2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım anneme sorim öyle net bilgi verim doğumdan sonra yapan olmazmı ki annenler falan sen hazirlarsin malzemeyi yedi türlü baharat falan tulbentin içine koyup tencerenin içine atıp kaybatiliyordu sanırım sıcak tuketiyoruz biz adı üstünde kaynar dur annemi arayim sorim

ama b u durumda senin takviminde yanlış..3 ekim gözüküyor..kaç haftalık görülüyor bebeğin..öndemi gidiyor acaba haftası

bende merak ettim

Bence sakin ol bir sıkıntın yoksa 1 haftadan bir şey olmaz varsa da zaten randevuyu beklemek olmaz. Eylül sonu doğum yapacaklar olarak biz son aylara daha yeni giriyoruz :) İlk aylarda 10 günde bir giderken (ki o zaman düşük tehlikesi vardı) son görüşmemizden sonra izinlerimiz yüzünden 40 gün sonra görüştüm doktorla öyle denk geldi. Doktoruna güven bence sakin ol, tedirginlik daha kötü etki eder bebişlere. Bir aksilik hissetse doktorun vebaline girmez çağırırdı. Bence haftaya gidince 2 haftada 1 e düşürür zaten randevuları doktorun.

Çok teşekkür ederim canım 3 hafta kaldı doguma yakın zamanda okurum ınsallah...acve hurması aldım ama ne niyetle okuyacağımızı hatırlayamadım...

ya biraz saçma olucak ama totem gibi bişi yaptım...kızlardan biri açar heralde..yada sen aç istersen..daha konuyu açan olmadı

eşim ramazanda hurma almıştı..onu okuyacam ben ...özelliklemi almam gerekiyor acaba

@kuzucuk87 ben de adanalıyım bizde kaynar yapılır hatta bebek olsada içsek denilir süt arttırır derler biz sedece onu eve gelene ikram ederiz soğuk hiç denemedim ama bu sıcaklarda bende soğuk içerim heralde

Canım zaten onlar bebeği emmeye zorlıcaklar, mecbur kalmadıkça mama dahi vermezler bizim 1 kere vermişlerdi sütüm tam gelene kadar
O zaman mamayı da dert etmiyim diyorsun canım...of basak burcu kadını olmak bazen insani çok yoruyor detaylarda boğuluyorum bazen...

Basimin altinda iki yastık var,oturur pozisyondayim nerdeyse, kalbim cok sikisiyor 3 gundur uyuyamadim,ne gunduz ne gece, doktora gitsem ne yaparki hicbir sey degilmi? Ne bileyim bi serum vs mi gerekiyor cok yıprandım uyuyamadikca
Bende hiç uyuyamiyodum bana sakinleştirici bitkisel bi sürüp verdi çok şükür uyuyorum gece ağlamaklı oluyodum gözümden uyku akiyodu ama uyuyamiyodum buda insanı mahvediyor çok yorgun oluyorum gün içinde dr bi danis bence

Kizlar bana nst hakkında bilgi verir misiniz .nst ayrintili ultrasonmu kacinci haftada yapi
haklisin tatlim sanirim bebisimi özledim iyi olduğunu görmek duymak için bahanelerle ariyorum.birde bu nst kacinci hafta yapiliyor ona geç kalmiyim ?

O zaman mamayı da dert etmiyim diyorsun canım...of basak burcu kadını olmak bazen insani çok yoruyor detaylarda boğuluyorum bazen...

tatlım bizim oğluşlar da vakitlice gelirlerse başak olucaklar.. benim eşim de başak, ben aslanım.. aslında pek anlaşamazlar deniyor ama ben başaklara bayılıyorum :))
ince düşünmeleri, ayrıntıcı detaycı olmaları, temiz titiz olmaları, çalışkan ve merhametli olmaları.. tabiki her başak aynı değildir ama bnm tanıdığım başaklar hep böyleydi :) o yüzden tabiki de önce sağlıklı olsun sonra başak özelliklerini taşıyan bi başak oğluşum olsun istiyorum

Kızlar önceden muhabbeti olmuştu 3 hurmaya 3 Yasin okunup çantasına koyacak olan vardı Yasinler hurmalara ne niyetle okunacaktı hatırlayanınız var mi?

benim bildiğim kadarıyla bir tanesi kolay doğum için doğuma giderken anneye, biri bebek doğunca ağzına sürülmesi sünnet olduğu için, biri de doğumdan sonra yine anneye sütü olsun diye.. ben bu şekilde biliyorum böyle yapıcam inşallah canım.. zaten bol bol hurma yemek çok önemliymiş doğumu kolaylaştırıyormuş, doğumdan sonra da sütü artırıcı etkisi varmış.. inşallah bize de faydalı olur..

aynı durum bende de var. herkes sen daha calışıyor musun diyor. neyi dokunuyosa calışmamın. daha cumartesi gidip çalışabilir raporu alcam. doğurana kadar gidip gelcem işe

Senin daha çok varmış canım Allah kolaylık versin... benim bir hafta bile kalmadı.. şimdiye kadar bi şekilde geçti de bu son hafta hakikaten çok zorladı beni.. Allah yardımcımız olsun hepimizin...

Internetten arastirsana fiyatları biraz yüksek ama var ve hızlı gönderi yapıyorlar genel de biraz arastirmistim önce

Canım sana söyle diyeyim dedigin ozellikleri taşıyorum genel olarak ama bazen detaylarda boğulmuyor degilim...
Benim eşim de basak, basak erkeği hakikaten çok ideal hayata her acıdan pozitif bakan iletişimi kuvvetli bulunduklari ortamı enerjileri ile değiştiren insanlardır...bir de bunu demeden geçemeyeceğim çok düzenli benden bile, burgun bile arkasını toplamış degilim o arkamı toplar yeri geldiğinde...Velhasıl Efe bey harika bir basak erkeği olacak ınsallah...

kızlar bu arada hergün hurma yemeye gayret edin.. rahim kaslarının açılmasında kolaylık sağlıyormuş.. daha önce yine bahsi geçmişti hazır konusu açılmışken tekrar söylemekte fayda var.. ben elimden geldiğince yemeye çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…