- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
Canim ben nuk markasinin kaucuk damakli olanlarindan tercih etdim onu tavsiye etdiler avent alcakdim ama bunu tavsiye etdiler aldimm))Kızlar ya emzik alacağımda bebek için kararsız kaldım
Nasıl bir emzik almalıyım
Aventte baktım sanırım damaksız ama ortodontik diyor, diş çene için problem teşkil etmiyormuş
Siz hangi emziği tercih ettiniz??
selamlar herkese
dun kızımın yıkadıgım kıyafetlerını utuledım..sıcaktan zor oldu gercekten ama 15 dk utu yapıysam 20 dk yatttımmbu da ütü sürecini uzattı:...babası ben yapardım dedı ama ben evde tekım sıkılırım zaten en azından ugras olsun dıye yapıım dedım yatagını sildikkk yerleştirdikk ...cibinliği bile tamam...dolabına da yerleştirdim eşyalarını...kendım ve bebıs ıcın hastaneye gıdecekleri ütüleyip hurçladım..tek valize yerleşmesi kaldı...eksıklerımız var tabi...bu hafta ıcıde bıberon emzık vs..kaynatıp onlarıda hazırlıcam..... hedıyelık sıparıslerımız tamam...bır tek hacı şerif amcadan çikolata siparişlerimiz kaldı ...foto çekimimizi izine ayrılınca düşünüyorum hafta içi mekanlar daha sakin olur diye bu arada iş yerinde son 13 gün...umarım bu süreyi sıkıntısız atlatırım...
hepinize güzel bir gün diliyorum
Doktorun tahmini doğum tarihini soledimi kendiminki hesaplicamda oyuzden canimbenm 23 aralık. Neden ki
Doktorun tahmini doğum tarihini soledimi canim kendiminkini hesaplicamda13 Aralık canm 4 günde geç Döllenme var
Çok saol canim en azindan sadece benim yasamamis olmam içimi rahatlatti demekki Allahin izniyle önemli birşey değildir.evet dik durmak iyi geliyorAgrin normal canim ben bir iki ay once yasadim benimki sag taraftaydi o zaman kimse yasamamisti cevaplayan olmamisti ama su siralar kimisi solda kimisi sagda yasayan arkadaslar var burda.rahim gogus altina dayaniyo.az yiceksin bi de mumkun oldugunca dik oturmaya calis iyi geliyo. Sezaryen hakkinda yorumum yok
ben de avent aldım damaksız 0-6 ay.ordotondik mi diyor seninkinde de canım şekli normal düz yani balon gibi
Bir de 0-2 ve 0-6 ay varmış hangisinden aldın??
Süper canım çok tatlı tam bi prenses sekeri ellerine saglik:)))Eki Görüntüle 1597178 kizimin sekerleri tamam nasil olmus sizce
9 eylül sezeryan tarihini yoksa normal dogummu ?Canım bu soruyu en kafası bu konuyla ilgili karışmış kişiye sordun
Normalde kendi doktorum son adete göre olan Tarihi bekler bebek yada 1 hafta uzar demisti ultrasonda benim 2 hafta önde çıkıyordu gelişimi önde olması etkilemez demisti fakat bu sefer gittiğimde ise başka doktor (kendi doktorum izindeydi başka doktora çıkmak zorunda kaldım) ultrason ölçümünde muhtemel doğum tarihi 9 eylül çıktı o yüzden 25 ağustostan sonra ağırlaşırsın ondan sonra beklemeye başlarız dedi. Temelli kafam karıştı :)
Kızlar ya emzik alacağımda bebek için kararsız kaldım
Nasıl bir emzik almalıyım
Aventte baktım sanırım damaksız ama ortodontik diyor, diş çene için problem teşkil etmiyormuş
Siz hangi emziği tercih ettiniz??
bende de ayakkabıları yerleştirirken oldugeçmiş olsun canım bi işin daha bitmiş :)
bende haftasonu ütüleri yapıp dolabına yerleştirdim , tabi yerleştirirken gözlerim doldu . doğup kucağımıza bi alsak Allahın izniyle
ritmik tekme gibi bir şeyse hıçkırıyordur yavruKizlar şuan tam kasigimda kalp atimi gibi bisey oluyor o bebegimin hickirmasimi acaba.ve kafa ordami olmuş oluyor acaba çünkü bir.ay önce kafa yukarda ayak assadaydi doktor daha erken dönebilir demişti .acaba donmusmu oluyortam kasigimin çok az ustu
dönmüş galiba canım..hıçkırık hissettiğinKizlar şuan tam kasigimda kalp atimi gibi bisey oluyor o bebegimin hickirmasimi acaba.ve kafa ordami olmuş oluyor acaba çünkü bir.ay önce kafa yukarda ayak assadaydi doktor daha erken dönebilir demişti .acaba donmusmu oluyortam kasigimin çok az ustu
bende de ayakkabıları yerleştirirken olduminik minik ALlahımm giymeyi nasip et diye yalvardım
Evet canım bende kafasının nerde olduğunu hickiriklardan biliyorum :)) düzenli şekilde segirme gibi oluyoKizlar şuan tam kasigimda kalp atimi gibi bisey oluyor o bebegimin hickirmasimi acaba.ve kafa ordami olmuş oluyor acaba çünkü bir.ay önce kafa yukarda ayak assadaydi doktor daha erken dönebilir demişti .acaba donmusmu oluyortam kasigimin çok az ustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?