- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
Katılıyorum canım. sınava hazırlanmayan öğrenciler panik olur ya o misal. hazırlıklarını yapmadığı için böyle oluyortopiğin en paniği ilan ediyorum @ayka777 i
anladım canım bende oyle yapıımben pişirmeden atıyorum corolin
oyhhhh durrrrr öyle deme..dursunlar biraz şu 35. haftayı atlatalım
canım konuşmadı o konu hakkında bu gidişimde sorucam artık.normalde genel istiyordum.geçen arkadaşla konuştum..ayık olmam konusunda gaza getirdi beni..bilemedim..senin kesinleştimi tarih ve anestezi durumuCanım genel anestezi ile mi olacak
Ya zaten normal doğum da doktor gerekmedikce girmiyormus. Off bi de doktorum çok iyi ama o gece kim nobetciyse o girecekBen hiç hastanemde ebe vs görmedim dahaDoktorum çok iyi onu biliyorum tek
Bu cumartesi gittiğimde hastane neler yapıyor doğumda vs onları konuşmayı düşnüyorum
Senin annen de ebe korkma kız yanında bilgili biri var en azından :)
Anneme de dicem diğer hafta pazartesi göndersin kargoyla ördüklerini falan bebişler erken geliyor çantaya vs koyarım
hadi yaa çok şaşırdım şuan. nasıl bi şeye benziyordum acabaoskecim şimdi öyle diyince hatırladım.bayramda seni rüyamda görmüştüm doğum yapmıştın..erken doğumdu..sende bebekte çok iyiydiniz
bende o hafta gidicem gün almadım daha
benım tanıdıgım bırıde pısırıp koymuştu mıkrodalgada ısıtmıştı..ama sarıp koymak mısafırler gelınce pişmesı daha mantıklı bencedeecanım Buzluk Böreği zaten sarılıp koyuluyor sonra suda bekleyip açıyorsun yumurta sürüp fırına atıyorsun. arkadaşım yaptı bana o bu şekilde pişirdi.
önden mi gidiyordu onunki de. benim en başından beri önde en az iki hafta. yarın sorayım doktora etkiler mi diyehaberleşiriz canım. bak kattinin bebişte öndeydi gelişimi erkenden geliyor işteeee bir panik havası dahaa
ben gördüm ebe doktorun yanındaydı rapor almaya gidince devlet hastanesine...dört hastayı birden almışlardı..biri muayene oluyor üçümüzde kurbanlık koyun gibi bekliyorduk sekreterin yanında.kadını alttan muayene etmiş doktr..ebe sıradaki dedi beni gösterdi.bayan çıkmamış diye bekliyorum güya ben...ne bekliyorsun dedi bi ittirdi beni içeri kadın çıplak bildiğin..kapıyı suratıma çarptı utandı bende utandım..ebe hala ısrarla ittiriyor kadın giyiniyor diyorumm gir gir bişey olmaz diyor..göre göreeeBen hiç hastanemde ebe vs görmedim dahaDoktorum çok iyi onu biliyorum tek
Bu cumartesi gittiğimde hastane neler yapıyor doğumda vs onları konuşmayı düşnüyorum
Senin annen de ebe korkma kız yanında bilgili biri var en azından :)
Anneme de dicem diğer hafta pazartesi göndersin kargoyla ördüklerini falan bebişler erken geliyor çantaya vs koyarım
kattinaya nazar değdi...haberleşiriz canım. bak kattinin bebişte öndeydi gelişimi erkenden geliyor işteeee bir panik havası dahaa
anladım canım bende oyle yapıım
ıkı çeşit börek koysak yeter dimi yanına bı kaç bişiler daha
yeter canım ben biraz patatesli biraz peyniri atıcamanladım canım bende oyle yapıım
ıkı çeşit börek koysak yeter dimi yanına bı kaç bişiler daha
bence doğum kesinlikle ebelerin işiYa zaten normal doğum da doktor gerekmedikce girmiyormus. Off bi de doktorum çok iyi ama o gece kim nobetciyse o girecekeşim yetişecek mi normal olursa kafam allak bulmak resmen
Kızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..
cnm sen sordun farkina vardim yaaa hamilelik beni iyice panikci yapti galibasen yine mi panik oldun canım yaa
bu pembeli avatarınla hatırlıyorum seni..yüzler belli değildi..ama sen olduğunu biliyordum yani konuşuyorduk böyle topikte yazıştığımız gibi..yazacaktım bayram dönüşü sana ama unutmuşumhadi yaa çok şaşırdım şuan. nasıl bi şeye benziyordum acaba
anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhaberleşiriz canım. bak kattinin bebişte öndeydi gelişimi erkenden geliyor işteeee bir panik havası dahaa
Doğumlar başladıkta fena panik oluyorum .....
Eylül bebişleri sabırsız sanırım biraz:)) Yavaş yavaş başladı doğumlar bakalım biz ne zaman kavuşacağız:))
çok hızlı çıktılar..daha ağustosun başındayız
Ayyyyy panik oldummm kizlaaaar dogumlar basladiii ayyyy biz daha hazir degilizzzz vallah panik oldum
önden mi gidiyordu onunki de. benim en başından beri önde en az iki hafta. yarın sorayım doktora etkiler mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?