- 13 Ocak 2015
- 360
- 339
- 53
- 39
Sitenin havuzuysa ilacliyorlardir cnm. Opuyorum.inş yoktur, şimdilik bi belirti yook :) buarada havuz kocamaaan sitenin havuzu, çoluk çocuk herkes giriyor, tabi dezenfeksiyon yapılıyodur ama güvenemiyorum.. gebelikten beri ilk defa girdim ztn
Canim ben babylife kordon kani bankasi ile gorustum. Antalya Akdeniz Üniversitesinde saklaniyormus kordon kanlari. Ücreti ilk alim için 2750 tl ve her yil 100 lira dedi. Tabi bundan once benim yaptirmam gereken kan tahlilleri varmis. Whatsapp araciligiyla gonderdi. Karar verirseniz bu tahlilleri yaptirin dedi.çok demiş o ya saçmalık banka gibiler valla bağışlarım da
evet haberleşelim.Ben araştırmaya devam ediyorum .Sanırım bu hafta labaratuvarlarla görüşme yaparım gelişmelerden haberdar ederim sizide
14 aralık benimSon adet tarihi 20 Aralik a yakin onlar anneler varmi ?
Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
Sidelya cnm senin ayakların şişiyordu şimdi nasılsın ,yav bnm hiç bişiy yoktu ,1haftadır sol ayağım şişiyor bilek ve ayak üst kısmı ,parmağımı bastırınca iİ kalıyor sanki hamura dürtünce kalırya öyle ,tırstım ya ,senindemi boyleydicanım benim Allah bağışlasın iyi olmana çok sevindim. meleğin için de Allah'ım inş yardımcısı olur. çok duygulanıyorum böyle doğum yapanları duyunca yaaaaaaaaa
Sidelya cnm senin ayakların şişiyordu şimdi nasılsın ,yav bnm hiç bişiy yoktu ,1haftadır sol ayağım şişiyor bilek ve ayak üst kısmı ,parmağımı bastırınca iİ kalıyor sanki hamura dürtünce kalırya öyle ,tırstım ya ,senindemi boyleydi
Cnm allahın izniyle hiçbişi olmaz bebişine ama sen yine de dikkat et.. ÖZellikle son ay bol protein ağırlıklı, şekerden undan tuzdan uzak beslenmemiz dha ii olur13 kilo olmuş işte canım ama 4 kilosu son ayda, dikkat edeceğim işte bundan sonra moralim bozuldu bebişe bir zararım olur mu diye
Kordon kani kok hucre olarak geciyo ve bir cok hastaligin tedavisinde kullanilmak uzere saklaniyor.genellikle cocukta veya birincil akrabaliklarda encok kan hastaliklarinda tedavi edici ozellige sahip kisacasi bu yani.Canım benim hiç bilgim yok o neden saklanıyor?
Canım ben de genel taraftarıyım; Allah ne kısmet ettiyse zaten hangisi olursa olsun yaşanacak yaşanır; Allah güzellikler yazsın inş hepimize; süt içinde canım eğer sezeryan öncesi kendi kasılmaların başlamışsa ayılma sonrası hemen gelebilir ama öyle çok bi süt bekleme yani üzülme diye ben niye az diye üzülmüştümSonuna kadar haklisin canım bir kişide sikintizca uygulanan operasyon başka kişide ayni sonuç vermeyebiliyor yani tek doğru yok spinal epiduralle ilgili riskleri doktorum baştan söyledi kan sulandırıcı kullanıyorum bu Yüzden genel olacagim ama genel sezeryan beni korkutmuyor bazıları uyuyup uyanamamaktan korkuyor şükür öyle korkularım yok genel fikrine alıştım sadece süreç nasıl olacak onu merak ediyorum ne kadar sürecek sutum hemen gelecek mi vs.
@gayyee21 @evrembus @dilork @haapyyy @kattina @belmaakca @yeşilerik @esmanur canan @kuzumveben @MehlikaAzra @kuzucuk87 kızlar nerelerdesiniz
Ya cnm sağolasın içim rahatladı ,ya ayağım a mutant gibi bakıyordum korka korka :)ya duba gibi oldu ,inş doğurunca geçer ,senin hamilelik nasıl gidiyor ,aynen cnm böyle bastırınca gamze gibi kalıyor 10-15 sn sonra geçiyor. ben 3 aydır bu durumdayım biliyorsunödemi sıcaklar da tetikliyor cnm bilgin olsun. bol bol su iç. korkacak birşey yok cnm
Gecmis olsun, sen cok guclu bir annesin hemen kendini toparlayip bebegine yetisirsin yarin. Senin enerjinle de hemen duzelir eymen bebek. Dualarim sizinle. Allah saglikli sihhatli anali babali ablali buyutsun insallah.Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
İkizlerim 30 haftalık olarak 1 temmuzda doğmuşlardı dün hastaneden çıktık çok şükür
Allah yardımcın olsun; Rabbim Gücünü verir inş canım; güzün AydınÇok şükür üçümüzde iyiyiz ama nasıl bakıcam çok merak ediyorum
Hayirli olsun inşallah bir an önce toparlanır evinize koynuna gelir oğlunKızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?