- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
Haydi yaz yazCanm ben tuzlu olarak sirkeli kurabiyem var hani pastanelerde satılan tuzlular varya onun aynısı oluyor yerken dağılıyor daha malzemeside az bereketli tadında hiç degisiklik olmuyor istersen yazablrm margarinli ama yiyenler düşünsn :)
Ben hamile oldugumu 27 Aralikta ogrenmistim. Yilbasindan itibaren guzel bi ajandaya gunluk tuttum. Arasira babasi yaziyor bir kere de annem yazdi. Simdi deftere bakinca mutlu oluyorum cok iyi yapmisim diyorum. Umarim ileride kizimda bundan mutlu olur. Resmen ajandanin yarisindan fazlasi doldu. Ne kadar uzun bir sureç gecirmisiz. Saglikli olarak kucagimiza aliriz inşallah bebeklerimizi.kızlar cibinlik alan varmı beşik için ..nerden aldınız.. bide anı defteri yapan veya alan oldumu
Kovancılardayım :)sen burdamısın cnmLuckylover nerede oturuyorsunuz Elazığ'da? ben de geliyorum cumartesi günü inşallah:) ferideei sen ben bi toplanalım :)))
Eşim konuştu bir tanesi senelik 20 bin dolar istemişti. Aklımda kalan sadece o. Bir de belirli bir süre saklanıyor galiba ve alınan kan uymayabilir gibi bişey de demiş. Zaten sonra eşime Allah yazmamis olsun bu kadar panik olma falan dedim. Yine de istiyor ama senelik ücreti gerçekten altından kalkabilecegimiz bir rakam değilnekadar dı sizin aldıklarınız
bende çok yüksek diye biliyorum ilk etapta ama sağlık için iyi.işte derdim iyi bir labaratuvar iyi korunup korunmadığından nasıl emin olacağım onu düşünüyorum
tskler canım süslü bi kızım olacak hep istemişimdir şimdiden başladık bu kadar süse:)Süper canım çok tatlı tam bi prenses sekeri ellerine saglik:)))
Çantamı Perşembe hazırlayacağım kadın evime Çarşamba gelip temizlik yapacak benim de o hün doktor randevum var bende Perşembe hazırlığımı yaparım. Haftaya Çarşamba gibi sanıyorum doğum olacak . Panik değilim durumu tam kavrayamadım sanırım , bir garip hallerdeyim zaten hastane belirsiz doktor belirsiz canım sıkılıyor iyice...
tabi canım ne demekNam nam namm canım istedi bende istiyorum bi tabak börekten
Mansallah en son muanemde benim bebegimde 2 hafta önde gidiyordu 3.5 dan fazla olabilir demişti doktor.bnm bebeğim tersti inşallah bnmkidr dönmüştür.ama normal doğum için erken deilmi 9 eylül ozaman benimkide sanirim sezeryan olursa o günlere denk geliyor hesaplamaya calisiyorumnormal doğum için konuştu canım bebeğimin kafası aşağıda mevzuya ordan girdi zaten. Bebek iri 3,5 - 4 kilo arası kesin olur kafasıda aşağıda normal doğum için çok yatkın dedi soru bile soramadım.. 10 gün sonra nts için gideceğim detaylı şekilde sorucam hepsini.
bnm eşim bu konuda çok ısrar ediyor, biz onkimle görüşüyoruz, ama kesin karar verirsek anneden baya bi test istiyorlarmış, bir de normal doğum olursa doğumu yapan dr kendisi kanı alıyormuş, sonrasında o kanın da testleri yapılıyormuş, alınan her kordon kanı ne yazık ki kullanılabilir olmuyormuş.. bu nedenler bnm kafamı çok karıştırdı, pek sıcak bakmıorum ama eşim saklatmaktan yana.. bni ikna ederse saklatıcaz
Ben dusunuyorum ama henuz arastirmadim. Arastirma sonucunda tekrar haberleselim lutfen.Kizlar bisey sorucam aranizda kordon kani saklama yi dusunen arastiran varmi.?hangi labarotuvarlar iyidir ben arastiriyorum ama hala kararsizim.az zamanda kaldi karar vermem gerek bir an once son iki hafta once haber vermek gerekiyo cunku
çok demiş o ya saçmalık banka gibiler valla bağışlarım daEşim konuştu bir tanesi senelik 20 bin dolar istemişti. Aklımda kalan sadece o. Bir de belirli bir süre saklanıyor galiba ve alınan kan uymayabilir gibi bişey de demiş. Zaten sonra eşime Allah yazmamis olsun bu kadar panik olma falan dedim. Yine de istiyor ama senelik ücreti gerçekten altından kalkabilecegimiz bir rakam değil
evet haberleşelim.Ben araştırmaya devam ediyorum .Sanırım bu hafta labaratuvarlarla görüşme yaparım gelişmelerden haberdar ederim sizideBen dusunuyorum ama henuz arastirmadim. Arastirma sonucunda tekrar haberleselim lutfen.
onkim ne kadar dedi size.Evet bayağı test yapılıyormuş.Bir yandan da bağışdamı bulunsam diyorum.Belki birine hayat verir.Benim tek endişem saklanamaması.Çünkü yaptığım araştırmalara göre labaratuvarlarda eksikler çok oluyormuş.Değmeyecekse yaptırmıyayım diyorum.Bilemiyorum karar veremedim.Eşimde bana bırakıyor parası önemli değil yeterki saklanabilsin diyor.
Yaz yaz can boğazdan gelirben çok severim şahsen şimdi kalkıp kendim için yapabilirim bile
Haydi yaz yaz
Ben omo hipoalerjenikle yikadim hassas 30 programinda.yarim kapaktan az fazla koydum.kopuk oldu biraz yikanirken baktim da.yumusatici koymadim.zaten pis deil tozu gitsin maksat.olmustur seninki de tatlim yeter yani. Deterjan kokusubile yok benimkilerde.kuruyunca gitti.Kizlar utanarak soruyorum bilmediyinden dolayi kizlar makinayi dolduracak kadar bebisimin camasirlarini topladim dalinin sivi deterjaniyla yumusaticisini aldim,her birinden 1kapak yetermii 30derecede 1saat12 dakikalik programda yikiyorum simdi yikaniyolar gitdim bakdim camasir makinasinin kapisinda yani caminda hic kopuk yok dogrumu yaptim acaba lutfen yardimm
Normal doğumu 7 eylul ? Ay ben hala kendiminkini hesaplamaya calisiyorumşuan kaç kilo canım senin bebiş..bana 38. haftada alırız dediler oda 7 eylülün başladığı hafta oluyor
Valla hiç hatırlamıyorum eşim görüştü birde baya oldu görüşeli o yüzden adını hatirlayamadimLuckylover canım sen hangi labla görüştün ki? 20 bin dolar ne demek öle ?! soygun gibi..
onkim bize ilk sefer için test kitleri ve yıllık saklama ücreti 6000 küsür bşi demişti sanırım, 1 sene so ra yıllık saklama ücreti çok dha azdı ama tam hatırlayamadım, akşam eşim gelince sorar kesin rakamı öğrenirim
açıkçası bu konuda bikaç paper okumuştum, artık kordon kanından alınacak kök hücreler, ağız içi epital dokudan bile elde edilebiliyor deniyor.. bilemiorum allahım kötü yazılar yazmasın inş, bn sıcak bakmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?