- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
benim de şöyle bir hissiyatım var:amin canım...benim doğum 38. haftada ama bana nedense 37. hafta olacak gibi geliyor niyeyse
Bende geçen hafta 1 ay kadar geri gelen hastamı doğurttum dedi, birşey demedi zaten iyi doktorlara görünmüşsün herşey yapılmış iş doğuma gelmiş dedi. Bakalım haftaya doğum inşallah .
Bak işte haklısın, evet canım bence de öyle bu işler kısmet; ben 1 ay önce hazırlamıştım herşeyimi kendim de 7 aylık doğmuşum zaten Allah sağlıkla kurtarsın hepimizi, evlatlarımızı @kattina canım güç diliyoruz sana da ve tüm sıkıntıdakilereya canım ben daha dün 32.haftada suyunun azalması nedenıyle doguma alınan kadın duydum..o yuzden hazırlayalım ne olurrr ne olmaz
buzluk boregını pişmemiş atsak ne olurkii.??
sarıp koysak çıkarınca pişirmek kalsa sadece?
Canım Allah bir avazda kurtarsın inşallah senib bebiş aceleci çoktı annesi sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımKızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..
Tabi canım ilk te olsa ikinci de heyecan sevgi aynı aslında; eşyaları tamamlayınca biraz daha rahatlarsın canım bence ; ne güzel duaların hepimiz için âmin sağol :)Allah korusun hayırlı vakitte hayırlı doğumlar nasip etsin :) benim ki ilk annelik heyecanı-paniği :) aslında bir yandan eşyalarını hazırlamamaktan doğan stres vs. :) tekrar tekrar hayırlı doğumlar diliyorum hepimiz iiçin amin :)
Biz hiç birşey yapmadık annemle aman burda Antalya unlu mamuller var hastane caddesinde annem dedi ki ordan siparis veririm. Sende eğer gecersen dene gercekten herseyi evde yapılmış gibi. Biz hep ordan alışveriş yaparız.bir de ben suoerfresh in boreklerini aldım hamileligimde canım istedikce çıkarıp yaptım güzel ve pratik
nekadar dı sizin aldıklarınızBiz düşündük ama sadece düşünce de kaldıbir kaç yerle görüştü eşim fiyatlar oldukça yüksekti
Canım alakasız alinti oldu ama su aventin gogus kalkanını nasıl kullanacağız senin tavsiyene almıştım...her emzirmeden sonra mi takacağız biraz detayli bilgi verirsen sevinirim canım...ben zeytinyağı su karışımıyla yaptığım börekleri sarıp atıyorum. pişireceğim zaman çıkarıp yumurta sarısı sürüp fırına atıyorum, normalden çok daha güzel oluyor daha çıtır oluyor
Ayışığı canım ben kimseyi tedirgin etmek istemem sadece etrafımdan duyduğum tecrübelere göre spiral ya da epidural de iğne omurilik zarından içeri enjekte edildiği için bazı hastalarda sonradan çok az bi ihtimal de olsa zarda yırtılma, ya da sonradan ilk altı ay içinde Sırt ağrısı baş ağrısı yaşayan arkadaşlarım oldu ama hiçbir sıkıntı yaşamayan arkadaşlarım da oldu ki ; bu şekilde doğum daha keyiflidir, diğer taraftan genel anestezinin de bir Sürü daha ciddi riskleri var tabi ama bu kişinin ya da Dr unun tercihi sanırım; Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsinCanım benim genel olacak durum spiral ve epidural riskli dedi iğneden dolayı açıkcası ben de riske atmak istemiyorum bu kadar yaklasmisken...39 hafta ıcın hangi gün isterseniz bebek ıcın sıkıntı olmaz dedi Çarşamba randevum var günü nerlestirecegiz ınsallah
Kızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..
Çantamı Perşembe hazırlayacağım kadın evime Çarşamba gelip temizlik yapacak benim de o hün doktor randevum var bende Perşembe hazırlığımı yaparım. Haftaya Çarşamba gibi sanıyorum doğum olacak . Panik değilim durumu tam kavrayamadım sanırım , bir garip hallerdeyim zaten hastane belirsiz doktor belirsiz canım sıkılıyor iyice...çantanı eşyalarını falan hazırladın mı canım stres, heyecan, panik ne durumdasın ?
Allah yardımcın olsun inşallah..Kızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..
kızlar alakasız olucak ama bildiğiniz güzel tuzlu vey şekerli kurabiye tarifiniz varmı buzluğa atılabilecek.annem yanımda olucak doğum sonrasında....çayın yanına çıkarmaya bişeyler yapmak istiyorum annem için
Aa olur tabi merkezdeyim ben buluşalım ne güzel olur :)) aklimdaydin bjr doktor varda ama ssvd yapiyor mu bilmiyorum annem söyledi onu soylicektim sana :) senden bebis için hurma istesem ayıp olur muLuckylover nerede oturuyorsunuz Elazığ'da? ben de geliyorum cumartesi günü inşallah:) ferideei sen ben bi toplanalım :)))
Yaz yaz can boğazdan gelirCanm ben tuzlu olarak sirkeli kurabiyem var hani pastanelerde satılan tuzlular varya onun aynısı oluyor yerken dağılıyor daha malzemeside az bereketli tadında hiç degisiklik olmuyor istersen yazablrm margarinli ama yiyenler düşünsn :)
kızlar ben su Böreği yaptırcam. arkadaş da lohusa kurabiyesi yapacak. ikisi yeter diye düşünüyorum
Kızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..
Sonuna kadar haklisin canım bir kişide sikintizca uygulanan operasyon başka kişide ayni sonuç vermeyebiliyor yani tek doğru yok spinal epiduralle ilgili riskleri doktorum baştan söyledi kan sulandırıcı kullanıyorum bu Yüzden genel olacagim ama genel sezeryan beni korkutmuyor bazıları uyuyup uyanamamaktan korkuyor şükür öyle korkularım yok genel fikrine alıştım sadece süreç nasıl olacak onu merak ediyorum ne kadar sürecek sutum hemen gelecek mi vs.Ayışığı canım ben kimseyi tedirgin etmek istemem sadece etrafımdan duyduğum tecrübelere göre spiral ya da epidural de iğne omurilik zarından içeri enjekte edildiği için bazı hastalarda sonradan çok az bi ihtimal de olsa zarda yırtılma, ya da sonradan ilk altı ay içinde Sırt ağrısı baş ağrısı yaşayan arkadaşlarım oldu ama hiçbir sıkıntı yaşamayan arkadaşlarım da oldu ki ; bu şekilde doğum daha keyiflidir, diğer taraftan genel anestezinin de bir Sürü daha ciddi riskleri var tabi ama bu kişinin ya da Dr unun tercihi sanırım; Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?