Ben almıyacagımm. Kimse ilk 6-12 ay kullanılmıyo diyor. Park yatak aldımm
ayyy aynı bennnn :) bu kadar özetle anlatılabilir birden çıkacak diye çok korkuyorum o kadar yani bebeğin kilosundan olabilir mi peki 32 kaftalıkken 2300 kg ölçmüştü dr amaKasılmam olduğunda hem ben hem oğlum hareket ederken canım çok canıyor benim de. Aşağıdaki baskı oğlum döndüğünden beri var, bir de kilosu da biraz fazla oğlumun ve evet artık benim de bazen canımı yakıyor. Tarif edilen çatı ağrısından farklı, bazen sanki çıkmak için zorluyormuş gibi sızı hissediyorum.. Hepsi normalmiş, doğum yaklaşmış ya olurmuşmuş.. Artık doktoruma ve anneme diyorumki ben ölüyorum desem hamilelikte normal diyceksiniz diye korkuyorum
aynen düğün çok ayrı bir telaş. bebişimin hep telaşlı ve yoğun olcak galiba. hamile kaldığımdan beri hep bir yerlere yetişme bi işi bitirme telaşımız var :) vişne ve erik bende alıp koycam. lohusa serbeti yerine onları kaynatıp vermeyi düşünüyorum. bi iki kere içtim içim bayılıyodu
ahh cnm allah kolaylık versin.. eşin bu drma sn hamileyken mi başladı yoksa dha da önceye dayanan bi drm mu? her türlü affedilmesi çok zor.. ama annelik duygusuyla evladını düşünüp bi hamle yapamamanı da anlıyorum.. yine de sindirmesi zor, ben olsam şöyle yapardım diyemiorum çnkü insan başına gelmeden anlamaz..
allahım sna en hayırlı yolu göstersin inş..
Tarsus'a gezmeye gittiğimde kaynar çayı diye bi çay içmiştim. Lohusa şerbeti yerine bu çaydan yaparlarmış :) içerisinde yanlış hatırlamıyorsam 7 çeşit baharat vardı. Orda sıcak içmiştim, üzerine de ceviz koymuşlardı ama istanbula döndüğümde soğuk da denedik tadı gene güzeldi. Poşetle de satıyorlardı orda, istanbuldaki aktarlar da genelde biliyor bu çayı :) ben de lohusa şerbetinde içi bayılanlardanım, çok şekerli birşey.. Ya vişne şerbeti, ya kaynar çayı ya da karanfil zencefil gibi şeylerle karıştırılmış lohusa şerbeti yapmayı düşünüyorum. Kayınvalidem eltime yapmıştı zencefili ve karanfili hatırlıyorum başka şeyler de koymuştu ve kırmızı lohusa şekerini şeker niyetine eklemişti. Tarifini alınca burda paylaşırım onun da :)
ayyy aynı bennnn :) bu kadar özetle anlatılabilir birden çıkacak diye çok korkuyorum o kadar yani bebeğin kilosundan olabilir mi peki 32 kaftalıkken 2300 kg ölçmüştü dr ama
Annemle kız kardeşim geldi sağolsun bebeğin kıyafetlerini yıkayıp utulediler bana kiyamiyor lar bende iyice agirlastim zaten annemde dün evimi sildi süpür du kıyafetleri yerlestirdik beraber bana kiyamiyor bende ona tabi anne gibisi kesinlikle yok hani derler ya elin kızı ele ucuz olurmus o hesap kaynanada kızım şu yemeyi canım çekiyor şunu yapalımmi bunu yapalımmi diyor hamile olan o sanki sinir oluyorum bu zamana kadar hiç demedi canın bişe istiyormu yapım demedi
ahh annelerimiz ahhh..benimkide doğumdan bir hafta önce gelirim diyor.bende haftasonu sadece hastaneye götüreceklerimi yıkayıp hazırlıcam...bikaç hafta sonrada evin temizliği olur..perdeler duvarlar vs..annem geldiğinde herşey hazır olur oda sadece benimle ilgilenmiş olur inşşAnnemle kız kardeşim geldi sağolsun bebeğin kıyafetlerini yıkayıp utulediler bana kiyamiyor lar bende iyice agirlastim zaten annemde dün evimi sildi süpür du kıyafetleri yerlestirdik beraber bana kiyamiyor bende ona tabi anne gibisi kesinlikle yok hani derler ya elin kızı ele ucuz olurmus o hesap kaynanada kızım şu yemeyi canım çekiyor şunu yapalımmi bunu yapalımmi diyor hamile olan o sanki sinir oluyorum bu zamana kadar hiç demedi canın bişe istiyormu yapım demedi
canım iyi günlerde kullanın.çok güzelmiş.Eki Görüntüle 1598020 Eki Görüntüle 1598021 Eki Görüntüle 1598022 Eki Görüntüle 1598024
Markafonide cok güzel indirim vardı ben de hastane cikisi ve taci uygun fiyata aldim, bez sadece 46 tl ,premium care 50 tanesi normalde cok pahali bu jumbo paket,sizde bir bakın isterseniz
canım ben başka hastanede ölçtürdüm.daha fazla çıktı ama demirim düşmüş.Kontrolden ciktik kizim 2200 gr olmus doktor normal diyor ama bana az gibi geldi kilosubu aralar sicaklardan istahim tamamen kapandi kizimi iyi besleyemedim demekki. Hersey normal dogum pozisyonunuda almis ama kan degerim ayni 9 kusurlerde devam ediyor bi turlu 9 uzerine cikaramadim. Neyseki dusme yok bu sekilde kalmaya devam ederse sorun olmaz dedi doktorum. Ama sizlerden duydugum kadariyla 12 olmaliymis en dusuk yanlismi hatirliyorum acaba
Canim Benim kan degerimde dusmustu doktorum 10 nun altina dusmedikce sorun olarak gormuyoruz dedi sanirim surekli bir dusus olursa sikinti oluyor.Kontrolden ciktik kizim 2200 gr olmus doktor normal diyor ama bana az gibi geldi kilosubu aralar sicaklardan istahim tamamen kapandi kizimi iyi besleyemedim demekki. Hersey normal dogum pozisyonunuda almis ama kan degerim ayni 9 kusurlerde devam ediyor bi turlu 9 uzerine cikaramadim. Neyseki dusme yok bu sekilde kalmaya devam ederse sorun olmaz dedi doktorum. Ama sizlerden duydugum kadariyla 12 olmaliymis en dusuk yanlismi hatirliyorum acaba
paylaş canım alternatif olsun bize de. kaynar cayı dediğini de aktarlardan bulabilir miyiz ki. üzerine ceviz falan iyi fikir aslında
özlem senmiydin tuzlu kurabiye tarifi vereck olan..kaçırdım ben tarifi yaKızlar kendinizi cok yormaym derim temizlik her zaman olur ama bebeklerde sizinle birlikte yoruluyor aynı vücudu paylaşıyoruz çünkü dün bende az az dinlenerek yaptım dünden beri kızım baya hareketsiz çok pişman oldum bundan sonra daha dikkatli olucam kendime çok kızdım
reklama giriyor sanırım ondan otomatik olarak site önlem alıyorKaynar çayı dediğimde çengelköy baharatçısı bana hazırlayıp vermişti. Acaba büyük aktar olduğundan mı biliyorlar diye merakımdan mahalle arasındaki aktara da sordum o da biliyordu hazırladı :) ama şöyle birşey var en güzeli tarsustan getirdiğim pakettekinin tadıydı. Gramajları farklı biliyorlar sanırım. Ben netten bulmuştum bi tarif. Onlar da tarsustan getirdikleri paketi açıp tek tek gramajını hesaplayıp yazmışlar :)) aktar bilmese de bu ölçülerle hazırlatılabilir sanırım :)
http://kuzeytan.kadinlarkulubu.com.tr/2010/06/kaynar.html?m=1
Bu kadınlar kulubü yazan kısmına blogspot yazmanız gerekiyor. Neden linkler böyle çıkıyor anlamadım
paylaşırsan sevınırım canım bende 10 paket vişne attım dondurucuya gelenlere ikramlık şerbet yapıcam karanfil ve tarçın kuyup ...sende tarıfını yazarsan sevınırımTarsus'a gezmeye gittiğimde kaynar çayı diye bi çay içmiştim. Lohusa şerbeti yerine bu çaydan yaparlarmış :) içerisinde yanlış hatırlamıyorsam 7 çeşit baharat vardı. Orda sıcak içmiştim, üzerine de ceviz koymuşlardı ama istanbula döndüğümde soğuk da denedik tadı gene güzeldi. Poşetle de satıyorlardı orda, istanbuldaki aktarlar da genelde biliyor bu çayı :) ben de lohusa şerbetinde içi bayılanlardanım, çok şekerli birşey.. Ya vişne şerbeti, ya kaynar çayı ya da karanfil zencefil gibi şeylerle karıştırılmış lohusa şerbeti yapmayı düşünüyorum. Kayınvalidem eltime yapmıştı zencefili ve karanfili hatırlıyorum başka şeyler de koymuştu ve kırmızı lohusa şekerini şeker niyetine eklemişti. Tarifini alınca burda paylaşırım onun da :)
merhaba kızlar umarım herkes iyidir.
vakit yaklaştıkça benimde stresim arttı biraz itiraf edeyim
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.
kızlar hastane çıkışı alıcam.ama kararsız kaldım.hastaneler çok sıcak
sizin hastane çıkışları uzun kollu mu?yinede üşür diyorlar ama,
siz nasıl yaptınız?
ben hiç yapamıyorum zaten..haftasonu bitek yatak odamı toparlmaya çalıştım bebeğin beşiğini eşyalarını koyacağım şifonyeri sildim..gerini eşim yapıyor..zaten uykusuzluk vs öldürüyor biziKızlar kendinizi cok yormaym derim temizlik her zaman olur ama bebeklerde sizinle birlikte yoruluyor aynı vücudu paylaşıyoruz çünkü dün bende az az dinlenerek yaptım dünden beri kızım baya hareketsiz çok pişman oldum bundan sonra daha dikkatli olucam kendime çok kızdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?