2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..

Canım paşanın yaşı uzun olsun hayırlı evlat olsun inşallah. Çok tebrik ederim küçük aslan parçası hemen annesine kavuşşun inşallah güzel gelişmeleri bekliyoruz

Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..

cnm geçmiş olsun... eymen bebiş biraz erken davrandı, ama kısa sürede kavuşursunuz inş.. dualarımız seninle.. bi an evvel oğluşunla evinize gitmeniz dileklerimle

@kattina canım Allah analı babalı buyutsun. Tez zamanda toparlanirsiniz inşallah.
@Ekimgelini gözün aydın Allah bi kolaylık verir ben hep ikiz im olsun isterdim ikiz annesi olmak da özel bir duygu dur.
Allah bizlere de hayırlı doğum nasip etsin inşallah.
Bi haftadır sağ belim de ağrı oluyor toplalliyorum resmen yatakta solak dönerken de çok ciddi kasik ve bel ağrım oluyor.
Erken doğum olmaz inşallah çünkü doğum à istanbul à annemin yanına gitmek istiyorum suan ankara dayim

Gozun aydin canim minik prens inşallah biean once toparlar güzel haberlerini bekliyoruz.
@Ekimgelini canim seninde gözün aydin. Alksh yardimcin olsun minik ikizlerin bur an önce buyusunler..

Kizlar bisey sorucam aranizda kordon kani saklama yi dusunen arastiran varmi.?hangi labarotuvarlar iyidir ben arastiriyorum ama hala kararsizim.az zamanda kaldi karar vermem gerek bir an once son iki hafta once haber vermek gerekiyo cunku
Canım benim hiç bilgim yok o neden saklanıyor?

Alla yardimcin olsun canim. Bir an once ogluna kavusursun insallah.ilk normal dogumumuz senden oldu.hersey yoluna girdiginde hikayenle bekliyoruz seni

Allah analı babalı büyütsün canm inşallah eymende en kısa zamanda aranıza katılır

Canım hayırlı uğurlu olsun son zamanlarda hep bu solunum sorununu duyuyorum bi kaç gün kuvezde tutuluyor sonra çıkıyor sen canını sıkma inşallah sağlıkla çıkacaksınız hastaneden tekrar hayırlı uğurlu olsun şansı bahtı açık olsun bebişinin..

sevgili @kattina tebrikler
bebiş en kısa zamanda gelsin inşallah yanına.müsait bir zamanda anlatırsın ayrıntıları.

şuan kaç kilo canım senin bebiş..bana 38. haftada alırız dediler oda 7 eylülün başladığı hafta oluyor
Canım seninle aynıyız sanırım. Neden sezeryan olacak senin ki? Bana doktorum doğumun Şekli ile ilgili hiç bilgi vermiyor daha erken Konuşmak için diyor.

Canım seninle aynıyız sanırım. Neden sezeryan olacak senin ki? Bana doktorum doğumun Şekli ile ilgili hiç bilgi vermiyor daha erken Konuşmak için diyor.
benim özeldeki doktorum 32. haftada sorduğumda nasıl istiyorsun dedi. sezeryan dedim 27 Ağustos o zaman dedi. hepsi bu kadar. yarın devlettekiyle randevum var bakalım o ne diyecek

Gecmis olsun canim.dualarimiz seninle.tez vakitte kavusursunuz insallah.

Katticim Allah yardımcın olsun. Kolaylıkla yaparsın doğum inşallah. Yavrucunda sende sağlıkla evinize dönersiniz umarım.

Hayirli ugurlu olsun. En kisa zamanda bebegin toparlanir saglikla hastaneden cikarsiniz inşallah.

Rabbim duâlarımız seninle canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…