2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Enfeksiyon olursa Anlarsin, hemen gostermeyebilir kendini strese girme bisey yoktur insallah ama kendi havuzunuz sanirim, ilaclama fln da yapilmiorsa bir daha girme cnm.

brnbrr benim göbek deliğin göbeğimden önce gidiyor ve dediğin gibi benimde karnım iki aylıkken çıktı dördüncü ayda atak yaptı şimdi yedi aylık gibiyim ama göbek deliğin kendini saldı gidiyor artık atlet falan da kar etmiyor kapatamiyorum uzun zamandir

Hahaaaa, sorma benim damarlar uzun zamandır rutunu şaşırmış durumda, bu da tuzu biberi oldu

Hemen gondermeleri ne guzel. Benim hastane normal dogumda 48 saat sonra yolluyor eve. Iki gece. Bu da iki farkli kiyafet demek bi de kanama fln kiyafetin mahvolma riski var bi de ekstra desen seydaemrah in koyduklari kadar olmasa da ben de alcm snrim, sadece ped bez gbi seyleri hastane veriyo.

Durum karışık oldukça ama raporu 33. Haftada verebilme konusu tamamen doktorun insiyatifinde bence... Çalkştığın sürece maaşını iş yerin yerin öder ama doğum iznine ayrılınca topluca sgkdan alıyorsun. Ama bizim işyerinde durum farklı maaş doğum izninde yatıyor sonra sgkdan toplu para gelince ben işyerine eft yapacağım. Sonuç olarak iş yeri ile görüşmen gerekir detayları

Dogru her ıhtımale karsı hazırlıklı olmak lazım aslında

zaten hiç mayoyla durmadım, hmn duş alıp üstümü değiştirdim.. çok saol rahatladım cnm
Ben de sitenin havuzundaydım pazar günü doktorun tavsiyesi ile :)) önemli olan ıslak mayo ile oturmamak galiba ben de hemen değiştirdim içim rahat şimdilik :)) ama keyifli olmadı m? bu sıcaklarda bana suda olmak çok iyi geldi, ağrılarım azaldı, hafifledim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…