O kendini sisirmeler hep var bende de meğer poposunu dayiyormus.Ben döndugunden çok emin değildim sadece wc ihtiyacım geçen haftadan beri arttı bi de ayağı kalktığımda bi baskı hissediyordum .34.haftada döndü seninki de döner içini ferah tut.Benim de sagdaydi oksuyorum falan ya ayni yerde ya tepede siskinlik oluyor sanirim ayaklar da sol legen kemigimde su an baya bi acitiyor cuma gidecegim bakalim ne durumdaymis. Bakalim kesmeyin annemi deyip surpriz mi yapcak yoksa halinden memnun mu :) anlamis miydin sen dondugunu peki?
Himm belli olmuyor o zaman :-/ oy ya bi dogsa hayirlisiylaO kendini sisirmeler hep var bende de meğer poposunu dayiyormus.Ben döndugunden çok emin değildim sadece wc ihtiyacım geçen haftadan beri arttı bi de ayağı kalktığımda bi baskı hissediyordum .34.haftada döndü seninki de döner içini ferah tut.
Sidelya cnm senin ayakların şişiyordu şimdi nasılsın ,yav bnm hiç bişiy yoktu ,1haftadır sol ayağım şişiyor bilek ve ayak üst kısmı ,parmağımı bastırınca iİ kalıyor sanki hamura dürtünce kalırya öyle ,tırstım ya ,senindemi boyleydi
Öyle yada böyle hayırlısı ile dogacaklar inşallah zamanı gelinceHimm belli olmuyor o zaman :-/ oy ya bi dogsa hayirlisiyla
Aynen ya sezeryan veya normalinde degilim zaten maksat hazirlikli olmak :) ona gore gazlayacagim kendimi :)Öyle yada böyle hayırlısı ile dogacaklar inşallah zamanı gelince
Ay CNm ben hiç düşünmüyorken yıkadım birazcık Doğumlardan etkilendik :)) odası mis gibi kokuyorOhhhhh sonunda katinin dogurmasi bana resmen boyayi badanayi bosver giysileri yika gerisi kolay dusuncesine itdi kizlar bugun basladim Allahin iznile yikamaya daha bunun 3kati var en azindan basladiim yikamaya
Ben 36. Haftamı bitiricem bu hafta hala nst ye girmedim bazı arkadaşlar girmiş anormal mi sizce? Yani gerekli görmediğinimi spkmuyor doktor bu haftalarda acaba?Bugün kontrolumuz vardı çoook şükür ki oğlum dönmüş sonunda ,2750 gr olmuş maşallah nst de de sıkıntılı bir durum çıkmadı inşallah böyle devam ederse normali bekleyecez.Hayırlısı artık
yok canım artık bundan sonra girersin. Normal gittiği sürece 35 ya da 36. haftadan sonra başlıyoruz demişti doktorum banaBen 36. Haftamı bitiricem bu hafta hala nst ye girmedim bazı arkadaşlar girmiş anormal mi sizce? Yani gerekli görmediğinimi spkmuyor doktor bu haftalarda acaba?
O kadar insan bana gelse bende rahat olurdum vallahiuykusuz anneler merhaba, bugün badanam bitti annem akşam üstü geldi, bazamı yerleştirdik çıkarcakları çıkardık. Akşam üstü geldiği için cam perde çerçeve bitti bir tek yatak odası. Yarın ben ufak tefek temizlik yapıcam annemin işi var. Çarşamba günü Allah izin verirse annem, kayınvalidem ve görümcem tüm temizliğimi yapacaklar. Haftasonu ya da önümüzdeki hafta başı mobilya gelecek. Sonra sadece bebişin kıyafetlernin yıkanması ve yerleşmesi kalıyor. Aaa unutmayalım birde babamızın antibakteriyel temizlik firması gelecek :))) ben çok gerek olduğunu düşünmüyorum ama eşim ısrarlı bu antibakteriyel temizlik konusunda.. Bakalım biraz geçe kaldı hazırlıklarımız ama inşallah oğlum 2-3 hafta daha uslu dururda bütün hazırlıklarımız biter öyle gelir :)) Yoksa kalanlar bebiş geldikten sonra tamamlanacak. eskiden olsa çok telaşa kapılırdım bu zamana kadar halledemedik diye, şimdi öyle rahatım ki bilmiyorum nerden geliyor bu rahatlık
Vala canım ben 32 de ilk girdim kontrol amaçlı 35 te bugün tekrar nst istedi 2 hafta sonra tekrar sonra haftada bire dusecekmisiz .Benim çok şükür sıkıntılı bi durumum olmamasına rağmen istedi senin 36 bitmiş bundan sonraki ilk kontrolde nst ye alır diye düşünüyorumBen 36. Haftamı bitiricem bu hafta hala nst ye girmedim bazı arkadaşlar girmiş anormal mi sizce? Yani gerekli görmediğinimi spkmuyor doktor bu haftalarda acaba?
Ben de çok heyecanlandim doğumun başladığını okuyunca. Hayırlı olsun inşallah bir an once kavusursun oglunaKızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
Benim de 18 aralik ama takipler sirasinda gec dollenme olduguna karar verdi doktorum ve 24 eylul olan tahmini dogum tarihini 30 eylule cekti. Bence bu konuda seni surekli takip eden doktorun yorumu onemli, yaptigin hesap kafani karistirabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?