2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Insallah canım faydasını görürüz...canım o kadar çok çekiyor ki hurma ama sezeryan olacagim ıcın yemiyorum kasılma yapar diye doğumdan sonra artık bol bol tüketicim ınsallah...

Kendini strese sokma inşallah bişey yoktur dr gidince rahatlatır seni son zamanlar ağrı olması normal diyo çoğu arkadaş

Kayinvalidelerin çoğu gelinleriyle sidik yaristirmaya meraklı olduğundan senin yerine onun canı istiyordur baksana. Allah muhtaç etmesin annelerimizi de basimizdan eksik etmesin diyorum

Aynen canm dogumu kolaylaştrdıgını eşimde duymuş ewden hurmayı eksik etmiyo saolsun ama benden çok kendisi yiyor sonrada sanki sen degil ben dogurucam diyor deli

Insallah canım faydasını görürüz...canım o kadar çok çekiyor ki hurma ama sezeryan olacagim ıcın yemiyorum kasılma yapar diye doğumdan sonra artık bol bol tüketicim ınsallah...

canım benim bende zorla yemeye çalışıyorum hiç canım istemiyor.. sende doğumdan sonra bol bol yersin artık sütünü artırır inşallah canım...

Maddi olarak bişey diyemem ama manevi olarak erkekler babalık duygusunu bizim anneli gibi yasadigimiz gibi yasmiyolar su an icimizdeler o yüzden bizim bir bağımız var erkekler babalığı dogduktn sonra tam anlamıyla hossediyolar inşallah düzelir herşey bol bol dua et

amin teyzesi inşallah :) bi sağlıkla kavuşsak, öpsek koklasak doya doya..

bnm eşim de aynen anlattığın gibidir.. normalde de bana her konuda yardımcıdır hele gebelik boyunca gerçekten hakkını ödeyemem.. allahım başımızdan eksik etmesin :)

Bebişi özlemek ! evet kesinlikle sebep budur bende 40 gün en çok onda zorlandım :) Ben dün 32. haftamı doldurdum, 2 hafta sonra randevum henüz nst için bir şey demedi. Ama öncesinde plesantayı falan detaylı inceledi tabii doğum belirtisi de yok. Bebişim dönmemiş bile.
Nst (non stress test) rahimde kasılma var mı yok mu gösteren ve bebek kalp atışlarını takip ettikleri bir alet. Onu takıyolar karnına. Doğum belirtisi sancı falan şikayetin varsa doktor hemen nst ye bağlar zaten. Doğum sanıcların başladığında bile ilk iş ona bağlanmak oluyor. Ayrıntılı ultrason gibi kaçırılacak ya da senin gayretinle yaptıracağın bir şey değil. Bunu da doktoruna bırak

Kızlar benim kafamdaki su beni kemiren konuya bir el atın yarin doktor kontrolüm var o zamana kadar netlestirmem lazim...
Simdi benim kısmetse sezeryan olacağı ıcın doktorum 39. Haftada yani 24-30 Eylül arası istediğin bir gün alırız dedi bebeği benim beklenen dogum tarihim 6 Eylül...
Benim dogum günüm 28 Ağustos o gün dogum yapmak istiyorum yani 38+5'te fakat normal dogum tarihime 8 gün kalmış oluyor çok mu geç olur bu tarih...
Burda gün alan arkadaşların tarihleri en az 10 gün gibi geldi...
Yani kızımla dogum günüm ayni olsun istiyorum sma bir yandan da nerdeyse 39.hafta bitmiş oluyor o zamana kadar dogum baslar mi vs. korkuyorum...

günde bi tane yemek gerekiyormuş.erken doğumu tetikliyormuş bildiğim kadarıyla

Ben kızımı 38+4 ile dogurdum hiçbir problemde yaşamadım sezeryanda erken aliniyo zaten

80 85 derken canim 109 kiloyla hamile kaldim 95e dustum simdi 98 kiloyum
İyi bak hala ilk kilona çıkmamışsın canım ben çıktım devirdim üzerine 6 kilo aldım şuan senle aynı kilomuz :)) sabah tartıyı gördükten sonra sürüne sürüne yürüdüm 40 dk akşamda yürücem inşallah daha almasam yine yeter normal doğum istiyorum bi sıkıntı çıkar diye endişeleniyorum

canım benim doktorum tarih vermedi ama 40. haftaya kadar yormayalım seni dedi.38'in içinde alırız dedi..doğum işi belli olmaz 40 haftayı geçirip 41. haftada doğum yapanda var ve dünkü örnekteki gibi katina gibi erken doğum yapanda var..doktoruna sor bakalım az çok durumunu bilir ona göre fikir versin sana...

Canım anneme sordum da kızım aktarlarda hazırlayıp veriyorlar diyor kaynayan suya tulbentin içine koyacaksin atacaksin tencereye kayniyacak sekerinide atıyorsun uzerinede ceviz

SUHAN miskim acve hurması olmak zorunda değil. Sünnet olan acve hurmasıymış ama hangisi varsa elinde o da olur heralde. Ramazanda ben aktarlarda görmüştüm acve hurması satılıyordu ama bulamazsan da yorma kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…