2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kek yap un kurabiyesi yap at buzluğa hiç değişmiyor tadi :)hatta poğaça bile atabilirsin ,ben buzluk boreği yaptım kıymalı ,ayttım dolaba ,
Biz hiç birşey yapmadık annemle aman burda Antalya unlu mamuller var hastane caddesinde annem dedi ki ordan siparis veririm. Sende eğer gecersen dene gercekten herseyi evde yapılmış gibi. Biz hep ordan alışveriş yaparız.bir de ben suoerfresh in boreklerini aldım hamileligimde canım istedikce çıkarıp yaptım güzel ve pratik

Kattina canım hayırlı olsun arkadasım; Allah sağlıkla bir avazda kurtarsın inş ; sağlıkla kucakla oğlunu canım, kilosu iyi doğar umarım küveze gerek kalmaz ; dualarımız seninle güzel haberlerle gel inş canım, sevgiler

ay çok duygulanıyorum böyle haberlerı duyunca ınsallah sagasaglım kucagınıza alırsınız

belmaakca canım ben de normal doğum denenmesi taraftarıyım normalde ama senin durumun çok özel senin yerinde olsam cesaret edemezdim.. çok emek verdin sona çok az kaldı kendini bilinmeyenlerin içine atma derim.. sezeryan en iyisi gibi gözüküyor senin için çünkü suni sancıyla açılman olmayabilir bebeğin kilosu düşük ne gerek var.. tabi hepimiz birşeyler söylüyoruz önemli olan senin kararın.. hakkında hayırlısı olsun canım benim..

Bend
Bende catlamadim şimdilik insallahda catlamam

Ben hiç hastanemde ebe vs görmedim daha Doktorum çok iyi onu biliyorum tek
Bu cumartesi gittiğimde hastane neler yapıyor doğumda vs onları konuşmayı düşnüyorum
Senin annen de ebe korkma kız yanında bilgili biri var en azından :)
Anneme de dicem diğer hafta pazartesi göndersin kargoyla ördüklerini falan bebişler erken geliyor çantaya vs koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…