Normal doğumu 7 eylul ? Ay ben hala kendiminkini hesaplamaya calisiyorum
şuan kaç kilo canım senin bebiş..bana 38. haftada alırız dediler oda 7 eylülün başladığı hafta oluyor
Aramizda 5 gün var canim seninle benimde tahmini doğum tarihi 12 eylül ozaman.6 olmasini çok istemiştim ama hayirlisi demekki denk gelmiyorcanım günlerimiz yakın seninle benimkide 2100 falan sanırım...bana önde demedi doktor haftasıyla uyumlu dedi..şuan 33+0 dayım..senin normal doğum tarihinle benim sezeryan tarihi çok yakın
tamam cnm@Corolinna34 taç için
Tarif defterimden çektim kızlar yapınca yorum bekliyorum çok pişirmeyin kızarırsa yanık gibi olur margarinli olduğu için hemen pisiyor biraz fırında dursun kendini çeksin afiyet olsun
Canim sat tarihimle bebeğinin gelisimi ayni gitmiyor muane gunumede daha 1 hafta var hem doktorum erken daha filan der DİE kendim hesaplamak istiyorum.şehir dişinda aktabalarim var onlara da tahminide olsa bi tarih verebilmek istiyorum ki yavaş yavaş kendilerini ayarlasinlar DİE.tabi hepsi bahane benimki merak ve sabirsizlik sanirim :)Cnm neden kendini yoruyosun ki :) dr una sorsana, o sana söylersezeryan olucaksa genelde 39. Haftada alıyorlar, normal olursa zaten sürprizz
Bn normal düşünüyorum.. Sat 15 aralık drum sezeryan olsa eylülün ilk haftası alabiliriz demişti, herşey yolunda giderse normal için 42. Haftaya kdr yani 21 eylüle kdr bekleriz diyor
Aramizda 5 gün var :)Canim sat tarihimle bebeğinin gelisimi ayni gitmiyor muane gunumede daha 1 hafta var hem doktorum erken daha filan der DİE kendim hesaplamak istiyorum.şehir dişinda aktabalarim var onlara da tahminide olsa bi tarih verebilmek istiyorum ki yavaş yavaş kendilerini ayarlasinlar DİE.tabi hepsi bahane benimki merak ve sabirsizlik sanirim :)
En kisa zaman da yapıcam canım çok teşekkürlerTarif defterimden çektim kızlar yapınca yorum bekliyorum çok pişirmeyin kızarırsa yanık gibi olur margarinli olduğu için hemen pisiyor biraz fırında dursun kendini çeksin afiyet olsun
Iyi yapmışsın ya benim de canım acayip istedi ve suan evde değilim akşam da düğüne gidicem gece gelince yapıp yicem inşallahe ben de şimdi bu kadar börek muhabbetine aşerip börek kızarttım
Yumuşak hamur yap yani ne çok yumuşak ne çok sert eline yapismasin yeter :)
Canım yakın zamanda yaparsan ununu bardak hesabı da yazar mısın:)
"Alabildiği kadar un" yazan tarifleri genelde tutturamıyorum olmadı diye diye genelde taş gibi yapıyorum
İkizlerim 30 haftalık olarak 1 temmuzda doğmuşlardı dün hastaneden çıktık çok şükür
Canım yakın zamanda yaparsan ununu bardak hesabı da yazar mısın:)
"Alabildiği kadar un" yazan tarifleri genelde tutturamıyorum olmadı diye diye genelde taş gibi yapıyorum
Canim geçmiş olsun sen nasılsın bebislerin nasıl?İkizlerim 30 haftalık olarak 1 temmuzda doğmuşlardı dün hastaneden çıktık çok şükür
Gözünüz Aydın şükür nasılsınız ?İkizlerim 30 haftalık olarak 1 temmuzda doğmuşlardı dün hastaneden çıktık çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?