2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
dualarımız seninle, ii hbrlerini bekliyoruz arkadaşım..
Çok teşekkür ederim.. Akciğerlerinin gelişmesi için dün ve bugün iğne vurdular. Bir yandan ilaç ve serum.. Kasılmalarım ve sancılarım azaldı şükrolsun. İnşaAllah hayırlısıyla en az 2 hafta daha bekler kuzum

valla bahtımıza artık çatladık gitti zaten. inşallah artmaz ne diyim

aynen canım ben hediyelikleri de bitirdim . hiç işim kalmadı ve sıkılcam gibi geliyor. umarım kendimi çok dinlemem
Ayiptr soylemesi benim genital bolgemin ust tarafinda bir yanma bir agri aldi basini gidiyor bugun sanki hafif sislikte var gibi ama fena sizliyor yani. Sistit falan olunca sizlar ya idrar yaparken oyle degil baska bisey bu.

çok şükür.. çok sevindim cnm.. maşallah bebişin az dha beklesin, zmnında geldin inş

Çok sevimli olmuş çok güzel çıkmış fotolar elbisen çok güzel olmuş biz daha fotoğrafçı ayarlayamadık ne Yazıkki zamanda azaldı doğurmadan bi çektirseydik
Bizimde sağolsun arkadaşımız çekti bukadar başarılı olduğunu bilmiyordum bende bugün öğrendim

Ben direk elbise giyiyorum boyyyleee efil efil pantolon vs boguyor artik iki parca gyemiyorum.
Artık zor oluyor giyinmek gerçekten ben burda kıyafet konusunda çok zorlaniyorum. Tayt giyiyorum üzerimde ki t shirt yada tunik popomu kapatıyor ama insanlar o kadar yobaz o kadar sapiklasmis ki bu fil gibi halim de bile bön bön bakıyorlar. Bir kaç kez şort giydim de o bile diz altı yani şort sayılmaz ama mal gibi bakiyorlar laf atıyorlar.

Yuh nerde yasiyorsun canim sen. Yani hamile kadina bakip laf atmak nedir ya ne igrenc beyinleri var insanlarin.

Ayiptr soylemesi benim genital bolgemin ust tarafinda bir yanma bir agri aldi basini gidiyor bugun sanki hafif sislikte var gibi ama fena sizliyor yani. Sistit falan olunca sizlar ya idrar yaparken oyle degil baska bisey bu.
canım Çatı ağrısı olabilir . bebek baskıyı arttırdı sonuçta.

Maşallah kız hastaneyemı tasınacan ) bak ben ılk dogumumda bır pıjama 3 kılot bır atlet bır sutyen Hasta bezı orkıt koydum bebegım ıcın hastane cıkısı bır takım daha agız bezı ana kucagı ıslak mendıl ve bebek bezı koydum okadar aksam gıtım dogum gece oldu sabah gondrdıler normal dogumdu dıye hadı aeEryan yapmıs olsam kendıme ıkı takım elbıse bebege 4 takım alırdım elbısesını pısık kremı almanıstım pısık olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…