2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cnm oncelıkle herseyın hayırlısı allah bebegıne saglık versın..eşlerin bir kısmı bebek olduktan sonra babalık bılıncıne burunuyormus belkı senınkıde oyledır.maddi konuları cokta irdeleme bebek kısmetıyle gelir derler ya ben ınanıyorum..eşinde dogunca yola gelecektır guvenmeye calıs..nede olsaduzelecegını soylemıs bu bıle guzel bırsey

ya maşallah enerjine hayran kaldım...ben bıraz ıs yapsam yaptıgım ısın ıkı katı kadar yatıyorum kii temzilik dolap cekmece hak getire bende buı tarz işleri ayın 15 ınden sonra temızlıkcılere bıraktım bunları ben mumkun degıl yapamam

O kadar insan bana gelse bende rahat olurdum vallahi bana gelen tek kisi bile yok cok yanlizim cooookkkkkk.bugun oturup agladim stresten.
Allah razı olsun, yorulucam kendimi zorlayacağım diye çok korkuyorlar. Akşam kayınvalideme ne güldüm, diyor ki 40 gün odana kilitleyeceğim seni otur yatağına keyif yap çocuğunla en güzel günlerin.. Ben utanırım ama o kadar misafir gelecek doğumdan sonra, şuana kadar hep hizmet eden konumdan hizmet edilen oturuan durumuna geçecek olmak garip gelecek diyorum ama nafile, lohusalıkmış bu hepsi bana hizmet edecekmiş öle diyorlar

Ay CNm ben hiç düşünmüyorken yıkadım birazcık Doğumlardan etkilendik :)) odası mis gibi kokuyor
Aynen vallah dusunmuyodum canim evimin badanasi ve dip kose temizliyi duruyo daha dogumlari duydukca tedirgin oldum dun basladim cok sukur,hem insallah annem geliyo daha onun aldiklarida var dusundum ki ben kendi aldiklarimizi yikayim hic olmazsa posete koyup dolaba yerlestireyim yikanacaklar aradan ciksin sonra ev +temizlik +odasi kuruluncada insallah annemle birlikde yerlesdiririm

Eşim de kalktı bebek eşyalarını ütülüyo şimdi
sakin güzel anne sakin lütfen, her bebek erken gelecek diye birşey yok. Belki kendini yormuşsundur biraz dinlen ve sakin kalmaya çalış lütfen.. Sen gerildikçe o da stres yapabilir. Git gel kontrolüne güzel haberlerle inşallah

kolay gelsin canım, bir an önce biter inşallah kolayca hazırlıklarımız

sana da kolay doğumlar güzel anne, bebeklerimiz sağlıkla zamanında ve eksiksiz olarak gelsinler inşallah Rabbimin yardımıyla

aminn canım cümlemizin hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz :) çok az kaldı yüreğim pır pır :))

kolay gelsin canım, bir an önce biter inşallah kolayca hazırlıklarımız
Amin canim bide yalnizim esim yardim ediyo ama nereye kadar edebilirki agirlasdim baya belim agri yapiyo ne abla kiz kardes var nede gorumce kayinvalide desen baska sehirde anne desen yurtdisinla ailem ah ah yalniz kaldim evim berbat daginik her bakdigimda ben ne yapcam diye dusunuyorum hadi evi yardimci gelcekde badana nolcak Allahim yardim et...en azindam camasirlar aradan ciksin dedim

herkese günaydınnn. bu gece hava çok güzeldi az terledim fakat bu Ağrı beni mahvediyor. bu gece daha da arttı Şiddeti. zaten yatarken bi şey yok. dönmek kalkmak yürümek çok zor. bugün doktora gidicem. bakalım ne diyecek ama artık kurtulmak istiyorum.

Güzel arkadaşım, şimdi sana ne yazsak içinde yaşadığın karmaşık duyguları hafifletmeyecek eğer sen bu kötü düşüncelerden kurtulmak istemezsen. Hamilelik zor bir süreç ve herkese farklı etki ediyor, bazen çok fazla hassas olabiliyoruz ya da yanlış anlıyoruz. Belki öyle bir durumdur içinde olduğun kimbilir. Bir çoğumuz yaşıyoruz benzer durumları. İçin rahatlar diye ben anlatayım son zamanlarda yaşadıklarımı. Bebek hazırlıkları için fazla fazla yetecek paramız vardı kenarda, sonra eşim 2 ay önce araba almaya karar verdi fakat alacağımız araba hem nakit birikimimizin tamamını götürüyor hemde bizi fazlasıyla borca sokuyordu. İlk başta korktum ne yapıcaz alınacaklar için diye, bu süreçte benimde kenarda duran param vardı, eşime onu da verdim. Böylece sıfır birikimle devam ettik son 3 aya, böyle bir durumdayken havalar çok sıcak diye eşim klima almaya niyetlendi. Daha alınacak çok şey var, bebeğin doğumu, arabası oto koltuğu, ee kurban bayramı geliyor kurban, sonra bebek mevlüdü, inşallah bebeğin akika kurbanları derken fazlasıyla ödeme yapmamız gereken yer olacak. Hal böyle ben ekstra hiçbir masraf yapmak istemiyorken kocam klima almaya niyetleniyor ve daha bir sürü para harcanacak ama beni rahat ettirecek şey yapıyor. Çok şükür kötü bir durumda kullanacağımız başka birikimlerimizde var, fakat orayı dokunmayı aklına bile getirmiyor ben önersem gerek yok ben elimden geldiğince halledicem diyor. Bunları yapıyor ama sadece benim rahatımı düşündüğü için, ben rahat edeyim diye yapıyor. Belki senin eşinde sadece senin rahatın için yapıyordur bu harcamaları öyleyse ferahlat içini eşlerimiz bizim rahatımız için çalışıyorlar.

Hiç korkma nasıl baba olacak diye, 36.haftayı bitiriyorum bugün ama eşim neredeyse bir kez bile elini göbeğime koyup dinlemedi oğlumuzun hareketlerini, çünkü korkuyor tedirgin. Ellemekle zarar vereceğini falan düşünüyor sanırım. Ben göbeğimle oynadıkça bebişi hareketlendirmek için dehşetle bana bakıyor, sanki çocuğu dövüyormuşum gibi :)) bazen erkekler garip olabiliyor merak etme, bir doğsunlar öyle güzel baba olacaklar ki

Canım seninle aynıyız sanırım. Neden sezeryan olacak senin ki? Bana doktorum doğumun Şekli ile ilgili hiç bilgi vermiyor daha erken Konuşmak için diyor.
canım kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.bide riskli gebelik kısmına girdiğimden dolayı riske atamıyorum kendimi ve bebeğimi..

Aramizda 5 gün var canim seninle benimde tahmini doğum tarihi 12 eylül ozaman.6 olmasini çok istemiştim ama hayirlisi demekki denk gelmiyor
senin SAT tarihin kaç..doktorun bu konuda bişey demiyormu neden kendin hesaplamak zorunda kalmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…