2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım bende 72lerde gidip geliyorum.toplam 12 kilo almışım : (
ya ben kendi aldığım kiloyu veririm de, bebiş de almış. ona zararı olacak diye çok tedirgin oldum. neyse başladım rejime bu sabah, artık 2 haftada bir kontrol bakalım ne olacak... sağlıkla gelsin şu kuzucuklar başka bir dileğim yok.

ben ekmeği çok tüketiyorum..o beni mahvediyor...puffffffff.hayırlısıyla şu ayıda çıkarsaydık sağlık sıhhatle

Canım üzülme herşey yoluna girer eşin bebek olunca sahiplenme duygusunu yaşar bizde bazen böyle durumlarla karşılaşıyoruz hormonlardan dolayı tepkimiz ve hissettiklerimiz daha yoğun oluyor. Kendini ve bebişi üzme. Eşim bebeğimizi fotografta sevebiliyor gobegime dokunmaya korkuyor erkekler bu gibi durumlarda sanırım böyle başlarda bende uzulmustum ama dogunca bebeklerimiz hersey daha güzel olucak

Günaydın kızlar inşallah bel ağrısız bacak kasik ağrısız csmasirlarimizi yikayacagimix utulerimizi bitirecegimiz bigün olur)))))daha hayal bu benim için ben yıkmaya devammm))))))

günaydın kızlar.. işe gelmenin işkence olduğu günlerin bitmesine az kaldı inşallah.. artık sürüne sürüne geliyorum çok ama çok yoruldum @kattina m canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.. ne güzel normal doğum oldu hayırlısıyla bize de nasip olur inşallah.. bir kaç güne toparlarsınız inşallah kavuşursunuz hemen.. doğum hikayeni bekliyoruz

ayy canım ya, aynı şehirde olsak yardıma gelirdim ufak şeylerde olsa yapabileceklerim zor olacaktır tüm hazırlıkları tek başına yapmak. Eşine düşecek bir çok hazırlığı yapmak bu durumda, inşallah kolayca biter hazırlıkların hepsi, sen çok yorulmadan. Öyle yardım edecek komşun arkadaşın yok mu peki

Merhaba bebek en baştan beri mi geri geliyordu sonradan mi oldu da doktor geç döllenme olduğuna karar verdi? Benim de böyle bir durumum var da
İlk üç ay sıkı takipteydim nerdeyse 10 günde 1 görüşüyordum doktorumla, bu sırada bebeğin ölçümleri geri çıkıyordu. Ama iki takip arasında gelişimi olması gerektiği gibiydi. Yani 2 hafta da 2 haftalık gelişimini tamamlıyordu. Böyle olunca 3. ayda kesin olarak tahmini doğum tarihini değiştirdi. Şimdi bu değişen tarihe göre de fl boyu kısa ama 3 aydan sonra ileri ya da geri olmasını genetik özelliklerine bağlıyor. Bir de bebek büyüdükçe ölçümdeki +/- aralığı artıyormuş o yüzden şimdi normal deyip üzerinde durmuyor. Umarım seni endişelendirecek bir şey yazmamışımdır.

Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
canım hayırlı olsun :))bebişler geliyo yavaş yavaş huzurlu mutlu günleriniz olsun bebişinle inşallah

Canim benim cok tesekkur ederim dusunmen yeter,Allah razi olsun canim,cok tesekkur ediyorum hic tanimadigim insandan bole bise duymak nekadar guzel.Yokki kimse yok canım ya annemde gelcek ama bel fıtığı var ona hayatta is yaptırmam kayinvalide desen onunda astimi var kendimde artık bel ağrısı yaşıyorum acayip derece eşime dün diyorum hicolmasa badana ya başlayalım ameliyattan önce hicolmasa 2 hafta yatıp dinlemeyi ama hayal vallah bazen bu yorgunluktan narkozdan nası uyanınca diyorum artık badana biter yardimci gelsin dolapları bile yapamıyorum

Avent soothie diye googledan bi arat cnm iste o resimdeki burda hastane veriyor onlari anne gogsune en yakin olan oynus sanirim

Biliyorum canım o emziği almayı çok istemiştim ama Türkiye de satılmıyormuş , yurtdışından vs getirip satılıyor, satan kişi sayısı da az
Bebek hangi emziğe alışırsa hep onu istediği için kaybolması halinde hemen bulabileceğim bi emzik alacağım o yüzden

Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..

Gözün aydın canımmm :) Allah analı babalı büyütsünn

KATILIYORUM SANA HER İŞ ÇIKISINI BUGUNDE DOGURMADIK COK SUKUR DIYEREK GECIRIYORUM SU IKI HAFTADA BİTSE ARTIK....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…