Aranizda benim gibi kilo veren varmi son haftalarinda? Son bir aydir kilo almiyorum aksine zatiflamisim bile ama cok sukur bebisim kilo olmaya devam ediyor. Sicaklardan dolayi istahim tamamen kapandi. Sabah kahvalti yapiyorum birde aksam yemegi yiyorum oglen gibi ayran ve meyve yiyorum sadece
bende aldım deborah güya XL bana şimdiden olmuyor onlar kalıplar dar...gorerek almak en mantıklısı ben gittim yenıden aldım
benımde akıntım tam tersı azaldı..ama o dedıgın agrı var ben kas agrısı dıye yorumladım..cunku sancı degıl etın agrıyor resmenKızlar birsey soracagim, hareket ederken karnımın altı agriyor. Sanci degil üşütme ağrısı olur ya oyle bir ağrı. Yatarken ya da otururken yok,ayaga kalkarken ya da yürürken oluyor. Bir de akıntım arttı, korktum acaba iltihap falan olabilir mi benim gibi olan var mı? Ya da dogum yaklastigi icin mi oluyor acaba?
Canim aklima bisey geldi ben ovulasyon takibi yaparak hamile kaldim.ovulasyon testiyle.ve ovulasyon gunumu tam olarak biliyodum yani.simdi dogumu sat a gore hesapliyolar ya aslindan ben ne zaman hamile kaldigimi teorik olarak biliyorum bu durumda beklenen dogum tarihimden daha ileri bi tarihte dogurabilirim dimi
ahh cnm yaa, hep endişeleniyodun, korktuğun başına gelmiş.. ama allah var yukarda, inş hakettiğini görür..
sürekli söyledik ya bebişin ve senin için en hayırlısı neyse o olsun diye, demek ki hayırlısı trde memleketinde ailenin yanında doğum yapmanmış..
şimdiden ii yolculuklar tatlım, sağ salim gelin inş..
ya bu zamana kadar hiç çatlağım yoktu bu hafta başladıçok sinir oldum. mustela, badem yağı ne varsa sürüyorum fayda etmiyor. var mı benim gibi? doğumdan sonra geçmez di mi çatlaklar yaaaaa
Enfeksiyon olursa Anlarsin, hemen gostermeyebilir kendini strese girme bisey yoktur insallah ama kendi havuzunuz sanirim, ilaclama fln da yapilmiorsa bir daha girme cnm.
Ben de sitenin havuzundaydım pazar günü doktorun tavsiyesi ile :)) önemli olan ıslak mayo ile oturmamak galiba ben de hemen değiştirdim içim rahat şimdilik :)) ama keyifli olmadı m? bu sıcaklarda bana suda olmak çok iyi geldi, ağrılarım azaldı, hafifledim :)))
günaydın kızlar. bu gece vajinamın üst kısmı çok ağrıdı. çatı ağrısı denen şey bu olabilir zannımca. yarın randevum var. doktora söylediğimde umarım çatı muayenesi yapmaz.
Kızlar ya emzik alacağımda bebek için kararsız kaldım
Nasıl bir emzik almalıyım
Aventte baktım sanırım damaksız ama ortodontik diyor, diş çene için problem teşkil etmiyormuş
Siz hangi emziği tercih ettiniz??
ben avent aldım canım..
ne yalan solıım bende çatlamadım maşallahAyy dilimi ısırıyorum popomu kaşıorum ki hala çatlamadım.. Az önce özellikle eşime kontrol ettirdim benim göremediğim bşiler var mı diye, çok şükür ki yoook
Ama kızlar gerçekten bu iş biraz genetik sanırım, eğer şu son ayda çatlamazsam anneme çekmişim dicem
Siz de kafanıza çok takmayın, önemli olan yavrular onlar iyi olsun da çAtlaklara çözüm bulunur
canm mustela iyileştirdiğini de iddia ediyor, zaten bu kremleri doğumdan sonra 1 ay daha kullanmak gerek toparlanma için.
ne yalan solıım bende çatlamadım maşallahsadece sol gossumun yan tarafında bır ıkı tane kırmızı çizgi oluştu o kadar
Bizim sitenin çocukları tatil bölgelerinde. havuzda yüzen max 3 kişi var, ben rahatım o nedenle ama dediğim gibi beni doktorum gaza getirdi, yoksa hayatta girmezdim :)))ben ztn uzun zmndır haftada 2-3 gün yüzüyorum.. ama temizliğinden emin olduğum kalite belgeleri olan bi otelin havuzunda :) ayyyh çok mu pimpirikliyim ben neyim :) bzm site çok büyük kalabalık havuzda tüm gün çoluk çocuk.. temizleseler bile kirleniodur sirkülasyon yetmiodur diye güvenemiorum.. ama su gerçekten çok iyi geliyor, doğuma da faydası olacağını söylüyor uzmanlar :)
ordotondik mi diyor seninkinde de canım şekli normal düz yani balon gibi
Bir de 0-2 ve 0-6 ay varmış hangisinden aldın??
Aranizda benim gibi kilo veren varmi son haftalarinda? Son bir aydir kilo almiyorum aksine zatiflamisim bile ama cok sukur bebisim kilo olmaya devam ediyor. Sicaklardan dolayi istahim tamamen kapandi. Sabah kahvalti yapiyorum birde aksam yemegi yiyorum oglen gibi ayran ve meyve yiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?