2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın kızlar. bu gece vajinamın üst kısmı çok ağrıdı. çatı ağrısı denen şey bu olabilir zannımca. yarın randevum var. doktora söylediğimde umarım çatı muayenesi yapmaz.

günaydın kızlar. bu gece vajinamın üst kısmı çok ağrıdı. çatı ağrısı denen şey bu olabilir zannımca. yarın randevum var. doktora söylediğimde umarım çatı muayenesi yapmaz.

o ağrı bende de oluyor sanırım çatı ağrısı kemikler açılıyor...

günaydın kızlar :) sonunda bende yıkadım kızımın kıyafetlerini.. evde minnak minnak zıbınlar elbiseler ayy nasıl güzeldi dün evimiz çamaşırları sevip durdum :) ütüyü de bu hafta yavaş yavaş yaparım heralde evim çoookk sıcak.. izne ayrılmama çok az kaldı 6 iş günü daha çalışıcam inşallah bitiyor.. dört gözle bekliyorum izne çıkmayı artık dayanamıyorum.. öyle bi zamana geldi ki son ayımız şansımıza çok sıcak havalar Allah yardım etsin hepimize.. bu arada forumu her açtığımda artık aklımdan acaba doğum yapan var mı diye geçiyor yavaş yavaş haberleri almaya başlarız artık ayy çok heyecanlııı tek tek doğum hikayelerinizi okumak istiyorum

benim de son günlerde çok ağrıyor, bebek baskı yaptığı içindir diyor herkes.. çarşamba günü sorucam bende doktoruma ama cevabı tahmin edebiliyorum -ayy canııım bunlar çok normal dicek :)

Gunaydin guzel hamisler
Butun gece hem sicaktan hemde huzursuz bacak sendromu dedikleri bacak agrisindan uyuyamadim. Magnezyumu icmeyi hep unutuyorum sanirim ondan kaynaklaniyor kizimin herseyini yikadim bugun insallah utuleri bitirip cantamizi hazirlayacagim. Bu sicakta ne kadar dayanabilirsem artik

günaydın millet...ben yıkama işine hiç girmedim daha..koca bi yük gibi duruyor omzumda...işe gelmek istemedim..sürüne sürüne geldim desem yalan olmaz...bu hafta işlerimi tamamlamayı düşünüyorum..çok zorlanırsam haftaya bırakabilirim belki

benimde oldu hafta sonu öskecim..bildiğin kemik ağrıyor..

canım ihmal etme magnezyumu. ben kahvaltıdan sonra keyifle hazırlayıp içiyorum. alışkanlık haline geldi. TADI da güzel. doğumdan sonra bile canım çekebilir

Aranizda benim gibi kilo veren varmi son haftalarinda? Son bir aydir kilo almiyorum aksine zatiflamisim bile ama cok sukur bebisim kilo olmaya devam ediyor. Sicaklardan dolayi istahim tamamen kapandi. Sabah kahvalti yapiyorum birde aksam yemegi yiyorum oglen gibi ayran ve meyve yiyorum sadece

Artık son tahlillerde yapildi,doğuma kan değeri 10 ile gircem,doktorum cok rahat masallah acil durumda kizilaydan kan veririz,0+ bukunmayacak kan degil diyor ama ben sıkıntı yapiyorum

İkincisi idrarda 6-7 lökosit görüldü, enfeksiyondan bahsetmek icin en az 10 tane bakteri görülmesi gerekiyormuş, yani benim gibi aralığı olanlar antibiyotige falan gerek yokmus, suyu 3 litreye cikardik, ic camasiri yuksek isida hep utuleniyor,banyodan sonra sac kurutma makinesi ile vajina kurutuluyorki mantar uremesi onlendi,

Bebisimin ciger gelistirici colestone ignesi yapıldı, su an dogsada kuvoze ihtiyac pek olmayabilir denildi icim az da olsa rahatladi,

Gece carpintilarim artti onu da limon tuz soda ile hallediyoruz

Canım e bebekten alacaksan kutusunu ac bak emzirme atletlerine, kalıpları baya dar geldi bana. Bakmadan aldım, o ürünlerde degisim de yokmus kaldı elimde
bende aldım deborah güya XL bana şimdiden olmuyor onlar kalıplar dar...gorerek almak en mantıklısı ben gittim yenıden aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…