Canım geçmiş olsun gözünüz aydın inşallah bebeginle de en kısa zamanda kavusursunuz inşallah Allah yardımcınız olsunKızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
Evet canım haklısın bu ara yemek yapamadım biraz hamur işine yöneldim sonuçta hemen kendini gösterdiCnm allahın izniyle hiçbişi olmaz bebişine ama sen yine de dikkat et.. ÖZellikle son ay bol protein ağırlıklı, şekerden undan tuzdan uzak beslenmemiz dha ii olur
Buarada tosununa maşallah
Canım Allah kuzunun da senin de yardımcın olsun; dualarımız sizinle tez zamanda toparlar inş Eymen, sağlıkla eve dönersiniz inş canımKızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
18 aralık benımkı :) nasıl gıdıyor tahmını dogum tarıhın ne cnm?Son adet tarihi 20 Aralik a yakin onlar anneler varmi ?
Doktorun tahmini doğum tarihini soledimi cnm14 aralık benim
Bende onu hesaplamaya calisiyorum canim.senin kaç soledimi doktorun18 aralık benımkı :) nasıl gıdıyor tahmını dogum tarıhın ne cnm?
Avent soothie diye googledan bi arat cnm iste o resimdeki burda hastane veriyor onlari anne gogsune en yakin olan oynus sanirimKızlar ya emzik alacağımda bebek için kararsız kaldım
Nasıl bir emzik almalıyım
Aventte baktım sanırım damaksız ama ortodontik diyor, diş çene için problem teşkil etmiyormuş
Siz hangi emziği tercih ettiniz??
Benim de 18 aralik ama takipler sirasinda gec dollenme olduguna karar verdi doktorum ve 24 eylul olan tahmini dogum tarihini 30 eylule cekti. Bence bu konuda seni surekli takip eden doktorun yorumu onemli, yaptigin hesap kafani karistirabilir.Bende onu hesaplamaya calisiyorum canim.senin kaç soledimi doktorun
Masallah ogluna :) benim 9 temmuzda basi yukaridaydi hala oyle tahmin ediyorum senin de mi tersti onceden?Bugün kontrolumuz vardı çoook şükür ki oğlum dönmüş sonunda ,2750 gr olmuş maşallah nst de de sıkıntılı bir durum çıkmadı inşallah böyle devam ederse normali bekleyecez.Hayırlısı artık
Kattinacım tebrik ederim, tez zamanda kavusursun bebegine inşallah :)Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
Canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün kuzunu inşallah en kısa sürede alırsın yanına yavrunuKızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
Cnm allahın izniyle hiçbişi olmaz bebişine ama sen yine de dikkat et.. ÖZellikle son ay bol protein ağırlıklı, şekerden undan tuzdan uzak beslenmemiz dha ii olur
Buarada tosununa maşallah
Evet canım 15 temmuzdaki kontrolde başı aşağıda değildi gobegimin sol kismindaydi çok şükür dönmüş. İnşallah seninki de döner yada dönmüştürMasallah ogluna :) benim 9 temmuzda basi yukaridaydi hala oyle tahmin ediyorum senin de mi tersti onceden?
Benim de sagdaydi oksuyorum falan ya ayni yerde ya tepede siskinlik oluyor sanirim ayaklar da sol legen kemigimde su an baya bi acitiyor cuma gidecegim bakalim ne durumdaymis. Bakalim kesmeyin annemi deyip surpriz mi yapcak yoksa halinden memnun mu :) anlamis miydin sen dondugunu peki?Evet canım 15 temmuzdaki kontrolde başı aşağıda değildi gobegimin sol kismindaydi çok şükür dönmüş. İnşallah seninki de döner yada dönmüştür
Hayırlısı olsun canım, Allah bian önce kavuştursun oğluşuna. Hoşgeldin Eymen bebek :)Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?