2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Yuh yaaaa ayy benim psikolojim bozulurdu kesin biri beni çıplak görse

benım tanıdıgım bırıde pısırıp koymuştu mıkrodalgada ısıtmıştı..ama sarıp koymak mısafırler gelınce pişmesı daha mantıklı bencedee
canım ben bazen ıspanaklıyı pişirip atıyordum..tepsi böreği yapıyorum bazen artıyordu atıyordum..onda da bişey olmuyordu..sonra çıkarıp mikrodalgaya atıyordum tazecik oluyordu

bu pembeli avatarınla hatırlıyorum seni..yüzler belli değildi..ama sen olduğunu biliyordum yani konuşuyorduk böyle topikte yazıştığımız gibi..yazacaktım bayram dönüşü sana ama unutmuşum
hayır olsun canım. rüyaların çıkar mı senin benim çıkar da

iki hafta ondeydi... hatta dogum tarıhi öne çekilmişti.....

evet evet hatta şey demişti yanlış olmasın yinede ama 5. aya kadar rutin şekilde ileri çıkıyorsa bebiş erken döllenme diyerek doğum tarihini öne çekti demişti. yada buna benzer bişey :)

normalde kızıda erken doğmuş.sanırım 36 haftalıktı..tansiyon vs düşüyordu dediğin gibi geçen haftalarda..ben sıcaklara bağlıyorum...sıcaklarda duramıyoruz...bebeklerde duramıyor zaar

Ya zaten normal doğum da doktor gerekmedikce girmiyormus. Off bi de doktorum çok iyi ama o gece kim nobetciyse o girecek eşim yetişecek mi normal olursa kafam allak bulmak resmen

Normal doğumun bu kötülüğü var zamansız olması
Ne zaman gelecek kestiremiyorsun(
Umarım ebelerde iyidir ya bakayım nette belki ebeleri bulabilirim

Kek hiç düşünmemiştim ben ya sanki bozulur gibi geliyordu bak sen oda mı oluyormuss
Valla ben koyuyorum ne bozulma ne bişiy hatta eşim daha çok beyeniyor ,buzu çozulunce soğuk oluyor hemde dinlendiği için daha lezzetli oluyormuş :)

anamm benimki de tosun maşallahı var. zaten diyorum ya hissediyorum.
butikbebeden iki tane takım almıştım onlar gelsin yarın yıkıyım ütü yapayım valize koyayım sonra gelsin :) 35 de bitmiş olur o zamana

canım inşallah 2100 olmuştur doğana kadar da daha büyür, harika olur. açılma yokken verilen suni sancı yüzde 80 sezeryan oluyor demişti doktorum. bebek de ufak saçma bence de.. çapadakilere sorsan nasıl olacak normal diye?

Yuh yaaaa ayy benim psikolojim bozulurdu kesin biri beni çıplak görse
ayy yemin ederimm okadar tuhaf oldumki kafam yerde arkadan ittiren bi ebe...o kadar normalki ona göre..kadının kapıyı çarpması çok fenaydı..çamaşırını çekiştimesi..ayyyyyy fenalardayımm.puhaaaaaaaaaaaaaahala etkisindeyim

Nerde cnm bu yer :)

Kızlar sol ayak bileğim ve ayağımın üst kısmı şiş ,ya parmağımla bastırıyorum izi kalıyor yuvarla k normalmi bu ya

katticim allah kurtarsın.. sağ salim gelsin eymen bebek inş.. bikaç gündür merak edioduk seni, doğuma girdiğini duymak varmış :) lütfen tüm ayrıntılıyla doğum hikayeni paylaşmayı unutma dualarımız seninle, sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…