2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yuh nerde yasiyorsun canim sen. Yani hamile kadina bakip laf atmak nedir ya ne igrenc beyinleri var insanlarin.
Yemin ederim nefret ediyorum bütün 1 sene istanbul dan elazig a gelmek için can atıyorum gün sayıyorum her gelişim de bu pislikler yüzünden nefret ediyorum. Hele ki şimdi iyice igrendim. Bu nasıl bir pislik bir zihniyet anlamıyorum. Abes bişey giysem tamam dicem de Allah kahretsin işte

Çok şaşırdım insanlar iyice zıvanadan çıkmış yazıklar olsun.. Neyse sen kendini sıkma sinirlenme o pis beyinler yüzünden, değmez! Allah bildiği gibi yapSın de geç canım..

Benim de eşimin memleketi Elazığ bi kere gittik hamileligim süresince. İyiki doğum orda olmayacak bende istanbul a geldim doğum için. Laf atma değil de bakanlar oluyor sanki kimse hamile görmemiş gibi

Çok şaşırdım insanlar iyice zıvanadan çıkmış yazıklar olsun.. Neyse sen kendini sıkma sinirlenme o pis beyinler yüzünden, değmez! Allah bildiği gibi yapSın de geç canım..
Öyle diyorum zaten ama bir yere gidecek olduğum da çok sıkıntıya giriyorum gerçekten
Benim de eşimin memleketi Elazığ bi kere gittik hamileligim süresince. İyiki doğum orda olmayacak bende istanbul a geldim doğum için. Laf atma değil de bakanlar oluyor sanki kimse hamile görmemiş gibi
Ben ailem burda olduğu için geldim çünkü istanbul da kimse yok ve cok zorlanacaktim. Hepsi birbirinden tuhaf. Dün aksam acil e gidiyorum ya hastaneye 2 adım yol dedim anne yürüyelim belki iyi gelir demez olaydım arabayla geçeni bi yandan yürüyeni bi yandan. Allah ıslah etsin.

Gecmisi oku oku anca geldim Kızlar bayram dan sonra Ankara antalya yolculugumuzu yaptık ayaklarım çok şişti onun dışında bir sıkıntı olmadı allah à şükür yuzdum belli aralıklarla yuzdugumm için mi bilmiyorum her gün tuvalete çıkabildim büyük abdest é.
Guneslenmedim ama yüzer ken bile yüzüm yanmış hafif leke oldu umarım doğumdan sonra geçer.
Şimdi sırada ağustos 20 si gibi istanbulà gitmek kaldı Hayırlısı ile o yolculuğu da atlatirim inşallah.
Doğum yapan arkadas lar biran önce toparlanirlar inş.
Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin

Tebrik ediyorum Önderi, ellerine sağlık

Agrin normal canim ben bir iki ay once yasadim benimki sag taraftaydi o zaman kimse yasamamisti cevaplayan olmamisti ama su siralar kimisi solda kimisi sagda yasayan arkadaslar var burda.rahim gogus altina dayaniyo.az yiceksin bi de mumkun oldugunca dik oturmaya calis iyi geliyo. Sezaryen hakkinda yorumum yok

Ya her ihtimali düşündüm ben. Pimpirikliyim biraz da. Pişil kremi her altını açmada sürülenlerden o yüzden aldım yanıma poposu yumusak kalsın :) lazım olmayanlar bizimle geri dönecek eve insallah :)

Ben ailem burda olduğu için geldim çünkü istanbul da kimse yok ve cok zorlanacaktim. Hepsi birbirinden tuhaf. Dün aksam acil e gidiyorum ya hastaneye 2 adım yol dedim anne yürüyelim belki iyi gelir demez olaydım arabayla geçeni bi yandan yürüyeni bi yandan. Allah ıslah etsin.[/QUOTE]
Vala insan diyecek laf bulamıyor yaa Allah bu insan kılıklı yaratıkları bildiği gibi yapsın inşallah

cnm çok güzel yazmışsın.çok teşekkür ediyorum..

Olabilir cnm. Burda bebek cikarken epidurali kesiyorlarmis ikinma devam etsin diye demek ki:/

Ay iyiki yazmışsınız bende çantayı hazırlamaya başladım aa dedim bunu da koycam ama ben bir yirmili setini goturcem kıyafet olarak yeter herhalde

Stres olma o kadar bak benim çamaşır yıkama isim başladı ve bitti yarın kalan son şeyleri alacağım onlarda bitecek çanta hazırlamaya bile başladım stres olursan sadece yorulursun başlamak bitirmenin yarisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…