canım belli bi ücret karşılığında kimlik bilgilerini verip kart sahibi oluyorsun..verilen ücret belli yerlere bağış olarak veriliyor..ayrıca sitede dönem dönem yarışmalar düzenleniyor..yemek yarışması,makyaj,kombin yarışması gibi oraya katılanlara yada birinci olanlara ücretsiz hediye ediliyor..benimkide , site olarak soma faciasında yardım toplanmıştı şehit aileleri için ordan hediye olarak gelmişti.görünmez olarak konularda gezebiliyorsun,cinsellik bölümene yorum yapabiliyorsun,hareketli imza koyabiliyorsun gibi avantajları var...bu arada ücret 30 tlgünaydın cnm.sana konu dışı bisey sorcm.profilinin altında pro üye yaziyo onun anlamı ne bilgin var miayy çok merakliyimm
20 eylülDoktorun tahmini doğum tarihini soledimi cnm
aynı durum bende de var. işteyken eve gidince bunları bunları yapacağım diye hayalimde tüm işleri sıraya sokuyorum. akşam eve kendimi zor atıyorum. bebişin herşeyini yıkadım ütüledim ama daha o kadar cok iş varki. çantam da hazır değil. iki gündür kışlık hazırlıgı yapıyorumkendimi taza fasulye bamya barbunyaya adadım resmen bu kış misafirim çok olacak. o yüzden dondurucuyu dolduruyorum. haftaya kardeşimin düğünü var. o çok ayrı zaten. bebişime fırsat kalmıyor bile. napacağım bilmiyorum. amaann diyorum hastane çıkışlarını alır gideriz :)
benımde bulanıyor....sınır oldum hem sıcak hem bulantı offffMidesi bulanan varmı kızlar ya , sabahtan beri midem bulanıyor
bende de var o sertleşme canım ozellıkle ıkı gundürGünaydın bayanlar bir şey sormak istiyorum benim gibi olan varmı merak ediyorum bi kaç gündür karnım çok kasılıyor taş gibi oluyor bebeğim haraket ettiğinde canım çok yanıyor birde aşağıya çok baskı hissediyorum buda ara ara canımı çok yakıyor normal mi sizce..
Anladim canim Allah yardimcimiz olsun oyleysecanım kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.bide riskli gebelik kısmına girdiğimden dolayı riske atamıyorum kendimi ve bebeğimi..
Ne mutlu sana canım oyle bir kayınvaliden olduğu için bizimki hala iş bekliyorAllah razı olsun, yorulucam kendimi zorlayacağım diye çok korkuyorlar. Akşam kayınvalideme ne güldüm, diyor ki 40 gün odana kilitleyeceğim seni otur yatağına keyif yap çocuğunla en güzel günlerin.. Ben utanırım ama o kadar misafir gelecek doğumdan sonra, şuana kadar hep hizmet eden konumdan hizmet edilen oturuan durumuna geçecek olmak garip gelecek diyorum ama nafile, lohusalıkmış bu hepsi bana hizmet edecekmiş öle diyorlar
Vallahi bizim ki de ayni. Yalniz degilsin arkadasimNe mutlu sana canım oyle bir kayınvaliden olduğu için bizimki hala iş bekliyor
canım hamilelikte her duyguyu çok daha yoğun yasıyoruz. sen sadece kendini ve bebişini düşün bu aşamada. eşinle çözüm yolları arayın. ben hamilelik dönemimde eşimin başkasının adıyla kendi adını yan yana koyarak oluşturdugu mail hesaplarını buldum. aynı kişiyle daha önce de mesajlaşmasını yakaladım. sonu gelcek mi bilmiyorum. belirsizlikteyim. hiç bir zaman affetmeyeceğim. ömrümün en güzel döneminde bana bu sıkıntıları yaşattı. psikolojik olarak destek almaya ihtiyacım bile var. kendimin farkındayım. bir daha eskisi gibi olamayacagımızı düşünüyorum ve ona asla güvenmiyorum. ama şu an umrumda bile değil. çocugumun daha ilk zamanlarında anne ayrı baba ayrı büyümesini de istemiyorum. çok çıkmazdayım.
Annemle kız kardeşim geldi sağolsun bebeğin kıyafetlerini yıkayıp utulediler bana kiyamiyor lar bende iyice agirlastim zaten annemde dün evimi sildi süpür du kıyafetleri yerlestirdik beraber bana kiyamiyor bende ona tabi anne gibisi kesinlikle yok hani derler ya elin kızı ele ucuz olurmus o hesap kaynanada kızım şu yemeyi canım çekiyor şunu yapalımmi bunu yapalımmi diyor hamile olan o sanki sinir oluyorum bu zamana kadar hiç demedi canın bişe istiyormu yapım demediVallahi bizim ki de ayni. Yalniz degilsin arkadasim
Canım kaybolduğunda falan hemen gidip bulabileceğim bi emzik alacağım,
Nerden baksan 2 yıl kullanacak kimbilir kaç kere kaybolacak :)
Günaydın bayanlar bir şey sormak istiyorum benim gibi olan varmı merak ediyorum bi kaç gündür karnım çok kasılıyor taş gibi oluyor bebeğim haraket ettiğinde canım çok yanıyor birde aşağıya çok baskı hissediyorum buda ara ara canımı çok yakıyor normal mi sizce..
amann napalım sağlık olsun da eksik kalsın yapamadıklarımız, dediğin gibi bi hastane çıkışı bi de anne yeter bebişeben kışlık olarakta bişey yapmadım, sadece vişne ve erik koydum 2 şer kilo, onları da lohusayken içeyim de sütüm bol olsun diye, misafirler için değil yani gelen gidene de superfresh in böreklerinden aldım birkaç paket, onları yaparım yanına da ablam annem vs kek ya da tatlı kurabiye yapar diye düşünüyorum, çok strese girmeden zihnimde hallettim, inşallah pratikte de sıkıntısız hallederim düğün olması da ayrı bi telaşedir eminim ki, allah kolaylık versin
tatlım bnm arkadaşım yaptı, instagramda da satıyor.. kucukmucizelerdukkaniiiCanm bisey sorucm senin terlik ve tacini begenmistim çıkıp alamcm internetten söylemem lazmnerden almstn ve fiyati neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?