- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
Yemin ederim nefret ediyorum bütün 1 sene istanbul dan elazig a gelmek için can atıyorum gün sayıyorum her gelişim de bu pislikler yüzünden nefret ediyorum. Hele ki şimdi iyice igrendim. Bu nasıl bir pislik bir zihniyet anlamıyorum. Abes bişey giysem tamam dicem de Allah kahretsin işteYuh nerde yasiyorsun canim sen. Yani hamile kadina bakip laf atmak nedir ya ne igrenc beyinleri var insanlarin.
Artık zor oluyor giyinmek gerçekten ben burda kıyafet konusunda çok zorlaniyorum. Tayt giyiyorum üzerimde ki t shirt yada tunik popomu kapatıyor ama insanlar o kadar yobaz o kadar sapiklasmis ki bu fil gibi halim de bile bön bön bakıyorlar. Bir kaç kez şort giydim de o bile diz altı yani şort sayılmaz ama mal gibi bakiyorlar laf atıyorlar.
Benim de eşimin memleketi Elazığ bi kere gittik hamileligim süresince. İyiki doğum orda olmayacak bende istanbul a geldim doğum için. Laf atma değil de bakanlar oluyor sanki kimse hamile görmemiş gibiYemin ederim nefret ediyorum bütün 1 sene istanbul dan elazig a gelmek için can atıyorum gün sayıyorum her gelişim de bu pislikler yüzünden nefret ediyorum. Hele ki şimdi iyice igrendim. Bu nasıl bir pislik bir zihniyet anlamıyorum. Abes bişey giysem tamam dicem de Allah kahretsin işte
Öyle diyorum zaten ama bir yere gidecek olduğum da çok sıkıntıya giriyorum gerçektenÇok şaşırdım insanlar iyice zıvanadan çıkmışyazıklar olsun.. Neyse sen kendini sıkma sinirlenme o pis beyinler yüzünden, değmez! Allah bildiği gibi yapSın de geç canım..
Ben ailem burda olduğu için geldim çünkü istanbul da kimse yok ve cok zorlanacaktim. Hepsi birbirinden tuhaf. Dün aksam acil e gidiyorum ya hastaneye 2 adım yol dedim anne yürüyelim belki iyi gelir demez olaydım arabayla geçeni bi yandan yürüyeni bi yandan. Allah ıslah etsin.Benim de eşimin memleketi Elazığ bi kere gittik hamileligim süresince. İyiki doğum orda olmayacak bende istanbul a geldim doğum için. Laf atma değil de bakanlar oluyor sanki kimse hamile görmemiş gibi
13 Aralık canm 4 günde geç Döllenme varSon adet tarihi 20 Aralik a yakin onlar anneler varmi ?
Bende ne guzel yikadim dun aksam etiketlerini kestim bugun de utuye baslicaktim ama esim izin vermedi.Bundan sonra is yapmak yasak hicbisy yapmicaksin dio.yaw bissuru isim var daha icim durmuyo alisik diilim ben ole durup oturmaya.Aldi kendi utulemeye basladi yarisini yapti yarisini da yarin aksam yapcakmis.gulsem mi aglasam mi bilemedim.
Şiddetle tavsiye ederim :)Hiç etek giyme aliskanligim yok ya keşke olsaydı. Pantolon gidince resmen yapış yapış oluyorum lcw de ki pantolonlar biraz kalın ya
Agrin normal canim ben bir iki ay once yasadim benimki sag taraftaydi o zaman kimse yasamamisti cevaplayan olmamisti ama su siralar kimisi solda kimisi sagda yasayan arkadaslar var burda.rahim gogus altina dayaniyo.az yiceksin bi de mumkun oldugunca dik oturmaya calis iyi geliyo. Sezaryen hakkinda yorumum yokKizlar iki sorum olcak size cevaplarsaniz sevinirim.sol göğsümub alti inanılmaz aciyor.sanki biaey batiyo acik yara varmis gibi özelliklede yemek yedikten sonra oluyor.boyle bi durum yasayan varmi çok tedirginim ve agrim çok fazla.ikinciyi isteye bagli 37+1 sezeryan olunabiliyormu bebeğim gelişime gore 39 SATA gore 37 haftalik oluyor .sizce olabilirmiyim sezeryan ve bi zarari olurmuş? Zaten SAT tarihinde doğumu onuda bilmiyorum hamileliğin ilk haftalarinda çikan tarihe gore SAT tarihim 20 aralik .bnm SAT tarihime yakin olup ta doğum yapicagi günü kesinleşmiş anneler varmi.bnm tahmini doğum ne zaman olur acaba Allahin izniyle.
Ya her ihtimali düşündüm ben. Pimpirikliyim biraz da. Pişil kremi her altını açmada sürülenlerden o yüzden aldım yanıma poposu yumusak kalsın :) lazım olmayanlar bizimle geri dönecek eve insallah :)Maşallah kız hastaneyemı tasınacan) bak ben ılk dogumumda bır pıjama 3 kılot bır atlet bır sutyen Hasta bezı orkıt koydum bebegım ıcın hastane cıkısı bır takım daha agız bezı ana kucagı ıslak mendıl ve bebek bezı koydum okadar aksam gıtım dogum gece oldu sabah gondrdıler normal dogumdu dıye hadı aeEryan yapmıs olsam kendıme ıkı takım elbıse bebege 4 takım alırdım elbısesını pısık kremı almanıstım pısık olana kadar
benm 23 aralık. Neden kiSon adet tarihi 20 Aralik a yakin onlar anneler varmi ?
cnm çok güzel yazmışsın.çok teşekkür ediyorum..Canım ben koyduklarımı yazayım..
Anne için.
2 takım lohusa pijaması koydum biri sabahlıklı
1 tane gecelik koydum
bolca iç çamaşırı
emzirme atletlerinden koydum
2 tane Ekstra tişört koydum.
göğüs pedi koydum
göğüs kalkanı
göğüs kremi
Lohusa terliğim tacım
ekstra tel toka lastik toka
tarak. Küçük ayna deodorant.
bol bol gece pedi.
diş fırcası vs.
kirli torbası
makyaj malzemesi
kağıt havlu. Islak mendil. Kolonya
2 adet çorap
BEBİŞ İÇİN
15 tane bez :)
2tane onlu hastane çıkışı
ekstra zıbınlı takım koydum iki tane
iki tane önlük
iki tane ekstra bere
6 tane ağız bezi
6 tane ter bez
ekstra 3 tane çorap
1 tane minik örgü yelek
2 tane penye yelek
pişik kremi
kullan at alt açma
ince battaniye
pelus battaniye
Minik kuranı kerim
zemzem suyu
emzik
# ikramlık bebek sepetini koycam içine kurabiyelerimi koycam.
Aklıma gelen bunlar benim canım. Unuttuğum olabilir :)
Canım bizde epidural normal doğum üzerine konuştuk zaten tabiki sezeryan kadar verilmiyor ama veeilen doz doğumu geciktirip ıkınmayı yani tam doğumu gerçekleştirecek ıkınmayı önlüyor dedi doktorum. Tabi doktorların tercihi bu benimde ablam epidural normal doğum yaptı sıkıntı yaşamadı ama benimki yapmayacak o belli oldu
Olabilir cnm. Burda bebek cikarken epidurali kesiyorlarmis ikinma devam etsin diye demek ki:/Canım bizde epidural normal doğum üzerine konuştuk zaten tabiki sezeryan kadar verilmiyor ama veeilen doz doğumu geciktirip ıkınmayı yani tam doğumu gerçekleştirecek ıkınmayı önlüyor dedi doktorum. Tabi doktorların tercihi bu benimde ablam epidural normal doğum yaptı sıkıntı yaşamadı ama benimki yapmayacak o belli oldu
Biz de profesyonel fotograf ceken bi arkadadasa cektirmeye karar verdik. Tabi bizim tum fotoğraflar evde çekilecek ayağım kırık olduğu içinBizimde sağolsun arkadaşımız çekti bukadar başarılı olduğunu bilmiyordum bende bugün öğrendim
Ay iyiki yazmışsınız bende çantayı hazırlamaya başladım aa dedim bunu da koycam ama ben bir yirmili setini goturcem kıyafet olarak yeter herhaldeCanım ben koyduklarımı yazayım..
Anne için.
2 takım lohusa pijaması koydum biri sabahlıklı
1 tane gecelik koydum
bolca iç çamaşırı
emzirme atletlerinden koydum
2 tane Ekstra tişört koydum.
göğüs pedi koydum
göğüs kalkanı
göğüs kremi
Lohusa terliğim tacım
ekstra tel toka lastik toka
tarak. Küçük ayna deodorant.
bol bol gece pedi.
diş fırcası vs.
kirli torbası
makyaj malzemesi
kağıt havlu. Islak mendil. Kolonya
2 adet çorap
BEBİŞ İÇİN
15 tane bez :)
2tane onlu hastane çıkışı
ekstra zıbınlı takım koydum iki tane
iki tane önlük
iki tane ekstra bere
6 tane ağız bezi
6 tane ter bez
ekstra 3 tane çorap
1 tane minik örgü yelek
2 tane penye yelek
pişik kremi
kullan at alt açma
ince battaniye
pelus battaniye
Minik kuranı kerim
zemzem suyu
emzik
# ikramlık bebek sepetini koycam içine kurabiyelerimi koycam.
Aklıma gelen bunlar benim canım. Unuttuğum olabilir :)
Stres olma o kadar bak benim çamaşır yıkama isim başladı ve bitti yarın kalan son şeyleri alacağım onlarda bitecek çanta hazırlamaya bile başladım stres olursan sadece yorulursun başlamak bitirmenin yarisiBitek seyi biliyorum suan belim kopuyo canim resmen bitdim vallah billah bitdimm okadar yorgunumki anlatamam bebisin giysileri vardi kisakol citcitlilari yokdu 5tane ondan aldim 5tane uzun kollusu var hastane cikisimiz var 2tane 10lu3tane 5li1tane 8livardi zaten,pijama takimlari eksikdi onlardan da aldim 5 6tane, canta biara pahali bisey olsun diye tutdurdum sonra mantikli gelmedi kanzin buyuk cantasini aldim yorgan yastik+bogulma engelleyici yastik+reflu minderi,alt acma+tek kullanimlik alt acma+bez prima premium care 1numara 2paket 2numara+3numara,ana kucagi icin sineklik arabasi icin yagmurluk,dalin deterjan+yumusaticisi,bebek arabasi deterjani havlular eldivenler muslin kumas su termometresi ve sonuc ben bitdim geri kalanlarida almisdim ama bitdim canim acele et biz gecikenlerdeniz ve daha evimin temizliyi var sonra camasirlar yikanmali nasi yetistircem diye panikdeyim bildiyim stres topuyum suan
Çok geçmiş olsunBiz de profesyonel fotograf ceken bi arkadadasa cektirmeye karar verdik. Tabi bizim tum fotoğraflar evde çekilecek ayağım kırık olduğu için
Valla bende çantaya eve dönüş için bile elbise koydum normalde dikiş mikis olursa yada sezeryan olmak zorunda kalırsam hem rahat olurBen direk elbise giyiyorum boyyyleee efil efil pantolon vs boguyor artik iki parca gyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?