2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ya zaten normal doğum da doktor gerekmedikce girmiyormus. Off bi de doktorum çok iyi ama o gece kim nobetciyse o girecek eşim yetişecek mi normal olursa kafam allak bulmak resmen

canım Buzluk Böreği zaten sarılıp koyuluyor sonra suda bekleyip açıyorsun yumurta sürüp fırına atıyorsun. arkadaşım yaptı bana o bu şekilde pişirdi.
benım tanıdıgım bırıde pısırıp koymuştu mıkrodalgada ısıtmıştı..ama sarıp koymak mısafırler gelınce pişmesı daha mantıklı bencedee

ben gördüm ebe doktorun yanındaydı rapor almaya gidince devlet hastanesine...dört hastayı birden almışlardı..biri muayene oluyor üçümüzde kurbanlık koyun gibi bekliyorduk sekreterin yanında.kadını alttan muayene etmiş doktr..ebe sıradaki dedi beni gösterdi.bayan çıkmamış diye bekliyorum güya ben...ne bekliyorsun dedi bi ittirdi beni içeri kadın çıplak bildiğin..kapıyı suratıma çarptı utandı bende utandım..ebe hala ısrarla ittiriyor kadın giyiniyor diyorumm gir gir bişey olmaz diyor..göre göreee

haberleşiriz canım. bak kattinin bebişte öndeydi gelişimi erkenden geliyor işteeee bir panik havası dahaa
kattinaya nazar değdi...
cam kapı silmedeler ..perde yıkalar cam sılmeler...derkennnnn dur dedık yapma noluyor
ee bebekte dayanamadı içerde çıkmak istiyor bu kadar hamarat bi anne var...
ama son hafta tansıyonu düşüyordu ınsallah tez vakıtte dogurur

anladım canım bende oyle yapıım
ıkı çeşit börek koysak yeter dimi yanına bı kaç bişiler daha

Canım bir kere buzluk için sigara böreği yapmıştım pişirmeden koyuluyor dolaba, hatta sarıp suya batırıp çıkartılıp öyle buzluğa atılıyordu tarifte öyleydi ben de öyle yaptım
Pişirirkende buzlu buzlu tepsiye koyup yumurta sürüp fırına vermiştim.
Fırından çıkartınca tavada kızartılmış gibiydi çıtır çıtırdı beğenmiştim
2-3 hafta sonra bende yapar buzluğa atarım sanırım biraz

canım Allah yardımcın olsun. bi avazda inşallah. sağlıkla kucağına al bebişini

hadi yaa çok şaşırdım şuan. nasıl bi şeye benziyordum acaba
bu pembeli avatarınla hatırlıyorum seni..yüzler belli değildi..ama sen olduğunu biliyordum yani konuşuyorduk böyle topikte yazıştığımız gibi..yazacaktım bayram dönüşü sana ama unutmuşum

Doğumlar başladıkta fena panik oluyorum .....

Eylül bebişleri sabırsız sanırım biraz:)) Yavaş yavaş başladı doğumlar bakalım biz ne zaman kavuşacağız:))

çok hızlı çıktılar..daha ağustosun başındayız

Ayyyyy panik oldummm kizlaaaar dogumlar basladiii ayyyy biz daha hazir degilizzzz vallah panik oldum

bende çok panik oluyorum. ve hepinizden geriyim. normalde eylülün sonunda olması gerekiyo doğumun. ödüm patlıyor doğum başlıycak diye. doktorum üç hafta daha çok dikkat et kendine diyor Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

önden mi gidiyordu onunki de. benim en başından beri önde en az iki hafta. yarın sorayım doktora etkiler mi diye

valla canım sende sor. ben 2 doktora çıktım biri etkilemez diğeri ise 25 ağustostan sonra bekleyebiliriz dedi. her doktorun bu konuya yaklaşımı başka heralde. kattininde önden gittiğini okumuş gibiydim ne kadar olduğundan emin değilim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…