canım ben normal kolsuz çıtçıtlı alta..üstede hastane çıkışını giydirmeyi düşünüyorum..çorap giydiriliyormu bilmiyorum..bide ince yelek götürecem üstüne giydiriler belki.çünkü hastane odaları genelde serin oluyor..battaniyede alıcaz zaten yanımızaBenim aldığım hastane çıkışları hep uzun kollu. Ya her kafadan bi ses çıkıyor, umarım yanlış yapmam ama biraz içgüdüsel olarak hareket etme kararı aldım ben bu konudayani hani derler ya bebek anneden bir kat fazla giymeli diye öyle davranacağım. Uzun kollu giydireceğim ama içerisine o incecik zıbınlardan mı yoksa yarım kollu mu yoksa kolsuz body mi giydireceğime kendime göre karar vermeye karar verdim ben. E yanımızda battaniyemiz de olacak, bi de üstüne hava zaten sıcak o kadar gelen giden arasında da onlar da sıcaklar muhtemelen. Üşütmeyelim diye yavrucağa isilik döktürmekten korkuyorum ama bu konuda bildiğimi okurken annem ve kayınvalidemden de korkmuyor değilim
ya maşallah enerjine hayran kaldım...ben bıraz ıs yapsam yaptıgım ısın ıkı katı kadar yatıyorum kii temzilik dolap cekmece hak getirebende buı tarz işleri ayın 15 ınden sonra temızlıkcılere bıraktım bunları ben mumkun degıl yapamam
paylaşırsan sevınırım canım bende 10 paket vişne attım dondurucuya gelenlere ikramlık şerbet yapıcam karanfil ve tarçın kuyup ...sende tarıfını yazarsan sevınırım
Allah razı olsun, eşimin ailesinin hepsi öyle gelinlerini el üstünde tutarlar, teyzeleri kayınvalidem görümcem kuzenleri hep yardımcıdırlar. Ailede kadına karşı özel bir hassasiyet var, korur kollarlar ağır iş yaptırmazlar. Erkekler birçok işte yardımcı destekleyicidirler. Tabi bu durum karşılıklar bende onlara karşı öyle davranıyorum. gül gibi geçinip gidiyoruz çok şükür :)Ne mutlu sana canım oyle bir kayınvaliden olduğu için bizimki hala iş bekliyor
canım ben ilkini kışın doğurdum.ama kışın bile aşırı sıcak oluyor hastaneler.Benim aldığım hastane çıkışları hep uzun kollu. Ya her kafadan bi ses çıkıyor, umarım yanlış yapmam ama biraz içgüdüsel olarak hareket etme kararı aldım ben bu konudayani hani derler ya bebek anneden bir kat fazla giymeli diye öyle davranacağım. Uzun kollu giydireceğim ama içerisine o incecik zıbınlardan mı yoksa yarım kollu mu yoksa kolsuz body mi giydireceğime kendime göre karar vermeye karar verdim ben. E yanımızda battaniyemiz de olacak, bi de üstüne hava zaten sıcak o kadar gelen giden arasında da onlar da sıcaklar muhtemelen. Üşütmeyelim diye yavrucağa isilik döktürmekten korkuyorum ama bu konuda bildiğimi okurken annem ve kayınvalidemden de korkmuyor değilim
canım ben normal kolsuz çıtçıtlı alta..üstede hastane çıkışını giydirmeyi düşünüyorum..çorap giydiriliyormu bilmiyorum..bide ince yelek götürecem üstüne giydiriler belki.çünkü hastane odaları genelde serin oluyor..battaniyede alıcaz zaten yanımıza
özlem senmiydin tuzlu kurabiye tarifi vereck olan..kaçırdım ben tarifi ya
kendi durumumuza göre ayarlatırız odalarımızın ısısını artık..yanımızda büyüklerde olucak..bakalım şimdi onlarda yazar öğrenelim..sonuçta hazırlıklı gidicez duruma göre ya azaltıcaz yada sarıp sarmalıcazEltimde eltim çok terliyor, üşütür diye odadaki klimayı açmıyorlardı. Erimiştik odada hem de nisan ayında. Hep aklıma o geliyor bide şimdiki havayı düşününce bilemiyorumkiçorap yelek koyacağım ben de inşallah ama artık öğreniriz heralde. Hiç olmadı lahana gibi giydiririm, terlerse tek tek katlarını azaltırım diyorum ya doğuran annelerimizden bu konuda bilgilendirme beklemekteyim şahsen :))
Bende kimseye birşey diyemem yardım edin bana diye, annem dün iş yapcam zorlayacağım kendimi diye korkup gelmiş, ben çağırmadan geliyorlar. Eşim zaten biraz pimpirikli neredeyse 2 kiloluk şeyi bile taşımama izin vermicek :)) onlardan gizli saklı ufak tefek şeyler yapıyorum. Bu sabah dolap içlerimi falan temizlemeye başladım, bugün sandalyelerimi, kapılarımı, mutfak dolaplarımın alt kısmını temizlemeyi planlıyorum. Onlar gelene kadar en azından aç buçuk toparlayayım ki içim rahat etsin. uzanacağım ağır kaldıracağım şeyleri onlara bırakıyorum. Ben geçen yıl rahip iltihabından dolayı bir bebek kaybettim. İş yaptırmak istememelerinin altında oda yatıyordur belki ama ben kendimi iyi hissediyorum ufak tefek şeyler yapmak için en azından, zorlamıyorum senin gibi ağır ağır mola vererek yapıyorum. İnşallah hepimizin temizliği işleri kolaycacık biterBenim kayin valide de oyle surekli temizlikci tutalim deyip duruyor benim takintilarim var herseyi kendim yapma hastaligim var. Bide kimseye sunu yap diyemem anneme bile diyemedim bugune kadar. Ama gecen duvar sileyim dedim biraz kasiklarim agirdi korktum ilk gebelik ve cok istedim simdi cevremdeki insanlara ve esime karsi sorumlulugum var bisey olursa diye surekli korkmaktan yavas yavas is yapiyorum. Zaten genel olarak meslegim agir is dolayisiyla bu isler kolay geliyor ama simdi hic alisik olmadigim bu vucut agirligindan is yapamamak delirtiyor beni.cok sabirsizim hersey bir an once olsun istiyorum. Ama sinirlenip sinirlenip sakinlesiyorum iste
mersi canımcımVerdim canm tekrar ataym sana resmi
himm baya avantajliymis.aylık mi 30 TLcanım belli bi ücret karşılığında kimlik bilgilerini verip kart sahibi oluyorsun..verilen ücret belli yerlere bağış olarak veriliyor..ayrıca sitede dönem dönem yarışmalar düzenleniyor..yemek yarışması,makyaj,kombin yarışması gibi oraya katılanlara yada birinci olanlara ücretsiz hediye ediliyor..benimkide , site olarak soma faciasında yardım toplanmıştı şehit aileleri için ordan hediye olarak gelmişti.görünmez olarak konularda gezebiliyorsun,cinsellik bölümene yorum yapabiliyorsun,hareketli imza koyabiliyorsun gibi avantajları var...bu arada ücret 30 tl
tatlım bnm arkadaşım yaptı, instagramda da satıyor.. kucukmucizelerdukkaniiiama arkadaşım 10 ağustosa kdr tatilde, bi görüş bakalım inş yetiştirebilir bana baya birşey yapıyor toptan ödicem ama sanırım terlik taç 70 tlydi
ben mecburen yardımcı alıcam..kendim hayatta yapamam bu karınla...sende dikkat et canım.eşin haklı bence.eğilip bükülürken yada bişeye uzanırken Allah korusun bebişlere zarar gelmesinBende kimseye birşey diyemem yardım edin bana diye, annem dün iş yapcam zorlayacağım kendimi diye korkup gelmiş, ben çağırmadan geliyorlar. Eşim zaten biraz pimpirikli neredeyse 2 kiloluk şeyi bile taşımama izin vermicek :)) onlardan gizli saklı ufak tefek şeyler yapıyorum. Bu sabah dolap içlerimi falan temizlemeye başladım, bugün sandalyelerimi, kapılarımı, mutfak dolaplarımın alt kısmını temizlemeyi planlıyorum. Onlar gelene kadar en azından aç buçuk toparlayayım ki içim rahat etsin. uzanacağım ağır kaldıracağım şeyleri onlara bırakıyorum. Ben geçen yıl rahip iltihabından dolayı bir bebek kaybettim. İş yaptırmak istememelerinin altında oda yatıyordur belki ama ben kendimi iyi hissediyorum ufak tefek şeyler yapmak için en azından, zorlamıyorum senin gibi ağır ağır mola vererek yapıyorum. İnşallah hepimizin temizliği işleri kolaycacık biter
nolcak ki, burada birbirimizin tüm dertlerine sevinçlerine ortak oluyoruz. Birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz. Gelmişim bir ütüne bir işine yardım etmişim çok mu :) Rabbim inşallah hepimizden razı olsun ve işlerimizi kolaylaştırsın hep güzellikler versin hazinesinden.. Benimde kayınvalidemin hem astımı hem şekeri var, çok büyük şeyler yapamasa da yinede destek oluyor çok şükür. Annem kayınvalideme göre daha dinç elim kolum oldu hamilelikte. Dün diyorum ikisine ne ben sizin hakkınızı nasıl ödeyeceğim diye :) dalga geçiyorlar benle günlük ücretimizi yazar göndeririz ona göre ödeme yaparsın diye.. Hepsi hallolur merak etme, önemli olan bebeklerimizin sağlıkla dünyaya gelmesi ve bizlerin onlarla güzel ilgilenebilmemiz. Aslında bizler abartıyoruz bu temizlik ve hazırlık işini. Oysa çok eskiden lohusalar 40 gün rahatsız edilmezmiş, ki dinlenebilsin bebeğine alışsın, hamileliğin ve doğumun tüm yıpratıcı etkilerini üzerinden atsın diye, çok özel ve mahrem bir süreç çünkü. Oysa şimdi öyle mi daha hastanede başlıyor ziyaretler. Bebekelerimizle yaşayacağımız belki de en sessiz ve sakin yalnız olması gereken anları bu şekilde yaşıyoruz. Eski insanlar daha düşünceliymiş dedirtiyor duyuncaCanim benim cok tesekkur ederim dusunmen yeter,Allah razi olsun canim,cok tesekkur ediyorum hic tanimadigim insandan bole bise duymak nekadar guzel.Yokki kimse yok canım ya annemde gelcek ama bel fıtığı var ona hayatta is yaptırmam kayinvalide desen onunda astimi var kendimde artık bel ağrısı yaşıyorum acayip derece eşime dün diyorum hicolmasa badana ya başlayalım ameliyattan önce hicolmasa 2 hafta yatıp dinlemeyi ama hayal vallah bazen bu yorgunluktan narkozdan nası uyanınca diyorum artık badana biter yardimci gelsin dolapları bile yapamıyorum
yok canım bi kerelik sadece..sadece rengin kırmızı oluyor..çok ta bi fark yok yani normal üyelerle..himm baya avantajliymis.aylık mi 30 TL
Haklısın misk, eşimde haklı biliyorum ama herşeyi annemler bırakmaya da utanıyorum. Mola vere vere çok yorulup zorlanmadan birşeyleri halletmeye çalışıyorum işte. Belki de çok kilo almadığım için kendimi hala yapabilir hissediyorum, karpuz gibi bir karnım var sadece :) yinede 36. hafta bitti daha dikkatli olmalıyım sanırımben mecburen yardımcı alıcam..kendim hayatta yapamam bu karınla...sende dikkat et canım.eşin haklı bence.eğilip bükülürken yada bişeye uzanırken Allah korusun bebişlere zarar gelmesin
Canım benim hep 10-11 civarı seyrediyor en az 12 olması gerekiyor diye sartlandirma kendini 10 çıktığında bile doktorum sıkıntı değil demisti...Kontrolden ciktik kizim 2200 gr olmus doktor normal diyor ama bana az gibi geldi kilosubu aralar sicaklardan istahim tamamen kapandi kizimi iyi besleyemedim demekki. Hersey normal dogum pozisyonunuda almis ama kan degerim ayni 9 kusurlerde devam ediyor bi turlu 9 uzerine cikaramadim. Neyseki dusme yok bu sekilde kalmaya devam ederse sorun olmaz dedi doktorum. Ama sizlerden duydugum kadariyla 12 olmaliymis en dusuk yanlismi hatirliyorum acaba
Verdim canm tekrar ataym sana resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?