- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.248
- 133
- 37
cnm oncelıkle herseyın hayırlısı allah bebegıne saglık versın..eşlerin bir kısmı bebek olduktan sonra babalık bılıncıne burunuyormus belkı senınkıde oyledır.maddi konuları cokta irdeleme bebek kısmetıyle gelir derler ya ben ınanıyorum..eşinde dogunca yola gelecektır guvenmeye calıs..nede olsaduzelecegını soylemıs bu bıle guzel bırseyHerkeze Günaydın
uykusuz bir gece daha sonrası bişiyler yazmak istedim sanırım.Hamileliğimin 36. haftasındayım.Bu hafta tekrar dr uma gideceğim ama 2 hafta önceki bilgilere göre 2400 kg bebişim boyunu söylememişti dr.Çok takılmıyorum sanırım rakamlara sadece sağlıklı mı diyorum normal mi dr normal diyor benim içim rahatlıyor.Şu anda gittiğim dr bana güven veriyor ama doğumu o hastanede yapamayacağım imkanları yetersiz.Çanakkale küçük bir şehir.Devlet hastanesinde doğum yapacağım orada beni takip eden bir dr var ama işte dr var dr var. 1 Eylül doğum gerçekleşecek diyor takvimler..
Zaten gidişata göre normal doğum olacak sanırım ebeler burda normal doğumu gerçekleştiriyor.Acil bir durum olursa dr müdahale ediyor.
Herşey yolunda gidiyor diyorken aslında gerçekten çok polyannacı olduğumu görmek üzdü beni paylkaşmak istedim sanırım.İlk hamileliğim 7 yıllık evlilikte bir mucize eşim varikosel tedaviyi reddetti 1.5 yıl dua ettim bu mucize için ve geldi.Allah'ın sevgili kuluyum sanırım. :) Ama eşim sorumluluk almaktan çok uzak,benimle dr kontrollerine hep geldi ama yakında hayatının tamamen değişeceğini anlamadı.Maddi açıdan dibe soktu bizi şimdi aslında bana söylediği yalanları da öğrendim.8 aylık hamileliğimde hiç bu kadar mutsuz olmamıştım.Bana yaşattığı bu duygu için onu hiç affetmeyeceğim.
Nasıl baba olacak bu adam bilemiyorum ilk defa korkuyorum güvenım yerle bir oldu.Etrafımda anlatabileceğim konuşabileceğim kimse yok aileme yansıtmak asla istemiyorum.Ama kafamdaki çekirdek aile çatır çatır başıma çöküyor sanki..Hamileliğin verdiği duygusallıkla abartıyor bile olsam güven gidince ne kalıyor ki geriye..Sürekli önünde arkasında dolanıp nereye ne harcadığını kontrol edemem telefonları kurcalayıp sürekli tetikte yaşayamam.Bebeğim ve ben varım şimdilik o düzelmeye söz verdi ama ne kadar güvenilebilir ki..Bakalım zaman gösterecek baba olmayı becerebilirse ne ala yoksa herkez kendi yoluna..
Kafam zaten bebeğimle dolu geceleri üzerine dönmekten korktuğum için her yanımda yastıklar dolu bir halde kah uyanık kah uyuyorum.Sabah uyandığımda hareketini hissetmessem panikliyorum.Ev temizlenecek, çantalarım hazır değil,bebeğin zıbınları yıkanıp ütülenecek yardım edecek kimse yok annem yaşlı..Bizim zamanımızda diyor ama zaman değişti anlamıyor.Sorunsuz ilerleyen hamilelik buraya kadarmış.Bunalıyorum sadece paylaşmak istedim.
Allah kolaylık versin arkadaşım, hepimiz bir an önce bitirelim inşallah bebiş hazırlıklarını
ya maşallah enerjine hayran kaldım...ben bıraz ıs yapsam yaptıgım ısın ıkı katı kadar yatıyorum kii temzilik dolap cekmece hak getireKızla rben bebek geliyor temizliğine başladımne zaman gelceği belli değil malum bnm durumum şans :)33e geldik kısmet :)
Bu gün koltukları sildim ,aman bir kirlenmiş bir kirlenmi iki kere sildim anca geçti kiri :)perdeler indi ,çekmeceler boşaldı silinip tekrar yerleştiricwm yarın :)yarın halıları yıkamaya veriyorum ..o aradada koluk arkaları vs dip koşe bir temizlik yapicm inş ..
Bunu n dışında buzluğa ufaktan bişiler atmaya başladım :)buzluk boreği kek vs vs ,yarın yada diğer günde kurabiye yapıcam biraz ,maksat can sıkıntısı geçsin ,zaman ilerlesin ,bnm kız içerden ayaklarıyla ittiriyor kendiniyav bir cnm yanıyorki sormayın ,kerata itiyor nedense artık tekmeleride kuvvetli ama daha çok karnımı çalkalıyor kızcağazım :)
Bunun duşında ismine karar verdik gibi eşimle :)fatmazehra koyacaz bir mani çıkmassa :)
Allah razı olsun, yorulucam kendimi zorlayacağım diye çok korkuyorlar. Akşam kayınvalideme ne güldüm, diyor ki 40 gün odana kilitleyeceğim seni otur yatağına keyif yap çocuğunla en güzel günlerin.. Ben utanırım ama o kadar misafir gelecek doğumdan sonra, şuana kadar hep hizmet eden konumdan hizmet edilen oturuan durumuna geçecek olmak garip gelecek diyorum ama nafile, lohusalıkmış bu hepsi bana hizmet edecekmiş öle diyorlarO kadar insan bana gelse bende rahat olurdum vallahibana gelen tek kisi bile yok cok yanlizim cooookkkkkk.bugun oturup agladim stresten.
sana da kolay doğumlar güzel anne, bebeklerimiz sağlıkla zamanında ve eksiksiz olarak gelsinler inşallah Rabbimin yardımıylaAmin canm inşallah hayırlı doğumlar :)
Aynen vallah dusunmuyodum canim evimin badanasi ve dip kose temizliyi duruyo daha dogumlari duydukca tedirgin oldum dun basladim cok sukur,hem insallah annem geliyo daha onun aldiklarida var dusundum ki ben kendi aldiklarimizi yikayim hic olmazsa posete koyup dolaba yerlestireyim yikanacaklar aradan ciksin sonra ev +temizlik +odasi kuruluncada insallah annemle birlikde yerlesdiririmAy CNm ben hiç düşünmüyorken yıkadım birazcık Doğumlardan etkilendik :)) odası mis gibi kokuyor
sakin güzel anne sakin lütfen, her bebek erken gelecek diye birşey yok. Belki kendini yormuşsundur biraz dinlen ve sakin kalmaya çalış lütfen.. Sen gerildikçe o da stres yapabilir. Git gel kontrolüne güzel haberlerle inşallahEşim de kalktı bebek eşyalarını ütülüyo şimdi
kolay gelsin canım, bir an önce biter inşallah kolayca hazırlıklarımızAynen vallah dusunmuyodum canim evimin badanasi ve dip kose temizliyi duruyo daha dogumlari duydukca tedirgin oldum dun basladim cok sukur,hem insallah annem geliyo daha onun aldiklarida var dusundum ki ben kendi aldiklarimizi yikayim hic olmazsa posete koyup dolaba yerlestireyim yikanacaklar aradan ciksin sonra ev +temizlik +odasi kuruluncada insallah annemle birlikde yerlesdiririm
sana da kolay doğumlar güzel anne, bebeklerimiz sağlıkla zamanında ve eksiksiz olarak gelsinler inşallah Rabbimin yardımıyla
Amin canim bide yalnizim esim yardim ediyo ama nereye kadar edebilirki agirlasdim baya belim agri yapiyo ne abla kiz kardes var nede gorumce kayinvalide desen baska sehirde anne desen yurtdisinla ailem ah ah yalniz kaldim evim berbat daginik her bakdigimda ben ne yapcam diye dusunuyorum hadi evi yardimci gelcekde badana nolcak Allahim yardim et...en azindam camasirlar aradan ciksin dedimkolay gelsin canım, bir an önce biter inşallah kolayca hazırlıklarımız
Herkeze Günaydın
uykusuz bir gece daha sonrası bişiyler yazmak istedim sanırım.Hamileliğimin 36. haftasındayım.Bu hafta tekrar dr uma gideceğim ama 2 hafta önceki bilgilere göre 2400 kg bebişim boyunu söylememişti dr.Çok takılmıyorum sanırım rakamlara sadece sağlıklı mı diyorum normal mi dr normal diyor benim içim rahatlıyor.Şu anda gittiğim dr bana güven veriyor ama doğumu o hastanede yapamayacağım imkanları yetersiz.Çanakkale küçük bir şehir.Devlet hastanesinde doğum yapacağım orada beni takip eden bir dr var ama işte dr var dr var. 1 Eylül doğum gerçekleşecek diyor takvimler..
Zaten gidişata göre normal doğum olacak sanırım ebeler burda normal doğumu gerçekleştiriyor.Acil bir durum olursa dr müdahale ediyor.
Herşey yolunda gidiyor diyorken aslında gerçekten çok polyannacı olduğumu görmek üzdü beni paylkaşmak istedim sanırım.İlk hamileliğim 7 yıllık evlilikte bir mucize eşim varikosel tedaviyi reddetti 1.5 yıl dua ettim bu mucize için ve geldi.Allah'ın sevgili kuluyum sanırım. :) Ama eşim sorumluluk almaktan çok uzak,benimle dr kontrollerine hep geldi ama yakında hayatının tamamen değişeceğini anlamadı.Maddi açıdan dibe soktu bizi şimdi aslında bana söylediği yalanları da öğrendim.8 aylık hamileliğimde hiç bu kadar mutsuz olmamıştım.Bana yaşattığı bu duygu için onu hiç affetmeyeceğim.
Nasıl baba olacak bu adam bilemiyorum ilk defa korkuyorum güvenım yerle bir oldu.Etrafımda anlatabileceğim konuşabileceğim kimse yok aileme yansıtmak asla istemiyorum.Ama kafamdaki çekirdek aile çatır çatır başıma çöküyor sanki..Hamileliğin verdiği duygusallıkla abartıyor bile olsam güven gidince ne kalıyor ki geriye..Sürekli önünde arkasında dolanıp nereye ne harcadığını kontrol edemem telefonları kurcalayıp sürekli tetikte yaşayamam.Bebeğim ve ben varım şimdilik o düzelmeye söz verdi ama ne kadar güvenilebilir ki..Bakalım zaman gösterecek baba olmayı becerebilirse ne ala yoksa herkez kendi yoluna..
Kafam zaten bebeğimle dolu geceleri üzerine dönmekten korktuğum için her yanımda yastıklar dolu bir halde kah uyanık kah uyuyorum.Sabah uyandığımda hareketini hissetmessem panikliyorum.Ev temizlenecek, çantalarım hazır değil,bebeğin zıbınları yıkanıp ütülenecek yardım edecek kimse yok annem yaşlı..Bizim zamanımızda diyor ama zaman değişti anlamıyor.Sorunsuz ilerleyen hamilelik buraya kadarmış.Bunalıyorum sadece paylaşmak istedim.
canım kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.bide riskli gebelik kısmına girdiğimden dolayı riske atamıyorum kendimi ve bebeğimi..Canım seninle aynıyız sanırım. Neden sezeryan olacak senin ki? Bana doktorum doğumun Şekli ile ilgili hiç bilgi vermiyor daha erken Konuşmak için diyor.
canım bende 72lerde gidip geliyorum.toplam 12 kilo almışım : (Biz uçmuşsuz kilo konusunda bebiş 2500 olmuş ben 70 olmuşum. Doktor yasakladı hamur işini
ayyy canım ya, o pırpırlar bende de başladı :))aminn canım cümlemizin hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz :) çok az kaldı yüreğim pır pır :))
senin SAT tarihin kaç..doktorun bu konuda bişey demiyormu neden kendin hesaplamak zorunda kalmışsınAramizda 5 gün var canim seninle benimde tahmini doğum tarihi 12 eylül ozaman.6 olmasini çok istemiştim ama hayirlisi demekki denk gelmiyor
normalde sezeryanlar bebeğin durumuna göre 38 yada 39 'un içinde alınıyor zatenAaa bn de sezeryan dusunuyorum.. 38in basladigi hafta mi aliyolarmis7 eylul biraz erken geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?