Ozmn olmusdur heralde tesekkurler canim)))Ben omo hipoalerjenikle yikadim hassas 30 programinda.yarim kapaktan az fazla koydum.kopuk oldu biraz yikanirken baktim da.yumusatici koymadim.zaten pis deil tozu gitsin maksat.olmustur seninki de tatlim yeter yani. Deterjan kokusubile yok benimkilerde.kuruyunca gitti.
çok güzel görünüyorr....bence yuvarlak olmalı canımIyi günler... Bende bugün hediyeliklerle uğraşıyorum şeker koyacaktım içine ama tesbih aldım daha cok hoşuma gitti yalnız buna nasıl etiket yapmalıyım yuvarlak büyük mü yoksa küçük kare birşey mi ?
Biz uçmuşsuz kilo konusunda bebiş 2500 olmuş ben 70 olmuşum. Doktor yasakladı hamur işinicanım günlerimiz yakın seninle benimkide 2100 falan sanırım...bana önde demedi doktor haftasıyla uyumlu dedi..şuan 33+0 dayım..senin normal doğum tarihinle benim sezeryan tarihi çok yakın
57 cnm@Patates01 kaç kiloyla hamile kalmıştın
gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün inşallah.İkizlerim 30 haftalık olarak 1 temmuzda doğmuşlardı dün hastaneden çıktık çok şükür
Teşekkür ederim inşallahgözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Teşekkür ederim: )Gozunuz aydin...gule gule buyutun bebislerinizi
Çok şükür üçümüzde iyiyiz ama nasıl bakıcam çok merak ediyorumCanim geçmiş olsun sen nasılsın bebislerin nasıl?
Çok şükür iyiyiz ama korkuyorum baş edemicem diyeGözünüz Aydın şükür nasılsınız ?
Sağol canım :)@Ekimgelini gözün aydın çok sevindim :)
Canim gözün aydın sağlıkla en kisa surede bebeginde kendini toparlicaktir annesini uzmicektir acele etti anneyi görmek için eminim ordada çok kalmicak sen güçlü ol bebeğine güç verKızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
Mansallah en son muanemde benim bebegimde 2 hafta önde gidiyordu 3.5 dan fazla olabilir demişti doktor.bnm bebeğim tersti inşallah bnmkidr dönmüştür.ama normal doğum için erken deilmi 9 eylül ozaman benimkide sanirim sezeryan olursa o günlere denk geliyor hesaplamaya calisiyorum
Gözün aydin canım Insallah yarin kavuşursun prensine...Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
sağlıkla evinize dönün inşaallahKızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?