2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
@cryofangel getirtmişti fazladan .sanırım sattı hepsini..ona sor bi istersen elinde kalmışmı

Kızlar sol ayak bileğim ve ayağımın üst kısmı şiş ,ya parmağımla bastırıyorum izi kalıyor yuvarla k normalmi bu ya
senin gene ayağın ve bileğin şiş canım. dua et. benim el parmaklarım da şişti. hatta geceleri elimi yumruk yapamıyorum. el parmak uçlarım avucuma değmiyor. hatta şimdi bile yumruk yaparken ellermin eklem yerleri acıyor. ayaklarımı sen düşün artık. balon oldum uçacam yakında.

Cok uzuldum canim.guven hersey.yanliz olmanada uzuldum.ama az kaldi dayan.olmazsa olmaz sikma canini bebegi dusun sadece temizlik canta kolay sadece duygusalsin ooyuzden daha cok hassaslastin bence esinde dogumdan sonra degisir.ben de yanliz basina hallediyorum herseyi insan cok hassaslasiyo ne annem ne kiz kardesim yardima gelemiyorlar.bende surekli dert ediniyorum gelemediklerini bile bile sorun temizlik degil yanlizlik hissetmek oyuzden hersey batiyor. Neyse gececek uzulme bebegide uzme

Günaydın güzel anneler

Takip edebildiğim kadarıyla doğum yapan arkadaşlarımız olmuş, Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah tüm bebeklere, bizlere de rahat doğumlar nasip etsin inşallah..
Ben de hazırlıklarını tamamlayamamış ama hiç strese girmeyenler grubundayım sanırım daha bebeğimin odası gelmedi, eşyalarının büyük kısmı yıkanmadı, ütülenmedi, evde temizlik yapılması şart, daha hastane çantam bile hazır değil ama bende acayip bi rahatlık var nedense.. Bi de hala çalışıyorum sanırım o yüzden de enerjim kalmıyor hiçbişey yapmaya, her sabah işe gelirken akşama çarşıya uğrayıp eksiklerimi alayım diyorum ama iş çıkış saati geldiğinde hiç enerjim kalmıyor ve direk eve gidiyorum, eksiklerimi ne zamn tamamlıcam onu bile bilmiyorum. Bi taraftan da amann bişey olmaz, eksiklerimi ne zaman tamamlıcam diye strese girip bebeğimi üzmektense eksik kalsınlar diyorum, garip ruh halleri işte

uykusuz geceler bende de var. klimanın önünde yarı çıplak yatıyorum genede sıcak basıyor. kendime ağır geliyorum. wc ye kalkmak eziyet gibi. her seferinde eşim yataktan düştüğümü sanıyo çok ilginç kalkma şekilleri buldum. şimdi gülüyorum kendime de Allah yardımcımız olsun. bu günleri hep gülerek hatırlayalım.

aynı durum bende de var. işteyken eve gidince bunları bunları yapacağım diye hayalimde tüm işleri sıraya sokuyorum. akşam eve kendimi zor atıyorum. bebişin herşeyini yıkadım ütüledim ama daha o kadar cok iş varki. çantam da hazır değil. iki gündür kışlık hazırlıgı yapıyorum kendimi taza fasulye bamya barbunyaya adadım resmen bu kış misafirim çok olacak. o yüzden dondurucuyu dolduruyorum. haftaya kardeşimin düğünü var. o çok ayrı zaten. bebişime fırsat kalmıyor bile. napacağım bilmiyorum. amaann diyorum hastane çıkışlarını alır gideriz :)

Benim kayin valide de oyle surekli temizlikci tutalim deyip duruyor benim takintilarim var herseyi kendim yapma hastaligim var. Bide kimseye sunu yap diyemem anneme bile diyemedim bugune kadar. Ama gecen duvar sileyim dedim biraz kasiklarim agirdi korktum ilk gebelik ve cok istedim simdi cevremdeki insanlara ve esime karsi sorumlulugum var bisey olursa diye surekli korkmaktan yavas yavas is yapiyorum. Zaten genel olarak meslegim agir is dolayisiyla bu isler kolay geliyor ama simdi hic alisik olmadigim bu vucut agirligindan is yapamamak delirtiyor beni.cok sabirsizim hersey bir an once olsun istiyorum. Ama sinirlenip sinirlenip sakinlesiyorum iste

KATILIYORUM SANA HER İŞ ÇIKISINI BUGUNDE DOGURMADIK COK SUKUR DIYEREK GECIRIYORUM SU IKI HAFTADA BİTSE ARTIK....

inşallah çabucak geçer.. bide gıcık oluyorum herkes bakıyor tip tip.. hala çalıyorum diye bir sürü yorum yapan var.. sanki zevk alıyoruz bu halde işe gelmekten

Canim şişlik çok önemli idrarda protein atıp atmadi ğin a batırdı mi

Kızlar saat 17:26 da bebegım dünyaya geldi. Ben cok iyiyim herşey normal oldu ama oğlum da solunum sorunu var başka bir hastaneye sevk ettiler babası yanında ben yarın taburcu olunca gidicem dua edin bize..
canım gözünüz aydın. en kısa zamanda bebeğini de alırsın kucağına inşallah. dualarımdasınız hep. Allah bebeğinle kızınla eşinle mutlu uzun huzurlu ömürler nasip etsin size..

Canim şişlik çok önemli idrarda protein atıp atmadi ğin a batırdı mi
baktırdım canım.. çıkmıyor hiç bişey. idrar yolu iltihabına bile hiç yakalanmadım neredeyse. ama bu hafta tekrar baktırayım bi. herhalde benim vücut ya çok su tutuyor ya da ben az su içiyorum anlamadım.

canım hamilelikte her duyguyu çok daha yoğun yasıyoruz. sen sadece kendini ve bebişini düşün bu aşamada. eşinle çözüm yolları arayın. ben hamilelik dönemimde eşimin başkasının adıyla kendi adını yan yana koyarak oluşturdugu mail hesaplarını buldum. aynı kişiyle daha önce de mesajlaşmasını yakaladım. sonu gelcek mi bilmiyorum. belirsizlikteyim. hiç bir zaman affetmeyeceğim. ömrümün en güzel döneminde bana bu sıkıntıları yaşattı. psikolojik olarak destek almaya ihtiyacım bile var. kendimin farkındayım. bir daha eskisi gibi olamayacagımızı düşünüyorum ve ona asla güvenmiyorum. ama şu an umrumda bile değil. çocugumun daha ilk zamanlarında anne ayrı baba ayrı büyümesini de istemiyorum. çok çıkmazdayım.

aynen cnm böyle bastırınca gamze gibi kalıyor 10-15 sn sonra geçiyor. ben 3 aydır bu durumdayım biliyorsun ödemi sıcaklar da tetikliyor cnm bilgin olsun. bol bol su iç. korkacak birşey yok cnm
canım bende de çok şişlik oluyor. hatta ellerim de şişiyor. ama idrarda protein yok. sen de protein var mı idrarda. baktırdın mı hiç?

inşallah çabucak geçer.. bide gıcık oluyorum herkes bakıyor tip tip.. hala çalıyorum diye bir sürü yorum yapan var.. sanki zevk alıyoruz bu halde işe gelmekten

aynı durum bende de var. herkes sen daha calışıyor musun diyor. neyi dokunuyosa calışmamın. daha cumartesi gidip çalışabilir raporu alcam. doğurana kadar gidip gelcem işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…