2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar sol ayak bileğim ve ayağımın üst kısmı şiş ,ya parmağımla bastırıyorum izi kalıyor yuvarla k normalmi bu ya
bızımkılerde şiş canım...41 numara olduk nerdeyse....ıdrarına baktır ama kesinlikle..orda bısı cıkmassa sorun yoktur
benımkı masa bası calısmaktan oluyor ayaklar sürekli sarkık o yuzden kalp hızasında yukseltıp dınlenmek gerek

Kizlar bisey sorucam aranizda kordon kani saklama yi dusunen arastiran varmi.?hangi labarotuvarlar iyidir ben arastiriyorum ama hala kararsizim.az zamanda kaldi karar vermem gerek bir an once son iki hafta once haber vermek gerekiyo cunku

bnm eşim bu konuda çok ısrar ediyor, biz onkimle görüşüyoruz, ama kesin karar verirsek anneden baya bi test istiyorlarmış, bir de normal doğum olursa doğumu yapan dr kendisi kanı alıyormuş, sonrasında o kanın da testleri yapılıyormuş, alınan her kordon kanı ne yazık ki kullanılabilir olmuyormuş.. bu nedenler bnm kafamı çok karıştırdı, pek sıcak bakmıorum ama eşim saklatmaktan yana.. bni ikna ederse saklatıcaz

Canım kattinin de önde diye 2. Düzey usg den sonra Sat ını 1 haftaöne çekti Dr; bizim drlar aynı benimkini de öyle yaptı dr önde diye; ama son gittiğinde de yanlış hatırlamıyorsam yeni sata göre de Bebeğin kilosu öndeydi maşallah ; ama bence bu erken doğurma durumu önde gitmekten ziyade rahimin yapısıyla alakalı olabilir ; benim ilk oğlum 2 hafta öndeydi ama 39. Haftanın içinde Sezeryan doğum yapmıştım daha sancım yoktu yani; tabi böyle diyorum ama bu sefer de erken doğururmuşum :)

Normal doğumun bu kötülüğü var zamansız olması
Ne zaman gelecek kestiremiyorsun(
Umarım ebelerde iyidir ya bakayım nette belki ebeleri bulabilirim
Benim doğum yapacağım hastanedeki ebeler tanıyor annemin bir arkadaşı ve rahatlattı beni için rahat olsun diye.ozellikle bir tanesini bende tanıyorum annemin arkadaşı. Inşallah doğuma o denk gelir :)

ayy ben olsam bende unutamazdım yaa
Allah korusun yaa

bendee daha 7 hafta var derken böyle duydukça strese giriyorum ya daha benim çantam hazır değil....
Hazırla canım bence biranönce olmaz olmaz bazen olur ya işte denk gelir ; etrafımda 35. Hafta itibariyle doğuran 3 arkadaşım ve eltim var canım

Bende bise yiyemiyorum sicaklardan kilo verdim mi bilmiyorum ama icim icimi yiyor bebegi besleyemiyorum diye

Hazırla canım bence biranönce olmaz olmaz bazen olur ya işte denk gelir ; etrafımda 35. Hafta itibariyle doğuran 3 arkadaşım ve eltim var canım
ya canım ben daha dün 32.haftada suyunun azalması nedenıyle doguma alınan kadın duydum..o yuzden hazırlayalım ne olurrr ne olmaz

haklısın canım belli olmuyor baksana birer ikişer derken doğumlar gelmeye başladı hafta sonu bebğin kıyafetlerini yıkayım hazırlayayım artık çantamı falan bizimkide aceleci olursa elimiz ayağımıza dolaşır ...

canım konuşmadı o konu hakkında bu gidişimde sorucam artık.normalde genel istiyordum.geçen arkadaşla konuştum..ayık olmam konusunda gaza getirdi beni..bilemedim..senin kesinleştimi tarih ve anestezi durumu
Canım benim genel olacak durum spiral ve epidural riskli dedi iğneden dolayı açıkcası ben de riske atmak istemiyorum bu kadar yaklasmisken...39 hafta ıcın hangi gün isterseniz bebek ıcın sıkıntı olmaz dedi Çarşamba randevum var günü nerlestirecegiz ınsallah

Allah korusun hayırlı vakitte hayırlı doğumlar nasip etsin :) benim ki ilk annelik heyecanı-paniği :) aslında bir yandan eşyalarını hazırlamamaktan doğan stres vs. :) tekrar tekrar hayırlı doğumlar diliyorum hepimiz iiçin amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…