benim arada çıkar. 2k1 doğum yapınca ben onun doğumuna yormuştum direk rüyamı..bilemiyorum...hayır olsun canım. rüyaların çıkar mı seninbenim çıkar da
bızımkılerde şiş canım...41 numara olduk nerdeyse....ıdrarına baktır ama kesinlikle..orda bısı cıkmassa sorun yokturKızlar sol ayak bileğim ve ayağımın üst kısmı şiş ,ya parmağımla bastırıyorum izi kalıyor yuvarla k normalmi bu ya
Hastane caddesinde çok yukarıda değil ama. Özellikle su böregini şiddetle tavsiye ederim :)Nerde cnm bu yer :)
Hayırlısı olsun bakalımbenim arada çıkar. 2k1 doğum yapınca ben onun doğumuna yormuştum direk rüyamı..bilemiyorum...
Kizlar bisey sorucam aranizda kordon kani saklama yi dusunen arastiran varmi.?hangi labarotuvarlar iyidir ben arastiriyorum ama hala kararsizim.az zamanda kaldi karar vermem gerek bir an once son iki hafta once haber vermek gerekiyo cunku
Canım kattinin de önde diye 2. Düzey usg den sonra Sat ını 1 haftaöne çekti Dr; bizim drlar aynı benimkini de öyle yaptı dr önde diye; ama son gittiğinde de yanlış hatırlamıyorsam yeni sata göre de Bebeğin kilosu öndeydi maşallah ; ama bence bu erken doğurma durumu önde gitmekten ziyade rahimin yapısıyla alakalı olabilir ; benim ilk oğlum 2 hafta öndeydi ama 39. Haftanın içinde Sezeryan doğum yapmıştım daha sancım yoktu yani; tabi böyle diyorum ama bu sefer de erken doğururmuşum :)valla canım sende sor. ben 2 doktora çıktım biri etkilemez diğeri ise 25 ağustostan sonra bekleyebiliriz dedi. her doktorun bu konuya yaklaşımı başka heralde. kattininde önden gittiğini okumuş gibiydim ne kadar olduğundan emin değilim ama.
muhtemelen isteyebilir...çünkü sonraki iki kontrolden sonra nasipse doğumbenim ayın 17 sinde kontrolüm var misk doktor muayeneden önce nst istedi senden de isteyebilir bir sonraki kontrolünde..
Benim doğum yapacağım hastanedeki ebeler tanıyor annemin bir arkadaşı ve rahatlattı beni için rahat olsun diye.ozellikle bir tanesini bende tanıyorum annemin arkadaşı. Inşallah doğuma o denk gelir :)Normal doğumun bu kötülüğü var zamansız olması
Ne zaman gelecek kestiremiyorsun(
Umarım ebelerde iyidir ya bakayım nette belki ebeleri bulabilirim
ebeler daha tecrübeli bana kalırsa...evet doktorun doğumda olması güven veriyor oda ayrı bi meseleAnnemde ebe misk :) ama şimdi yapmıyor beni dogurt yabancıya gitmesin diyorum :) beni tedirgin eden sadece doktorum unn gelmeyecek olmasi
Bende geçen hafta 1 ay kadar geri gelen hastamı doğurttum dedi, birşey demedi zaten iyi doktorlara görünmüşsün herşey yapılmış iş doğuma gelmiş dedi. Bakalım haftaya doğum inşallah .iyice sor bakalım canım..bebek için bişey dedimi özeldeki genel durumu için
ayy yemin ederimm okadar tuhaf oldumki kafam yerde arkadan ittiren bi ebe...o kadar normalki ona göre..kadının kapıyı çarpması çok fenaydı..çamaşırını çekiştimesi..ayyyyyy fenalardayımm.puhaaaaaaaaaaaaaahala etkisindeyim
amin canım...benim doğum 38. haftada ama bana nedense 37. hafta olacak gibi geliyor niyeyseHayırlısı olsun bakalım
Hazırla canım bence biranönce olmaz olmaz bazen olur ya işte denk gelir ; etrafımda 35. Hafta itibariyle doğuran 3 arkadaşım ve eltim var canımbendee daha 7 hafta var derken böyle duydukça strese giriyorum ya daha benim çantam hazır değil....
Bende bise yiyemiyorum sicaklardan kilo verdim mi bilmiyorum ama icim icimi yiyor bebegi besleyemiyorum diyeAranizda benim gibi kilo veren varmi son haftalarinda? Son bir aydir kilo almiyorum aksine zatiflamisim bile ama cok sukur bebisim kilo olmaya devam ediyor. Sicaklardan dolayi istahim tamamen kapandi. Sabah kahvalti yapiyorum birde aksam yemegi yiyorum oglen gibi ayran ve meyve yiyorum sadece
ya canım ben daha dün 32.haftada suyunun azalması nedenıyle doguma alınan kadın duydum..o yuzden hazırlayalım ne olurrr ne olmazHazırla canım bence biranönce olmaz olmaz bazen olur ya işte denk gelir ; etrafımda 35. Hafta itibariyle doğuran 3 arkadaşım ve eltim var canım
Hazırla canım bence biranönce olmaz olmaz bazen olur ya işte denk gelir ; etrafımda 35. Hafta itibariyle doğuran 3 arkadaşım ve eltim var canım
Canım benim genel olacak durum spiral ve epidural riskli dedi iğneden dolayı açıkcası ben de riske atmak istemiyorum bu kadar yaklasmisken...39 hafta ıcın hangi gün isterseniz bebek ıcın sıkıntı olmaz dedi Çarşamba randevum var günü nerlestirecegiz ınsallahcanım konuşmadı o konu hakkında bu gidişimde sorucam artık.normalde genel istiyordum.geçen arkadaşla konuştum..ayık olmam konusunda gaza getirdi beni..bilemedim..senin kesinleştimi tarih ve anestezi durumu
Canım kattinin de önde diye 2. Düzey usg den sonra Sat ını 1 haftaöne çekti Dr; bizim drlar aynı benimkini de öyle yaptı dr önde diye; ama son gittiğinde de yanlış hatırlamıyorsam yeni sata göre de Bebeğin kilosu öndeydi maşallah ; ama bence bu erken doğurma durumu önde gitmekten ziyade rahimin yapısıyla alakalı olabilir ; benim ilk oğlum 2 hafta öndeydi ama 39. Haftanın içinde Sezeryan doğum yapmıştım daha sancım yoktu yani; tabi böyle diyorum ama bu sefer de erken doğururmuşum :)
Valla Ece ben doğurcam diyordum ama kartiyle birlikte 4 kişi doğurdu yani :)Biz senden bekliyoduk doğum hikayeni belmacım ama katti sendre hızlı çıktı valla :)
Bende bise yiyemiyorum sicaklardan kilo verdim mi bilmiyorum ama icim icimi yiyor bebegi besleyemiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?