ben pişirmeden atıyorum corolinbuzluk boregını pişmemiş atsak ne olurkii.??
sarıp koysak çıkarınca pişirmek kalsa sadece?
çok hızlı çıktılar..daha ağustosun başındayız
bilmem doktorlar bişey demediaynı moddayım... ntsye ne zaman giriceksin
sen yine mi panik oldun canım yaaAyyyyy panik oldummm kizlaaaar dogumlar basladiii ayyyy biz daha hazir degilizzzz vallah panik oldum
evet canım kesin sezeryanSUHAN bide canım kesin sezeryan mı senin
Biz hiç birşey yapmadık annemle aman burda Antalya unlu mamuller var hastane caddesinde annem dedi ki ordan siparis veririm. Sende eğer gecersen dene gercekten herseyi evde yapılmış gibi. Biz hep ordan alışveriş yaparız.bir de ben suoerfresh in boreklerini aldım hamileligimde canım istedikce çıkarıp yaptım güzel ve pratikKek yap un kurabiyesi yap at buzluğa hiç değişmiyor tadi :)hatta poğaça bile atabilirsin ,ben buzluk boreği yaptım kıymalı ,ayttım dolaba ,
bilmem doktorlar bişey demedisen
oyhhhh durrrrr öyle deme..dursunlar biraz şu 35. haftayı atlatalımEvet ya sıcaktan bunaldılar sanırım içeridebakalım bizimkiler ne zaman yola çıkacak
benimki erken çıkacak hissediyorumEvet ya sıcaktan bunaldılar sanırım içeridebakalım bizimkiler ne zaman yola çıkacak
Kattina canım hayırlı olsun arkadasım; Allah sağlıkla bir avazda kurtarsın inş ; sağlıkla kucakla oğlunu canım, kilosu iyi doğar umarım küveze gerek kalmaz ; dualarımız seninle güzel haberlerle gel inş canım, sevgilerKızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..
ay çok duygulanıyorum böyle haberlerı duyunca ınsallah sagasaglım kucagınıza alırsınızKızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..
bende o hafta gidicem gün almadım daha2 hafta sonra gel dedi 13ünde gidicem bakalım
canım Buzluk Böreği zaten sarılıp koyuluyor sonra suda bekleyip açıyorsun yumurta sürüp fırına atıyorsun. arkadaşım yaptı bana o bu şekilde pişirdi.buzluk boregını pişmemiş atsak ne olurkii.??
sarıp koysak çıkarınca pişirmek kalsa sadece?
benimki erken çıkacak hissediyorum
oskecim şimdi öyle diyince hatırladım.bayramda seni rüyamda görmüştüm doğum yapmıştın..erken doğumdu..sende bebekte çok iyiydiniz
benimki erken çıkacak hissediyorum
Canım genel anestezi ile mi olacakbende o hafta gidicem gün almadım daha
Bende catlamadim şimdilik insallahda catlamamAyy dilimi ısırıyorum popomu kaşıorum ki hala çatlamadım.. Az önce özellikle eşime kontrol ettirdim benim göremediğim bşiler var mı diye, çok şükür ki yoook
Ama kızlar gerçekten bu iş biraz genetik sanırım, eğer şu son ayda çatlamazsam anneme çekmişim dicem
Siz de kafanıza çok takmayın, önemli olan yavrular onlar iyi olsun da çAtlaklara çözüm bulunur
bende haftaya pazartesi gidicem. Servisteki hemsireleri gördüm hepsi birbirinden cins. Ebeler öyle değil Allah tan. Bir de doğum haneyi gördüm baya gezdim baktım kendimi suan hiç bir türlü hazirlayamiyorum ama bi an once de dogurayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?