2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İyi geceler uykusuz anneler bnm de 15 eylül de doğumun bugün dr kontrolümüzde vardı hareketleri iki gündür azdı korktum nst bağladılar usg felan normal dedi akşamdan beri normale döndü hareketleri he unutmayın mide eksilmesi yaşıyorsanız nohut yiyin pismemis olcak :) ben çareyi noyutta buldum şükür yok bu ara 2 yada 3 tane çatır cutur yiyorum

Kızlar ya, benim gibi uykusundsn sancıyla uyanan oluyor mu? Çok ama çok korkuyorum ((( erken doğacak diye.. Bugun 35 bitti daha, bide başlarda gec döllenme demşlerdi.. Daha cok kucuk (( hiçbir hazrlğmda bitmedi (( bugun 4 te dr randvum var.. Ağlicam şimdi (( bu ara sancm çok arttı....

Normaldir cnm endişeleme. Sonuna geldik artık. Bak bugün randevu da var. Bol su iç. Istirahat et. Dua Et. Gergin olursan oda gerilir annesi.

Ağladım ağlicam elimde dğl gerilmemek.. Dua et nolur..
Canım öncelikle sakin olmaya çalış evet zor ama belki sahte kadilmalardir...panik yapma zaten doktora da gidecekmişsin ıcın rahatlayıp dönersin ınsallah...bizi de haberdar et lütfen...

Herkeze Günaydın
uykusuz bir gece daha sonrası bişiyler yazmak istedim sanırım.Hamileliğimin 36. haftasındayım.Bu hafta tekrar dr uma gideceğim ama 2 hafta önceki bilgilere göre 2400 kg bebişim boyunu söylememişti dr.Çok takılmıyorum sanırım rakamlara sadece sağlıklı mı diyorum normal mi dr normal diyor benim içim rahatlıyor.Şu anda gittiğim dr bana güven veriyor ama doğumu o hastanede yapamayacağım imkanları yetersiz.Çanakkale küçük bir şehir.Devlet hastanesinde doğum yapacağım orada beni takip eden bir dr var ama işte dr var dr var. 1 Eylül doğum gerçekleşecek diyor takvimler..
Zaten gidişata göre normal doğum olacak sanırım ebeler burda normal doğumu gerçekleştiriyor.Acil bir durum olursa dr müdahale ediyor.
Herşey yolunda gidiyor diyorken aslında gerçekten çok polyannacı olduğumu görmek üzdü beni paylkaşmak istedim sanırım.İlk hamileliğim 7 yıllık evlilikte bir mucize eşim varikosel tedaviyi reddetti 1.5 yıl dua ettim bu mucize için ve geldi.Allah'ın sevgili kuluyum sanırım. :) Ama eşim sorumluluk almaktan çok uzak,benimle dr kontrollerine hep geldi ama yakında hayatının tamamen değişeceğini anlamadı.Maddi açıdan dibe soktu bizi şimdi aslında bana söylediği yalanları da öğrendim.8 aylık hamileliğimde hiç bu kadar mutsuz olmamıştım.Bana yaşattığı bu duygu için onu hiç affetmeyeceğim.
Nasıl baba olacak bu adam bilemiyorum ilk defa korkuyorum güvenım yerle bir oldu.Etrafımda anlatabileceğim konuşabileceğim kimse yok aileme yansıtmak asla istemiyorum.Ama kafamdaki çekirdek aile çatır çatır başıma çöküyor sanki..Hamileliğin verdiği duygusallıkla abartıyor bile olsam güven gidince ne kalıyor ki geriye..Sürekli önünde arkasında dolanıp nereye ne harcadığını kontrol edemem telefonları kurcalayıp sürekli tetikte yaşayamam.Bebeğim ve ben varım şimdilik o düzelmeye söz verdi ama ne kadar güvenilebilir ki..Bakalım zaman gösterecek baba olmayı becerebilirse ne ala yoksa herkez kendi yoluna..
Kafam zaten bebeğimle dolu geceleri üzerine dönmekten korktuğum için her yanımda yastıklar dolu bir halde kah uyanık kah uyuyorum.Sabah uyandığımda hareketini hissetmessem panikliyorum.Ev temizlenecek, çantalarım hazır değil,bebeğin zıbınları yıkanıp ütülenecek yardım edecek kimse yok annem yaşlı..Bizim zamanımızda diyor ama zaman değişti anlamıyor.Sorunsuz ilerleyen hamilelik buraya kadarmış.Bunalıyorum sadece paylaşmak istedim.

Canım hiç bunalma evliliğin şu 7-8 yılını atlatirsaniz herşey düzelir tüm evliliklerde oluyor birde erkek kadın gibi bebeğini yoğun duygularla hissetmiyor çünkü bebekle anne arasında Suan bi bağ var baba ile anca doğduktan sonra başlıyor ilk başlarda korkuyorlar bebeği incitmekten ama günler geçtikçe göreceksin duygular kuvvetlenecek doğumda yapılan dualar kabul oluyor bolca aklına geldikçe dua et güçlü ol çünkü lohusalik döneminde çok ihtiyacın olacak hormonlardan ötürü ,bak bebeğin yedi yılın sonunda karşına çıkan süpriz bi hediye olmuş annesi

Canım Allaha emanet olun hayırlı haberler alırsın inşallah bazı bebişler aceleci oluyorlar bizleride habersiz bırakma

Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..

katicim hayırlı olsun en yakın zamanda oğlunla evinize geçersiniz inşallah...

Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
gözün aydın kattina..inşallah oglunu da kısa bır sure ıcınde alırsın kucagına

Tanıdığım 4 5 doğuran çok var ama çatın musaitse ve kendine güveniyorsan canm benim 3 3,5 üstüne gözüm almaz :) Halimden memnunum o yüzden bnde normal doğum istiyorum
Yok canım bende almıyım zor yaama ultrasonunda yanılma payı yüksek sonuçta karnım da çok büyük diil nasıl oluo anlamadım

O rahatlik bende de var. Genelde hep kontrollüyümdür ama süper bir genişlik var dolap begendik onu alcaz kurulcak ufak tefek marangoz işi var dip bucak temizlik yapılcak eşyalar yıkanıcak yerleşecek beşik gelicek. ... vs. vs. ..

Allah kolaylık versin arkadaşım, hepimiz bir an önce bitirelim inşallah bebiş hazırlıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…