2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Bu son aylarda özellikle kalsiyumu artirirsan bebek kilo alir dedi doktor, ayran,ozellikle keci sutu vs balli muzlu sut onerdi, ben de unlu mamulleri kesip bunlari artırdım, en iyisini yapiyosun ayran ve sut ile

bende aldım deborah güya XL bana şimdiden olmuyor onlar kalıplar dar...gorerek almak en mantıklısı ben gittim yenıden aldım

Ya benim göğüslerim kucuk,ama sirtim genis,xl aliyorum sudyenin ici bos kalıyor komik oluyor, kucuk aliyorum sirtim sıkıyor, ben de araya takmak icin kopca aldim,2 kopca anca rahatlatıyor, kadin olmak ne zor :)

benımde akıntım tam tersı azaldı..ama o dedıgın agrı var ben kas agrısı dıye yorumladım..cunku sancı degıl etın agrıyor resmen

Canım bu soruyu en kafası bu konuyla ilgili karışmış kişiye sordun

Normalde kendi doktorum son adete göre olan Tarihi bekler bebek yada 1 hafta uzar demisti ultrasonda benim 2 hafta önde çıkıyordu gelişimi önde olması etkilemez demisti fakat bu sefer gittiğimde ise başka doktor (kendi doktorum izindeydi başka doktora çıkmak zorunda kaldım) ultrason ölçümünde muhtemel doğum tarihi 9 eylül çıktı o yüzden 25 ağustostan sonra ağırlaşırsın ondan sonra beklemeye başlarız dedi. Temelli kafam karıştı :)

çok sağol canım dediğin gibi inşallah bizim için hayırlı olan budur. umarım dönüşte de birini bulabilirim iyi ve güvenilir bi bakıcı

ya bu zamana kadar hiç çatlağım yoktu bu hafta başladı çok sinir oldum. mustela, badem yağı ne varsa sürüyorum fayda etmiyor. var mı benim gibi? doğumdan sonra geçmez di mi çatlaklar yaaaaa

canm mustela iyileştirdiğini de iddia ediyor, zaten bu kremleri doğumdan sonra 1 ay daha kullanmak gerek toparlanma için.

Günaydın herkeseeee,
Bende uzun zamandır okuyamadım sayfaları doğru düzgün. Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza sağ salim doğurup elimize almak nasip etsin.
Kız kardeşim vardı bayramdan sonra 4 aylık bir bebeği var maşallah çok tatlı. Kızımdan sonra bana da prova olmuş oldu bebek kokusunu özlemişim gerçekten. Tekstil alışverişini bitirdim, bebek bakım ürünlerim kaldı sadece. 2 haftaya hazırlarım bende nasip olursa hastane çantamı.
Kız kardeşimden tüyolar aldım. Sezaryen tarihi belli olduğu için doğumdan bir gün önce o göğüslerini süt inecek kadar sağmış. Biraz acıdı ama doğum sonrası hemen sütüm geldi dedi. Bende uygulamayı düşünüyorum. Kızımda sütüm hemen inmemişti. Her sabah aç karnına dereotlu yoğurt yiyor. Hem kilo vermeme yardımcı oldu hem de sütümü arttırdı diyor. 2 kg fazlalığı kalmış sadece. Onların grubu süt arttırıcı olarak galactago diye bir damla kullanmışlar, numunede yolluyormuş firma kargo ücreti bize ait olarak. Grup olarak memnunlarmış ama ben hiç duymadım ismini olumlu ve olumsuz yorumlar var internette. Bileniniz var mı bilmiyorum ama bebekler olunca bu tür ürün arayışı çok olucak. Birde momfortbaby diye bir bebek taşıma ürünü önerdi. O bebeği erkek diye almadı ama ben babysling tarzı bir ürün almayı düşünüyordum, ürünü inceledim hoşuma gitti sanırım bende alıcam bebek doğduktan sonra.
Geçen pazartesi dr.a gittim. Bebeğimin gelişimi iyi çok şükür. Bu haftadan sonra denize girme artık dedi. Kan sulandırıcı iğnemi 36. haftada da 37. haftada kesebilirim kontrollerde belli olur dedi. Uzun oldu sabah sabah ama paylaşmak istedim.

Enfeksiyon olursa Anlarsin, hemen gostermeyebilir kendini strese girme bisey yoktur insallah ama kendi havuzunuz sanirim, ilaclama fln da yapilmiorsa bir daha girme cnm.

inş yoktur, şimdilik bi belirti yook :) buarada havuz kocamaaan sitenin havuzu, çoluk çocuk herkes giriyor, tabi dezenfeksiyon yapılıyodur ama güvenemiyorum.. gebelikten beri ilk defa girdim ztn

ben ztn uzun zmndır haftada 2-3 gün yüzüyorum.. ama temizliğinden emin olduğum kalite belgeleri olan bi otelin havuzunda :) ayyyh çok mu pimpirikliyim ben neyim :) bzm site çok büyük kalabalık havuzda tüm gün çoluk çocuk.. temizleseler bile kirleniodur sirkülasyon yetmiodur diye güvenemiorum.. ama su gerçekten çok iyi geliyor, doğuma da faydası olacağını söylüyor uzmanlar :)

günaydın kızlar. bu gece vajinamın üst kısmı çok ağrıdı. çatı ağrısı denen şey bu olabilir zannımca. yarın randevum var. doktora söylediğimde umarım çatı muayenesi yapmaz.

benzer ağrılar bende de oluyor.. özellikle sabahları kalkarken ve yatakta dönerken sağ kasığım fena acıyor, bebişim dönmüş başı sağdaymış, dr o baskı yapıyor dedi, aynı zmn da kemik ağrısıdır normal artık bunlar dedi

Kızlar ya emzik alacağımda bebek için kararsız kaldım
Nasıl bir emzik almalıyım
Aventte baktım sanırım damaksız ama ortodontik diyor, diş çene için problem teşkil etmiyormuş
Siz hangi emziği tercih ettiniz??

ben avent aldım canım..

ne yalan solıım bende çatlamadım maşallah sadece sol gossumun yan tarafında bır ıkı tane kırmızı çizgi oluştu o kadar

canm mustela iyileştirdiğini de iddia ediyor, zaten bu kremleri doğumdan sonra 1 ay daha kullanmak gerek toparlanma için.

Sidelya2011 evet canım en azından kırmızı görünümü alıyor bire bir eltimde gördüm doğum sonrası zayıflarken çatladı kullandı hemen beyaza döndü aşırı dikkatli bakınca belli oluyor ama onun haricinde belli değil

ne yalan solıım bende çatlamadım maşallah sadece sol gossumun yan tarafında bır ıkı tane kırmızı çizgi oluştu o kadar

benimde sol bacağımın içinde oldu çok safım dışa sürdüm içe sürmek aklıma gelmedi neyse ki farkettim artık tüm bacağa sürüyorum

Biz
Bizim sitenin çocukları tatil bölgelerinde. havuzda yüzen max 3 kişi var, ben rahatım o nedenle ama dediğim gibi beni doktorum gaza getirdi, yoksa hayatta girmezdim :)))

ordotondik mi diyor seninkinde de canım şekli normal düz yani balon gibi
Bir de 0-2 ve 0-6 ay varmış hangisinden aldın??

Yenidoğan için olanını aldım canım ilk zamanda almıştım 0-3 gibi hatırlıyorum ama sekli palon gibi eve t damaklı değil

Ben ilk aylarda çok hızlı kilo aldim 70 le başladım şimdi 83 çıkıyorum sabahlar ı.
Bu aralar düzenli tuvalete çıkabiliyor m o da etkili. Tuvalete çıkmayınca kilo oluyor tabi.
85 le doğum à gitsem iyiydi
En sen gittiğimde kızımız 2 kilo 160 gr idi
Birdaha çarşamba nst ye gel dedi dr nöbetçi dr à nst ye gir dedi 12 ağustos da normal randevu muz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…