ya ben kendi aldığım kiloyu veririm de, bebiş de almış. ona zararı olacak diye çok tedirgin oldum. neyse başladım rejime bu sabah, artık 2 haftada bir kontrol bakalım ne olacak... sağlıkla gelsin şu kuzucuklar başka bir dileğim yok.canım bende 72lerde gidip geliyorum.toplam 12 kilo almışım : (
ben ekmeği çok tüketiyorum..o beni mahvediyor...puffffffff.hayırlısıyla şu ayıda çıkarsaydık sağlık sıhhatleya ben kendi aldığım kiloyu veririm de, bebiş de almış. ona zararı olacak diye çok tedirgin oldum. neyse başladım rejime bu sabah, artık 2 haftada bir kontrol bakalım ne olacak... sağlıkla gelsin şu kuzucuklar başka bir dileğim yok.
Herkeze Günaydın
uykusuz bir gece daha sonrası bişiyler yazmak istedim sanırım.Hamileliğimin 36. haftasındayım.Bu hafta tekrar dr uma gideceğim ama 2 hafta önceki bilgilere göre 2400 kg bebişim boyunu söylememişti dr.Çok takılmıyorum sanırım rakamlara sadece sağlıklı mı diyorum normal mi dr normal diyor benim içim rahatlıyor.Şu anda gittiğim dr bana güven veriyor ama doğumu o hastanede yapamayacağım imkanları yetersiz.Çanakkale küçük bir şehir.Devlet hastanesinde doğum yapacağım orada beni takip eden bir dr var ama işte dr var dr var. 1 Eylül doğum gerçekleşecek diyor takvimler..
Zaten gidişata göre normal doğum olacak sanırım ebeler burda normal doğumu gerçekleştiriyor.Acil bir durum olursa dr müdahale ediyor.
Herşey yolunda gidiyor diyorken aslında gerçekten çok polyannacı olduğumu görmek üzdü beni paylkaşmak istedim sanırım.İlk hamileliğim 7 yıllık evlilikte bir mucize eşim varikosel tedaviyi reddetti 1.5 yıl dua ettim bu mucize için ve geldi.Allah'ın sevgili kuluyum sanırım. :) Ama eşim sorumluluk almaktan çok uzak,benimle dr kontrollerine hep geldi ama yakında hayatının tamamen değişeceğini anlamadı.Maddi açıdan dibe soktu bizi şimdi aslında bana söylediği yalanları da öğrendim.8 aylık hamileliğimde hiç bu kadar mutsuz olmamıştım.Bana yaşattığı bu duygu için onu hiç affetmeyeceğim.
Nasıl baba olacak bu adam bilemiyorum ilk defa korkuyorum güvenım yerle bir oldu.Etrafımda anlatabileceğim konuşabileceğim kimse yok aileme yansıtmak asla istemiyorum.Ama kafamdaki çekirdek aile çatır çatır başıma çöküyor sanki..Hamileliğin verdiği duygusallıkla abartıyor bile olsam güven gidince ne kalıyor ki geriye..Sürekli önünde arkasında dolanıp nereye ne harcadığını kontrol edemem telefonları kurcalayıp sürekli tetikte yaşayamam.Bebeğim ve ben varım şimdilik o düzelmeye söz verdi ama ne kadar güvenilebilir ki..Bakalım zaman gösterecek baba olmayı becerebilirse ne ala yoksa herkez kendi yoluna..
Kafam zaten bebeğimle dolu geceleri üzerine dönmekten korktuğum için her yanımda yastıklar dolu bir halde kah uyanık kah uyuyorum.Sabah uyandığımda hareketini hissetmessem panikliyorum.Ev temizlenecek, çantalarım hazır değil,bebeğin zıbınları yıkanıp ütülenecek yardım edecek kimse yok annem yaşlı..Bizim zamanımızda diyor ama zaman değişti anlamıyor.Sorunsuz ilerleyen hamilelik buraya kadarmış.Bunalıyorum sadece paylaşmak istedim.
ayy canım ya, aynı şehirde olsak yardıma gelirdim ufak şeylerde olsa yapabileceklerimAmin canim bide yalnizim esim yardim ediyo ama nereye kadar edebilirki agirlasdim baya belim agri yapiyo ne abla kiz kardes var nede gorumce kayinvalide desen baska sehirde anne desen yurtdisinla ailem ah ah yalniz kaldim evim berbat daginik her bakdigimda ben ne yapcam diye dusunuyorum hadi evi yardimci gelcekde badana nolcak Allahim yardim et...en azindam camasirlar aradan ciksin dedim
İlk üç ay sıkı takipteydim nerdeyse 10 günde 1 görüşüyordum doktorumla, bu sırada bebeğin ölçümleri geri çıkıyordu. Ama iki takip arasında gelişimi olması gerektiği gibiydi. Yani 2 hafta da 2 haftalık gelişimini tamamlıyordu. Böyle olunca 3. ayda kesin olarak tahmini doğum tarihini değiştirdi. Şimdi bu değişen tarihe göre de fl boyu kısa ama 3 aydan sonra ileri ya da geri olmasını genetik özelliklerine bağlıyor. Bir de bebek büyüdükçe ölçümdeki +/- aralığı artıyormuş o yüzden şimdi normal deyip üzerinde durmuyor. Umarım seni endişelendirecek bir şey yazmamışımdır.Merhaba bebek en baştan beri mi geri geliyordu sonradan mi oldu da doktor geç döllenme olduğuna karar verdi? Benim de böyle bir durumum var da
çok iyi fikir misk ben arada giremiyorum kaçırmışım 4 arkadaşımız doğurmuş hangi ara olmuş nasıl olmuş merak ediyorumkızlar eylül annelerinin doğum hikayeleri diye bir konu açalım bence.toplu durur hem herkesinki
canım hayırlı olsun :))bebişler geliyo yavaş yavaş huzurlu mutlu günleriniz olsun bebişinle inşallahKızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..[/QUOTE
Gözün aydın, allah sağlık sıhat versin sana da bebişede darısı bizim başımıza
Canim benim cok tesekkur ederim dusunmen yeter,Allah razi olsun canim,cok tesekkur ediyorum hic tanimadigim insandan bole bise duymak nekadar guzel.Yokki kimse yok canım ya annemde gelcek ama bel fıtığı var ona hayatta is yaptırmam kayinvalide desen onunda astimi var kendimde artık bel ağrısı yaşıyorum acayip derece eşime dün diyorum hicolmasa badana ya başlayalım ameliyattan önce hicolmasa 2 hafta yatıp dinlemeyi ama hayal vallah bazen bu yorgunluktan narkozdan nası uyanınca diyorum artık badana biter yardimci gelsin dolapları bile yapamıyorumayy canım ya, aynı şehirde olsak yardıma gelirdim ufak şeylerde olsa yapabileceklerimzor olacaktır tüm hazırlıkları tek başına yapmak. Eşine düşecek bir çok hazırlığı yapmak bu durumda, inşallah kolayca biter hazırlıkların hepsi, sen çok yorulmadan. Öyle yardım edecek komşun arkadaşın yok mu peki
Avent soothie diye googledan bi arat cnm iste o resimdeki burda hastane veriyor onlari anne gogsune en yakin olan oynus sanirim
Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
KATILIYORUM SANA HER İŞ ÇIKISINI BUGUNDE DOGURMADIK COK SUKUR DIYEREK GECIRIYORUM SU IKI HAFTADA BİTSE ARTIK....günaydın kızlar.. işe gelmenin işkence olduğu günlerin bitmesine az kaldı inşallah.. artık sürüne sürüne geliyorum çok ama çok yoruldum@kattina m canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.. ne güzel normal doğum oldu hayırlısıyla bize de nasip olur inşallah.. bir kaç güne toparlarsınız inşallah kavuşursunuz hemen.. doğum hikayeni bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?