık bakalım begenecekmisinizbu arada elbisemi kendim diktim
Artık zor oluyor giyinmek gerçekten ben burda kıyafet konusunda çok zorlaniyorum. Tayt giyiyorum üzerimde ki t shirt yada tunik popomu kapatıyor ama insanlar o kadar yobaz o kadar sapiklasmis ki bu fil gibi halim de bile bön bön bakıyorlar. Bir kaç kez şort giydim de o bile diz altı yani şort sayılmaz ama mal gibi bakiyorlar laf atıyorlar.Ben direk elbise giyiyorum boyyyleee efil efil pantolon vs boguyor artik iki parca gyemiyorum.
Tam kestiremedim ne oldugunu ama fena sizliyor yaaaaaO ağrı çatı ağrısı olabilir canım..
Yuh nerde yasiyorsun canim sen. Yani hamile kadina bakip laf atmak nedir ya ne igrenc beyinleri var insanlarin.Artık zor oluyor giyinmek gerçekten ben burda kıyafet konusunda çok zorlaniyorum. Tayt giyiyorum üzerimde ki t shirt yada tunik popomu kapatıyor ama insanlar o kadar yobaz o kadar sapiklasmis ki bu fil gibi halim de bile bön bön bakıyorlar. Bir kaç kez şort giydim de o bile diz altı yani şort sayılmaz ama mal gibi bakiyorlar laf atıyorlar.
canım Çatı ağrısı olabilir . bebek baskıyı arttırdı sonuçta.Ayiptr soylemesi benim genital bolgemin ust tarafinda bir yanma bir agri aldi basini gidiyor bugun sanki hafif sislikte var gibi ama fena sizliyor yani. Sistit falan olunca sizlar ya idrar yaparken oyle degil baska bisey bu.
Maşallah kız hastaneyemı tasınacanCanım ben koyduklarımı yazayım..
Anne için.
2 takım lohusa pijaması koydum biri sabahlıklı
1 tane gecelik koydum
bolca iç çamaşırı
emzirme atletlerinden koydum
2 tane Ekstra tişört koydum.
göğüs pedi koydum
göğüs kalkanı
göğüs kremi
Lohusa terliğim tacım
ekstra tel toka lastik toka
tarak. Küçük ayna deodorant.
bol bol gece pedi.
diş fırcası vs.
kirli torbası
makyaj malzemesi
kağıt havlu. Islak mendil. Kolonya
2 adet çorap
BEBİŞ İÇİN
15 tane bez :)
2tane onlu hastane çıkışı
ekstra zıbınlı takım koydum iki tane
iki tane önlük
iki tane ekstra bere
6 tane ağız bezi
6 tane ter bez
ekstra 3 tane çorap
1 tane minik örgü yelek
2 tane penye yelek
pişik kremi
kullan at alt açma
ince battaniye
pelus battaniye
Minik kuranı kerim
zemzem suyu
emzik
# ikramlık bebek sepetini koycam içine kurabiyelerimi koycam.
Aklıma gelen bunlar benim canım. Unuttuğum olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?