2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın cnm.sana konu dışı bisey sorcm.profilinin altında pro üye yaziyo onun anlamı ne bilgin var mi ayy çok merakliyimm
canım belli bi ücret karşılığında kimlik bilgilerini verip kart sahibi oluyorsun..verilen ücret belli yerlere bağış olarak veriliyor..ayrıca sitede dönem dönem yarışmalar düzenleniyor..yemek yarışması,makyaj,kombin yarışması gibi oraya katılanlara yada birinci olanlara ücretsiz hediye ediliyor..benimkide , site olarak soma faciasında yardım toplanmıştı şehit aileleri için ordan hediye olarak gelmişti.görünmez olarak konularda gezebiliyorsun,cinsellik bölümene yorum yapabiliyorsun,hareketli imza koyabiliyorsun gibi avantajları var...bu arada ücret 30 tl

Son düzenleme:
Günaydın bayanlar bir şey sormak istiyorum benim gibi olan varmı merak ediyorum bi kaç gündür karnım çok kasılıyor taş gibi oluyor bebeğim haraket ettiğinde canım çok yanıyor birde aşağıya çok baskı hissediyorum buda ara ara canımı çok yakıyor normal mi sizce..

amann napalım sağlık olsun da eksik kalsın yapamadıklarımız, dediğin gibi bi hastane çıkışı bi de anne yeter bebişe ben kışlık olarakta bişey yapmadım, sadece vişne ve erik koydum 2 şer kilo, onları da lohusayken içeyim de sütüm bol olsun diye, misafirler için değil yani gelen gidene de superfresh in böreklerinden aldım birkaç paket, onları yaparım yanına da ablam annem vs kek ya da tatlı kurabiye yapar diye düşünüyorum, çok strese girmeden zihnimde hallettim, inşallah pratikte de sıkıntısız hallederim düğün olması da ayrı bi telaşedir eminim ki, allah kolaylık versin

bende de var o sertleşme canım ozellıkle ıkı gundür

Ne mutlu sana canım oyle bir kayınvaliden olduğu için bizimki hala iş bekliyor

ahh cnm allah kolaylık versin.. eşin bu drma sn hamileyken mi başladı yoksa dha da önceye dayanan bi drm mu? her türlü affedilmesi çok zor.. ama annelik duygusuyla evladını düşünüp bi hamle yapamamanı da anlıyorum.. yine de sindirmesi zor, ben olsam şöyle yapardım diyemiorum çnkü insan başına gelmeden anlamaz..
allahım sna en hayırlı yolu göstersin inş..

Vallahi bizim ki de ayni. Yalniz degilsin arkadasim
Annemle kız kardeşim geldi sağolsun bebeğin kıyafetlerini yıkayıp utulediler bana kiyamiyor lar bende iyice agirlastim zaten annemde dün evimi sildi süpür du kıyafetleri yerlestirdik beraber bana kiyamiyor bende ona tabi anne gibisi kesinlikle yok hani derler ya elin kızı ele ucuz olurmus o hesap kaynanada kızım şu yemeyi canım çekiyor şunu yapalımmi bunu yapalımmi diyor hamile olan o sanki sinir oluyorum bu zamana kadar hiç demedi canın bişe istiyormu yapım demedi

Canım kaybolduğunda falan hemen gidip bulabileceğim bi emzik alacağım,
Nerden baksan 2 yıl kullanacak kimbilir kaç kere kaybolacak :)

SUHAN

kızlarcım ztn 5 tane fazla almıştım, hepsi o gün bitti :) ama sonradan soran çok oldu... soothieler 2 şerli satılıyor zaten, instagramda satanlar var 30 tlden veriyorlar, aklında olsun chekcim :)

Kasılmam olduğunda hem ben hem oğlum hareket ederken canım çok canıyor benim de. Aşağıdaki baskı oğlum döndüğünden beri var, bir de kilosu da biraz fazla oğlumun ve evet artık benim de bazen canımı yakıyor. Tarif edilen çatı ağrısından farklı, bazen sanki çıkmak için zorluyormuş gibi sızı hissediyorum.. Hepsi normalmiş, doğum yaklaşmış ya olurmuşmuş.. Artık doktoruma ve anneme diyorumki ben ölüyorum desem hamilelikte normal diyceksiniz diye korkuyorum

aynen düğün çok ayrı bir telaş. bebişimin hep telaşlı ve yoğun olcak galiba. hamile kaldığımdan beri hep bir yerlere yetişme bi işi bitirme telaşımız var :) vişne ve erik bende alıp koycam. lohusa serbeti yerine onları kaynatıp vermeyi düşünüyorum. bi iki kere içtim içim bayılıyodu

Canm bisey sorucm senin terlik ve tacini begenmistim çıkıp alamcm internetten söylemem lazm nerden almstn ve fiyati neydi
tatlım bnm arkadaşım yaptı, instagramda da satıyor.. kucukmucizelerdukkaniii ama arkadaşım 10 ağustosa kdr tatilde, bi görüş bakalım inş yetiştirebilir bana baya birşey yapıyor toptan ödicem ama sanırım terlik taç 70 tlydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…