2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
selamlar herkese
dun kızımın yıkadıgım kıyafetlerını utuledım..sıcaktan zor oldu gercekten ama 15 dk utu yapıysam 20 dk yatttımmbu da ütü sürecini uzattı:...babası ben yapardım dedı ama ben evde tekım sıkılırım zaten en azından ugras olsun dıye yapıım dedımyatagını sildikkk yerleştirdikk ...cibinliği bile tamam...dolabına da yerleştirdim eşyalarını...kendım ve bebıs ıcın hastaneye gıdecekleri ütüleyip hurçladım..tek valize yerleşmesi kaldı...eksıklerımız var tabi...bu hafta ıcıde bıberon emzık vs..kaynatıp onlarıda hazırlıcam.....hedıyelık sıparıslerımız tamam...bır tek hacı şerif amcadan çikolata siparişlerimiz kaldı...foto çekimimizi izine ayrılınca düşünüyorum hafta içi mekanlar daha sakin olur diyebu arada iş yerinde son 13 gün...umarım bu süreyi sıkıntısız atlatırım...
hepinize güzel bir gün diliyorum

Canim ben nuk markasinin kaucuk damakli olanlarindan tercih etdim onu tavsiye etdiler avent alcakdim ama bunu tavsiye etdiler aldimm))

geçmiş olsun canım bi işin daha bitmiş :)

bende haftasonu ütüleri yapıp dolabına yerleştirdim , tabi yerleştirirken gözlerim doldu . doğup kucağımıza bi alsak Allahın izniyle

Çok saol canim en azindan sadece benim yasamamis olmam içimi rahatlatti demekki Allahin izniyle önemli birşey değildir.evet dik durmak iyi geliyor

9 eylül sezeryan tarihini yoksa normal dogummu ?

ben artık ne yemek yapıyorum ne Bulaşık yıkıyorum. eşim öğle yemeklerini Öğretmenevi'nde yiyordu beni rahatsız etmemek için artık ona takılacam ben de :) Akşama da Allah Kerim. göbekten tezgâha yaklaşamıyorum bu arada bebek şekerleri de bitti. vakit geçiyormuş onlarla şimdi boşluğa düştüm ciddi ciddi

Eklentiler

• upload_2015-6-11_19-56-55.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 39
  • upload_2015-6-11_19-56-4.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 35
benimde çatlaklar başaldı ama kırmızı değiller..nolcakkk bu göbüşlere

geçmiş olsun canım bi işin daha bitmiş :)

bende haftasonu ütüleri yapıp dolabına yerleştirdim , tabi yerleştirirken gözlerim doldu . doğup kucağımıza bi alsak Allahın izniyle
bende de ayakkabıları yerleştirirken olduminik minik ALlahımm giymeyi nasip et diye yalvardım

Kizlar şuan tam kasigimda kalp atimi gibi bisey oluyor o bebegimin hickirmasimi acaba.ve kafa ordami olmuş oluyor acaba çünkü bir.ay önce kafa yukarda ayak assadaydi doktor daha erken dönebilir demişti .acaba donmusmu oluyortam kasigimin çok az ustu

ritmik tekme gibi bir şeyse hıçkırıyordur yavru benimki ben ne yesem Başlıyor hıçkırmaya. aşağıda hissediyorsan dönmüştür muhtemelen. benimki 28 lerde dönmüştü o zamandan beri aşağıda hissediyorum. tabi tahmin bunlar.

dönmüş galiba canım..hıçkırık hissettiğin

Bugün doktora gideceğim için evdeyim, bir iyi geldi bir iyi geldi :)) kahvaltımı eşimle birlikte yaptık, o gidince ortalığı topladım, yemeğimi yaptım, dinlendim ohhh!! Birazdan havuza gideceğim sonra da Oğlumu görmeye:)) ne kadar uzun zaman geçiyormuşum iş yerinde şimdi anladım

Evet canım bende kafasının nerde olduğunu hickiriklardan biliyorum :)) düzenli şekilde segirme gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…