Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
İkizlerim 30 haftalık olarak 1 temmuzda doğmuşlardı dün hastaneden çıktık çok şükür
13 kilo olmuş işte canım ama 4 kilosu son ayda, dikkat edeceğim işte bundan sonra moralim bozuldu bebişe bir zararım olur mu diye@Patates01 ben 34+0 dayım ve sabah aç karnına 71i görüyorum da ondan sordum akşamları tartılmıyorum artık çünkü canım sıkılmaya başladı gibi 60la hamile kaldım ben de
Gozun aydin canim minik prens inşallah biean once toparlar güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
Canım benim hiç bilgim yok o neden saklanıyor?Kizlar bisey sorucam aranizda kordon kani saklama yi dusunen arastiran varmi.?hangi labarotuvarlar iyidir ben arastiriyorum ama hala kararsizim.az zamanda kaldi karar vermem gerek bir an once son iki hafta once haber vermek gerekiyo cunku
Alla yardimcin olsun canim. Bir an once ogluna kavusursun insallah.ilk normal dogumumuz senden oldu.hersey yoluna girdiginde hikayenle bekliyoruz seniKızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
Canım hayırlı uğurlu olsun son zamanlarda hep bu solunum sorununu duyuyorum bi kaç gün kuvezde tutuluyor sonra çıkıyor sen canını sıkma inşallah sağlıkla çıkacaksınız hastaneden tekrar hayırlı uğurlu olsun şansı bahtı açık olsun bebişinin..Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
A101de var canım ordan alabilirsinya kızlar demın bı tarıfe baktımda mahlep katıyor...nerde satılır bu mahlep hiç kullanmadım mıgrosta falan var mıdır?
Canım seninle aynıyız sanırım. Neden sezeryan olacak senin ki? Bana doktorum doğumun Şekli ile ilgili hiç bilgi vermiyor daha erken Konuşmak için diyor.şuan kaç kilo canım senin bebiş..bana 38. haftada alırız dediler oda 7 eylülün başladığı hafta oluyor
benim özeldeki doktorum 32. haftada sorduğumda nasıl istiyorsun dedi. sezeryan dedim 27 Ağustos o zaman dedi. hepsi bu kadar. yarın devlettekiyle randevum var bakalım o ne diyecekCanım seninle aynıyız sanırım. Neden sezeryan olacak senin ki? Bana doktorum doğumun Şekli ile ilgili hiç bilgi vermiyor daha erken Konuşmak için diyor.
Hayirli ugurlu olsun. Rabbim saglikli uzun omur versin bebeklerine canim.İkizlerim 30 haftalık olarak 1 temmuzda doğmuşlardı dün hastaneden çıktık çok şükür
Gecmis olsun canim.dualarimiz seninle.tez vakitte kavusursunuz insallah.Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
Katticim Allah yardımcın olsun. Kolaylıkla yaparsın doğum inşallah. Yavrucunda sende sağlıkla evinize dönersiniz umarım.Kızlar gece cok kasılmam oldu ve kanamalı akıntım geldi uyuyamadım sabah biraz uyumusum kalkınca sancım artmıştı dr aradım hemen gel dedi geldim saat 11 de rahim 3 cm açılmış ve nişan gelmiş ntsde düzenli sancım çıktı yatış yaptılar kendi sancımla doğum yapıcam şimdilik herşey yolunda sancılar artıyor açılmam 5 cm çıktı bol bol dua edin bize bebeğim sağlıklı olsun da kuvese girmesin bugün 35+1 günlük..
Hayirli ugurlu olsun. En kisa zamanda bebegin toparlanir saglikla hastaneden cikarsiniz inşallah.Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
Sakin ok öncelikle canım . Ikiz bebek çok zor ablamın da ikizleri var bebekliklerine ben baktım . Ama Rabbim kolaylığını veriyor yeter ki sağlıklı olsunlar canım benim ...Çok şükür iyiyiz ama korkuyorum baş edemicem diye
Rabbim duâlarımız seninle canım ...Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?