günaydın kızlar. bu gece vajinamın üst kısmı çok ağrıdı. çatı ağrısı denen şey bu olabilir zannımca. yarın randevum var. doktora söylediğimde umarım çatı muayenesi yapmaz.
günaydın kızlar. bu gece vajinamın üst kısmı çok ağrıdı. çatı ağrısı denen şey bu olabilir zannımca. yarın randevum var. doktora söylediğimde umarım çatı muayenesi yapmaz.
hayırlı olsun canımkızlar oğlumun odasını aldık sonunda hafta sonu ...
benimde oldu hafta sonu öskecim..bildiğin kemik ağrıyor..günaydın kızlar. bu gece vajinamın üst kısmı çok ağrıdı. çatı ağrısı denen şey bu olabilir zannımca. yarın randevum var. doktora söylediğimde umarım çatı muayenesi yapmaz.
canım ihmal etme magnezyumu. ben kahvaltıdan sonra keyifle hazırlayıp içiyorum. alışkanlık haline geldi. TADI da güzel. doğumdan sonra bile canım çekebilirGunaydin guzel hamisler
Butun gece hem sicaktan hemde huzursuz bacak sendromu dedikleri bacak agrisindan uyuyamadim. Magnezyumu icmeyi hep unutuyorum sanirim ondan kaynaklaniyorkizimin herseyini yikadim bugun insallah utuleri bitirip cantamizi hazirlayacagim. Bu sicakta ne kadar dayanabilirsem artik
aynen ya her sabah şükrediyorum bu gece de doğurmadım diyebenimde oldu hafta sonu öskecim..bildiğin kemik ağrıyor..
bende aldım deborah güya XL bana şimdiden olmuyor onlar kalıplar dar...gorerek almak en mantıklısı ben gittim yenıden aldımCanım e bebekten alacaksan kutusunu ac bak emzirme atletlerine, kalıpları baya dar geldi bana. Bakmadan aldım, o ürünlerde degisim de yokmus kaldı elimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?